Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

zakochana narzeczona

CZERWIEC 2012

Polecane posty

Go艣膰 dwa i p贸艂
witam nowe dziewczyny :) my艣le 偶e jako艣 pod koniec marca zaczniemy zordawac, kto艣 o w贸dke pyta艂, mamy finladnie kupion膮

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 magdzika9876
My narazie mamy sale, zesp贸艂, fotografa i kamerzyste, co do sukni to juz wybra艂am, jeszcze nie zamowilam. Nauk jeszcze nie mamy i to w sumie tyle.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marteczka87
My kupili艣my w贸dk臋 Chrobry, uda艂o si臋 kupi膰 w promocyjnej cenie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 milka159
My tez sie rozgladamy i koncu trzeba bedzie jakas kupic

Udost臋pnij ten post

My w贸dk臋 b臋dziemy pewnie kupowa膰 bli偶ej wesela, jak ju偶 b臋dziemy wiedzie膰 ile go艣ci b臋dzie tak mniej wi臋cej. A wy dziewczyny robicie jakie艣 zawieszki albo naklejki na w贸dk臋? Bo mi si臋 naklejki podobaj膮, ale podobno prze艣wituje przez nie etykietka w贸dki, wiec zostaj膮 zawieszki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marteczka87
My kupili艣my ju偶 naklejki i wcale to tak偶le niewygl膮da jak sie m贸wi, przynajmiej nam si臋 podoba

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 milka159
My nie kupujemy zadnych naklejek czy zawieszek. fajnie to wyglada na poczatku a pozniej juz nikt nie zwraca uwagi. naszym zdaniem to zbedny wydatek

Udost臋pnij ten post

No w艂a艣nie fajnie na pocz膮tku dlatego my my艣leli艣my 偶eby i tak tylko przyozdobi膰 butelki kt贸re p贸jd膮 na pocz膮tek, a nie wszystkie. A poza tym spodoba艂 mi si臋 pomys艂 偶eby go艣ciom da膰 na odchodne taka ma艂膮 butelk臋 (100 ml) w贸dki, i wtedy naklei膰 tak膮 naklejk臋 na butelk臋. Ale nie wiem jeszcze jak nam ten pomys艂 wypali. marteczka87 A sprawdzali艣cie na butelce? Nie prze艣wituje etykietka?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marteczka87
Sprowadzali艣my i nic nieprze艣wituje, pewnie s膮 r贸zne do kupienia i z roznej grubo艣ci papieru i to od tego zalezy. Nam sie ak贸rat uda艂o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dwa i p贸艂
kupili艣my zawieszki (w zestawie z zaproszeniami i pude艂eczkami na podzi臋kowania, czyli wszytko do siebie pasuje) nie podobaja mi sie naklejki, prze艣wituj膮 albo nie zakrywaj膮 ca艂ej etykietki z w贸dki albo robi膮 sie takie "b膮belki" s膮 poprostu nie estetyczne, i nie kupili艣my do ka偶dej butelki tylko ok 40 szt i jak zabierze sie z sto艂u pust膮 ju偶 butelke to zawieszka w臋druje na nast臋pn膮, chodzi艂am wczoraj po centrum i wesz艂am do kazar i chyba znalaz艂am moje buty 艣lubne :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ela6789
Mia艂am ustalony 艣lub i wesele na 16 czerwca, podoba艂a mi si臋 ta data.Jednak zblad艂a mi mina, gdy si臋 dowiedzia艂am, 偶e tego dnia jest bardzo wa偶ny mecz dla Polski. Uda艂o mi si臋 wszystko prze艂o偶y膰 na 9 czerwca. Niekt贸rzy maj膮 naprawd臋 wielkiego bzika na punkcie pi艂ki no偶nej , przykro by艂oby mi gdyby kto艣 nie przyszed艂 z tego powodu lub wymyka艂 si臋 po cichu z przyj臋cia.

Udost臋pnij ten post

Ja moje buty 艣lubne chyba kupie w salonie 艣lubnym, od razu tam gdzie suknie wypo偶yczam. Chocia偶 ostatnio chodzi mi po g艂owie pomys艂 偶eby za艂o偶y膰 jakie艣 kolorowe buty, 偶eby by艂 jaki艣 akcent kolorystyczny, ale chyba to nie wypali. A z zawieszkami to chyba tak zrobi臋 偶e kupie w艂a艣nie ze 40, a naklejki to ewentualnie na te ma艂e buteleczki.

Udost臋pnij ten post

ela6789 Ja tez mam 艣lub 9 czerwca. A i tak jest troch臋 problem bo m贸j narzeczony lubi bardzo sport i na pewno zechce obejrze膰 mecze. A 8 jest rozpocz臋cie euro wi臋c ja b臋d臋 si臋 stresowa膰 przed 艣lubem a on sobie b臋dzie spokojnie ogl膮da膰 rozpocz臋cie. A za to 10 jest mecz a my wtedy robimy poprawiny, wiec narzeczony m贸wi ze b臋dzie musia艂 jako艣 nagra膰 ten mecz. Ale to w sumie jest powa偶na sprawa bo kiedy艣 u mnie w rodzinie zdarzy艂o si臋 co艣 takiego (rodzice mi opowiadali) 偶e by艂o wesele w rodzinie, a akurat by艂 jaki艣 mecz Polski. I go艣cie co byli u M艂odej w domu posiadali i ogl膮dali mecz, a tu trzeba jecha膰 do ko艣cio艂a ju偶 a nikt nie chce si臋 rusza膰 od telewizora. Az Panna M艂oda si臋 pop艂aka艂a, to w ko艅cu pojechali ale si臋 troch臋 sp贸藕nili.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dwa i p贸艂
ja te偶 9 czerwiec :) wog贸le sie tymi meczami nie zaprz膮tam g艂owy, a ju偶 prze艂o偶enie 艣lubu (przepraszam) uwa偶am za totaln膮 g艂upot臋, je艣li kto艣 uwa偶a 偶e dla niego mecz jest wa偶niejszy od 艣lubu to jest poprostu nie powa偶ny co do but贸w, szukam takich 偶ebym te偶 mog艂a je jeszcze wykorzystac http://www.kazar.pl/pl-produkt-2639-22136_12805_l0_74-1.html to o kt贸rych wspomina艂am ale z drugiej strony chce co艣 kolowego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 milka159
dwa i p贸l 艣liczne te buty

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 milka159
dwa i p贸l 艣liczne te buty

Udost臋pnij ten post

Fajne buciki. Mi si臋 podobaj膮 takie na takim wysokim obcasie ale niestety nie jestem przyzwyczajona do chodzenia na takim obcasie i bym si臋 wywali艂a w nich przy pierwszej mo偶liwej okazji. Wi臋c szukam czego艣 na takim obcasie ok 5-7 cm. Poza tym musz臋 mie膰 buty na pasku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KatarzynaWkrk
A ja w艂a艣nie odwrotnie - mia艂am termin na 9 czerwca - a 偶e mnie wystawi艂a knajpa to prze艂o偶y艂am na 16.06 - je艣li chodzi o fan贸w pi艂ki no偶nej to niekt贸rzy prosto z mojego wesela w nocy jad膮 do Lwowa na mecz :) (a polska i tak nie wyjdzie z grupy..grali jak nigdy przegrali jak zawsze :) nie 偶ebym w naszych nie wierzy艂a ale ale..) A jeszcze co do maniak贸w pi艂ki no偶nej to jak kto艣 chce to pogodzi te dwie rzeczy : wesele i mecz - a je艣li kto艣 nie przyjdzie od razu mam odpowied藕 co dla kogo jest wa偶ne! :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 justys01443
ja mam 30 czerwca- chyba jako jedyna na tym forum. Jest to najd艂u偶szy dzie艅 w roku, wi臋c d艂ugo b臋dziemy mogli korzysta膰 z urok贸w s艂oneczka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 magdzika9876
Wreszcie zam贸wi艂am silnie:) Jeszcze mn贸stwo spraw do za艂atwienia m.in. wizyta u ksi臋dza, znalezienie dekoratora, stroje na drugi dzie艅 itp.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 magdzika9876
Suknie mia艂o by膰:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 danadana31
Dla panny m艂odej wiadomo 艣lub jest najwa偶niejszy, ale niestety dla wielu go艣ci, szczeg贸lnie m臋偶czyzn, mo偶e by膰 mecz wa偶niejszy. Ja mam brata, totalnego 艣wira footbolu, jestem pewna, 偶e wymkn膮艂by sie po cichu na 2 godzinki z wesela, by obejrze膰 mecz, p贸藕niej bawi艂by si臋 do rana.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 magdzika9876
Ja my艣l臋, 偶e niekt贸rzy s膮 zupe艂nie niepowa偶ni przedkladajac mecz ponad 艣lub, czy wesele.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KatarzynaWkrk
Zgadzam si臋 z magdzika9876 - 艣lub (zazwyczaj) jest raz w 偶yciu a mistrzostwa 艣wiata co 4 lata. no bez przesaday po drugie nasze wesela to tylko JEDNA sobota (nic nikomu si臋 nie stanie jak nie obejrzy jednego meczu). Cho膰 jak pisalam wcze艣niej - zobaczymy co dla kogo jest wa偶niejsze :) Ja te偶 mam hopla kompletnego na punkcie pewnych rzeczy ale wiadomo, 偶e s膮 pewne wydaerzenia w 偶yciu (moje czy te偶 moich bliskich, kt贸re s膮 wa偶niejsze ni偶 wszystko inne!)> Info dla 艣lubuj膮cych 16.06 - zosta艂o 135 dni :) za miesi膮c z kawa艂ekim kupi臋 sobie dobre wino - st贸dni贸wka ;)

Udost臋pnij ten post

Dziewczyny nie przypominajcie ja ju偶 zaczynam si臋 stresowa膰 jak pomy艣l臋 ze ju偶 tylko 4 miesi膮ce. Ten cza strasznie szybko leci, szczeg贸lnie ze jako艣 wydaje mi si臋 teraz 偶e 4 miesi膮ce to strasznie ma艂o czasu na za艂atwianie wszystkiego. Mia艂am i艣膰 w najbli偶szych dniach zarezerwowa膰 kosmetyczk臋 i fryzjerk臋, i przej艣膰 si臋 po cukierniach, ale taki mr贸z na dworze ze mi si臋 odechciewa.

Udost臋pnij ten post

Czesc dziewczyny! ;) Dawno nie pisalam , ale mimo to uwaznie sledzilam topik :) Gokajka ja pisalam meila do Fryzjerki i pytalam kiedy moge rezerwowac termin - powiedziala, ze miesiac wczesniej wystaerczy. Tak samo makijaz bo w tym samym miejscu :) Ale za to znalazlam w tesco ulotke na ktorej oferuje sie fryzjerka i kosmetyczka , widzialam zdjecia fryzur i sa bardzo ladne i tak sie zastanawiam czy moze nie lepiej do niej zadzownic i umowic sie w domu zamiast gonic po miescie w dniu slubu :) W przyszlym tygodniu wybieramy sie do ksiedza , zaplacic i ustalic godzine. Juz z nim rozmawialismy w zeszlym roku, ale dla przypomnienia pojdziemy :) A w marcu trzeba zapraszac gosci... Jak ten czas szybko leci :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 danadana31
Dziewczyny, czy wy ju偶 macie jakie艣 dokumenty z ko艣cio艂a lub urz臋du? Czy mo偶na wyci膮gn膮膰 jaki艣 艣wistek wcze艣niej ni偶 3 miesi膮ce przed 艣lubem?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KatarzynaWkrk
Dokumenty z ko艣cio艂a jak r贸wnie偶 z USC maj膮 3 miesi膮ce wa偶no艣ci - wi臋c skoro 艣lub w czerwcu to papiery najwcze艣niej mo偶na za艂atwi膰 w marcu. :)

Udost臋pnij ten post

Ja si臋 pyta艂am w listopadzie kosmetyczki to mi powiedzia艂a ze musz臋 zaj艣膰 w lutym si臋 zapisa膰 jak chce na czerwiec. W艂a艣nie troch臋 wcze艣nie ale mo偶e lepiej zajd臋 i b臋d臋 mie膰 z g艂owy. Co do fryzjerki to jeszcze nie wiem, bo ja akurat jestem takim typem co najbardziej lubi proste d艂ugie w艂osy, bez 偶adnych wymy艣lnych fryzur wiec fryzjer贸w odwiedzam bardzo rzadko, i nie bardzo si臋 orientuje przez to do kogo mam i艣膰 w moim mie艣cie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dwa i p贸艂
z tymi dokumentami sie zgadzam, s膮 wa偶ne tylko 3 mie艣, wczoraj by艂am u kosmetyczki "na rz臋sach" chcia艂am wypr贸bowac przed 艣lubem jak sie to sprawuje 偶eby p贸藕niej nie miec niespodzianki w formie uczulenia, narazie jestem zadowolona

Udost臋pnij ten post