Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewny starszy jegomość

Zauroczyłem sę na stare lata w 26latce a jestem żonaty

Polecane posty

Gość pewien starszy jegomość
jeszcze brakowało, żeby gówniara rządziła. Ja sobie nie dam w kaszę dmuchać

Gość kolejny denny temat
WEZ DZIADEK SPADAJ NA DRZEWO

do dziadka to mi jeszcze daleko dzieciaku, byle czego nie biorę;)

Gość Wienczyslawa K
ty zgredzie stary uwazaj, bo wieko trumny juz o Ciebie pytalo

wienczysława chyba pytało o ciebie stara dewoto

Gość Wienczysława K
nie rozśmieszaj mnie chłopie i nie rób z siebie pośmiewiska

Tak sobie myślę ,że bardzo znudzony jesteś tą swoją żoną , rodziną i bardzo potrzebujesz rozerwać się dam Ci radę załóż sobie na fiuta granat i odpal a rozerwiesz się na bank ,będzie wesoło no i rodzinie wstydu nie przyniesiesz a ciekawe jak będzie rozpaczała lafirynda ha ha .

Gość twoja zona.
uwazam, ze z ta kobieta moglbys jedynie uprawiac seks. Po co komplikowac swoje zycie? Sprawdz ja.. Pospotykaj sie dluzej, zobaczysz ,ze to wszystko prysnie, szybciej nzi myslisz. Taka moja opinia.

Gość firework
To prowokacja.

Gość Dojrzała Róża
Oczywiście, że jest to prowokacja, choć temat ciekawy. Panowie w okresie andropauzy tak mają, stąd moje stwierdzenie, że - jak napisał Do Dojrzałej Róży - mogą przez chwilę zaimponować głupiej gąsce. Swoją drogą, dbajcie o siebie panowie, kąpcie się częściej, uprawiajcie jakiś sport, pijcie mniej piwa i przesiadujcie krócej przed telewizornią.

Gość koneserrr.....
noż co za głupoty tu baby wypisują to szok !! Uważacie że 60 letni facet już do niczego się nie nadaje ?? nie może być z 30-stką tub trochę młodszą ?? Takie myślenie to tylko w pieprzonej nawiedzonej katolami polsce może być. Facet ma 60 lat,odchował dzieci,płacił podatki,być może nie było mu łatwo z tym wszystkim a teraz kiedy rzeczywiście może zaczerpnąć życia po latach wyrzeczeń,a teraz kiedy jest ustawiony,ma kasę chce z tego życia coś jeszcze wyrwać ,to forumowe babska wysyłają go do grobu.Ja nikomu nigdy śmierci nie życzę choćby współżył z kozą. Do starszego gościa : Bierz laskę,wyprowadź się z domu i żyj z nią tak długo jak będziesz chciał,korzystaj ile wlezie z życia . Nawet jak się sobą znudzicie to znajdziesz bez problemu nową kobietę,pewnie starszą ale znajdziesz .Jest tego tyle wolnego że masakra i aż się proszą oto by się jakiś facet nimi zainteresował (żresztą widać to na tym forum).Także na 1000% nie grozi Ci samotność na głęboką starość. Po co ci tkwić ze starą żoną ? Dość jej od siebie dałeś przez te 35 lat swego życia.CZAS ZADBAĆ O SIEBIE,A UWAŻAM ŻE W TWOIM WIEKU TO JUŻ OSTATNI DZWONEK NA TAKI RUCH !!! A M E N.

prowa to wy macie w głowach. A do informacji waszej, drogie panie, wyglądam góra na 45

zacofane baby, jak to okreslil mój przedmówca

Gość jagutka55555555
jeśli nie masz skrupułów w stosunku ( z Tobie znanych względów) do swojej żony - nie wahaj się. Piszę w tym wątku po raz kolejny- z pełnym przekonaniem.

Gość jasne jasne
niech jeszcze stary grzyb zrobi dzieciaka.Mam taiego jednego klienta, tez urodzilo mu sie dziecko w wieku 61 lat.Coreczka teraz na poltoraroczku. Tez ura bura i komora.A wyglada zalosnie , drepczac kolo mlodej kobiety .Nie ten chod mlodego czlowieka, schylony juz lekko i ruczy czlowieka, ktory ma w gaciach gowno, bo zwieracze nie trzymaly. Ogolnie na twarzy zero szczescia a totalne zmeczenie. Zalosny widok i godny politowania nad glupota tego czlowieka.

Gość jagutka55555555
nikt tutaj nie mówi o zakładaniu rodziny i płodzeniu dzieci.

na razie chcę tylko zabawić się,a żonę mam młodszą o 10 lat, na swój sposób kocham ją

niech ta jesien zycia bedzie udana a żona nie musi wiedzieć

Gość jasne jasne
a skad Ty staruchu wiesz, czy nie zlapie Cie na dziecko? A moze bedzie chciala miec rente po Tobie, moze bedzie chciala na dziecko czesc majatku twojego.Nie wiesz co chodzi po glowie tej kobiecie.Zebys nie przychytrzyl sie .Chytry traci 2 razy.

za cwany jestem. Nic nie dostanie

Gość jasne jasne
wiesz -odnosze wrazenie , ze jestes stara, bezdzietna baba , co sie nudzi. Normalny facet mialby jeszcze prace, zajecia wokol domu, spotkania z wnukami i rodzina. Ty gnijesz przy klawiaturze caly dzien.Na kazdy wpis , prawie natychmiast odpowiadasz. Baw sie dobrze pojebie.

Gość szs
ona bedzie bystrzejsza

z nimi siedze no stop, daj zyc babo:O

emeryture mam od dawna, jednie dorabiam wszystkowiedzaca wyrocznio🖐️

Gość to cienką masz tą emeryutrkę
jak dorabiać musisz:D mój dziadek jakoś siedzi w dm i nie musi

Gość Zdegustowana...
Już widzę jak idziecie razem na dyskotekę, z jej znajomymi oczywiście...

na dyskotekę chodzą nieokrzesani ludzie

Gość rozwiedź się, stARUCHu
mój geriatryk (chociaż młodzy od ciebie o 20 lat) rzucł rodzinkę dla mnie. ale w sumie myślałam, że jest fajniejszy i teraz mam dylem=at... ale to temat na inny topik :D

A jak myślisz panienka 26 lat będzie z Tobą różaniec odmawiała ha ha jest młoda i powinna bawić się na disko ,fajna byłaby z Was para ,coś z nią nie halo jak Ty ją interesujesz ,może biedaczka ojca potrzebuje a najpewniej to kasy .Powiedz jej ,że jesteś skąpy i będziesz miał problem z głowy bo panienka zajmie się innym.Koneser światowy człowieku a zapomniałeś że człowiek powinien używać rozumu a gdzie wstyd ,godność ,szacunek ,tak się zbłażnić na stare lata zostać w oczach dzieci śmieciem bo na pewno nie wzorem do naśladowania .Wiem jedno ,że jak Pan Bóg chce ukarać to rozum odbierze ,możliwe że zasłużyłeś na karę.Takich Marcinkiewiczów jest więcej co nie rozum a fiut go przez życie prowadzi ,tylko że podobno Izabel już się znudziła starym pajacem ,kara musi być.