Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Siłaczka41

Czujesz że masz porażki w swoim życiu?opisz je.. Może nie jesteśmy z tym sami..

Polecane posty

Gość silaczka41
no to wszystkiego dobrego z okazji Trzech Króli ;-)

Gość silny42
dziękujemy:)

Gość oooooooolaaaaaa
ja czuje że chce uszczęśliwić wszystkich dookoła i w każdym momencie, robię dużo rzeczy tak jakby pod ich dyktando - choć nieświadomi są tego a swoje potrzeby odkładam na 4 plan chce to zmienić to taka wewnętrzna porażka póki co mam 27 lat - wykształcona, praca - koleżanki moje już dawno z gromadką dzieci chce dzieci - czasem mam ochotę porwać wózek koeiecie w parku, na ulicy ... :) ja postawiłam na naukę ale zegar tyka muszę w końcu usidlić i zabrać się za robotę

Gość silaczka41
olllaa-spoko,teraz kobiety coraz pozniej maja dzieci,wiec spoko,masz czas na pierwsze dziecko do...38roku zycia;) wiec nie porywaj wózka innym;) hm...wiesz,ja chyba tez cos z tego mam-wszystkich uszczesliwiac,a siebie na koncu....jak to mowie zartobliwie-taka matka Teresa z Kalkuty.......;)u mnie śniegu nie ma i nie ma,a u was?:)

Porażki... Chyba nie ma nikogo, kto by ich nie miał. To, co uważamy za porażkę, zależy od naszego podejścia do tematu. Najważniejsze wg mnie jest to, co zrobimy po klęsce. A ja każdą porażkę traktuję jak lekcję. Analizuję wszystkie za i przeciw, staram się stawiać na miejscu ludzi, którzy mieli związek ze sprawą i... Uczę się cały czas! Sporo można się dowiedzieć i o kimś i o sobie samym..;) Pozdrawiam Siłaczko!! i dziękuję za życzenia..;)

Gość silny42
a u mnie jeszcze śnieżek jest

Gość silaczka41
michas-fajny z Ciebie chłopak!;) Przynajmniej Ty jeden potrafisz podziekowac za świateczne zyczonka;)Pozdrawiam;) silny-a w jakim to rejonie masz śnieżek?.....u mnie deszcz,deszcz.....:(

Muszę zaprotestować! silny42 też podziękował.. Oby nie potraktował tego, że nie zauważyłaś jego podziękowań, jako porażki;) U mnie chmury, chmury, chmury... Wiosny mi się chce!!:)

Gość silaczka41
ojoj...ale porazka-nie zauwazyłam!:) PRZEPRASZAM CIE SILNY!;) i oczywiście silnemy też dziekuję:) no dobra-niech będzie:fajne z Was chlopaki!;) a ja chcę wakacje!!!!:)))))))))))))

Gość dzieciata rozwodka szuka meza
powodzenia na pewno jakiegos jelenia zlapiesz :classic_cool: :D

Gość silaczka41
męża juz miałam;) więc drugiego nie chcę;) a to że rozmawiam tutaj z ludźmi-tzn. że kogos koniecznie musze szukać?:) Nie musze szukać,gdybym tylko chciała...ale w tym sęk że nie chcę :)

Dziękuję:) Następną porażkę zauważyłem. W toku ludzkiego rozumowania..;) Że rozwódka, że z dzieckiem, że szuka... A gdyby nawet, to co? Gorsza jest przez to, co ją w życiu spotkało? To jest ŻYCIE.. Nie zawsze pachnie fiołkami... Ale żeby to zrozumieć, trzeba najpierw chwilkę pożyć..;)

Gość silczka41
oj Michaś,nie chcem ale muszem Cie dzisiaj komplementować....:) Mądry z Ciebie chlopczyk;) Hm,moja córa 18 lat,ale niech będzie..potrzebuje dla niej opiekuna,ojca i takie tam..hihihi..żarcik;) Ona ma swój już świat,zyje mozna powiedzieć swoim życiem:) A ja ? No coż,lubię tutaj naprawdę pogadac z ludźmi:) A samotna matka z dzieckiem,małym dzieckiem...no cóż,różnie sie w życiu ukłąda,podziwiam takie kobiety....za wszystko.I jesli spotkają kogos kto pokocha je i zaakceptuje to dziecko-to pełen szacun dla nich..znam takie pary,i wiem że wymaga to "doroslości" dla jednej i drugiej strony.....

Jejku, bo się do podłogi przykleję od tych komplementów!;) Mądry, nie mądry.. Żyje się już kilka dni na tym łez padole, obserwuje i wyciąga wnioski. Ot wszystko.:) 18 lat, to już "na wylocie" chyba, co?;) Dorosłość.. A co to jest?:D:D:D W każdym tkwi dzieciak. Może już nie lata po drzewach i nie skacze przez płoty, ale w kapsle jeszcze by popstrykał czasami...;)

Gość silny42
patrze i jeszcze trochę śniegu jest w małopolsce zachodniej

Gość siłaczka41
silny-małopolska zachodnia? w tu sląsk cały w deszczu;) michaś-dorosłość-to umiejętnośc stawienia czuła nowym wyzwaniom i stanięcia powyżej siebie,rozwój tzw.uczuć wyższych....facet poznaje kobietę,zakochuje się,ona ma dziecko,on nie,temat mu obcy i świadomość żę to czyjeś dziecko,nie jego....presja ludzi,stereotypy ich myślenia-kontra jego uczucia.... Pójdzie na łatwiznę,pożegna,sprosta nowym zadaniom w jego życiu.... Stawi czoło nwej sytuacji w jego życiu,kocha,dziecko jego kochanej będzie tak samo dla niego ważne jak i ona...a to wymaga na codzień stawania w nowych sytuacjach....wymaga duuuużo miłości..... wakacje?ja?:) ach....ale się rzmarzyłam....:) Teraz to Turcja.......

Gość siłaczka41
michaś-a jak tam Twoje dzieci?:) sa realnie czy jeszcze w sferze planów?:) silny,a Ty?:) jak tam z Twoimi dziecmi?:)

:) tia... naprawdę trzeba dużo miłości i zrozumienia, żeby sprostać takim wyzwaniom... Ale są tacy, którzy to potrafią. Bo po prostu tego chcą... Tylko nie każdy chce to przyjąć. Życie..:D:D:D Turcja... hmmm.. Ładny kraj..;) A na centralnym Mazowszu chmury, chmury, chmury... Aż się chce do tej Turcji..:D

:) Moje dzieci już są. Nie ze mną, ale są.. Co prawda nie takie duże, jak Twoje, ale już niedługo...;)

Gość siłaczka41
"nie każdy chce to przyjąć"?...niesamowite...a o tym to nie słyszałąm.....Wiesz,kobiety z dziećmi po przejściach sa poranione,a przez to bardziej ostrożne...i może stad to wynika...No i dwa-milosci,milosc i milosc...może ona nie kochala tak bardzo......bo bała sie komuś dac szansę..... No to jestes michaś tatusiem czy jeszcze nie?:)

Gość siłaczka41
rocznik 74 i "dzieci"?:) o to obrotny z Ciebie chłopczyk:) ja też chcialam mieć drugie...bardzo...ale jak widzialam co sie dzieje świadomie zrezygnowalam z tego planu......

Siłaczka, głowa do góry.Moje "kindry" tez bez pały a tym bardziej juz dwói nie umieją obyc sie w tygodniu. No ale ja na szkole nie jestem wymagająca, chcociaz wiem ze stac je na o wiele wiecej, bo są zdolne jak cholera, lecz nie naciskam, to one reprezemntują sobia poziom wiedzy i etykietke sobie wystawiają, więc odpuscilam, ale jak idzie sie na zebranie to ...o zgrozo :o Zapewniam cie ze twoje dziecko nie robie ci niczego na zlość i o to jej wcale nie chcdzi.Doceń to że masz ją.Zapewne ciezko czasami tobie jest, ale esetem pewna że wsparcie w wlasnym dziecku tez potrafisz odnaleźć i docenic to :)

Hahahahaha... Ja obrotny? Biorąc pod uwagę roczniki, to mniej więcej tak samo, jak Ty!:P;) Sama wiesz, że w życiu różnie się układa..;)

Dziękuję Toksyczna. Ale sam musiałem dojść do tych "mądrości". Co oznacza, że niejedną porażkę przełknąłem..;)

A w temacie ostrożności kobiet "po przejściach" i przyjmowania przez nich tego, co ofiarować chciałby facet.... Ostrożnym to można być przez pierwszy rok. Ale ostrożność po czterech latach??;) Zamiana na nowszy model, tak po prostu... Stare dzieje..:)

Ja rowniez rozwiodlam sie z moim pierwszym mężem, moge to uznac za porazke zyciową ,ale nie rozwód a poprostu wiązanie sie z kimś kto do mnie nie pasuje, w ogóle razem do siebie nie pasowalismy, a ze mielismy wspolne dzieci blizniaki to jakos sie to przeciągało, lecz nie dało rady dluzej.Obecnie jestem w szczesliwym związku z drugim mężem ,(ma dwójke dzieci,z poprzedniego związku,ktore razem z nami mieszkają)mamy wspolnie jesze dwie male corki i naprawde nie żaluje rozstania sie z moim byłym.

Gość siłaczka41
michas-nie rozumiem takich kobiet....Ale 'leczenie" może dlugo trwac...u mnie trwalo 5 lat,i co teraz?totalna porazka,jest gorzej niz mialam.......... toksycznakobieto-podziwiam cie.......A ja juz nie wierze w takie rzeczy,że może się udać,że mogę jeszcze poznać normalnego faceta,nadzieja na to że mi sie ulozy w zyciu juz dawno we mnie umarla.............Innym widze sie udaje za drugim razem,mi nie....