Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Siłaczka41

Czujesz że masz porażki w swoim życiu?opisz je.. Może nie jesteśmy z tym sami..

Polecane posty

Gość silaczka41
a jednak sen miałam piękny...oderwane od rzeczywistości ... bylo mi tak dobrze .. dawno nie pamiętam takiego stanu...

:) Dzień dobry!!:) Jeśli chcesz, możesz uznać za sukces, fakt, że Twoje ostatnie życzenia się spełniły... W końcu odespałem to wyjazdowe szaleństwo..;) silna... ja nikomu takich rad nie udzielam.. Chociaż w moim przypadku działają.;) Zawsze muszę odreagować porażki, a do tego potrzeba czasu. Raz mniej, innym razem więcej... Zależy od kalibru.;) Ale uważam, że jak się szuka czegoś na siłę, nie zawsze znajduje się to, czego byśmy chcieli. I dlatego trzeba się troszkę zdystansować, uśmiechać, tańczyć i śpiewać!;) I być dobrym dla innych ludzi. To zawsze wraca... http://www.youtube.com/watch?v=Hg0c239m1vA&feature=related To tak, żeby się rozruszać z rana...;););)

Gość silaczka41
ją akurat nigdy na siłę.przez te 5lat wielu osobom musiałam podziękować .po prostu nie chciałam.później dałam sobie szansę i...porażka.wiesz,jak masz duże wzięcie to odróżnić kto naprawdę kocha a kto ma w tym inny cel... michas ile w Tobie pozytywnej energii.zazdroszczę Ci :-):-) a jak bylo z tym kanarem ?;-)opowiedz.nie lepiej własnym autkiem podróżować?kanarem nie spotykasz.chyba że na pasach;-):-!

Gość silaczka41
być dobrym dla innych?to akurat moja wadą.jestem za dobra i to zawsze obraca się przeciwko mnie... inni to odczytują jako moja naiwność... p.s.pisze w łóżku z komórki.więc wolno mi to idzie...;-)

Gość Jaak
kie to ludzie peeany o sobie potrafią wypisywać dla podbudowania ego:( taki lans to dopiero PORAŻKA

:) Wiesz... Są ludzie, którzy szukają takich szans i ich nie dostają. To też porażka. I to tym bardziej dotkliwa, kiedy się słyszy, że jest się mądrym, pięknym i w ogóle fajnym i... się tylko słyszy.:D:D:D A z kanarem to taka standardowa akcja. No, prawie standardowa... Dwa przystanki miałem tylko, ale się trafili. Nie miałem przy sobie dokumentów, więc ustalenie moich danych powierzyli dzielnym panom policjantom. A, ze panowie byli naprawdę dzielni, to jeszcze mi urządzili wykładanie wszystkiego z kieszeni i szybkie przeszukanie, czy aby na pewno nie ukryłem gdzieś dowodu osobistego...:D:D:D I poczułem się jak naprawdę groźny bandzior, jadący bez biletu.;) Podróżować, podróżować jest bosko...;) Nie mam swojego auta, bo jest mi niepotrzebne. Po mieście nauczyłem się szybko przemieszczać komunikacją i bywa tak, że jestem szybszy od mobilnych kolegów. A na wyjazdy niech mnie wożą..:D Się trzeba umieć ustawić...;););)

Gość silaczka41
nadal pisze na letnia.czyli w łóżku ;-) michas urzekla mnie Twoja historia ;-) a przy okazji dzięki że jesteś na tym topiku:-) miło bardzo gdy czuwasz nad naszymi gośćmi porazkowiczami... nie opuszczaj nas przypadkiem ;-)

to wstawaj i posłuchaj muzyczki z pierwszego postu.;) No chyba, że odsłuchasz w telefonie. Ale to nie ten efekt będzie..;) Niestety, od czasu do czasu będę zmuszony Was opuszczać.:( Ale będę o Was pamiętał...;)

Gość silaczka41
a co odbudowania ego :-)to michas zapraszam cię na mój profil na nk i pozwalam abyś tutaj publicznie wyraził swoje zdanie :-)wychodzisz w to?:-)wyśle ci linia na pocztę ale najpierw muszę wstać z łóżka:-) ok?

Gość silaczka 41
ale literowki zrobiłam... ale to efekt pisania na komórce...

Gość siłaczka41
Jezzzdeś?:) jak tak,to zaraz otwórz twego maila,i rób szybka wizje lokalna mego profilu...;)

Gość siłaczka41
czekam na znak zycia że jezzzdeś;)

Gość siłaczka41
poszło...daj znac-czy wchodzisz na mój profil

Gość siłaczka41
jest,jest.....jeszcze raz rzuc okiem;)

No mam... Hehehe..Jakaś Ty młodziutka..;) Ale nic poza tym zobaczyć nie mogę..:P

Gość siłaczka41
możesz,możesz...rzuc okiem jeszcze raz;)

nie mogę..:( chyba musisz mnie przyjąć do znajomych. Zaproszenie już poszło...;)

Gość siłaczka41
możesz,możesz-zobacz jeszcze raz;)

Gość siłaczka41
no i możesz?:)

Gość siłaczka41
jak cisza,to zapewne juz możesz....;)

Gość siłaczka41
jako mój znajomy możesz!;)

Gość siłaczka41
czas start!;) i mozesz tutaj na forum wyrazić swe zdanie,czy aby na pewno usiłuje podbudować swoje ego,bo zapewne takiej poczwary nikt nie chce.......:)

Gość siłaczka41
aby na spoko poogladać zdjęcia kliknij w opcje "stary widok",będzie łatwiej oglądać

Ty coś ściemniasz chyba z tymi porażkami...;) Wyglądasz na szczęśliwą i pozytywnie nastawioną dziewczynkę...:) Tak ładnie się uśmiechasz... A reszta wrażeń pójdzie na maila....;););)

Gość siłaczka41
no ale czekam na potwierdzenie albo zaprzeczenie tego co ktos tutaj napisał i Ty zreszta tez,że plote trzy po trzy-bo chce podbudowac swoje ego.....:)