Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Siłaczka41

Czujesz że masz porażki w swoim życiu?opisz je.. Może nie jesteśmy z tym sami..

Polecane posty

Gość siłaczka41
no i jak tam wasze porazki? opisywać je proszę ;)

Gość silny42
u mnie spoko:)

Gość siłaczka41
ja nie,wciąż czuję porażkę mojego życia.............wciąż jestem w drodze do celu........................

Gość silny42
podaj ten cel,może mamy taki sam:)

Gość dołączam do tematu
Dobrze się uczyłam w szkole, jednak zamiast rozwijać swoje zainteresowanie to chodziłam z chłopakiem 3 lata, który nawet mi się nie podobał i zamiast solidnie uczyć się od egzaminów wstępnych na studia, marzyła mi się medycyna, latałam na dyskoteki z tym chłpakiem. Oczywiście na studia się nie dostałam, poszłam do pracy, potem na inne studia. Poznałam na studiach innego chłopaka, to była wielka miłość, niestety w chwili gdy zmarł mi ktoś bliski, pochopnie zostawiłam tego chłopaka. Potem poznałam innego, którego nie kochałam. Zaszłam w nim w ciążę, rozstaliśmy się. Zostałam samotną matką z dzieckiem i bez pracy. Przez ostatnie miesiące szczęście się do mnie uśmiechnęło, poznałam wspaniałego faceta, ale niestety wszystko psuję. Chciałabym naprawić wszystko w tym związku, bo jak jego stracę to stracę marzenia i wtedy naprawdę przegram już wszystko.

siłaczko stwierdziłaś, ze mężczyzni/ludzie nie są stworzeni do poligami. to BZDURA! wklejone zostało właściwe znaczenie, gdyż najczęściej jest ono zawężane do poligynii michas7 Jakie deficyty mogą występować w instytucji, która jest OK? Jeśli coś ma jakieś braki, to chyba nie jest OK.. Braku powietrza w kole, niesprawnego ukłdu kierowniczego, etc. nie naprawi najlepsza autostrada.

silna..już się wygościłaś? Ja też.;) Ale za chwilę dziecię starsze mnie nawiedzi, więc znów będę się gościł, tym razem u mnie..:) Co do muzyczki.. Mówiłem, że pół strony mogę zapisać...;) I nie był to żart.. W zależności od nastroju.. Od SDM do Napalm of death...;) A na teraz zarzucam... http://www.youtube.com/watch?v=SGFftKIpCIU phoeniks... właśnie o to chodzi!! Żeby coś naprawiać potrzeba chęci obu stron.. Jeśli jej nie ma, to na autostradzie mogą się napompować kółka tylko z jednej strony. A tak jechać jest trochę kulawo....;)

Instytucja małżeństwa, jest jak najbardziej OK, cały dekalog jest po to, żeby chronić i służyć człowiekowi. Tylko człowiek jakby tego nie zauważał, wini wszystko wokół:)

phoeniks.. nie chce mi się dyskusji teologicznych.. Stary testament, Nowy testament, Koran, Tora, Mantra,... wszystkie te pisma są mądre i fajnie się je czyta. Tylko ja mam na ich temat swoje zdanie. I niech tak zostanie. Jeśli uważasz się za misjonarza, to źle trafiłaś/eś.. Co do instytucji małżeństwa i rozwodów.... Poczytaj dokładnie to, co jest napisane...;) A w moim temacie.. Nie winię nikogo, prócz siebie... Tak chyba wszystkim jest lepiej.:) Życie....:)

No i co? Siedzę tu od 17-tej.. Czekam na autorkę i czekam... A ona pewnie już na dicho uderzyła, po tym moim kawałku pierwszym.;) Nigdy więcej nie zapodam takiej muzy!!:P Porażka..;)

Gość silaczka41
teraz ja nie mogę spać :-)moje porażki mnie zamierzają,nawet w nocy....

Gość silaczka 41
miało być zamartwiają ....

Gość silaczka41
no tak właśnie tanczylam Michas jak na tym teledysku;-) nie,no zarcik Michas. a muza super.to właśnie moje klimaty... byłam u znajomych.wróciłam dość późno.a później od 3już spać nie potrafiłam ...

:) Już 11-ta?? Nie przestawię się chyba.. Dobry!!;) Nie przeżywaj aż tak bardzo tych porażek.. Tutaj tak piękne słońce dziś mam.. Chcesz trochę??;) Wczoraj zrobiłem sobie wieczorem podróż po starych hitach.. Gdybym zrobił to wcześniej, pewnie zakończyłbym noc w Harendzie o 5-tej.. Jak to kiedyś bywało co sobotę...;) Pamiętasz to: http://www.youtube.com/watch?v=7HBeBzWve28&feature=related

Jak tam dzien wam mija? u mnie jakos dzisiaj grobowo, dzieciaki wstaly lewą noga i mają psi humor,wiec dwoje starszakow wygonilam nadwor bo pierdoolca idzie dostac, ,pies mi wywalił kwiatka co przed chwila podlalam i cale bloto na podloge poszlo ,dran paskudny.Ja sie szkuje do pracy na nocke ale jestem dzisiaj jakos pogodowo ospala pomimo 3 kaw. . U was dzisaj tez tak cmentarnie depresyjnie nieprzyjemnie? :o Dziwny ten nas styczeń ,taki listopadowy wręcz

Gość siłaczka41
Michaś-powiedz mi skąd Ty tyle pozytywnej w sobie energii bierzesz???????????? Tyle wytrwałości,wiary i optymizmu w Tobie,że nie mam pojęcia skąd w Tobie takie tego pokłady?:) Wyhaczaj,wyhaczaj,dobrze Ci to idzie:) najbardziej mój klimat to może ostatnia muza;) A co u Ciebie?Jak mija dzień? U mnie pochmurno,deszczowo........taka jakaś jestem rozlazła jak flaki w oleju.Jutro praca....Miła i niemiła perspektywa... A jak Tobie mija niedziela człowieku pełny optymizmu?:)) Kobieto toksyczna,juz czytałam Twoje wypowiedzi na innych wątkach,idziesz na noc do pracy?A mozna zapytac co to za praca? Ja bym w nocy chyba nie potrafiła normalnie funkcjonowac....

Gość siłaczka41
mówisz Michaś o Harendzie?;) To ja wspomnę o mojej Zakręconej ( obecnie jest to kaszmir) ;)))

A się pojawiłaś w końcu...:P Skąd optymizmu tyle? A ja wiem? Sam się bierze.. Chyba za dużo łez było i za dużo siwych włosów..;) Lepiej się śmiać..:D:D:D:D:D Ja jutro znów w Polskę ruszam... Bleee. Nie chce mi się. A Harenda... Łoj, jak sobie przypomnę co się tam wyprawiało...:D:D:D:D Albo w Kolorowej na Krupówkach...;););)

Gość siłaczka41
łoł!:) Jaki casanova...;) Ja tam skromnie......;) Ale to jest to co kocham,co daje mi sily,co relaksuje mnie...muza,taniec...:) A już szczyt przyjemności jak jadę szybko autem i słucham głosna muzę....:) Przy okazji oczywiście taniec odstawiam-wiec chyba dośc komicznie to wygląda gdy ktos mnie w takiej sytuacji zauważy;)Ale....ja taka szalona jestem...;) oczywiście o ile doły mnie nie złapią......a łez to wylałam i wylewam sporo....zreszta teraz to chyba na własne życzenie..... Michaś to Ty przedstawiciel handlowy?:)

Gość siłaczka41
Michas nie ma Cie i nie,a ja zaraz musze wyjśc... Odezwe sie później.. Michas,dlaczego Ty jestes sam?....kompletnie nie rozumiem tego:)A może nie jestes?:)

Gość siłaczka41
A przy kazji przepraszam czytelników...Miał byc topik o porazkach....;) A więc piszcie...może przyniesiem WAm to ulgę.....