Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lidka m

co sądzicie o rodzicach tej zaginionej dziewczynki?

Polecane posty

ja po prostu nie wierze w wine rodzicow, a dlaczego to juz pisalam. Rodzice sa wykluczeniu z kregu sprawcow i mi na razie to wystarczy.

Gość Tajemnicze zniknięcie, gorączk
Tja Rutkowski to Bóg i co powie to świete tak? Przypomnijcie sobie co się działo jak porwali Olewnika - policja nie zrobiło prawidłowo wielu rzeczy, ginęły akta, dowody rzeczowe Ale wy dalej swoje szkoda gadać, nara 🖐️

Gość wolę pod pomarańczą
ale wy jesteście naiwni, łykacie co wam media sprzedadzą A co niby mieli powiedziec, ze rodzice są w kręgu podejrzanych? Oczywiscie ze tego nie powiedzą publicznie, myślcie czasem samodzielnie.

Gość wolę pod pomarańczą
najgorsze takie tępe strzały ,,Rutkowski tak powiedzial, to mi wystarczy" - zero własnego myślenia, plebs którym mozna manipulować, żal

Gość trtrtt
"sluchajcie, a kto tak naprawde naglosnil te sprawe? bo ja nie sledze tego od poczatku, ale może jesli oni z tym poszli az do telewizji no to może jednak nie mają nic na sumieniu...wszyscy chyba wiemy, ze czasem dziennikarze mogą naprawdę duzo więcej niż policja i od razu by wpadli na jakiś trop przeciwko tym rodzicom..." Wg mnie to bardzo zasadne pytanie i też mnie nurtowało. Z tego co można wnioskować, to nawet nie matka policji zgłosiła zdarzenie ale wezwane przez innych ludzi pogotowie. Pewnie też nie od rodziców o spawie dowiedziały się media.

Gość krups
wolę pod pomarańczą a co pomogłeś w tej akcji, tylko krytykować potrafisz i nic więcej ? tyle to każdy potrafi

Gość buahahahahahahahahahha
jak zaginie dziecko czy jakaś osoba to sobie wystapi w jakichś wiadomościach i tyle cisza a tutaj sprawa rozdmuchana na całą polske pewnie internauci

ale wy jesteście naiwni, łykacie co wam media sprzedadzą no wlasnie widac kto lyka co media powiedza:O Podalam jeden przyklad juz na podstawie ktorego setki osob wysnulo podejrzenia, ze jest inny ojciec:O Media wyrywaja wypowiedzi z kontekstu by zwyly czlowiek sie domyslil, domniemywal. Na tym polega praca mediow- im glosniej tym lepiej:P

Gość wolę pod pomarańczą
krup już dałeś w tym topicu popis swojej głupoty, wiec nara 🖐️

najgorsze takie tępe strzały ,,Rutkowski tak powiedzial, to mi wystarczy" - zero własnego myślenia, plebs którym mozna manipulować, żal Rutkowski to akurat osobny temat. Ja tam uwazam, ze sie wkrecil by zaistniec. Choc jesli chce naprawde pomoc to ok. Ale troche za bardzo podpadl na konferencji

Gość krups
trtrtt posłuchaj, dzisiaj na parkingu widziałem dwie małe dziecęce rękawiczki i tak się zastanawiałem, czy z tym tematem pójść na Policję i zgłosić ale się zawahałem , ponieważ w opisie matka dziecka podała, że rękawiczki były białe a te które widziałem to były ze śladem zielonym i czerwonym i obawiałem się wyśmiania ale miałem jakiś pomysł aby sprawę zgłosić a Ty co masz oprócz pisania bzdur i wymyślania głupot na forum ?

domniemanie ze ojcem jest ksiadz tez się z dupy nie wzięło, pisza to ludzie, którzy ich znają! zastanówcie się przez moment!! mały monet a nie tylko przekleństwa i huzia na józia bo się osmielił miec inne zdanie

matka musiala zglosic zaginiecie. bez wzgledu czy wg was brala w tym udzial czy nie. Musiala po prostu, bo dziecko zaginelo, policji musiala powiedziec o tym co rownoznacznie oznacza to, ze rozglasza poszukiwania rowniez poprzez media. Chyba nie myslicie, ze ktos by w takiej sytuacji powiedzial policji "tylko cicho, niech nikt o tym nie wie":O

Gość krups
wolę pod pomarańczą a co pomogłaś tępa strzało ?

Gość krups
no dobra, przemyślałem wszystko w kącie, idę spać bo zaśmiecam topic :(

a skad wiesz, ze pisza to ludzie, ktorzy ich znaja? ja tez moge wejsc na wp i w komentarzach napisac, ze jestem z Sosnowca i ich znam:O

Ewelina - przeciez ci ktoś napisał, ze to nie matka zawiadomiła policję tylko pogotowie, WŁĄCZ MYSLENIE

Gość 723819237921837
Mi sie zdaje, że ta dyskusja jest prózna nieco, bo nie znamy wiekszosci faktów. Zawsze przy takich dochodzeniach sporo sie utajnia. Ktos tu pisał o badaniu wariografem- a skąd wiadomo, że go nie przeprowadzano? i jeszcze jedno- wariograf bada jedynie poziom stresu i moim zdaniem to badanie jest wątpliwe, z u wagi na mozliwosc pomyłki. Do tego jak rodzice sa zestresowani zniknięciem- to wiadomo, że mogliby byc zbyt roztrzęsieni zeby był jakikolwiek wynik. Podawali, że Rutkowski wykluczył udział rodziców w porwaniu, nie podali na jakiej podstawie. Ale nie wierzcie czasem, że chodziło o piekne oczy. Na pewno nie o to chodziło. Dyskusja nieco jałowa, szkoda, bo w sumie ciekawa.

Gość krups
00:55 [zgłoś do usunięcia] krups no dobra, przemyślałem wszystko w kącie, idę spać bo zaśmiecam topic no , niestety nie mogę spać, teraz mam dyżur do rana z moim dzieciątkiem, które ma dwa miesiące a Mama na chwilę zasnęła i bardzo się cieszę, że zasnęła i śpi :)

Nawet jesli policja ma wobec nich podejrzenia to przecież im tego nie powiedzą, tylko bedą ich obserwować i czekac na jakiś fałszywy krok

to ty wlacz myslenie:O skoro matka odzyskala przytomnosc, zle sie czula, przyjechalo pogotowie to jak myslisz kto potwierdzil, ze dzieciak zniknal? Matka. I na podstawie tego co mowila zgloszono zaginiecie. Jakby nie chciala zglaszac to by wymyslila bajeczke, ze ktos (maz) wzial z wozka wczeniej. Ale musiala zglosic, bo dziecka nie bylo. Czy chciala czy nie, ona jako matka zglosic zaginiecie musiala. Funkcjonariusz pogotowia mogl powiadomic jedynie, ze wozek byl pusty. Ale jesli matka wczesniej rozpczala, ze dziecka nie ma to mogl zglosic zaginiecie

Gość krups
ale przemyślałem wszystko i w sumie wolę pod pomarańczą masz rację, tak się tylko droczyłem z tobą ale zwracam honor :)

Gość 723819237921837
A jesli ten ojciec dziecka zadawał się...z tymi dziwnymi likanami- nie wiem co o nich sądzic bo pierwsze słysze... ale może jakas osoba wśród nich była nie do końca normalna, bardzo często to wszystko dzieję sie w kręgu znajomych te pomysły, napady, itp. Jak dawał zdjęcie dziecka na profil w necie to może ktoś obejrzał i mu się zalęgło w głowie coś głupiego... w końcu robia ofiary z dzieci???

ja tez osobiscie uwazam, ze ktos z towarzystwa ich mogl porwac dziecko. Badz jakis debil ktory myslal, ze sprzeda dziecko:O

Gość krups
01:05 [zgłoś do usunięcia] krups ale przemyślałem wszystko i w sumie wolę pod pomarańczą masz rację, tak się tylko droczyłem z tobą ale zwracam honor widzę, że lubisz pisać, więc napisz książkę, może ktoś to doceni i nawet order otrzymasz za tytuł książki :)

Gość wolę pod pomarańczą
dobranoc krups i wszystkim, mimo różnicy zdań, pa :)

Gość 723819237921837
Na śląsku jest niestety debili jak drzew w lesie... a bieda aż piszczy.

Gość bez komentarzaa
Jeden z mitów greckich opowiada o Likanie, który złożywszy w ofierze dziecko na ołtarzu Zeusa Lykajosa, został przez niego zamieniony w wilka. Platon ... Szatański pomiot. W mitach będących pierwotnym rodzajem rozpraw psychoanalitycznych, duży nacisk kładziono na istnienie w każdym człowieku uśpionej- jego drugiej natury. Pojawienie się wilkołaka w Średniowieczu nie kojarzono z tajemniczą i magiczną transformacją człowieka w wilka, lecz z faktem nawiedzania człowieka przez diabł no koemnts http://photos.nasza-klasa.pl/8434528/61/main/bf52bf410e.jpeg Bartłomiej WaśniewskiLikanie... - przy nas wampiry są niczym.

Gość mixed
Broń Boże nie porównuję tej sytuacji do zaginięcia Madzi, ale zobaczcie co rodzice potrafią robić ze swoimi dziećmi. http://tnij.org/o68o