Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lidka m

co sądzicie o rodzicach tej zaginionej dziewczynki?

Polecane posty

Gość ludzie sieją ferment
co ma do satanizmu czy wamiryzmu stolarz grabarz albo rzeźnik? Nic nie ma. Nikt nie napisał, że coś ma. Ale gdyby Madzia była córką grabarza to wiadomo co by się pisało. To znaczy ludzie by tworzyli teorie w jaki sposób rodzice mogli się jej pozbyć. Taki sam absurd jak z tym słuchaniem muzyki.

a co w tej piosence jest nie tak? wlasnie jej slucham i wielu moich znajomych slucha podobnego gatunku. Ja za tym nie przepadam, ale co kto lubi. Czy moi znajomi sa podejrzani?:(

Gość ma też Ramsteinn
nie wiem , ja też słucham takiego czegoś wiec nie wiem co mam o sobie myśleć ukamieniować się czy co?

pewnie powinnas myslec, ze bralas udzilal w porwaniu:O Kurwa ludzie zrozumcie, ze muzyka jest dla kazdego, kazdy gatunek powstaje by ktos go sluchal, a skoro ma swoich fanow to oznacza, ze jest dobrze. Czy ci fani morduja, porywaja? Nie. Rownie dobrze moze zabic fan disco polo

Gość pytam pytam was!!!
przesteń mnie obrażać bo wyzwiska sa karalne to raz, dwa drogie dziecko nie można pozwać za kogoś więc wiecej się nie ośmieszaj 🖐️

Na fejsbuku ojca Madzi ludzie w komentarzach napisali, że rodziców małej posądza się na forach o to, iż mają coś wspólnego z jej porwaniem, ciekawe czy mieli na myśli kafeterię.

Gość ma też Ramsteinn
no zaraz was pozamykuja lepiej kasujcie te bzdury :D

pytam pytam was!!! nie nas pytaj, tylko jak masz jakies hipotezy to idz na policje i je przedstaw:) Starczy ci odwagi? Czy moze fajnie jest szczekac na forum?

Gość pytam pytam was!!!
szcekasz to ty :o🖐️ wyrażam swoje zdanie i nie rzucam kurwami i sukami tak jak wy :o leczcie się ludzie

nie mieli na mysli kafeterii, bo na wp, onecie czytalam takze oskarzenia:O Choc mozliwe, ze pisza je te same osoby. W tym wypadku jak juz wspomnialam jestem za ujawnieniem policji IP takich osob

wyrażam swoje zdanie i nie rzucam k**wami i sukami tak jak wy leczcie się ludzie ja kurwami i sukami tez nie rzucam:)

Gość pytam pytam was!!!
idąc twoim tokiem myslenia policjantów ktorzy wymyślili taka hipoteze tez trzeba ukarać? :D jesteście nienormalni, rozpatrywanie sprawy w wielu aspektach to jedno a to co wy robicie czyli wyzywani to druga sprawa 🖐️

ale na policje isc i przestawic swoje hipotezy to juz strach? To po co to piszesz? Odwazna jestes w internecie tylko? Pamietaj, ze anonimowosc to pojecie wzgledne. Chocbys nawet korzystala z proxy:P

Gość pytam pytam was!!!
nie korzystam zproxy po drugie policja i tak sie tym nie zajmie po 3 kto wie, na pewno oni sprawdzaja profile na społecznościówkach bo kazdy wie, ze to skarbnica wiedzy o człowieku, po tm, co publikuje i pisze można wile sie dowiedziec o jego osobowości 🖐️

wyzwalam cie? Nie. Masz hipoteze? To idz przedstaw ja i podeprzyj sie swoimi dowodami. Moze cos wniesiesz do sprawy i pisze to powaznie. Jednak pewnie sie boisz:O

Gość pytam pytam was!!!
dyskusja z toba nie ma sensu🖐️ masz podobny mózg jak ptasiek nastroszony

policja kafe nie sprawdza:D kazdy moze napisac, ze zna, ze rodzina nienormalna itd. Trzeba miec dowody, podejrzenia jakies. Masz? To idz i pomoz odszukac Madzie

Gość pytam pytam was!!!
kafeteria to nie portal społecznosciowy :o chodzio mi o NK i FB ale ty oczywiscie musisz przerabiac na swoje

taa, dyskusja ze mna nie ma sensu, bo cie nie wyzywam, nie obrazam, jedynie napisalam o argumentach/dowodach:O Tym samym dyskusja nie ma sensu, bo nie powielam twojej historii o tym, ze rodzice sa w to zamieszani:O

ale dlaczego policja twoimi hipotezami ma sie nie zajac? Bo sa bezsensowne, wyssane z palca? jesli nie to czego sie obawiasz?

Weszłam teraz na wp.pl. Straszne rzeczy tam piszą. Nie dość, że analfabeci to jeszcze dorabiają ideologię.

Gość pytam pytam was!!!
niczego sie nie obawiam to raz, dwa pól polski im nie wierzy i jak dla mnie nie sa wiarygodni, czas pokaze co dalej 🖐️

Gość galla nonim chory świat
cytaty z WP mAdre!!!! Nie chciałabym nikogo oceniac, naprawde, ale jedna rzecz mnie niepokoi. A mianowicie zdjęcie ojca Madzi na nk, które podpisał:"Likanie... - przy nas wampiry są niczym." Z tego co wyczytałam likanie to Wilkołaki, nie mylić z wampiryzmem. Jeden z mitów greckich opowiada o Likanie, który złożywszy w ofierze dziecko na ołtarzu Zeusa Lykajosa, został przez niego zamieniony w wilka. jeżeli by poskładać pewne skrawki faktów w całość...Panie Boże broń tą dziecinkę! Miejmy nadzieję że nie mam racji!

Po pierwsze ja nie mówie, ze oni to dziecko dali w ofierze jakiejś sekcie. Mam na myśli działania samej sekty, kiedy to np. rodzice zrezygnowali z uczestnictwa w obrzedach itp. Proponuje Ci obejrzeć filmy dokumentalne ukazujące specyfikę działania sekt, ich obrzędy, rytuały i składanie ofiar; zorientuj się co sekta robi ludziom którzy od niej odejdą... Po drugie jestem młodą kobietą i czas na rozrywkach spędzam w inny sposób niż zabawianie się w likanów czy jak im tam. Po trzecie ten kto się takimi zagadnieniami nie interesuje, nie wie o nich nic nie zamieszcza pod swoimi fotkami na portalach społecznościowych opisów tego typu. Robią to tylko Ci co mają o tym jakiekolwiek pojęcie.Czy Ty nawet w formie żartu zamieściłbyś pod swoją fotką taki opis, żeby go widzieli wszyscy znajomi itp. Po czwarte jak już wspominałam nie chcę tu nikogo oceniać, tylko przywołuję fakty. Po piąte sama mam maleńkie dziecko i poruszyłabym niebo i ziemię, aby je odnaleźć, obeszłabym na piechotę wzdłuż i wszerz całą Polskę, aby podjąć jakiś trop. Ja po prostu nie mogę nie rozumiem pewnych rzeczy, głośno myślę po prostu! Nikogo nie obrażam, a każdy ma prawo wyrazić swoją opinię.

to dziwne. Pol polski im nie wierzy, pol polski ma swoje podejrzenia, malo tego jakies tam argumenty na poparcie swoich racji! To dlaczego te pol polski nie zglasza sie na policje? Moze macie racje. Moze warto przedstawic swoj punkt widzenia, moze to bedzie jakis trop? Dlaczego tylko w internecie jestescie tacy hej do przodu? Cieszy was porwanie i snucie domyslow? Bo gdybym ja cos podejrzewala to bym maszerowala na komisariat, a nie wypisywala swoje podejrzenie w necie.

Interesujące jest to że podobny motyw się pojawi już niedługo w 'pierwszek miłości' Julka zostanie porawana z wózka ...a przez kogo?? no właśnie przez to zastanawiam się czy któryś z rodziców nie ma niezakończonej sprawy z ex? hmm może albo w nim albo w niej ktoś się kocha i ślub rodziców Madzi po prostu w nim/niej wywołał taki stan psychiczny że potrzebowała ta osoba trochę czasu na to aby 'odpałacić się' za pozostawienie? Ojciec dziecka brzydki nie jest, rozumiem niektórych oburzonych że ma zdjęcia na nk na cmentarzu czy jara trawkę ale jak db się spojrzy to zdjęcie zrobione z 3 latat temu więc młody mógł probować...matka widać cierpi , gdyby jak tu niektórzy sugerują miała coś na sumieniu jestem pewna ze po 7 dniach 'pękłaby' i wyznalaby prawdę że sama skrzywdziła córkę...Ojciec z kolei nie okazuje uczuć bo...'taki typ' na pewno cierpi wew, nie zewnętrznie. Na pewno policja powinna się przyjrzeć relacji matki z klientami w pracy , może któryś poczuł się urażony? może tak konfliktu trzeba poszukać? a może w kościele? nie wierze w brednie że ksiądz jest ojcem, ale być może jest tak jakiś fanatyk religijny, któremu nie spodobało się to że dziecko pojawiło się przed ślubem? U ludzi którzy 'służyli' Bogu , być może uważał on że tak mocno 'zgrzeszyli' że trzeba ich ukarać? Jak niby Katolicy dziecka w kościele przez 6 miechów nie ochrzcili?? może tam trzeba szukać sprawcy, a może to jest kobieta ?? jak jużpisałam ex? dziewczyna która kocha Bartka? i z zazdrości to zrobiła?? adopcja dziecka ?? nie sądzę mała chora była żadna rodzina nielegalnie nie zdecyduje się na dziecko wiedząc że jest chore, hmm a myślę że dziecko dobrze obserwowane, na narządy?? bzdura Madzia raczej na tę 'opcje' się nie kwalifikuje...poza tym jestem pewna ze matka musiala być obserowana co najmniej pare dni wcześniej, policja powinna przeszukac teren wokół bloku zamieszkania rodziców...takie miejsce z którego widać dobrze klatke wyjściową może tam są jakieś pety po fajkach?? dna , w sumie za późno już na to , ale moze i tam mogliby jakiś trop znależć jest wiele pytań niewiele odpowiedzi. Mimo to licze na pozytywny koniec

a też tego nie rozumie ,,Jej matka - być może w wyniku uderzenia - straciła przytomność" może to obcy zatrzymali czas i porwali dziecko czas czy jak ? , bo tak to śmiesznie brzmi . Nie ma ekspertów którzy by stwierdzili czy było to uderzenie czy coś innego ? . Tylko po jednym uderzeniu nagle straciła by przytomność musiał to być bardzo precyzyjny cios po którym nie ma śladu i od razu się traci przytomność

Jasne, złożył swoje dziecko w ofierze na ołtarzu... No to już wiemy co się stało.

Niestety szum medialny i zaangazowanie wybitnych osobowosci nie zawsze pomaga sprawie a przeszkadza.Rodziny ofiary przestepstwa i policja nie maja na to wpływu i czasami sa wciagani do ,,gry,, Czasami samo sledztwo cierpi na zbytnim zainteresowaniu. Nie wspominajac o destrukcyjnym wpływie na ludzi .Kazdy widzi szanse na osiagniecie zamierzonego celu,np.media wypełniaja swojego czasu rewelacjami i pozyskiwanie widza,czytelnika..Korzysc jest jedna -wszystkie wysiłki sa skoncentrowane na uchwyceniu sprawcy.Sprawa Sarah Scazzi,Melanii ,Yara Gaberasi,a wszesniej losy małego Tomase ,zbitego przez porywaczy 20 minut po porwaniu, mimo ,ze poszukiwania trwały jeszcze dniami.To przyklady z Włoch;szum medialny i niszczacy wpływ mediow.