Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lidka m

co sądzicie o rodzicach tej zaginionej dziewczynki?

Polecane posty

Gość krups
EwelinaEwa moim zdaniem to było porwanie na zamówienie i jeszcze raz powtórzę , skoro się zgłosili cwaniacy aby wyciąć z bramy muzeum stalowy napis 'arbait macht fraid' za 5000 zł. to porwanie dziecka za takie pieniądze stanowi tyle co 'pikuś' , dostali kasę za współpracę i być może za jakiś czas się wydadzą popijajając piwo albo po wódce opowiedzą o swoich wyczynach otwarcie , moim zdaniem facet dał w głowę Kasi a o obok była kobieta i błyskawicznie zabrali dziecko do auta, które było zaparkowane na tym osiedlu , pędem do auta i kobieta zabrała ten różowy koc aby dziecko nie zmarzło, facet nie byłby tak myślący aby koc zabrać z dzieckiem, ich było dwoje a być może szofer był w aucie , ktoś dobrze zapłacił za porwanie dziecka

Gość pytam pytam was!!!
czemu ojciec dziecka w czasie gdy matka poszła do rodziców siedział na fb i dodawał piosenki a nie poszedł z matką do tesciów? po co w ogóle mała miała iśc pod opiekę babki? skoro ojciec był w domu a matka nie pracowała?

Gość bo rodzice chceli miec czas
bo rodzice chceli miec czas dla siebie dlatego tak bylo pisane

Gość ty nie pytaj nas
czemu ojciec dziecka w czasie gdy matka poszła do rodziców siedział na fb i dodawał piosenki a nie poszedł z matką do tesciów? Matka Bartłomieja wypowiedziała się w TVN24. Jej syn był u niej narąbać drewno, po czym wrócił do siebie do domu. Matka jeszcze do niego dzwoniła czy już doszedł. W tym czasie jego żona była z Madzią na spacerze.

mama z Madzia byla nie na spacerze, a w drodze do swojej mamy. Nie wierzycie w tych likanow, prawda?

Gość na fejsbuku na profilu ojca
nie ma kurwa ani zhadnej piosenki satanistycznej ani jakis wikolakow na zdjeciach czy kurwa likanow.. jestescie tak pojebani ze sie we lbie nie miesci :-O jest tylko on przebrany za rycerza i zolnierza pojebance :-O

Gość pytam pytam was!!!
po pierwsze przestań przeklinać :o na jego NK jest, a na FB jest przerazajaca piosenka dodana w dniu zaginiecia Magdy :o Po drugie dzięki za odpowiedź na moje pytanie innego uzytkownika

Gość bo rodzice chceli miec czas
nie ma już tej piosenki satanistycznje on ją skasował jak ludzie zaczeli sie tym ionteresowac i weszyc

przerazajaca piosnka :-O cos cie kurwa pojebalo debilu :-O slucham identycznej muzyki i gorszej a to nie jest zespol satanistyczny. zapewniam cie imbecylu.

Gość pytam pytam was!!!
przestań mnie obrażać :o bijesz piane i nie potrafisz dyskutować won na melinę

dla mnie absurdem jest wierzenie w jakichs likanow. Ja sie pytam powaznie ktos w to naprawde wierzy?

stul ryj imbecylu niedouczony kurwa bez wlasnego zycia:-O nie zesraj sie z sensacji o porwnaym dziecku kurwa bo masz takie biedne zycie ze az zal mi ciebie.

Gość jak on jest satanistą to ja te
jak on jest satanistą to ja tez tez lubie taka muzę

Gość pytam pytam was!!!
ojciec młodej tak :o

Gość pytam pytam was!!!
dziecko idx spac bo jutro szkoła, a jak matka rano zobaczy jakie strony ogladasz to znowu ci łomot spuci 🖐️

Gość pytam pytam was!!!
widac po tym co wypisuje, ze się z tym utożsamia

Gość ludzie sieją ferment
Wiecie co sobie pomyślałam? Dobrze, że Madzia nie jest córką grabarza, bo przecież ludzie jej ojcu nie daliby żyć.

Gość jak on jest satanistą to ja te
albo rzeźnika, stolarza, masarza ;)

nie skasowal piosenki na fejsbuku bo wlasnie jestem u niego na stronie i widze. chooj cie do tego kto sie z czym utozsamia debilu. to nie jst muzyka satanistyczna, ocknij szmaciarzu !! to nie jest film sensacyjny tylko TRAGEDIA!

Gość pytam pytam was!!!
WIdac głupi nie przyjmuje ZADNYCH argumentów do siebie :o szkoda na was czasu bo wy swoje, co ma do satanizmu czy wamiryzmu stolarz grabarz albo rzeźnik?

Gość pytam pytam was!!!
a ty juz mówiłam nie obrażaj mnie bo sie to zle dla ciebie może skończyc 🖐️

Gość ma też Ramsteinn
ktory kupa ludiz słucha zlinczujcie pol swiata przy okazji :D

hahhaaa...suko ciekawe jak sie to dla mnie zle skonczyc ma ..dla ciebie kurwo to sie zle skonczy jak cie podam o pomowienia !

widac po tym co wypisuje, ze się z tym utożsamia a jak ja mam breloczek z trupia czaszka o czym juz pisalam to z czym sie utozsamiam? Dodam, ze bardzo go lubie:)

Gość ma też Ramsteinn
Kartka zapisana niekończącą się depresją Przelotna taktyka w tych oczach Bez zawahania, otoczmy diabła prawem, wsadźmy do więzienia Otruty przez notes, ukrywa swe doczesne żądze Niezmierny ślinotok przy gigantycznych kłamstwach Osąd- bezsensowne gadanie o przestępstwach Kto byłby w stanie się z tego wyrwać, dojść do zbawienia? Świat uniewinnienia Słowa kary Rozgrzewam się, na serio jak ci Śmiertelni Piraci Zabawiam się w gierki z prawem Rozpacz, Billy! Dalej, morale Przyjdź, niezatrzymany Deszczu Wymazania Rozpacz, Billy! Teraz, morale Przyjdź, niezatrzymany Deszczu Wymazania niezatrzymany Deszczu Wymazania... Purpurowa pieśń destrukcji, czy to się skończy? Jak długo jest już tworzona z tego nieznośnego krzyku? Czy masz "to", co zostało spalone przez społeczeństwo? Kto jest wybrańcem, który dostrzeże brud tego świata? Świat uniewinnienia, Słowa kary Rozgrzewam się, na serio jak ci Śmiertelni Piraci Zabawiam się w gierki z prawem Rozpacz, Billy! Dalej, morale Przyjdź, niezatrzymany Deszczu Wymazania Rozpacz, Billy! Teraz, morale Przyjdź, niezatrzymany Deszczu Wymazania niezatrzymany Deszczu Wymazania... Miłość, bitwa refleksu, napięcia, działania sobie na ego, sadyzmu To napieranie na złą stronę każdego z nas, kradnie życie Przesycone kryminalistami, nagłe zabójstwo grzesznika Werdykt! "Prawa człowieka" "Skandale" "Nienawiść" słowa się rozchodzą, skrucha Pojawienie się Shinigamich (=Bogów Śmierci), czemu są tego następstwa? Prawa jest taka, że nie każdy może zaznać tego nieszczęścia. "Kira" Jesteśmy "Kira" Moje imię to "Kira" Nawet twoje "Kira" Nad nami jest wojenna strona czarnego pogrzebu, prawda, pokojowe negocjacje Błędny żal za wiele długich lat, szkoda Nad nami jest wojenna strona czarnego pogrzebu, prawda, pokojowe negocjacje Błędny żal za wiele długich lat, szkoda Wybuch, problematyczne czasy, ból rozpaczy Rozpacz, Billy! Dalej, morale Przyjdź, niezatrzymany Deszczu Wymazania Rozpacz, Billy! Teraz, morale Przyjdź, niezatrzymany Deszczu Wymazania niezatrzymany Deszczu Wymazania... Tańczące krwawe serca, miłość, ten grzmiący ton to życie Tańczące krwawe serca, miłość, ten grzmiący ton to życie Niezatrzymane przeznaczenie, ciągły wyścig