Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lidka m

co sądzicie o rodzicach tej zaginionej dziewczynki?

Polecane posty

Gość kokoszka83
Zabili własne dziecko dla telewizyjnej sławy

Gość ciebie Kokoszka
Za takie oszczerstwa powinni zamknąć .Chyba jest na to jakis paragraf? Bo to było oskarzenie o zabojstwo !!!!!!!!! Chyba rodzina powinna cie pozwać .

Gość ciebie Kokoszka
Aż popuściłam z nerwów :(

hthergserght0------------------------------ ty sie slyszysz ????????????????? wyrwalas pierwsze zdanie z mojej calej wypowiedzi i od razu atakujesz poczytaj dokladnie co napisalam (czytaj ze zrozumieniem) i potem sie wypowiadaj a nie atakuj i pisz byle co

Gość wfsdfvscwfsdzx
wariatko,nie promuj swojego dziecka!!! moj siostrzeniec jest najpiękniejszym dzieckiem pod sloncem a siostra go nie promuje...zastanowcie sie ludzie nad sobą....

Gość osz przegapilam ciag dalszy
to ze twoj siostrzeniec jest najpiekniejszym dzieckiem pod sloncem to tylko twoja i twojej siostry subiektywna opinia

Gość fgffgg
zobaczcie matka szla o godzinie 18 podobno nie bylo ludzi wokol, nie bylo swiadkow. a wiec podejrzewam ze skoro na ulicy obok niej nikogo nie bylo to byla takze cisza. i teraz pytanie: nie slyszala ze ktos sie do niej zbliza od tylu? przeciez ja od razu bym uslyszala ze ktos jest bliziutko za mna. to o czym ona kurwa myslala do huja? zal mi tej biednej dziecinki, naprawde mi jej zal :( taka sliczna i juz tyle przezyla :( moim zdaniem zresztom jak i wiekszosci cos jest nie tak z rodzicami ;]

Gość fgffgg
on wogole ten ojciec ma jakis dziwny wzrok ;/ wyglada jak by go molestowali w dziecinstwie i jak by mial jakies pietno na sobie ; podobno oczy zwierciadlem duszy..

Gość zresztom to z toba
cos jest nie tak jak piszesz zresztom nieuku jebany:-O do garow szmato hop hop!

Gość fgffgg
nie kurwa to co mial isc za nia na placach? prosze cie. jestem z sosnowca i przez wiele lat uczylam sie w szkole tam gdzie ja napadli. i dobrze wiem ze jest to osiedle gdzie wiele samochodow nie przejezdza wieczorem ani duzo ludzi sie nie kreci. wiec napewno slyszec cos musiala. o ile to wogole bylo porwanie;] zal jak huj ;]

a wy co wrozki? ze wiecie co sie stalo? przestancie sie czepiac ze matka byla zamyslona albo ze ojciec ma metny wzrok im nie skradziono auta, ukradli im dziecko! porwano! dociera?

Gość fgffgg
wieksza rozpacz okazywalam po stracie mojego biednego pieska niz on po stracie swojego wlasnego dziecka. i niech mi nikt nie mowi ze moze ma taki charakter, gowno prawda. to wielka tragedia stracic takiego malucha wiec nie mozliwe ze bylby w stanie zachowac taka kamienna twarz ;]

i co? to znaczy ze on nie przezywa tej tragedii? tylko to co ty czujesz, i jak sie zachowujesz jest wlasciwe? ja dziesiaty raz tu napisze ze nie wiem jak JA bym sie zachowala jakby mnie to spotkalo moze bym po kazdym domu biegala i szukala dzieciaka a moze bym siedziala i sie smiala? roznie ludzie reaguja, ale to ze roznie, nie znaczy ze ten albo inny sposob jest gorszy

Gość nie wiem ale mi też coś smierd
zi w tej sprawie, a ta konferencja z Rutkowskim, to wręcz załosna była, bo dekektyw chciał sobie zrobic darmową reklamą, no i te głupoty, że wycofają zawiadomienia i jeszcze ta nagroda dla porywacza. żałośc!

Gość fgffgg
smiac sie bo wlasnie ktos zajebal ci dziecko? oszalalas dziewczyno? nie wyobrazam sobie gdyby ktos mi ukradl MOJE dziecko ktorym jeszcze porzadnie nie zdarzylam sie nacieszyc bo co to jest polroczku. zresztom wiek nie wazny, ogolnie rzec mowiac chyba bym padla z rozpaczy gdyby mojego dziecka nie bylo przy mnie i nie wiadomo gdzie sie podziewalo. a ten palant siedzi sobie na fejsie i dodaje znajomych hahahaHAHAHAHA i to jest ojciec? masakra niech sie ten ojczulek od siedmiou bolesci zastanowi nad soba a nie w rycerzyka sie bawi hahahahahaha

Gość fgffgg
no smierdzi smierdzi i to jak huj ;]

Gość rer===bardzzzzzzzzo dziwnee
niby zywej duszy nie było a chwile potem tłum gapió? niby skad sie tam wzioł? gdyby mi dzeicko orwano to bym wszytko zrobila a oni pomocy jasnowidza nie chca nie wyorbaza sobie zeby go tu nie było- a co on takiego tu robi , w czym pomaga teraz? w siedzieniu na FB i NK ? co za problem jest pojechac na kilka godzin do jasnowidza straciliby 1 dzien na to nawet osoba niewierząca w jasnowidza czy wrozki w momencie utraty bliskiegoj osoby chwyta sie wszytkiego

Gość fgffgg
dokladnie ;)

Gość Mam dwa spostrzeżenia
Ja rodziców nie oceniam , bo ich nie znam i zwyczajnie sumienie by mi na to nie pozwoliło . Natomiast zastanawia mnie jeden fakt , który od razu rzucił mi sie w oczy . Matka twierdzi , ze zemdlała i nic nie pamięta rowniez uderzenia w głowę . Chyba nikt nie mdleje od tak sobie. Omdlenie to wyłączenie organizmu z jakiegoś powodu . Najczęściej mdleje sie z powodu bólu , lub złego samopoczucia . Czyli przed zemdleniem , np . Kręci nam sie w głowie , robi słabo itp. Mama Magdy o złym samopoczuciu nie wspomina ,calay czas sugeruje , ze ktos za nią szedł. Ok szedl i co nagle ktos pojawił sie za nią bezszelestnie ? , nie usłyszała go zaraz za sobą ? . Człowiek , który podejrzewa , ze ktos za nim idzie , jest przeczulony i wyczulony na każdy najmniejszy hałas , odwraca głowę co sekunda i patrzy czy ktos nie biegnie , i szuka tłumu , sklepu , komunikacji itp. Zrozumialabym , ze dziewczyna mówi , zemdlałam bo zrobiło mi sie słabo , źle sie czułam , kiedy sie ocknelam , dziecka nie było . Ktos mnie wcześniej śledził i moze to on wyjął dziecko z wózka . Jednak mama Magdy nie zajaknela sie o tym słowem. Nikt nie mdleje od tak, i za chwile podnosi sie i otrzepuje i jest jak nowo narodzony. zazwyczaj potrzebuje hospitalizacji bo czuje sie nadal źle. Dziwi mnie tez spokojny tata . Nikt nie mówi , ze ma płakać , szlochac.. W takiej jednak nerwowej sytuacji , człowieka zdradzają tiki nerwowe . Od razu widać , po człowieku , ze coś sie stało . Ojciec dziecka zachowuje sie tak jakby miał zaraz zasiąść do rodzinnego niedzielnego obiadu. Ja tego nie oceniam , ale chciałam zwrócić na to uwagę .

Gość zresztom to z toba
bezduszne kurwy z was:-O kurwa swietojebliwe Polaczki. a kurwa suko jebana----------------->fgffgg PISZE SIE ZRESZA A NIE ZRESZTOM KURWO!

Gość anonim anonimowy llll
Matka mówi, ze widziała jak ktoś za nia idzie ale potem już go nie było i poczuła się pewnie bo wkroczyła na teren osiedla Skoro wydawało jej sie,ze ktoś ją śledzi to czemu od razu nie weszła do jakiegoś sklepu czy coś? Stamtąd mogła zadzwonić po brata który podobno miał czekac na klatce :o To, ze była już blisko zwolniło ją z myslenia czy co? Na konferencji też wygladała jakby recytowała z pamięci, plus jej ruchy ręką tzn pocieranie przypomina się ze szkoły, ze też tak robiłam jak recytowałam :( A co do ojca to już sie chyba nie dowiemy co on robił jak matka poszła z dzieckiem, raz niby u matki był, innym razem czekał na zonę, jeszcze innym siedział na FB i dodawał piosenki Biedna dziewczynka naprawdę :(

Gość wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
normalni ludzie. chlopak studiuje, dziewczyna tez normalna. gdzie wy widzicie ich dziwactwo? to ze on lubi tatuaze, gotycka muzyke czy klimat oznacza ze jest nienormalny? nie maja tam zdjec z libacji, z dragami, dziwkami, wodka(na co 3 profilu z nk czy fb sa takie zdjecia u yntelygentnej patologii dresiarskiej). normalni ludzie. a ze dziewczyna ma taka niemiecka urode nie oznacza ze jest patologia czy wiesniaczka. takie ma rysy i juz, nie jest zapuszczona ani zapijaczona. porzadna, normalna dziewczyna, troche gotycka ale to dobrze. jestescie chorzy psychicznie. gdyby on byl lysym skarlalym mutantem z patologii co pluje jadem, cpa czy chla i ma zdjecia tego typu na nk a ona solara i kurwa to rozumiem. ale co chcecie od normalnych ludzi? chorzy jestescie i juz. a on tak napisal bo jest zalamany, dziecko mu zginelo! chorzy ludzie

Gość fgffgg
do zresztom to z toba: WEZ WYPIERDALAJ BEDE PISALA JAK BEDE CHCIALA CIOTO JEDNA ;]

Gość wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
a ten porywacz to pewno jakis cwelun co wypatrzyl ze mlodzi ludzie z niebogatych rodzin maja male dziecko wiec ujebal sobie ze im je porwie i sprzeda rodzinie ktora dzieci miec nie moze i tak sie stalo..a nie ze matka sprzedala dziecko czy satanistom oddali na ofiare! wy jestescie naprawde pojebani i to zdrowo :D

Normalni ludzie nawet dla żartów nie robią sobie zdjęc na cmentarzach i nie przebierają się za wilkołaki :o Ni piszą, że sa LIKANAMI, ze sa potęzniejsi niż wamipry :o Nie wyzywaja ludzi którzy chcą pomóc, ojciec rzuca się jak gówno w trawie, że dziennikarze ciągle chodzą ale to dzięki nim sprawa nabrała rozgłosu w Polsce i na świecie i jak dziewczynka sie odnajdzie to na pewno bedzie w tym ich udział! Co mnie irytuje to to, ze ojciec się wzbrania przed Jackowskim jak diabeł przed święconą wodą - czemu? Nawet Policja chwali Jackowskiego, ale tatuś woli dodawac nowyc ziomków na FB niż jechać i dostać być moze jakiś nowy punkt zaczepienia Nie chcą jechac bo co? Nawet jak Jackowski zaproponował, żeby wysłali coś co pachnie dzieckiem to im się nie widzi :o O Rutkowskim nie pisze, bo on to robi dla siebie 🖐️

Gość Mam dwa spostrzeżenia
I tak blisko do niej podszedł , ze nawet go nie zauważyła, nie usłyszała , nie poczuła ? , i tak idealnie wymierzył ( przecież miał czas ? , adrenalina tez mu nie krążyła?), ze matka jak stała tak padła ? , bez szarpaniny ? . Ciekawe co mówisz .

"Czy pomoc detektywa Krzysztofa Rutkowskiego pomaga sprawie? Ojciec Magdy mówił, że policja prosiła jego rodzinę, by ograniczyła do minimum kontakty z mediami, tymczasem w niedzielę detektyw zwołał konferencję prasową. - Jego udział nie ma żadnego znaczenia dla rozwiązania sprawy. Rutkowski robi to dla własnej reklamy. Pracowałem w wydziale do walki z terrorem kryminalnym od 1999 do 2007 r. i nie znam ani jednego przypadku, w którym zdołałby on wykryć sprawcę uprowadzenia. Trzeba przy tym odróżnić uprowadzenie od sytuacji, gdy np. po rozwodzie jedno z rodziców bez uzgodnienia zabiera gdzieś dziecko. Jedyny plus z obecności detektywa w śledztwie to lepsze samopoczucie rodziców czują się bezpieczniej, pewniej. Mają poczucie wpływu na przebieg śledztwa. Będąc w służbie napisałem koncepcję użycia negocjatorów policyjnych jako ważnego elementu taktyki wykrywania uprowadzeń i szantażu. To negocjator powinien być przy rodzicach, a nie prywatny detektyw. Wpływałby stabilizacyjnie na ludzi, którzy są w strasznym stanie, i jednocześnie mógłby dowiedzieć się wielu ciekawych rzeczy o rodzinie. Niestety, moja koncepcja została zaniechana. "

Gość osz przegapilam ciag dalszy
Matka tego Bartka robilaby loda Rutkowskiemu jakby mogla na tej konferencji

up