Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panienkaa

Ślub CZERWIEC 2013

Polecane posty

Ładny, choc mnie osobiscie podobaja sie pietrowki na jakiejs fajnej paterze, np. w ksztalcie serca. Za tortami zaczniemy rozgladac sie na wiosne,ale w moim rejonach ceny zaczynaja sie od okolo 45 zl... nie powiem, by to bylo tanio...

Gość Hajnusia
Cześć dziewczyny chciałabym dołączyć do Waszych dyskusji. Mam na imię Wiktoria w grudniu skończę 24 lata. 29 czerwca bierzemy ślub kościelny, cywilny wzięliśmy 19 maja tego roku :) Początkowo kościelny ślub miał odbyć się 30 czerwca tego roku, jednak byłam w ciąży i w sierpniu, a dokładnie 16 sierpnia urodziłam syna i postanowiliśmy przesunąć kościelny o rok. Tym sposobem nasz synek będzie obecny na ślubie swoich rodziców :)

Witamy nową koleżankę:) Przede wszystkim gratuluję dzidziusia! :) A powiedz kochana skad jestes? Robicie wesele? Jesli tak, to jak tam przygotowania? Pozdrowionka

Witamy nową koleżankę:) Przede wszystkim gratuluję dzidziusia! :) A powiedz kochana skad jestes? Robicie wesele? Jesli tak, to jak tam przygotowania? Pozdrowionka

Gość Hajnusia
Dziękuję, dziewczyny i po pierwsze zachęcam Was do macierzyństwa! Nie ma piękniejszej rzeczy na całym świecie :) Mieszkam w Warszawie przygotowujemy się do tego dnia oczywiście, ale narazie nie jesteśmy jakoś tym przejęci, że tak powiem :D chyba bardziej przejmowaliśmy się ślubem cywilnym, choć trudno tu porównywać ślub cywilny z kościelnym :) mamy już salę, na weselu będziemy mieć dj'a, fotograf i kamerzysta już są, czas na suknię, już zdążyłam zrzucić te kilogramy po ciąży które mi przybyły więc chyba najwyższy czas na to :)

Gość 1June13
Witam Wszystkie czerwcowe ( i nie tylko) Panny Młode, czy i ja mogę dołączyć się do Was? Moja data ślubu to 1 czerwca 2013; mieszkam w Warszawie i tu tez odbędzie się ślub. Szkoda,ze dopiero teraz natrafiłam na Wasze forum, byłoby mi łatwiej w poszukiwaniach ;) Jak na ten czas mam już: wybrany Kościół, salę, zespół, fotografa, suknię, fryzjerkę i wizażystkę (to akurat znajome).Obecnie rozmyślam nad tekstem do zaproszeń ślubnych. jakie będą Wasze zaproszenia: tradycyjne, czy moze coś niestandarowego?

Gość dziewczyny a może
pochwalcie się swoimi sukniami te które mają już wybrane :)

Już dawno tu nie zaglądałam .Ale Moge sie pochwalic ,że u nas juz prawie wszystko załatwione;p .Zostało tylko spotkanie z fotografem ktorego juz wybraliśmy.

Gość binek
ZAPRASZAM na www.fotobinek.pl - do końca roku 2012 PROMOCJA - pełen pakiet za 2000 pln.

1June13 Nie za późno na zaproszenia? Trzeba dać ludziom czas na zaplanowanie urlopu, tak mi się wydaje. Jeżeli szukasz tekstów zaproszeń to zapraszam na www.kolaczasu.pl jak wejdziesz w jakieś zaproszenie to masz pod zdjęciami do wyboru teksty zaproszeń i wierszyki do zaproszeń. Może coś ciekawego znajdziesz.

Gość wDniuSlubu.pl
www.wDniuSlubu.pl ----tel. 505 258 538 ----- .Fotografowaliśmy ślub piłkarza KAMILA GLIKA

Gość Miladkd8qe1
Cześć wszystkim :) Sama rok temu brałam ślub więc postanowiłam dołączyć się do dyskusji. Pamiętam jaką katorgą były te wszystkie przygotowania. Ale co do zdjęć, to my z mężem wykupiliśmy w tej firmie: http://limuzyny.arem.pl pewien pakiet. A mianowicie: zdjęcia + samochód. Dzięki czemu wyszło znacznie taniej. Dekorowanie samochodu było gratis i mogliśmy nim jeździć aż 9 godzin. A zdjęcia bardzo fajne, zarówno te z sali i kościoła jak i z sesji zdjęciowej. Ogólnie bardzo profesjonalnie się to wszystko odbyło. No i fotograf był bardzo komunikatywny i miły, dzięki czemu sesja była raczej zabawą, ale ze świetnymi efektami! :)

Hejka wszystkim Mam nadzieje ze topie nie umarł :) my pobierany sie 1 czerwca 2013 i mamy juz sale zespół i kamerzyste ksiądz rozmowiony bo bedziemy chrzcic synka zaraz po slubie. Mieszkamy na stałe w uk a podchodzimy z rożnych stron polski dlatego ta łączone impreza zeby rodziny dwa razy nie wlec taki kawał . Zaproszeń tez nie mam wybranych ale większość ludzi wie kiedy wesele wiec ci co chca juz załatwiają wolne. Juz moja mama sie postarają o poinformowanie :P Suknie dopiero bede oglądać bo chce schudnąć jeszcze.. Ale kupować bede tu w uk bo tańsze. Obrączki w Pl Aha jestem z okolic Częstochowy moj z północy polski. Mam 28 lat

Witam :) na szczęście topik nie umarł, tylko pewnie każda z nas teraz nic już nie załatwia. Taki przestój się zrobił ;p Ja mam ślub na godzinę 13 w kościele, wesele jednodniowe. Ja już suknie mam, ale też jeszcze chcę schudnąć do niej a potem zrobię poprawki. Bo ja akurat mam używaną suknię i tak i tak robiłabym kilka przeróbek. Zostawiam to na wiosnę. Co do zaproszeń i zapraszania to my z narzeczonym chcemy w lutym już zacząć, bo wesele w tygodniu mamy i wiadomo, że każdy musi sobie urlop po planować. A tak poza tym to od lutego będziemy nasze mieszkanko remontować :D i już się nie mogę doczekać hihihi :) A synuś już na świecie czy jeszcze nie?? :) My chcemy przed ślubem jeszcze postarać się o dzidziusia :) A tak w ogóle to chyba macie ciężko tak wszystko na odległość planować? Pozdrawiam i życzę Miłego dnia!

My o mlodego sraralismy sie ponad rok Synek juz ma 2 miesiace wiec do wesela i chrzcin bedzie duzy chłop :) mysle o garniturku dla niego nie jakimś chrzcinowym wdzianku .. W koncu bedzie tez naszym gościem na weselu. Co moglismy zalatwilismy jak bylismy na Wielkanoc... A umowy podpisuje mama moja kobieta obrotna wiec mam olbrzymia pomoc od niej :) Noi jade teraz na miesiac sama z malym wiec bede załatwiać alkohol i resztę trunków zeby stało i czekało.. Zastanawiałem sie nad 16. Godzina bo nie chce jak szalona biegać rano i fryzjerów i kosmetyczek załatwiać... Noi pytanko jaka wódkę kupujecie co jest modne teraz i dobre w niewygorowanej cenie.. A i wesele na okolo 100 osób.

Dobrze, że Mama taka obrotna i Wam pomaga :) Jeśli chodzi o alkohol, to ciężko powiedzieć. Wiadomo, że lepsza by była Finlandia itp. No ale niestety cena mnie przeraża heh. My kupiliśmy przez sklep internetowy, jak była fajna promocja. Kupiliśmy Krupnik. Tak jak gram po weselach to widziałam ją dość często. Co do godziny to już każdy ustala jak mu pasuje. Nam akurat się wydaje, że 13 to wcale nie jest tak wcześnie. Bywałam na weselach już od 11 więc to dopiero jest szybko hehe. A fryzjerka przyjeżdża do mnie do domu więc biegać też nigdzie nie będę musiała.

Gość foto Paris
Witam przyjmuje zamówienia na sesje ślubne w Paryżu za atrakcyjne ceny sesja profesjonalna w cały Paryżu, plus mam możliwość załatwienia pokoju hotelowego dla par w centrum Paryża w bardzo atrakcyjnych cenach 50 % zniżki. katons77@o2.pl

A slyszeliscie o wódce stock .. Znajoma ktora ma sklep ogólny moze mi załatwić z hurtowni.. Wiec super dla nas podobno 0,5 16 z groszami

Hej :) Rzodkiewka, mamy ten sam termin :) już kupiłam wódkę, właśnie krupnik, po 16,40. to mam z głowy, teraz jeszcze alkohole kolorowe dokupię. no i wybieramy się do porani, żeby przynajmniej papiery mieć na gotowo. sporo pracy jest przed świętami, więc już nic innego nie ruszam. tylko się cieszę, że przyszłe święta spędzę już jako żona :)

Dziewczyny my bedziemy mieli okolo 100 gosci zastanawiam sie ile butelek wziasc noi ile i jakie kolorowe alko..?

Witam serdecznie! Czy znajdzie się tu moze jakas panna młoda z Elbląga? Zaręczyny tuż, tuż (w koncu ida święta!), a po zaręczynach czas na planowanie:) Nie chcemy za długo czekać, więc zaczełam rozglądac się za salą weselną. Póki co mam na oku dwa miejsca: http://www.gdziewesele.pl/Domy-weselne/MARIOCIK.html http://www.gdziewesele.pl/Hotele/Hotel-Elblag.html Czy któraś z was zna te lokale? Narzeczony chce ślub u siebie w mieście, ja nie znam tych okolic i nie wiem nawet jak zacząć poszukiwania..

CZesc dziewczyny! :) Życzę Wam wszystkiego, co najlepsze w Nowym Roku. Oby nowa droga naszego życia była tą najwłaściwszą. A tak w ogóle, jak plany zwiazane z dalszą organizacją najwazniejszego dnia w naszym zyciu? :)

Hej :) po 1. szczęśliwego nowego roku po 2. tu chyba jeszcze nie pisałam, też mam ślub 29.06.2013 i jak tak Was czytam to załamałam się, że jeszcze nic nie mam, dopiero mam podstawy, sala, orkiestra, kamerzysta i foto i kościół, wymyślone mam już prezenty dla gości (ajerkoniak i likier kukułczany własnej roboty w buteleczkach 100 ml) i prezent dla rodzicow (dla mam szklane wazony z grawerem a dla ojców karafki z grawerem) i to by było na tyle :(

Spokojnie Rybcia:) my mamy oprocz tego,co napisalas, obraczki, zaproszenia, alkohol, nauki przedmalzenskie i zarezerwowane noclegi. Staramy sie jak najwiecej zrobic wczesniej, poniewaz mamy problem z wolnym czasem. A poza tym, mniej kieszen boli, gdy sie rozklada wydatki na raty ;) Wiec glowa do gory! :)

w sumie jedne z najważniejszych rzeczy już macie, zaproszenia, ja sama chce robić, czekam tylko jak koleżanka zrobi mi projekt a coś jej się nie spieszy

Gość doris8181
Mam znajoma, ktora zajmuje sie takimi rzeczami jak zaproszenia slubne. Aktualnie mieszka w Anglii, tam tez prowadzi wlasny biznes kartkowy ( od kilku miesiecy ), ale mysle ze moglaby wyslac do Polski, gdyby ktos byl zainteresowany. Wiem tez ze bardzo chetnie wykonalaby zlecenia z uwagi na pierwsze kroki w tym kierunku - musi sie jakos rozkrecic dziewczyna :) Wystarczy sie z nia skontaktowac i porozmawiac jak czlowiek z czlowiekiem - mysle ze powinna podejsc do sprawy ulgowo :) w kazdej kwestii, takze tej finansowej. Ja osobiscie polecam i zapraszam na strone FC: http://www.facebook.com/pages/Majas-Factory-Of-Art/345439815544453?