Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona1234

NIE DENERWUJE WAS TO , ZE MUNDUROWKA IDZIE NA EMERYTURE DUZO WCZESNIEJ NIZ INNI

Polecane posty

Gość nastolatkamama
To prawda ,wszędzie dobrze ,gdzie nas nie ma.

Gość ruuda wiewióra
Miało być 50% po 20 latach. a celnicy nie są mundurówką... inne przywileje-to nie mają urlopu na żądanie, nie mogą strajkować, muszą składać oświadczenia majątkowe co roku, ankiety bezpieczeństwa-w zależności czy mają poufne, tajne itd są różne okresy. Testy sprawnościowe... W bipie sobie sprawdź ile jest ofert a ilu chętnych.

w wojsku też nie ma urlopów na żądanie, egzmainy sprawnościowe co roku, oświadczenia majątkowe, strajki też wykluczone, ankiety bezpieczeństwa też, tylko nie pamiętam co ile

Gość ruuda wiewióra
Dokładnie-ja mam koleżankę,która chciała koniecznie iść do policji,bo tam takie luksusy-oblała wf... Jej brat też próbował,owszem fizyczny zdał na 5,ale poległ na testach psychologicznych... To oczywiście powiedzieli,że to dlatego,że nie mieli znajomości... najłatwiej tak powiedzieć i zawsze jest takie wyjaśnienie.

Gość abcabc abc
Co za durny temat! Wkurzają mnie tacy zazdrośni, zawistni ludzie. Jak tak Ci żal autorko, że ktoś może mieć emeryturę (nędzną zresztą) po 15 latach, to trzeba było iść do mundurówki a nie palce z zazdrości gryźć i płakać w domu. Co Cię interesuje życie innych?! Niech mają jak najlepiej. A praca w policji jest bardzo ciężka i niebezpieczna... nie wyobrażam sobie 60cio paro latka ganiającego bandziorów. A panie w biurze w większości są pracownikami cywilnymi, więc nie przysługuje im emerytura. A jeśli nawet są to funkcjonariusze, to chwała im za to! Przeszli swoje przez lata pracy w prewencji i jako "krawężnicy" żeby chronić tyłki takich jak Ty,więc należy im się. I jeżeli kogoś miałabym nazwać tu leniem, to raczej Ciebie autorko. Bo zamiast marudzić, że inni mają lepiej, po prostu zabierz się za robotę, a nie psioczysz na innych!

Wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma. Tak jak napisałam nie wierzę, że trzeba mieć jakiekolwiek plecy, a jedynie jakotaką kondycję i trochę oleju w głowie i ruszyć tyłek bo żadna praca sama nie przyjdzie, ta w mundurówce też. Ale najprościej usiąść przed kompem i zacząć jęczeć jak to ktoś ma dobrze.