Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Iwonka250807

SZUKAM KOLEŻANKI, KTÓRA TAK JAK JA STARA SIĘ O DZIECKO

Polecane posty

Paula zobaczysz jak szybko zleci czas do tej wizyty i do kolejnej mam nadzieję udanej IUI. Pogoda się poprawia więc może wpłynie na nas bardziej optymistycznie. A co do paznokcie ja chodzę na hybrydowe, wolę takie niż żel. Ja w wolnych chwilach jazda na rowerze, basen i gimnastyka na piłce.

motylek81 kochanienka zamówiłas juz ten preparat na dla twojego M? jak bys mi mogła podać namiary na te witaminy moze mojemu zapodam 25 mąż idzie na szczegółowy spermiogram ino 150 zł i zobaczymy co to znów wyjdzie zdzieraja jak tylko mogą a dzis mąz sie dowiedzial ze jednak bedzie to dofinansowanie prawdopodobnie do 1800 zł wiec jestem w szoku taka jednorazowa zapomoga wiec w poniedziałek musimy jechac do kliniki po żaświadczenie ze sie leczymy i mielismy IUI, a mi sie to przyda bede miec na dwie kolejne IUI albo dodatkowe badania jak dobrze ze juz jest weekend ja czekam na mojego M i jedziemy na takie pózne zakupki do marketu

Hej, hej! Paula, fajnie masz, że dostaniesz takie dofinansowanie. U nas nie ma czegoś takiego. Samemu trzeba zbierać :( W tym roku niestety nie mam wakacji. Wezmę tylko parę dni wolnego i odpocznę w domu. Zastanawiam się nad kolejną wizytą u lekarza, ale nie wiem czy jest sens w ogóle, bo co niby moglibyśmy w naszym przypadku jeszcze zrobić? Ja, jak już kiedyś wspomniałam, pracuję w ogrodnictwie. A po pracy to się lenię, bo już nic mi się nie chce :) Kiedyś czytałam książki, ale teraz mam coraz mniej czasu na to. Jak mam chwilę to słucham muzyki i gram na komputerze. No i pielęgnuję swoje kwiatki na balkonie.

Paula tak zamówiłam podaję Tobie link tu znalazłam najtaniej bo tak to są po 600zł na 3 miesiące file:///C:/Documents%20and%20Settings/User/Pulpit/orthomol-fertil-plus-kapsukitabletki-p-4138.html to fajne takie dofinsowanie przynajmniej jakiś zastrzyk gotówki. Ja będę na urlopie 25 i nie będę miała kompa wracam 30 napisz jak wyszły wyniki jak tylko wrócę to przeczytam. Liczę że będą dobre i napiszesz dobre wieści:) miłych zakupów:)

Motylek, na pewno spróbuję kolejnego IUI, zbieram właśnie pieniądze, także mam nadzieję, że uda mi się tak w sierpniu je zrobić.

IUI jak ty wygląda tak w realu możecie opisać,bo jestem bardzo ciekawa.Tzn wiem co to UIU ,al;e tak ksiązkowo

Karola, IUI to prosty, bezbolesny zabieg. My z mężem jechaliśmy na zabieg z pobranym już nasieniem. Lekarz odwirowywał to nasienie, a my w tym czasie czekaliśmy w poczekalni. Gdy było gotowe, wprowadził nasienie, omijając barierę szyjki macicy, chyba przez jakąś rurkę (nie wiem dokładnie, bo leżałam i nic nie widziałam,a że zabieg bezbolesny to też nic nie czułam). Potem leżałam jeszcze z 10 minut, a potem poszłam do domu. I tyle. Ja miałam na cyklu naturalnym, ale niektóre kobiety mają podawany pregnyl na pęknięcie pęcherzyka.

Iwonka250807 mnie tez nic nie bolalo ale wiem ze inne osobym boli nie wiem od czego to zalezy to ja z kolei mialam na CLO i pregnyl no ale jak widac nic nie dalo obojetne czy sie robi na stumulacji czy na naturalnym mam koleznke ktorej sie udalo za 7 razem ale po zmianie lekarza niestety iwonko moze w twoim wypadku sie uda sa osoby ktore sa zdrowe i IUI sie powodzi moze kolejna próba bedzie celem w dziesiatke ja czuje ze na 3 sie nie skonczy:O cos mi sie wydaje teraz bez emocji iui mialam robiona w 15 dniu tuz przed peknieciem pecherzykow mialam az 4 i to sporo

Iwonka i Paula mam nadzieję, że Wam się uda w sierpniu, zarazicie mnie i mnie się uda we wrzesniu. Co dobry plan? Paula nie myśl, że się nie uda!!!

Ja nie mogę doczekać się kiedy będe miała @ potem od 5-9 dnia clo w 14 dniu monitoring i ovitrelle i działania potem dwa tygotnie czekania i testowanie.Powiem wam ,że dla mnie to jak chleb powszechni norma w miesiąc w miesiąc to samo już się przyzwyczaiłam

najgorsze to czekanie może się udało może nie jak test wychodzi negatywny rozczarowanie i przykro mi się robi ,że znów się nie udało

KAROLA211089 dlatego ja sie naczylam nie robic testow nigdy przed@ tylko jak by mi sie spoznila ,lata zrobily swoje w sumie @ spóznila mi sie ogólnie 4 dni tylko i nigdy nie robilam testów bo wiedzialam ze @ przyjdzie noi przychodzila tak wiec u mnie to napewno gdyby sie @ spozniala tydzien a le to tylko i wylacznie na badanie krwi bo moje cykle sa regularne iwonka musi sie nam w koncu udac nie ma innej opcji motylku a moze my od ciebie bedziemy brac fluidki? mam nadzieje ze ktoras z was zapoczątkuje i skonczy sie ta zła passa w koncu marze o tym motylku wklej mi jeszcze raz ten link z witaminami bo cos mi sie nie chce wgrac :O

ja narazie nie lekarz powiedział,że nie widzi takiej potrzeby wręcz przeciwnie teraz mnie stymuluje clo i może się uda zajść a jak nie to dalej będzie mnie faszerował ,aż te pęcherzyki zaczną same rosnąć ,bo chce żebym naturalnie zaszła i to jest następne działanie jak teraz przez 6 cykli się nie uda to odstawi wszystko twierdz ,że same będą rosnąć ale rozważamy jeszcze zastosowanie metforminy moja koleżanka brało clo+pregnyl+metformine i zaszła w 6 cyklu troszkę chorszy miała przypadek niż ja.Więc ja też myślałam,że szybciej mi to pójdzie,ale nie ma reguły niestety.

witam jak wam mija sobota? tak pomyslalam sobie troche juz nie cos o sobie wiemy jak któras z was chciala by sie poznać blizej itd :D np: na NK lub FB to podaje swojego maila :jogobelle82@wp.pl wiec zapraszam jak która miala by ochote:*

Sobota mija spokojnie mąż w pracy ale przynajmniej ładna pogoda:) ja niestety skasowałam NK a FB nie mam nie chciałam zakładać może gg?

Paula wysłałam na maila mój numer gg :) podaję mojego maila jakby któraś miała ochotę podać swój numer gg motylek81@onet.pl:)

hej:)Ja i mój mąż nie lubimy i nie oglądamy meczy ja sportów to wogóle nie lubie jak już mam oglądać to zdecydowanie siatkówke mój mąż zaś boks..

witam jak wam mija dzionek? ja gotuje obiadek pogoda całkiem ,cakiem a po poludniu na grila do znajomych sie wybieramy także dzien zapowiada sie bardzo milutko mi jeszcze zostalo 2 tygodnie i w koncu do nowego gina działamy od nowa odliczam dni noi w lipcu chce zrobic ewwntualne jeszcze badania gdyby jakies zalecil zeby znow ruszyc z kolejna IUI bo czas leci a efektów niema chcialbym miec prezent na 18 pażdzernika na 4 rocznice slubu ale czy bedzie hmmm w tatym roku tez mi sie marzylo na 3 zeby miec no ale lepiej zostawic to swojemu biegowi niech sie samo toczy zycze milej i słoncznej niedzieli:*