Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnadogranic

rozstaje sie z narzeczonym - przeczytajcie

Polecane posty

Gość koniecznie zabierz psa!
właśnie wydaje się psycholem :O głupia jesteś. i nie robi z siebie wariatki bo zabiera psa, którego chuj zamyka w łazience. masz wypaczone poglądy

Gość smutnadogranic
smieszne, my nie mamy wspolnych znajomych. ciekawe nie? on praca-po pracy dom. nigdy nie bylismy na piwie z jego znajomymi. jego rodzice mieszkaja 900 km od nas. tu on mieszka od 5 lat. ale ponoc z nikim się nie zzył ; ] ja tez rodzicow mam kawal stąd. a tu studiuje i z nim mieszkam ;/

Gość smutnadogranic
pytalam sie rodzicow - oni mowia "to o kupil psa, nie masz do niego prawa.."ale czy na pewno??

mówię, nie sraj się dziewczyno. pokażesz mu przy okazji, że g ci może zrobić i że masz jaja.

Gość taktaktamwlustrze
ja mam wypaczone poglady? to ja mowie aby ktos zakonczyl 3 letni zwiazek uciekajac bez slowa wyjasnienia, z mieszkania i z psem jego wlasciciela pod pacha????????? to znaczy ze jesli uznam,z e moj sasiad nie zjamuje sie psem tak jak bym sobie zyczyla to moge tam pojsc i sobie go wyniesc????????? :D a od kiedy niby???????

Gość taktaktamwlustrze
autorko zrobisz jak uwazasz, w kazdym razie zycze powodzenia!

sąsiada masz zgłosić do towarzystwa opieki nad zwierzętami. ten facet nie postępuje wobec niej fer więc i ona nie ma obowiązku tak postępować. "ogień ogniem zwalczaj". większość kobiet to jednak ciamajdy :O żeby nie było- sama jestem kobietą :D miałam podobną sytuację z chujem manipulantem,, starszy 14 lat. obrażał się, milczał, nigdy nie przepraszał. któregoś dnia (po prawie 3 latach) jak wylazł do pracy, zabrałam swoje rzeczy, wypieprzyłam za okno jego konsolę, zostawiłam liścik żeby zszedł na dół po konsolę i zniknęłam. 2 miesiące żebrał o powrót :D w końcu powiedziałam, że jest za stary i w łóżku mi lepiej z plastikowym koleżką. trzeba było widzieć jego minę

Gość smutnadogranic
powiedz cos wiecej o tym zwiazku ze starszym facetem? obrazal sie....??? jak to wygladalo

np. ja spotykam się ze znajomymi. wracam, on milczy. pytam, co się dzieje itp- milczy. i tak potrafił tydzień i dłużej :classic_cool: obiecał, że zadzwoni z podróży. nie zadzwonił ani razu, wraca obrażony(!) pewnie za to, że ja nie dzwoniłam. sytuacje można by mnożyć :D

Gość smutnadogranic
u mnie podobnie. jak dzis rano- wstaje do pracy z materaca w salonie i milczy. nie spojrzal na mnie. pytam "obrazony jestes" odpowiada "nie" i wychodzi z domu bez slowa. moze oni juz tak maja?

nie, oni tak nie mają. oni mają tak jak my im pozwolimy. jak chciał wrócić, ani się nie obrażał, ani nie milczał- ba! miłość nawet wyznawał! :D musisz po prostu pokazać mu, że masz jego i jego fochy w dupie. ale co ważniejsze, naprawdę musisz je mieć. on się nie zmieni. nie ma szans. szkoda Twojego życia.

Gość smutnadogranic
a najgorsze jest to, ze nie wiem czy mam te fochy w dupie. kocham go i wiem ze wsyztsko przemawia za tym zeby odejsc... ale milosc miloscia. robi co chce a ja go i tak kocham. to dopiero zalosne :(

teraz jestem z 8 lat starszym i jego jedyną wadą jest to, że wyjeżdża na delegacje :D normalnie rozmawiamy o problemach, on się nie obraża, potrafi przeprosić jak zawini (ale jego przewiną jest np. że za dużo wypije na imprezie :P)

to nie jest miłość. to uzależnienie od silnych emocji, jakie w Tobie wywołuje swoim podłym zachowaniem. zrobisz jak zechcesz ale wiedz, że będzie tylko gorzej i w końcu wylądujesz na psychotropach.

Gość smutnadogranic
widzisz a moj N nie pije, nie chodzi na imprezy, z pracy wraca do domu, caly czas wolny spedza ze mna i co z tego? moj ma 33 lata ja 24

Gość smutnadogranic
mysle ze ja zyje poprostu dobrymi chwilami a zle wypieram z glowy

Gość !nk@
coś w tym jest, bo też lada moment rozstanę się z narzeczonym....

Gość smutnadogranic
nk- a u ciebie co sie dzieje?

nie załapałaś. mój też nie imprezuje beze mnie,m czasem wyjdziemy do znajomych i jak trochę poszaleje z alkoholem, przeprasza. na codzień nie pije i nie imprezuje :P ja miałam 21 jak zaczęłam być z tamtymfiutem, on 36 prawie

Gość smutnadogranic
a czemu uwazasz ze u mnie to uzaleznienie od silnych emocji?

bo godzisz się na traktowanie Cię jak szmatę, a miłość takich zachowań nie obejmuje. jestes z toksycznym facetem w toksycznym związku, co więcej sama jesteś toksyczna, bo nie chcesz odejść. przykro mi, taka jest prawda. uciekam na dziś, przemyśl to i podejmij walkę o siebie

Gość smutnadogranic
dziękuję......

wpadnę jutro więc pisz, jakby co odpowiem :)

Gość smutnadogranic
będę pisać.... na bierząco...

Gość !nk@
myślę, że mojemu narzeczonemu przestało zależeć na naszym związku ;)

Pisz dziewczyno, ja też jestem ciekawa, jak rozwiążesz tą sytuację tylko pamiętaj o jednym - nie zmarnuj młodości na niewartego tego samca Takich na pęczki, a przynajmniej na kępki

Gość malinowa pani
ja też cały czas tu jestem i czekam na dalsze info, wszyscy radzimy Ci to samo, a co zrobisz to już Twoja wola

Gość smutnadogranic
lajna a Ty co o nim sądzisz? o jego zachowaniu... czesto okazuje mi czulosc... ale co z tego skoro obraza sie jak dziecko. czytalam ze obrazajacy sie facet to facet z niska samoocena ktory zwraca na siebie uwage... ja nie mam sily glaskac go po glowie... kocham ale nie mam sil :(

Gość smutnadogranic
i znow zaczynam obgryzac paznokcie jak wtedy gdy sie rozstalismy :( Boje sie tego kroku ;(

Gość malinowa pani
Przestan dziewczyno!! bo Ty chyba tez przy nim stracilas poczucie własnej wartosci!! szanuj sama siebie a inni też Cię będą szanowali