Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰

Dieta 500-600 kcal do wakacji.

Polecane posty

Diomendi ten 1kg to juz po tych wpadkach co mi sie zatrzyma艂a waga i teraz przycisn臋艂am i widze efekty na wadze :) Ja jem w domu sniadanie, p贸藕niej jak wracam ze szkoly to obiad, a ok.17 kolacja Dziekuje, 偶e naapisa艂as o tym wychodzeniu, bo bylam przekona, 偶e je艣li b臋d臋 tak robic to nie b臋dzie efektu jo-jo U mnie dieta ju偶 dawno wisia艂a w powietrzu, ale jako艣 nigdy do ko艅ca jej nie realizowa艂am. W ko艅cu kuzynka wzie艂a si臋 za siebie, siostra juz dawno, a nawet moja mama chcia艂a kikla kg zrzucic to my艣le czemu by si臋 nie przy艂膮czy膰, przeciez ja te偶 mog臋 :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰
gratuluje Kinia :* ja wlasnie ubralam krotkie spodenki i zauwazylam z jak szybko ide to mi sie nogi trzesa ;/ a cwiczylam na nie..masakra.. zaraz bede cwiczyc..chociaz gor膮costrasznie to mi sie odechciewa :( kinia wejdz na gadu :) http://www.youtube.com/watch?v=OmLNs6zQIHo fajna nutka..:)

Udost臋pnij ten post

Diomedni mi tez sie nogi telepia tzn ten t艂uszcz. Ja jeszcze codziennie ranno pod prysznicem robi臋 sobie 1 min masa偶u r臋kawic膮 od cellulitu:) Podobno, 偶e dobra zobaczymy. Podobno te偶 ze cellulit zniknie po bieganiu ale to jakie艣 chyba z 2 miesiace trzeba biega膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Diomendi, nie boisz si臋?
Diomendi, nie boisz si臋 takiego efektu, jaki maj膮 inne dziewczyny po tego typu diecie? Cytat jednej z nich: "kiedys bylam glupia i odchudzalam sie dieta 500 kcal. wiesz ile schudlam? 14 kilo w dwa miesiace. na diecie 1500 kcal schudlam 11 kilo w dwa miesiace. 3 cholerne kilogramy roznicy a nie glodowalam i trzymam efekt. po 500 kcal wypadly mi wlosy i ludzie zamiast chwalic moja nowa zaj**ista figure pytali z zatroskaniem czy przypadkiem nie jestem chora." i dalej: "mi wlosy przestaly wypadac dopiero po dwoch miesiacach od zakonczenia diety, oczywiscie dlatego, ze zaczelam lykac witaminy itd ale i tez musialam wiecej jesc a wiec raz dwa przytylam. nie 14 kilo ale 10. finalnie wyszlo na to, ze w cztery miesiace schudlam 4 kilo a moglam schudnac 10-15 bez glodzenia sie i bez utraty wlosow. niestety to co wypadlo ni e odrosnie pewnie nigdy chociaz teraz odzywiam sie zdrowo a minelo juz 5 lat od diety ... "

Udost臋pnij ten post

i troch臋 fizjologii z forum, sportowego: "Gwa艂towne odci臋cie kalorii to jedna z najgorszych i najmniej skutecznych form odchudzania. Co prawda, mo偶emy zaobserwowa膰 spadek wagi naszego cia艂a,ale w rzeczywisto艣ci poziom t艂uszczu jest nie tylko ten sam co przed "kuracj膮"-mo偶e by膰 nawet wy偶szy!Zdziwiona? Kalorie to 偶rod艂o energii dla naszego organizmu.Skoro organizm ich nie otrzymuje, znacznie zmniejsza sie ilo艣膰 energii.A skoro mamy ma艂o energii to po co j膮 jeszcze marnowa膰? Diety g艂od贸wkowe wyzwalaj膮 okre艣lone reakcje, kt贸re zwalniaj膮 metabolizm oraz zwi臋kszaj膮 podatno艣膰 organizmu na tycie.W odpowiedzi na gwa艂town膮 redukcje energii organizm zaczyna "kombinowa膰".Zmniejsza sie spalanie w motochondriach, stad uczucie ch艂odu oraz bardzo niskie ci艣nienie krwi. Organizm zostaje wprowadzony w stan alarmowy- skoro nie dostaje energii niezb臋dnej do funkcjonowania-spowalnia spalanie tej nielicznej ilo艣ci pokarmu kt贸ry dostaje,d艂u偶ej przetrzymuje go w jelitach, stara sie jak najlepiej wykorzysta膰 to co dosta艂. A skoro nie ma pewno艣ci czy jutro wog贸le dostanie jakie艣 "paliwo" trzeba zgromadzi膰 jak najwi臋cej na gorsze czasy- niewykorzystana ca艂o艣膰 zostaje przetransportowana do tkanki t艂uszczowej. Najgorsze jednak przychodzi po zako艅czeniu kuracji.Organizm jeszcze przez d艂ugi czas pamieta o trudnym,ubogim w energie okresie- dlatego ciagle pracuje na "zwolnionych obrotach" i dok艂adnie zbiera wszystko co mo偶e zostac wykorzystane jako paliwo w przysz艂o艣ci- wszystko w臋druje do tkanki t艂uszczowej.Proces ten nazywa sie EFEKTEM JO-JO. Ale przecie偶 chudniemy- co gubimy skoro nie t艂uszcz? Odpowied偶 jest prosta- skoro t艂uszcz stanowi 偶r贸d艂o energii zapasowej, organizm spala mniej wa偶ne dla niego narz膮dy- nasze mi臋艣nie.Co gorsza- w miejsce spalonych mi臋艣ni sk艂adany jest t艂uszcz, co sprawia 偶e wygl膮damy...strasznie! "

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
dziewczyny dzisiaj zjad艂am : 4 og贸rki konserwowe = 40 kcal, chociaz napewno mniej. 1/3 serka bia艂ego = 40 kcal. 3 wasy = 90 kcal jab艂ko = 80 kcal. Razem : 250 kcal. poza tym wydaje mi sie ze przytylam :(:( waga moze pokazuje mniej kilogramow ale czuje sie gruba..no strasznie..takie nogi nalane, brzuch ogromny..zero wci臋cia w tali..twarz jakas taka spuchnieta... nie wiem..nie wiem co ze mna nie tak... ;/ musze zaczac cwiczyc na nogi i brzuch. do kogos tam ... : boje si臋 troche..szczeg贸lnie o w艂osy... zeby nie wypad艂y, ale p贸ki co to nic mi nie jest... paznokcie sie nie 艂ami膮, wlosy tez nie wypadaj膮..wydaje mi sie ze na np 500 kcal chociaz ja na 300 jestem to moze sie tak dziac..ale jak ktos stosuje ta diete np p贸艂 roku, rok..a ja dopiero nieca艂e dwa miesi膮ce... do 1wszego czerwca... poza tym ja juz wypr贸bowalam i jak jadlam 700 kcal, nie chudlam.. musze jesc mniej niz 500 bo nie chudne inaczej, taki mam organizm.. a witaminy jem chyba.. jem bialko np szynka drobiowa i serek bia艂y, jem warzywa w ktorych sa witaminy, owoce. i wcale tak malo nie jem... ja cwicze , wiec raczej miesnie mi sie nie spalaja.. chociaz nie wiem.. ale sama musze sie przekonac na wlasnej skorze ... ja bede stopniowo dokladac kalorie a nie odrazu.. mama tez mi to mniej wiecej tak tlumaczyla..ale ja po diecie nie zamierzam jesc odrazu..ja i tak juz zmienilam zywienie..jak wyjde z diety bede tez jadla zdrowo... czytalam przed dieta duzo talkich opini..i boje sie..o duzo rzeczy sie boje, o efekt jo-jo o wlosy.. ale jesli sie sama nie przekonam, to nie chce sluchac teog co pisza..kazdy organizm jest inny... nie wiem jak to bedzie, zobaczymy... ale wydaje mi sie ze dostarczam duza ilosc witamin..bo przed dieta jadlam same fast-foody, warzyw zero, bialka zero, tylko same chipsy, piwo.. wiec wiekrze prawdopodobienstwo bylo ze wtedy mialam mniejsza ilosc witamin niz teraz....... nie wiem co to bedzie, zobaczymy, poki co zyje tym co teraz jest.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
ja sama nie wiem juz co mam robic po przeczytaniu tego, ale nie chce robic sobie metliku w glowie.. skoro teraz wlosynie wypadaja, to chyba jest ok.... bo to juz praiwe 2 miesiace.. przeciez jak stopniowo bede dokladac kalorie to nie przytyje... przeciez jak mialam wpadki co nawet czekolade zjadlam, to juz dawno bym przytyla, i to by bylo wtedy prawda co wyslalas, a ja nie przytylam... a tak to bym odrazu przytyla..wiadomo ze metabolizm sie spowalnia... to wiem i bylam uswiadomionaw tym..ale mi jest lepiej jak jem mniej..lepsze samopoczucie i wogole..ja nie chce byc grba.. a skoro ta dieta dziala, to dlaczego mam ja przerywa..jak jem wiecej to nie chudne.. a wkoncu chce byc chuda... nie wiem teraz mam do艂a troche.. :( .. zrobilam sobie metlik w glowie.. ale jem zdrowo wiec hm. nie wiem. napewno diety nie przerwe..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 yyrex
to w koncu zacznij te kalorie dodawac , bo naprawde piszesz w kolko a nie dodoajesz najwyzzszy czas juz to zrobic

Udost臋pnij ten post

Zgadzam sie tu z Diomendi, 偶e ka偶dy organizm jest inny i trzeba si臋 przekona膰 na w艂asnej sk贸rze. A na przyk艂ad ja te偶 si臋 boj臋, bo 600kcal to tez ma艂o, ale woll臋 zaryzykowa膰 zdrowie i by膰 chuda Dzi艣: 艢niadanie: patki z mlekiem 0,5% 200kcal Obiad: jajko gotowane+warzywa mro偶one 200kcal oko艂o Kolacja: 2 kromki chleba razowego z szynk膮 drobiow膮, warzywami i serkiem dietetycznym czyli te偶 ok. 200kcal :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 yyrex
a ty jak dlugo jestes na 600?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kulturalnaKultura
Hej :) Dzi艣 posz艂o nawet dobrze :) Zjad艂am dzi艣 za du偶o, ale i tak jest lepiej ni偶 wczoraj :) Wi臋c tak, przez ca艂y dzie艅: 6 wafli ry偶owych (wiem, tragedia), ok. 2 serk贸w danio light, z 4-5 艂y偶ek jogurtu naturalnego, 1 kiwi, reszta zupy z bulionu i warzyw mro偶onych No i m贸j grzech a zarazem wygrana walka :D : 1 gryz pizzy z sosem czosnkowym! :D Zjad艂am ma艂y kawa艂ek i przypomnia艂am sobie to co wczoraj napisa艂am "wi臋c niby dlaczego mam robi膰 co艣 czego nie chc臋" i nie zjad艂am wi臋cej! Wyplu艂am! :D Niby nic a cieszy :) No i przejecha艂am dzi艣 na rowerze ok. 30-40 km :) Postaram si臋 te偶 dzi艣 pobiega膰 i po膰wiczy膰 na ramiona. Powiem wam, 偶e ja te偶 si臋 troch臋 boj臋 o zdrowie. Martwi臋 si臋 czy nie wypadn膮 mi w艂osy, nie po艂ami膮 paznokcie i czy b臋d臋 mog艂a mie膰 kiedy艣 dzieci.. ale przecie偶 jem owoce i warzywa, bia艂ko i ruszam si臋 wi臋c chyba nic si臋 nie stanie, zreszt膮 nie b臋d臋 tego stosowa膰 do ko艅ca 偶ycia :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pom贸zcie mi
po odchudzaniu na brzuchu mam taka skore jakby zmieta czym to smarowac znacie jakis dobry krem z apteki ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pom贸zcie mi
taka pomarszczona przy wcisganiu brzucha

Udost臋pnij ten post

Znowu cytat z forum sportowego: "Je艣li ograniczysz spo偶ywanie kalorii do 1200 (lub jeszcze mniej), tracona waga w ok. 45% b臋dzie ubywa膰 z tkanki mi臋艣niowej. Diety niskokaloryczne powoduj膮 tak du偶y spadek masy mi臋艣niowej zamiast t艂uszczowej, 偶e ludzie, kt贸rzy je regularnie stosuj膮, nara偶aj膮 swoje cia艂a wr臋cz na oty艂o艣膰, a odchudzanie jest tylko pozorne." To nie ma znaczenia, ze 膰wiczysz, bo organizm musi z czego艣 bra膰 energi臋, a jak jesz tak ma艂o, to organizm we藕mie te potrzebne kcal z mi臋艣ni, bo one s膮 dla niego balastem w momencie kiedy jest tak g艂odzony. A z g艂odzeniem organizmu, to nie chodzi o uczucie g艂odu, tylko o stan w jakim Twoje cia艂o si臋 znajduje. Ju偶 przy 1200 kcal cia艂o spala swoje mi臋艣nie, a co dopiero na 300 kcal... Dodatkowo, jedz膮c tak ma艂o kcal nara偶asz si臋 na zmniejszenie g臋sto艣ci ko艣ci, co mo偶e prowadzi膰 do osteoporozy, a to do 艂atwych z艂ama艅 ko艣ci. B臋d膮c m艂od膮 dziewczyn膮 mo偶esz mie膰 ko艣ci 70-latki, to s膮 skutki, kt贸rych teraz nie odczuwasz, ale mo偶esz w przysz艂o艣ci. Tamta dziewczyna pisa艂a, 偶e w艂a艣nie po 2 miesi膮cach diety 500 kcal zacz臋艂y jej wypada膰 w艂osy, nie po 5 czy 6 miesi膮cach. Piszesz, 偶e na 700kcal nie chud艂a艣 - bo wtedy ju偶 mia艂a艣 spowolniony ten metabolizm i rozwi膮zaniem by艂o jego podkr臋cenie, a nie kolejne ucinanie kcal. Boisz si臋 wychodzenia z diety, bo wiesz, 偶e mo偶esz zacz膮膰 ty膰 od byle czego i najprawdopodobniej tak b臋dzie, wi臋c znowu pewnie obetniesz kcal i nadal b臋dziesz si臋 nara偶a膰 na utrat臋 g臋sto艣ci ko艣ci i w艂os贸w, miesi膮ce b臋d膮 mija膰, a Ty si臋 obudzisz jak ju偶 b臋dzie bardzo 藕le. Wiem, 偶e teraz nikt i nic nie zmieni Twojego zdania, a szkoda. Mo偶e poczytaj sobie troch臋 o fizjologii, a przede wszystkim jak ju偶 wr贸cisz od ch艂opaka to zr贸b sobie badania krwi - zwyk艂膮 morfologi臋 plus poziom 偶elaza i sprawd藕 czy ju偶 nie masz brak贸w. Twierdzisz, 偶e jesz zdrowo - ok, ale w takich ilo艣ciach za nic nie dostarczysz wszystkim witamin i minera艂贸w, to jest po prostu nie mo偶liwe. Dodatkowo wyp艂ukujesz cz臋艣膰 tych minera艂贸w i witamin pal膮c papierosy.. Pisz臋, 偶eby艣 nie pogr膮偶a艂a swojego zdrowia, nie 偶eby Ci dopiec.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
yyrex : nie jeszcze nie, jeszcze nie schud艂am tyle ile chcia艂am, to dopiero 11 kg, ja musze zejsc do 55 przynajmniej wiec brkauje mi jeszcze 7 kg. jutro waga powinna pokazac 61 kg ze waze, wiec zostanie 6 kg, czyli jeszcze 3 tygodnie na 300 kcal. , a potem dopiero stopniowe wychodzenie. Kinga1601 : dok艂adnie, jesli samemu sie nie sprobuje smakunigdy sie go nie pozna a to jest nie jego kwestia tylko kwestia odwagi, kazdemu to powtarzam i bede powtarzac bo to swieta prawda. 艂adnie Kinia, ladnie :) kulturalnaKultura : i tak zjadlas same zdrowe rzeczy :) ja na poczatku diety jak bylam glodna oszukiwalam glod troche.. np bralam do ust kawalek kromki pomemla艂am po czym wypluwa艂am.. zeby tylko oszukac ten glod smakiem ktory poczulam. ja sie martwie tylko o wlosy tak naprawde, bo o obwisla skore nie, bo cwicze. chociaz ostatnio cos za malo cwiczylam ale od jutra nadrobie..:) ja wam powiem ze rpzed dieta mniej witamin dostarczal niz teraz mimo ze jem tylko 300 kcal. pom贸偶cie mi : moim zdaniem kremy na nic sie zdadz膮... ;/ trzeba myslec o tym w trakcie diety zeby takiej skory nie miec, tzn cwiczyc duzo. bo inaczej skora zostanie... do diomendi nie boisz si臋 : skoro sie cwiczy duzo to jakim cudem ma sie chudnac z miesni..cwiczac wlasnie miesnie sie robi膮.. organizm nie bierze skladnikow wedlug schematu, u kazdego dziala to inaczej.. nie bede juz czytac tego, bo na kazdego dieta dziala inaczej..dlatego sie np chodzi dod dietetyka kazdej osobie daje inny jadlospis, wiec tu masz odpowiedz... wiem ze w przyszlosic moge odczuc takie zmiany... ale narazie sie o to nie martwie... bede mialana to czas... moim zdaniem w tak krotkim okresie czasu jak 2 lub 2.5 miesiaca nie bedzie takich strasznych szk贸d na zdrowiu... Ja na 700 kcla bylam na poczatku diety..pierwsze dni, wiec dlatego wiem ze na takiej ilosci kalorii nie chdune..znam swoj organizm przeciez lepiej niz ktokolwiek.. poza tym potem bylam na 300 i chudlam..a jak znowu jadlam 700 to ani nie tylam ani nie chudlam... Nie, nieprawda. Nie boje sie wychodzenia z diety dlatego ze moge zaczac tyc z byle czego, bo wiem ze tak sie nie stanie..byla tu dziewczyna ktora schudla 14 kg zaczela dokladac kalorie i nie utyla nic... moja siostra pojechala do anglii na 2 miesiace, nie jadla prawie nic, napewnomniej niz ja teraz bo nie miala pieniedzy..schudla 14 kg i co, zaczela jescnormalnie jak przyjechala do Polski, i jakos nie przytyla... :) a probowalas taka diete ? ze tak siewypowiadasz o niej ? napewno nie probowals, tylko pewnie cie nachodzilo sama na nia, ale wyczytalas te rzeczy na necie i teraz specjalnie to piszesz..bez sensu moim zdaniem. Ja mam przy sobie 2 najlepsze siostry na swiecie..najlepsza mame pod sloncem i chlopaka ktory mnie kocha, wic napewno za dlugo nie pozwola mi prowadzic tej diety.. a ja dla nich bym wszystko zrobila, i napewno nawet jakbym nie chciala zaczela bym jesc..dla nich. a co do badan krwi, to wlasniemam taki zamiar bo mama mnie prosila zebym poszla :) Ok, doceniam to co piszesz ale prez to robi mi sie tlyko metlik w glowie..drugi rpzyklad, moja kolezanka z klasy, ma chorobe taka ze nie mogla nic jesc.. jakies niecale 2 miesiace nic nie jadla, przez przelyk, schudla 10 kg, nie przytyla potem i nic sie jej nie stalo .. wlosy ok, cera ok.. i wogole. wiec zobacz ze kazda dieta dziala na kazdego czlowieka inaczej.. nie jest powiedziane ze pyk, wszyscy co jedza ponizej 100 kcal to odrazu wypadna im wlosy, odrazu bd mieli problemy ze zdrowiem.. na kazdego dziala to inaczej. kazdy ma indywidualne cechy,m kazdy organizm chudnie w innym tempie, nawet glupie jablko kazdej innej osobie smakuje inaczej. takie jest zycie. Tak smao z tej stornki co mi wysylalas te posty, czytlam na tym topiku, i niektore dziewczyny chudly przy 300 kcal i nie mialy po latach zadnego uszczerbku na zdrowiu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
wogole to powiem Wam ze juz przekroczylysmy tysi膮c post贸w... :) jejj dlugo tu juz jestesmy :) niektorzy odpadli, niektorzy trwaja w swoich postanowieniach i nie daja si臋... :)) Trzymam kciuki za Was wszystkie... :) :* ja jutro zakupy.... :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kulturalnaKultura
Pierwszy dzie艅 za mn膮 :) Co prawda zjad艂am wi臋cej ni偶 500 kcal ale dzie艅 zaliczony :) Po mojej ostatniej wiadomo艣ci zjad艂am jeszcze 2 wafle z serkiem, ale pomimo wszystko jestem zadowolona, bo p贸藕niej kusi艂a mnie jeszcze pizza a teraz deser ale si臋 nie da艂am! A jestem g艂odna. Wypi艂am zielon膮 herbat臋 i koniec :) Ale jestem zadowolona! :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kulturalnaKultura
2 dzie艅 rozpocz臋ty :)

Udost臋pnij ten post

ja dzisiaj na razie pieczarkowa z makaronem sojowym 160 kcal og贸rek kiszony 7 kcal fajny jest taki makaron bop nie ma a偶 tak du偶o kcal a strasznie zapycha http://www.ilewazy.pl/szklanka-ugotowanego-makaronu-chinskiego-sojowego pi臋kny dzie艅, a ja na uczelni臋 ale ciesz臋 si臋, bo ju偶 mi si臋 nudzi w domu, a tak przynajmniej nie b臋d臋 my艣le膰 o jedzeniu ja jad臋 na zakupy jedzeniowe bo ju偶 nic nie mam i przez to wczoraj zjad艂am jakie艣 rzeczy kt贸rych nie powinnam np budy艅 sojowy, wysz艂o mi pewnie kcal wi臋cej ni偶 chcia艂am, ale od dzi艣 b臋d臋 si臋 bardzo sci艣le trzyma膰, a jutro si臋 zwa偶臋, cho膰 nie oczekuj臋 偶e co艣 spad艂o przez te wpadki a co my艣licie o arbuzie? bo niby nie ma wiele kcal a jednak to sama woda i cukier kupi臋 mo偶e tak膮 ma艂膮 wag臋 kuchenn膮, jak b臋d膮 jakie艣 w niskiej cenie Diomendi jeszcze co do tych romanside艂 a ogl膮dasz te偶 anime? bo znam wiele fajnych ^^

Udost臋pnij ten post

ayanami rei ja te偶 nie jestem pewna kilku owoc贸w, bo niby kcal ma艂o, ale owoce maja w sobie du偶o cukru i chyba na to konto wol臋 zje艣膰 jakie艣 warzywko. yyrex: na 600kcal jestem jakie艣 3 tygodnie, ale mia艂am z 2 wpadki, wi臋膰 teraz sie trzeba zmobilizowa膰 i dziaa艂a膰 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
dziewczyny ja odpisze Wam potem :* bo ide eraz na zakupy, wpadlam tylko napisac co dzisiaj zjadlam. 2 wasy = 60 kcal. 2 ogorki konserwowe = 10 kcal. 1/3 serka bia艂ego = 40 kcal. musli z owocami czy tam bakaliami = my艣le ze 150 kcal. p贸l pomaranczy = 50 kcal. Rzem = 310 kcal. Wiecej niz 300 ale tylko o 10 kcal wiec nie jest zle :)

Udost臋pnij ten post

Dzi艣: 艢niadanie: p艂atki 1,5 szklanki+1 szkllanka mleka 0,5%(chleb mi si臋 sko艅czy艂 :D) 250kcal Obiad: zupa warzywna 160kcal Kolacja: 2 kromki chleba razowego+ szynka drobiowa i warzywa ok. 200kcal Razem: 610kcal czyli o 10 kcal wi臋cej

Udost臋pnij ten post

ja dzisiaj tak: 09:00 pieczarkowa z makaronem sojowym 160 kcal og贸rek kiszony 7 kcal 12:20 2 pieczywa chrupkie 40 kcal ma艂y jogurt 60 kcal 15:00 pomidorowa z makaronem sojowym 200 kcal 18: 20 3 pieczywa chrupkie 60kcal marchewka 20 troch臋 pasty rybnej 50 kcal razem oko艂o 600

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
KulturalnaKultura : bardzo 艂adnie :)) ladnie trzymas :) jadzisiaj sobie zakupilam herbatke z grejpfrutem, i l-karnityna i jest o niebo lepsza niz zielona, ma nawet smak ;p mimo ze kalorii nie ma ^ ^ pije sie 3 na dzien i nie wolno przekraczac tej dawki, chociaz i tak pewnie przekrocze ^ ^ i kupilam jeszcze musli... w sensi ze platki owsiane i tam sa kawalki owocow.. troche duzo kalorii maja, wiec skoncze to opakowanie co mam w jakies 5 dni i potem nie kupuje ich juz.. ;p wogole dzisiaj bylam na zakupach, nakupilam sukienek, kosmetykow i ciuch贸w i ogolnie zajebiscie sie ciesze :):):):) ayanami rei : zawsze lepiej jest zajac sobie czas jakos aby nie myslec o jedzeniu jelsi sie wie ze ono kusi :):) mi jest teraz glupio jak ktos przy mnie je a wie ze sie odchudzam.. w sensie ze ktos bd myslal ze ja mam smaka i wogole.. denerwuje mnie to straszecznie.... arbuz.. hm :) dobry na odchudzanie.tak samo jak grejpfrut :):) niby og贸rki to tez sama woda i troche posmaku soli a nie maja prawie nic kalorii. Ogladam anime, ogladam :) ale wole filmy :):):) dzisiaj bylam wlasnie w sklepie u chinczyka, i kupilam sobie takie kolczyki jak moja ulubiona aktorka..masakra.. to moj ideal piekna..japonki.. Kinga1601 : ale owoce sa potrzebne, jak z rana jesz, na sniadanie to jest okej. jakbys wogole cukru w swobie nie miala a w owocach jest dobry cukier, to bys wkoncu dostala napadu glodu na np czekolade i dupa zbita;p Kinga1601 : wyslij link jakie masz platki, bo moje to jakbym zjadla 1.5 szklanki to by wyszlo jakies 500 kcal conajmniej... w 100 gramach u mnie maja 400 kcal. mimo ze sa na odchudzanie ^ ^ a smakuja mi strasznie dzisiaj pierwszy raz jadlam i musze skonczyc opakowanie, rozloze na jakies 5 dni je, i potemjuz ich nie kupuje..dziisaj i tak za duzo zjadlam. ale mniej niz 350 kcal ;p i kromka razowca zalezy jaka jadlas bo niektore maja 100 kcal a niektore 70 ponizej raczej nie ;p

Udost臋pnij ten post

Dobra, ja dzi艣 zgrzeszy艂am. Ale mam usprawiedliwienie-pierwsza matura, czyli ogromny stres. Najgorszy b臋dzie przysz艂y tydzie艅...ale ju偶 nie b臋d臋 sobie pozwala膰 na takie pyszno艣ci :P -kawa -kanapka -p膮czek -2 kawa艂ki pizzy -dwa piwa -kilka kieliszk贸w w贸dki A teraz jestem wyko艅czona :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
sabalka007 :D jak to sie mowi goscie stres zapijaj膮 , panienki zagryzaj膮 :D:D przypomnial mi sie taki film, malzenstwo sie zdenerwowalo, mazzaczac chlac w贸de a babka zaczela wcinac cistka ehehehe :D ja tez dzisiaj zgrzeszy艂am, bo zjadlam albo 310 alo 350 kcal, z aduzo platkow zjadlam a one dobre to posmakowlay a duzo kcal maja, te owsiane ^ ^. ale bez mleka na szczescie, tak na sucho :):):) nalezy sie nam czasem wiecej zjesc, chociaz ja i tak 350 na 100 % nie przekroczylam ;p wiec jestem zadowolona i zaliczam jako kolejny dzien diety ;p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a jesli...
tak sie trzymacie sumiennie tych swoich 500-600 to ile chudniecie? powiedzmy przez tydzien?? ot-ciekawosc.. widze zei 300 wchodzi w gre dziekuje za szczera odpowiedz-sama o tym mysle..lato za chwile

Udost臋pnij ten post

ja wczoraj max 700 kcal dokladnie nie wiem ile moze i mniej cos kolo tego;) natomiast dzisiaj bylam w lublinie z chlopakiem ii z 1500 na pewnno bylo,;/ lody , hamburgery ale nie martwie sie:) w sumie duzo nie waze wiec nie ma co sie martiwc;) pozatym gadalam dzisiaj szczerze z chlopakiem ii powiedzial mi ze naprawde nie mam z czego sie odchudzac. wzielam zalozylam krotki spodenki stanelam przed lustrem ale one wydaja mi sie''wielkie'' mam cos z glowa juz. naprawde....mama mowi ze z psychika jest cos nie tak.

Udost臋pnij ten post

Diomendi tez bylam na zakupach ale sukienek nie kupywalam;p kupie jak bd wazyc 58 ;D Motywacja jest.

Udost臋pnij ten post

Diomendi ja jem zwyk艂e p艂atki kukurydziane :) A chleb jem graham to ma 66, ale zawsze licze 75, bo jak mi zabraknie to wtedy 偶ytni razowy i on ma 75kcal :)

Udost臋pnij ten post