Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰

Dieta 500-600 kcal do wakacji.

Polecane posty

Go艣膰
pistacia : u mnie a偶 34 stopnie...mnie te偶 jelsi chodzi o szko艂e..ale z dystansem teraz do wszytskieog podchdoze, dieta jest u mnie na 1wszym miejscu, a co do roboty to czasem lepiej ze jest w diecie pomaga, bo nie mamy czasu zbey myslec o jedzeniu, tak samo w szkole, ja do szkoly nic do jedzenia nie biore :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
na pewno psychika przede wszystkim i to 偶e spuch艂a艣 jak jak膮艣 s贸l zjad艂a艣. W艂膮snie np jak si臋 wychodzi z g艂od贸wki to nie mo偶na w og贸le soli膰 bo si臋 nawet od ma艂ej ilo艣ci puchnie. A jak Ty nie jad艂a艣 d艂ugo soli to mo偶e taki sam efekt by膰. Bo je艣li o mnie chodzi to wygl膮dam i tak jak przed diet膮 bo -6 kg nie wida膰 jeszcze, nawet jak -8 by艂o to nie by艂o wida膰. Tzn ja czuj臋 偶e np spodnie lu藕niejsze ale wizualnie chyba nic :( pistacia ja ca艂y dzie艅 b臋d臋 projekt ko艅czy膰 i si臋 uczy膰, wi臋c mi ta 艂adna pogoda nie pomaga. Dobrze 偶e ju偶 nied艂ugo wolne..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
moja psychika wzgl臋dem diety i wzgl臋dem mojego cia艂a jets strasznie zachwiana. Mam wpojone ju偶 to, 偶e jedzac wiecej niz 300 kcal to wpadka i to nie jest dieta :( nigdy nie zrozumiem tego co mowi mi mama albo ktos z boku..poza tym moja figura, czmeu wydaje mi sie zwe jestem jeszcze grubsza niz bylam wazac 73 ? to jest jakis pogrom..jakies fatum chyba na mnie..juz dlugo zmagam sie z figur膮.. mam nadzieje ze tym razem mi sie uda, wkoncu diety nie przerwalam, jedynie odpuscilam sobie ten tydzie艅... ale dzisiaj juz dietuje i sie nie poddam. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
ayanami rei : no ja tez po ciuchach widze..tak to w moich oczach wydaje mi sie ze jestem grubsza niz rpzed dieta, nie wiem co na to wp艂ywa..moze faktycznie tak jest...poza tym wazac 58 kg zaczelam zauwazac ze faktycznie shcudlam bo kosic mi sie robily na rekach, obojczyk i te biodrowe..teraz juz waze 60 kg i juz czuje jakby teog nie bylo, jakby to wszytsko znikn臋艂o..

Udost臋pnij ten post

Hej dziewczyny. Jestem drugi dzie艅 na kefirze, ale zjad艂a jeden plasterek w臋dliny jakie艣 2 godziny temu. Troch臋 si臋 na siebie za to wkurzy艂am, ale co tam. No i wa偶y艂am si臋. Ostatnio (jakie艣 3 dni temu) wa偶y艂am 75-6 kg a dzi艣 wa偶臋 nieca艂e 73 kg, tak偶e jest dobrze. Na kafirze b臋d臋 dop贸ki nie b臋d臋 wa偶y膰 60 (jak b臋dzie dobrze sz艂o, to 55) kg, potem stopniowo dodaj臋 kcal i 膰wicz臋. Jest dobrze dziewczyny :)

Udost臋pnij ten post

Diomendi, mam tak samo jak Ty. jak wa偶臋 58 kg to czuj臋 si臋 super szczup艂o, a przy 60 zn贸w jak pulpet :/ To jest najgorsze, a ci臋偶ko jest utrzyma膰 wag臋 58 lub mniej. Czemu wszystko staje si臋 zale偶ne od jedzenia...to takie beznadziejne. Trzeba znale藕膰 jaki艣 z艂oty 艣rodek. Mi chyba woda si臋 zatrzyma艂a w organizmie w艂a艣nie przez s贸l, bo wczoraj mia艂am dzie艅 sma偶onego oscypka...偶e tak to nazw臋 :P pyyyszny, ale jak sobie my艣l臋 ile to kalorii i og贸lnie jakie to niezdrowe, to a偶 g艂owa boli.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
CzarnyOgr贸d : fajnie ze waga ci spada :* wedlina sie nie przejmuj bo to tez bia艂ko, nie 艂ap obsesji :):) mowilam ze waga na jogurtahc i kefirach i serkach szybko leci ;pp ja dziisaj tez tylko jogurt = 160 kcal. sabalka007: moze te 2 kg jednak robia roznice..wydaje mi sie ze przy naszym wzroscie dopiero widac ze sie szczupleje ponizej 60 kg :):) ja dzisiaj dziewczynki tylko jogurt=160 kcal. na jutro mam serek bia艂y = 140 kcal. :):):) dzien na plus dzisiaj :):):) wrocilam do diety po tym tygodniu odst臋pstw... :) juz mam samopoczucie duzo lepsze jak nie jem :) jedzeniejets moim wyznacznikiem humoru juz nieraz to pisalam, no i nic na to nie poradze :):) ale upa艂 u mnei..masakra...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
ja dzisiaj zjad艂am tak : serek bia艂y ziarnisty = nieca艂e 140 kcal. Jogurt 0 % tluszczu = 160 kcal. Razem nieca艂e 300 kcal :) dzien zaliczony na plus :* chociaz mega glodna jestem, ale musze sie powstrzymac. wiem, 偶e gdybym dzisiaj nie wzi臋艂a sie w gar艣 to mia艂a bym ju偶 efekt-jojo za apre dni, wiec jest dobrze, nie poddaje si臋 ! walcze.

Udost臋pnij ten post

Zaczynam wszystko od nowa! Musz臋 udowodnic samej sobie, 偶e dam rad臋!! dzi臋kuj臋 za motywacje bardzo sie przyda :) juz dzi艣 do ko艅ca dna nic nie b臋d臋 je艣c, a od jutra 500kcal Co myslicie o jedzeniu zup w proszku?? Znalaz艂am taka co ma 50kcal w 250ml i nie wiem czy w艂aczyc je do diety

Udost臋pnij ten post

jednak 650 bo jeszcze tu艅czyka zjad艂am, ale to samo bia艂ko. A jogurt owocowy bez cukru liczycie jako bia艂ko? troch臋 du偶o kcal by艂o ale wi臋kszo艣膰 bia艂kowych wi臋c chyba mog臋 zaliczy膰 dzie艅 do diety Kinga 1601 witaj :) ja bym zup w proszku nie jad艂a, bo do nich r贸偶ne 艣wi艅stwa dodaj膮 i cukier. Lepiej samemu zrobi膰 jak膮艣 szybk膮 zup臋, np z w艂oszczyzny i przecieru pomidorowego albo pieczarek

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
ayanami rei : pewnie ze tak, najepszy jest jogurt owocowy z sanoka ! no bo to jest przeciez bia艂ko, to tez jogurt ale z owocami poprostu. a tych owoc贸w i tak tam prawie nie ma ^ ^ ja wlasnie takie jem i na nich szybko chudne :) ja dzisiaj serek bia艂y i jogurt = 300 kcal niecale ale jedstem glodna bardzo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
dziewczynki orientujecie si臋, czy witaminy takie z sokiem owocowym maja kalorie ?? takie musujace co sie rozpuszcza w wodzie ? bo mam takie i wlasnie nie wiem ile kalorii maja.. itepe. a musze brac takie zeby mi witamin nie brakowlao. pisze zeby pic 1 na dzien, dzisiaj wypilam dwie szklanki, czyli 2 tabletki i nie wiem ile kcal maja ;/

Udost臋pnij ten post

Dziewczynki wracam do Was;) Do soboty jad臋 z dietk膮, bo bal mam i musz臋 pi臋knie wygl膮da膰;d Wiecie, co po tej diecie jest najlepsze, ze akceptuje swoje cia艂o;) Nie wiem, jak to si臋 sta艂o;) A po sobocie bd stara艂a si臋 dietowa膰 i jak najmniej wpadek, du偶o 膰wiczy膰 te偶 chce;) Planuje 6 weidera na pewno;d Ja dzisaij, jogurt, serek i rozek - 400 kcal;)

Udost臋pnij ten post

Co do tych witamin to te偶 pij臋 podobne i my艣l臋, 偶e maj膮 jakie艣 kcal, ale na pewno nie du偶o;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
aBlondi : no wlasnie nie wiem jak mam doliczac te kalorie z tych witamin. Moze bede liczyc jako 20 kcal ? sama nie wiem. myslicie ze jechac na 1 jogurcie i 1 serku na dzien, czy zrobic sobie glodowke ?? taka oczyszczjaca, za艂ozmy ze 3dniowa ? tlyko niewiem czy nie przytyje po niej.. chyba jednak lepiej jesc ten jogurt i serek, to i tak 300 kcal jest i to bialko, wiec waga i tak bd szybko spadac, chyba wole nie ryzykowac z glodowka.. jutro qracam do domu, bede ostro z cwiczeniami teraz szla :D jeszcze cieplo jest to niezle sie wypoce :) jutro w moich stronach 30 stopni :)

Udost臋pnij ten post

U mnie dzi艣 b臋dzie g艂od贸wka, wzi臋艂am xenn臋. Trzeba si臋 w ko艅cu oczy艣ci膰 z ca艂ego syfu ;p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
sabalka007: tez sie zastanawialam wczoraj czy nie zrobic takiej3dniowej, ale boje sie ze jak potem zjem chociaz jogurt to bd 1 kg wyzej ^ ^ ja dopiero wstalam i zaraz uciekam do szkoly :D wsumie ide tylko na 2 ostatnie zeby zaliczyc :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciekawa n
Dziewczyny prosze napiszcie czy mialyscie zastoj wagowy ile dni trwal i czy sa jakies sposoby zeby waga ruszyla w dol?

Udost臋pnij ten post

hej;)u mnie dzis brak slonka,na sniadani zjadlam salate i tunczyka,do tego sos sweet chilli,ktory uwielbiam i kawa do pracy mam na popoludnie a co do zastoju wagi to pewnie mi wlasnie stanela,jak ja ruszyc ,chyba sie nie poddawac ,sama w oncu sie ruszy:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
Mi waga nie stane艂a nigdy jak sie odchudza艂am, by艂 zast贸j tylko po wpadkach czyli jak nie mialam diety. a tak to luzno wszystko :):) ja dzisiaj zjad艂am kromke razowego chleba = 100 kcal. potem zjem jogurt, a nic inneog nie mia艂am do jedzenia w lod贸wce, ic bialkoweog :(/ a jogurt kupie dopiero potem.

Udost臋pnij ten post

Wpad艂am si臋 pochwali膰 :D Ot贸偶 wczoraj wieczorem sta艂o si臋 co艣 niezwyk艂ego. Zazwyczaj, gdy wezm臋 cho膰 jeden gryz czego艣, co jest zakazane na diecie rzucam odchudzanie. A jak by艂o wczoraj? Ano tak, 偶e zjad艂am wieczorem kanapki i nawet zimny obiad z lod贸wki ( :D :D :D) i w pewnym momencie powiedzia艂am sobie "do艣膰!" i nic wi臋cej nie tkn臋艂am, ale nie o tym chc臋 m贸wi膰. Po tym wszystkim wiecie co zrobi艂am? Posz艂am pobiega膰! Tak! Ja, najwi臋kszy le艅 na kafe zacz臋艂am biega膰! Najpi臋kniejsze jest to, 偶e biega艂am 30 min. bez przerwy!!! To dla mnie co艣 niebywa艂ego bo ostatnio (kilka tyg. temu) z wielkim trudem biega艂am 5 min a tu prosz臋 30 min i to bez problemu! :D Ma艂o tego, bardzo schud艂a mi twarz przez ostatnie dni a w pasie uby艂o 2-3 cm. :) Dzisiaj wypi艂am p贸艂 kefiru i zjad艂am 1 kromk臋 chleba z pasztetem, tak膮 bardzo cienk膮, wiem, 偶e nie powinnam, ale poza jajkami nic bia艂kowego nie mia艂am, a jajek nie cierpi臋. Jednak 1 kefir to dla mnie za ma艂o, dodam sobie jeszcze mo偶e jakie艣 chude mi臋so do diety i serek wiejski, a jako deser jogurt owocowy 0% bez cukru. I do tego oczywi艣cie codzienne bieganie. Wa偶y艂am si臋 dzi艣 i waga pokaza艂a 73,5 ale to mo偶e dlatego, 偶e wa偶y艂am si臋 po jedzeniu i nie od rana, zreszt膮 ta waga jest wahad艂owa i stara, czyli niedok艂adna. W ka偶dym razie do ko艅ca tygodnia czuj臋 偶e na wadze pojawi si臋 "6" z przodu. Kocham was dziewczyny! :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
CzarnyOgr贸d : gratuluje malenka ! :* ciesze sie razem z Tob膮 :) czyli ile schud艂as razem ju偶 ? ja dzisiaj zjad艂am : 1.5 kromki razowego chleba z paroma plasterkami og贸rka = 160 kcal. + 艂yczek mleka = 20 kcal. Razm jakies 180 kcal. i tyle na dzis, nie jestem glodna, zaraz bede cwiczyc :) mimo ze straszny upa艂 :):):) poza tym nie mam nic bialkowego, dlatego chleb jadlam ciemny, ale mama dzisiaj mi zakupi produkty.

Udost臋pnij ten post

Cze艣膰, mog臋 si臋 przy艂膮czy膰? Od 贸smego czerwca jestem na diecie... Ruszam si臋 ca艂kiem sporo, 膰wicz臋 na twisterku, robi臋 膰wiczenia na tali臋 osy, je偶d偶臋 na rowerku, 膰wicz臋 z pi艂k膮 t膮 wielk膮. Oczywi艣cie nie wszystko na raz, ale my艣l臋, 偶e dziennie 膰wicz臋 w sumie z godzin臋. Od pocz膮tku diety schud艂am 4,5 kg i czuj臋 si臋 l偶ejsza... My艣licie, 偶e to ca艂kiem dobry wynik?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
Anafka : pewnie ze dobry wynik ! ja dzisiaj tak : 2 kromki razowego + 4 plasterki og贸rka i troszke przecieru = 220 kcal. 艂yczek mleka = 20 kcal. Razem : 240 kcal. :) jutro bialczko, ale dzisiaj nie mialam pieniazkow ani kasy. : dzien na plus ! :)

Udost臋pnij ten post

Mniam mniam! Dzi臋ki za wsparcie. A ja si臋 dzi艣 objad艂am... kalafiorem. 500 g gotowanego. :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
Anafka : kalafior ma bardzo ma艂o kalorii :) ja dzisiaj zjadlam niestety sam chelb razowy, same wegle bo nie mialam nic innego, zastuj z kasa. Ale mama mi dzisiaj kupila jogurty wiec od jutra lece z bia艂eczkiem juz na 100 % :) znow weszlam w diete po ostatnim zawalonym tygodniu, ale jest dobrzxe, trzymam sie psychicznie, i wazne ze powrocilam do diety i sie nie podda艂am, i wazne ze dzisiaj zjadlam mniej niz 300 kcal mimo tego, ze same wegle.

Udost臋pnij ten post

W sumie od stycznia (wa偶y艂am wtedy 82 kg :O :O :O) schud艂am od. 10 kg, ale nie odchudza艂am si臋 jako艣 bardzo, przez Wielki Post nie jad艂am tylko nic po 16 no i s艂odyczy. Teraz wa偶臋 72-3 kg, dzi艣 dzie艅 troch臋 zawalony, no ale nic, to przez te wszystkie testy dzisiaj :\ W sumie i tak zjad艂am du偶o mniej ni偶 "normalnie" wi臋c jest ok.:D Wi臋c dzi艣 zjad艂am tak: 1 kefir, 2 kanapki z pasztetem, kawa艂ek sma偶onej kie艂basy + chleb (:O) i jeden gryz nale艣nika (:O :O) Ja od jutra r贸wnie偶 samo bia艂ko. Ale kupi臋 sobie jutro kefir smakowy, a co! :D Chudn臋 naprawd臋 szybko wi臋c jeszcze jest szansa na 7-9 kg do ko艅ca lipca! :D Diomendi, Ty r贸wnie偶 masz tak膮 szans臋! :)

Udost臋pnij ten post

Powiem wam, 偶e takie wsparcie w was jest 艣wietne. W sumie dzi艣 膰wiczy艂am 1,5h. Rany... Mo偶e uda mi si臋 wr贸ci膰 na uczelnie w pa藕dzierniku w innym stanie... Ju偶 kiedy艣 schud艂am 30 kg, ale potem by艂am chora i przy chorobie o dziwo przyty艂am...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
CzarnyOgr贸d : ja co najwy偶ej mog臋 schudn膮膰 jedynie 5 kg, do ko艅ca czerwca. O 7 to mog臋 pomarzy膰, nawet jak od jutra bd jadla samo bia艂ko zamykaj膮c sie w 300 kcal. wiem, 偶e ja mam jaki艣 dziwny organizm i napewno nie schudne wiecej ni偶 5 do konca czerwca. Obstawiam tak , 偶e 4 spadnie. Ale zobaczymy. ^ ^ Mam nadzieje ze Tobie sie to uda :) Trzymam kciuki, bo wiem jak cieszy kazdy spadek wagi, nawet najmniejszy ! :) Nie zjad艂as tak mega du偶o, jedynie ta kie艂basa t艂usta, poza tym lajcik :) :) smakowy to to samo co zwykly tak naprawde. Ja jem jogurt z sanoka owocowy i du偶y ma 160 kcal, jest pyszny a ma tlyko naturalny cukier i 0 % t艂uszczu a przynajmniej tak pisz膮 ;d i pami臋tam jak kiedys w cioagu 2 dni mi 3 kg zlecia艂o. Bo przez dwa dni zjadlam tylko 2 jogurty :) Anafka : dlatego zalozylam ten topik, wsparcie jest potrzebne, bardzo :) ojej to strasznie duzo kiedys schud艂a艣........... 30 kg omg. Jak to zrobilas ? to ile wtedy wazylas ? pewnie jakies 45 kg :D hehehe :) ja dziewczynki mam dola ze zjadlam dzisiaj sam chleb razowy..niby tylko 2.5 kromki i jakies tam dodatki ma艂e ale i tak dolek ze to same w臋gle, chociaz i tak zjadlam mniej niz 300 kcal. :) wkoncu sie podnioslam po tym tygodniu odstepstw i sie ciesze niesamowicie , bo kocham uczucie glodu :):) tysiac kroc bardziej niz przejedzenie a nawet zwyklego najedzenie. nie lubie ani rownowagi ani przejedzenia, lubie glod, wtedy czuje sie lekka.

Udost臋pnij ten post

Powiem wam, 偶e nie pami臋tam. To by艂o do艣膰 dawno, ale i w okresie dojrzewania. Ja by艂am do艣膰 gruba, dlatego sama postanowi艂am zgubi膰 te kilogramy. O ile pami臋tam, wa偶y艂am jakie艣 65 kg... Ale jak przez mg艂臋. Wtedy nawet tak du偶o nie 膰wiczy艂am. Ale dla mnie zdecydowanie najlepsza dieta jest jedna. M呕+ 膯W+ jedzenie do 18 + 4 posi艂ki

Udost臋pnij ten post