Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

||MimisiA||

Szukam koleżanek do wspólnego odchudzania -25 kg:) Kto ze mną??

Polecane posty

mały leży już pod kołderką. ale jaki to jest cwaniak :D leży sobie i nagle mówi do mnie "kochanie... kocham cię" odpowiadam "ja tez cię kocham" a on po chwili "kochanie... a dasz mi cukiereczka?" hahaha

hahahah mały dobry jest:) Moje juz spia i mam pełen luz chociaz troszeczke chwili dla siebie.

on ma dobrą pamięć i szybko podłapuje teksty od innych. a to "kochanie kocham cie" to od męża ;) tez tak mówi jak coś chce.

dobra ja już uciekam bo później mi się nie będzie chciało ćwiczyć. do jutra :D

A corobicie jak nakupujecie albo zrobicie za duzo jedzenia to wyrzucacie czy co bo ja mam te slabosc ze mi jest szkoda wyrzucic i czasami zjada :( a to wszystko przez to ze sie naogladalam kiedys o dziciach ktore gloduja i teraz nie moge zniesc tego jak musze sie pozbyc jedzenia bo u mnie nikt juz nie chce :(

no to jedyne wyjście do lodówki i szamać po trochu jak inni nie chcą

No tak zrobie mam nadzieje ze zjedza chociaz nie bardzo lubią a kiedys to nakupowalam bo na imprezach mi to ładnie schodzi i teraz musze cos z tym zrobic bo niedlugo sie przeprowadzam i musze zamrazalnik oproznic.

Dzieki za rady dziewczyny ale juz czas na mnie, do jutra:)

ja uwielbiam wszystkie kluchy ,makarony i tym podobne dlatego musiałam zmienić sposób odżywiania się bo inaczej nie dała bym sobie rady

Ja tez juz wlasnie po prysznicu :) Moje Kochanie ogląda właśnie film,a wcześnie patrzy na mnie i ,,noo tak forumowiczka" ;)haha mjluska89 - Mały ma swietny patent;) natalinka - odezwij się!tak jak pisałam najważniejsze jest to,że masz zapał i chęć,a od tego do sukcesu blisko,pamiętaj o tym! MiMisiA - ja na rowerek też wsiadam od tego tygodnia:)M tylko musi mi dętkę naprawić:) Dobranoc wszystkim:)

MiMisiA - ja do pracy w zeszłym roku dojezdzalam sobie rowerkiem i w tym roku tez tak chce.Mam 5km w jedną stronę,wiec dziennie razem 10.

o no my też tyle robimy a nie raz i 11:) ale ja jeżdżę z R:)nie ma wyjścia samej mi się nie chce:P no i do pracy też będę jeździć ale jak się zrobi cieplej bo jutro ma byc zimno,ale ma mam do pracy tylko kilometr:)

Ja też lubię rowerek pamiętam kiedyś z Siostrą w dzień obróciłyśmy 38km ale to było 7 lat temu haha,narazie mamy 1 rower wiec nie mamy jak się z M wybrać na rowery,ale uwielbiamy w weekendy chodzic na dluugie spacery i na rybki:)

ooo na spacery to tez uwielbiam i się poprzytulać***:D A na rybki nie za bardzo bo zawsze wracałam pogryziona przez komary i muszki:/ co planujecie jutro na obiad??? ja robie sobie tortille poszukałam SUPER przepis na placki tortilli:)

Chyba zostałam sama tutaj to uciekam do łóżeczka :P PAMIĘTAJCIE JUTRO OBECNOŚĆ OBOWIĄZKOWA!!!!!:D ja będę ok 16,ale na pewno będę!!!!:D Dobranoc CHUDZINKI!!!:)

Czesc dziewczyny! Dolaczam do Was! Cos o mnie: wiek: 29 lat wzrost: 170cm waga: 75kg (!!!!!) cel: 65kg Najbardziej tyje od pochlaniania duzej ilosci zarcia. Gubia mnie slodkie i tluste a takze fast foody. Lzy mi naplywaja do oczu gdy pomysle, ze 11 lat temu zanim urodzilam synka wazylam 58kg i wtedy najlepiej wygladalam!

Boże drogi, nie było mnie jedno popołudnie i jeden wieczór, a czytania tyle, jakbym przepadła na tydzień:) Topik rozbujał się, że hej. Witam wszystkie nowe "współsiostry" w chlubnym dziele gubienia sadełka:) Czas zacząć nowy tydzień zmagań z kg. Mam nadzieję, że przez długi weekend zebrałyście wystarczająco dużo sił na potyczki z ciałkiem i dietą:) Dziewczyny, owocnego i efektywnego tygodnia życzę!

Hej ja juz wstałam. Rozpoczynam dzien normalnie od kawy gorzkiej ale niestety z mlekiem 1%. Na sniadanie nie wiem co jeszcze moze bede tak wymyslala do obiadu :D Witam Listonoszko i Bilirubina :)