Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karzeł 176 cm

Kobiety zwracają uwage tylko na wzrost.

Polecane posty

Gość karzeł 176 cm

Znam naprawde pokracznych i kuriozalnych z wygladu facetow ktorzy maja ladne dziewczyny tylko dlatego ze sa wysocy i znam pelno kolesi z ewidentnie przystojnymi twarzami (np takimi jak jonathan rhys meyers, Johny depp, Josh hartnett, javier bardem) do tego dobrze zbudowanych ktorzy maja problem ze znalezieniem chocby przecietnej dziewczyny tylko dlatego ze maja 170-176 cm. To nie moze byc zbieg okolicznosci bo to zbyt czesto sie powtarza i zbyt czesto to widac.

Gość evka.h.
Nie przesadzaj 176cm to całkiem wysoki jesteś.

Gość moj facet
ma 170, ja 169 i nie mam z tym problemu. :/ na poczatku znajomosci tez mi do glowy nie przyszlo ze jest rowny ze mna to mam go w tylek kopnac.

Gość ziutkaaa
a po co kobiecie taki konus? Smiech na ulicy i nic wiecej :D :D

Gość etewhwjh
Tak

Gość moj facet
wczesniej bylam z wysokim i co? zadna rewelacja, tyle ze wyzszy i do tego glupi :D

Gość zadziwilabym sie wte
Wazniejsza jest budowa ciala i twarz, Co mi po jakims bladym wymoczku z dziecinna twarza ale wzrostem 180?

Gość Ewka_z_forum22
Bo facet ma być wysoki. Niski facet jest komiczny, a jak łysieję to już w ogóle.

Gość dajcie spokoj to sa
takie 2 pojeby z bydgoszczy, oni ciagle zakladaja prowo na kafe o wzroscie albo udzielaja sie ciagle w tych tematach. to jest jakis krzychu i jeszcze jeden pojeb, chyba kurdu bydzia. Mysli ze nie ma brania przez wzrost a pewnie jest jakims chudym pasztetem

Mój mężczyzna ma 165 cm wzrostu, a ja 172. Duża różnica, ale nie sprawia nam to problemów w niczym.. aaa.. i powiem jeszcze; spodobał mi się właśnie przez swój wzrost przede wszystkim :)

Gość buehehe hehe
nie odpisujcie temu debilowi, to jest pojeb zyjacy we wlasnym i tylko wlasnym swiecie.

ja mam 191cm wzrostu i bardzo sie z tego powodu ciesze bo tez zauwazylem ze na ogol dla kobiet wzrost ma dosc duze znaczenie

Nordic - oczywiście, że ma duże, kluczowe wręcz. Tylko zakłamane suczory, których żaden wysoki nie chciał mogą pisać coś innego. A tak naprawdę mógłbyś je mieć na skinienie palca.

Gość Antkaa iz
Mi sie podobaja tacy maks 175-178 podobni do Vala Kilmera (jaki byl w mlodosci ;)). Nie kreca mnie wysocy nieatrakcyjni, no chyba ze tez sa przystojni do tego.

z tym ze faceci o moim wzroscie czesto szukaja wysokich dziewczyn a na mnie leca czesto te o wroscie ok 155 - 160cm

Gość moj brat ma 188 i zadna go nie
chce mimo iz on ma praktycznie zerowe wymagania (co tez mnie dziwilo kiedys). Wszystkie twierdza ze to "pasztet". Smieja sie doslownie z niego. wiec jak to w koncu jest z tym wzrostem ??

Wysoki facet jest bardziej atrakcyjniejszy... A twój brat to musi mieć jakiś inny problem.

Gość Antka iz
Teraz nie mam zadnego, moglam miec takiego 190 ale byl pokraczny, ogonie ci okolo 175 sa bardziej mesko zbudowani i maja fajniejsze tylki :D A ja jestem maniaczka meskich tylkow :D Moj ostatni mial ze 173

moj brat ma 188 i zadna go nie - jest tu paru takich. nie wiem, jak można być taką peezdą. Ciężki przypadek po prostu...I dowód na to jak życie jest niesprawiedliwe : dajcie mi jego wzrost, a przebiję Kalibabkę. Ale oczywiście musiał go dostać ktoś, kto nie umie z niego korzystać, a ja mam geny śmiecia:(