Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cium chrum

podoba wam sie dom jennifer?

Polecane posty

Gość ale guuust
:-D taka szafa do pokoju dziecka :-O kiedys pytala tu o rady w kwestii umeblowania pokoju dziecięcego dziewczyny dawały świetne propozycje mebli, a wybralka taką tandetną szafę...brak słów

Gość mjghyui
jestem pewna ,ze cały ten dom i wszystko zwiazane z kasa jenny to wielka sciema ,po prostu pewnie ktoś z jej znajomych albo znajomych znajomych się buduje i ona to wykorzystała żeby wykreowac sie na bogaczkę,ona jest chora i to poważnie

A foty sracza jeszcze nie wstawiła?w końcu nawet jennifer chodzi tam gdzie i król piechotą.

Gość luzerka
dokładnie ,ona ma coś z psychiką ,ja znam wiele ludzi którzy maja kase ,domy itp ale zaden z nich nie zna czegoś takeigo jak kafe:-D pomimo ,że niektóre panie też zajmuja sie domem to czas wolny spędzaja zupełnie inaczej niz przed netem,kiedyś nawet cos napomykałam ,że spotkajmy sie na kafe to powiem wam szczerze ,ze wiekszość osób zagadywanych w ten sposób myslała o kawie ,sami rozejrzyjcie się wkoło i popytajcie wśród tych co maja pieniądze założe się ,ze wtynik będzie identyczny jak mój,jennifer ma cos z głowa chociazby ,ze za wszelka cene chce aby postrzegana ją jako bogata osobę,pewnie własnie dlatego ,ze pochodzi z nedzy i w nedzy zyje ,tyle lat ile ona juz się udziela po róznych portalachświadczy o tym ,ze w realu jest nikim i zero znajomych dlatego tak odwaznie wrzuca tu swoje fotki bez obawy ,ze j,a ktoś rozpozna

ale czemu wy takie niedowiarki jaki sens by było klejanie zdjęć cyzjegoś domu ? no jaki żaden jak już bedę mieszkać to wam mogę robić fotki codziennie i w jakim pmieszczeniu tylko chcecie

ale czemu wy takie niedowiarki jaki sens by było klejanie zdjęć cyzjegoś domu ? no jaki żaden jak już bedę mieszkać to wam mogę robić fotki codziennie i w jakim pmieszczeniu tylko chcecie

Gość tyh4567778
ładny kibelek w prostokącie

Gość detektyw.z.orange
jenny a pokażesz zdjęcie łóżka sypialnianego? :classic_cool:

Gość luzerka
tylko jaki sens ma wklejanie zdjęć jakich kolwiek na ogólnym forum ? przeciez na większości tych gdie byłas zostałas pogoniona ,tylko na kafe paru naiwniaków łykneło twoje bajeczki,kazdy może tu wklejać foty domów ,bo maja taka możliwość z jakiejś tam przyczyny,np.twój chłoptaś pracuje jako budowlaniec i juz masz pole do popisu ,to nic trudnego,ja tylko napisałam ,ze ludzie mający pieniądze to jest zupełnie inna bajka jenny ,a nie prymitywne chwalenie się na forum duperelami typu zegareczek czy inne ,zaczełaś z dupy strony ale i tak znajda się naiwniacy ,którzy to łykna :-D jak chociazby to ,ze prterówka przedstawona na twoich fotkach kosztuje y700 tys. :-D

mój mąz nie ma pojęcia o budowaniu zresztą łatwo będzie wam udowodnić że mieszkam w tym domu:P.Pozatym widac że o cenach domów masz zerowe a wręcz nikłe pojęcie więc dyskutować z laikami nie zamierzam.

ale ja mam pojęcie jenny :) mam dom parterowy , tylko większy , wprowadziłam sie do wykończonego , wyposażonego w podstawowe meble domu i nie kosztował nawet 450 tys . A mam wiele urządzeń niestandartowych ;) choćby potrójne antywłamaniowe szyby o podwyższonym współczynniku :) ty nawet nie wiesz czy maż rolety zewnętrzne czy wewnętrzne co wiele mówi o twoim " zangażowaniu " w budowę . A jeśli ani ty ani twój mąż nie znacie ise na budowlance ani na tym co budujecie - to przychodzi na myśl pytanie czy to w ogóle wasza budowa ?:D

Gość luzerka
no i własnie jenny ,ty nigdy nie dyskutujesz jak nie za bardzo wiesz o czym :-D ale jestem swiecie przekonana ,ze uzupełnisz swoja wiedze w necie i błyśniesz formą ,tak jak to robiłas do tej pory z wiekszym lub mniejszym powodzeniem w zalezności od stopnia naiwności odbiorcy :-D chcesz to mozemu poprzebijac się fotkami domków wartych 700 tys,tem z twojej fotki będzie jak szopa i to na podlasiu, przy nich,ja ci napisałam,ze samo wrzucanie zdjęć i dazenie do przekonania innych o swoim rzekomym bogactwie jest wbrew samej istocie bycia bogatym

kupilam swoją dizałkę za gotówkę :) a meble ? mnie ise podobaja , sa nowe i z dobrej jakości mateiałów - czego po twojej szafie niestety nie widać . Podobnie z kaflami - ludzie za takie pieniadze wstawiają naturalny kamień przynajmniej albo kafle na zamówienie z paradyża czy innej ceramiki a nie kończące sie kolekcje :D

allium za 450tys t ja juz sobie wyobrazam co ty tam masz ,no pokaz mi te dobro jakosciowo meble bo jestem ciekawa -aa rzumiem nie pokazesz bo nie jestes taka gupia jak ja -n fakt masz argument:P

meble i sprzety pwinny byc markowe i wyższej jakości można kupić ldwkę za 2 tys a można i za 5tys i tak jest ze wszystkim .N trudn żebyś miała mieć używane:P

Gość luzerka
dom z działką ? aha nawet nie pytam w jakiej okolicy bo to i tak nie ma sensu,ty jenny jesteś żałosnasierotka marysia ,której internet pozwolił na spełnienienie swoich chorych wizji,dlatego siedzisz na kafe,bo gdzie indziej miałabyś to co tak naprawde masz czyli nic

jeśli naprawdę wydaliście juz 700 tys , w co nie wierze , ale jak mawia mój znajomy nie wszystko jest kwestia wiary :) to jesteście po prostu idiotami :) dajacymi sie kroić wszystkim na okolo . no ale moze to i dobrze , inni ludzie na was zarobią a wy będizecie życi w przekonaniu jacy z was bogacze :D

Gość ale o co tu chodzi????
ale ludzie macie problem buuuhahahaha:-D nie macie ciekawszych zajęć niż udowadnianie komuś czy coś buduje, czy mieszka, czy to jego, ile kosztowało:-D litośći....

allium a c twój mąż z budwy nie schdzi na noc? czy ty mu jeszcze pomgasz? ,nas tylko interesuje wybieranie od samego początku ekipa wszystko robi.

ależ przeczysz sama sobie jeny :) przeciez ta twoja szafa to płyta paździerzowa lekko tylko laminowana - o jakiej jakości i markowości ty mówisz ?:D

allium a ty uważasz że mje dziecko bedzie miało tylko ta szafe w pkoju nie kochana zamawiam mebelki cinerella z drewna ssnoweg za ok.6tys .