Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba ZAKUPOHOLICZKAA

Czy jest tu jakaś zakupoholiczka?

Polecane posty

Gość ytyty
A ja wlasnie pracuje, zeby nie bylo. Ale tez mi sie nie chce.

madzik82 - wręcz przeciwnie! To było coś w rodzaju sondy, poza tym zauważ jakiego słowa użyłem - zasłonić (słoń) - to może sugerować coś dużego ;) Ja na buty online się jeszcze nie odważyłem.

Gość ytyty
Mozna zwracac, wymieniac - placisz tylko wysylke. Ja mierze stope, szerokosc, dlugosc, wysokosc - i prosze by mi doradzili rozmiar

Gość mnie już dawno temu
dzięki wam za wsparcie. Sport to jest fajna sprawa muszę się zgodzić chociaż zdecydowanie za rzadko się ruszam. Najbardziej lubiłam zawsze jazdę na rowerze poza miasto, tylko muszę z tym trochę poczekać ponieważ teraz jestem w ciąży. I jak na złość za kilka miesięcy czeka mnie dużo zakupów z tej okazji Do JESTEM CHORA :( W twoim wypadku wydaje mi się że to jest po prostu taki wiek. Sama kiedyś byłam nastolatką i dobrze pamiętam jak to było. Myślenie na zasadzie że ciuchów i kosmetyków nigdy za wiele, że im więcej tym lepiej. No i wydaje mi się że wśród koleżanek nastolatek na ubiór zwraca się jeszcze większą uwagę niż kiedykolwiek później w życiu. Ale z tego młodzieńczego szału na zakupy chyba się wyrasta. Jak myślicie ? :D Ja wtedy jak byłam w liceum to chciałam wtedy też kupować i szaleć bez umiaru bo wtedy mnie to właśnie najbardziej cieszyło tylko że wtedy nie miałam za co szaleć, bo nie miałam zbytnio pieniędzy teraz bardziej mam za co szaleć ale mnie to już nie cieszy. Kupuję bardziej z jakiegoś wewnętrznego musu niż z przyjemności ytyty Też uwielbiam biżuterię, a kiedy piszesz o tej modułowej (moje też stosunkowo świeże zauroczenie) to aż mam ochotę coś kupić online, bo tak to nawet większy wybór niż w zwykłych sklepach w moim mieście. No i nie muszę z domu wychodzić. Tylko że logować mi się nie lubię. Może to i lepiej

ytyty - ja za daleko ;) Ale przez Ciebie właśnie sonduję ofertę lokalnych sklepów :( - w sumie tutaj jest nawet gorzej, bo przesyłkę - wymianę na inny nr / rozmiar - mają za darmo :( = można testować do woli. A jak kupisz, się rozmyślisz i chcesz z powrotem pieniądze - to wówczas pobiorą opłatę za przesyłkę, która zresztą jest bardzo niska. madzik82 - zwierzę zostało użyte w celach porównawczych, by co nieco wyolbrzymić! ;) Nie, że uważam, iż posiadasz coś większego, niż jest w rzeczywistości, co można uznać za coś małego! - ciekawe za co mi się teraz oberwie ;)

Gość Luiza20
Przylaczam sie do Was :classic_cool: Chociaz sklepy omijam juz szerokim lukiem, to oczywiscie zostaje ... internet. :(

O choinka, to Ty niebezpieczna jesteś! A ja w międzyczasie wyszukałem sobie buty - ytyty normalnie Cię zamorduję! - i mi nie dają spokoju :o http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0359a746c0eb413d.html A, że jak już kupować to ilości hurtowe, to dodałem sobie jeszcze takie (czy ja jestem zakupoholikiem? ;) ): http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e862dfe1eb1dc833.html No nic, pędzę zamówić :)

Heh, no coś tam było, ale wiesz co - z umiarem to jednak można wszystko :) W sumie to ytyty - spasiba wielkie, dzięki Tobie zajrzałem tam i co nieco wybrałem :) Zresztą myślę, że to były całkiem dobre okazje, te pierwsze to za +- 250, drugie za 180, kupiłem jeszcze takie: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/812d73599ec2ba9e.html - za 150 (czyz nie okazyjnie? ;) ) ... i czarne Conversy: http://deadstock.ca/shop/images/D/M5039006_CONVERSE_CT_OX_BLACK_MONO_2.jpg - 165zl to jak za pół darmo, prawda? ;) W sumie nie miałem takich "bardziej stonowanych" butów, zatem wybór uzupełni moją kolekcję ;) Tylko mieli nr 46, w razie czego będę piłował stopę ;) P.S. nie jestem gejem ;) Teraz Wasza kolej! ;)

Gość ytyty
Czesc, mialam spotkanko z szefem, ale juz jestem w domu. Kurcze, bede musiala pojezdzic po Polsce w najblizszych dniach :( A propos modulowej - mam duzo posrebrzanej, ale i srebrna tez. Ostatnio robilam czystke i odlozylam 30 kompletow ktorych nie zalozylam i chyba sprobuje sprzedac :( choc, cholera, z 2ej strony diabelnie kusza mnie nowe, np. czakram z Trollbeads JeronimoMartin - do obuwniczego? Ja czesto jezdze po Polsce, glownie jestem w: Wawa / Poznan / Katowice / Szczecin, wiec duzych sklepow mi nie brak. Ale online czesto o dziwo taniej. Wywalilam dzis jedne buty. Skorzane sandaly ze skorki w kolorze naturalnym. I podjelam decyzje, ze nie kupuje identycznych, tylko teraz chodze w czarnych skorzanych sandalach. :P Ale na pocieche, musze jeszcze zaplacic za bizu ktora kupilam wczoraj :( i... licytuje w nastu aukcjach :o Ale juz nie podbijam!

Gość ytyty
Aha i jeszcze dzis rano musialam 500 zaplacic, dopiero zaksiegowalo mi sie na Paypalu. Ale to za sobotnie zakupy...

madzik82 - nie ma to jak biegać ... jutro! :P 46 to nie tak źle - sprawdzałem na pudełkach po butach i na dwóch było 47 1/3 :o Na kilku było 46,5 no i na paru 46, a, że w sklepie mieli max. 46 no to wziąłem co mieli - tak to bym brał większe :D Ale wiesz co mówią? - jak jest duża stopa ... ... przecież Bigfoot nie istnieje :P ytyty - podziękować :) Tylko się w tych aukcjach nie pogub ;)

Gość ytyty
Koniec z podbijaniem :(

Gość ytyty
Tak. Najpierw byly Trollbeads (moim zdaniem najladniejsze),potem Pandora, a pozniej tansze wersje posrebrzane.

Gość ytyty
Te porebrzane maja ten feler, ze moga sie wytrzec metalowe czesci, ale jest ich o wiele wiekszy wybor i niektore sa swietnie wykonane...

Gość ytyty
Wszystkie bransoletki mam wypelnione, ale obawiam sie, ze by opadly. Chyba, ze baza bylaby tak obcisla, ze nie dalaby sie przekrecic. Lece na poczte.

Gość ytyty
aaa, koraliki same nie spadaja, bo mozesz miec stopery, tzn. baza Pandory jest gwintowana i sa specjalne koraliki stopery, ale mysle, ze bransoletka moze sie okrecac wokol nadgarstka. Co do tych tanszych modeli to sa stopery z gumka we srodku

"Ja niestety moge nie wychodzic z domu bo kupuje na allegro, ebay i w sklepach internetowych. Ciagle do mnie jakies paczki z Koziej Wolki, Szanghaju i Bostonu przychodza, na poczte juz chodze bez dowodu:D:D:D "-kocham Was!

Gość ytyty
No wlasnie wrocilam z paczkami z "Koziej Wolki" - Lomzy i Myszynca. Gdzie jest Myszyniec?

Gość ytyty
1. Pierscionek 2. Przyprawy i kawe (ale nawet z przesylka taniej niz w sklepie - chyba mnie to rehabilituje?)

Gość ytyty
1. No co Ty 2. Pieprz i papryka to podstawa, takie mam :) suszone pomidory, mieszanka wloska, mieszanka do pizzy, czubryca, kmin rzymski, ksylitol (podobno zdrowszy od cukru) Moje ostatnio ulubione sniadania i kolacje: pomidory, mozarella, czubryca, oliwki

Gość ytyty
A na ryby mam ochote od dawna, ale nie wiem, gdzie mozna kupic swieze, a na marketowe jakos nie mam ochoty. Raz kupilam i skladaly sie z mrozonej wody, jakosc watpliwa

Gość vubiunomkvvuib
JeronimoMartin w poprzednim wcieleniu byłeś kobietą- bez dwóch zdań.

Gość vubiunomkvvuib
bo jest zakupoholikiem i rozmawia z kobietami o sprawach, które nawet mnie (również kobietę) nudzą. poza tym dziwnie pisze i jest nierozgarnięty.

Gość ytyty
Ja tam jestem za rownouprawnieniem :D

Gość vubiunomkvvuib
lepiej, żeby facet myślał jak facet, a nie jak piczka przeglądająca internetowe witryny sklepowe i jarająca się parą ciżemek.

Gość vubiunomkvvuib
a ja jestem za wprowadzeniem obligtoryjnej służby wojskowej.

madzik82 - to dopowiadamy resztę! Za chwilkę pójdziesz umyć zęby - a dlaczego? - to wiadomo ;) Przez przypadek skapnie Tobie pasta do zębów na bluzkę, oczywiścię ją zdejmiesz, by wyszorować. Nagle usłyszysz telefon, który zostawiłaś na biurku ... pobiegniesz po niego, a jak wrócisz to jakimś cudem bluzka z łazienki zniknie, przez co będziesz musiała wracać do domu w samym biustonoszu! Jak w mojej opowieści występują błędy sytuacyjne, które w odniesieniu do rzeczywistości sprawiają, że takie zdarzenie miejsca mieć nie może - to proszę mnie nie uświadamiać! :P vubiunomkvvuib - a to możliwe, "piersi" mam spore :x