Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FajnaDziewczynazDzieckiem

Czy wspolczujecie samotnym matkom?

Polecane posty

współczuję każdemu komu nie powiódł się wiązek cóż przecież dzieci to sama radość i szczęście :classic_cool: pociecha :classic_cool: słodki ciężar :-P a dla kobiety - jedyna możliwa samorealizacja :-P i co najważniejsze - ważniejsze od partnera :-P

co za pustostany :O samotna matka, to od razu znaczy, że rozłożyła nogi przed byle kim :O

No różnie z tymi samotnymi matkami bywa!! Tak może być że jedna zakocha się tak prawdziwie zaufa zapewnieniom faceta N.P że ją kocha i bez względu co by się stało będzie z nią. Ulega słowom zapewnieniom i wpada w sidła, za które przyjdzie jej płacić wysoką stawkę. Takich z pewnością mi szkoda. Ale takie np ładne lalunie które uwodzą kokietują kilku naraz a potem wpada bo nie myśli tą częścią ciała co trzeba. Takich to mi nie szkoda.

whedif - masz Ty dziecko? albo znasz od podszewki kogoś, kto wychowuje dziecko, szczególnie samotnie? SŁODKI CIĘŻAR.... chyba w jakimś utopijny wyobrażeniu :O dziecko to mnóstwo kłopotów i odpowiedzialności, poświęcanie całego swojego życia, ciągłe problemy; finansowe, emocjonalne, zdrowotne... to nie jest "słodki" ciężar, to jest OLBRZYMI ciężar. kocha się je, to fakt, ale chwile szcześcia to tylko krótkie przerwy pomiędzy obowiązkami :O

" Lookrecja i co Wy w ogole gadacie, ze sa prezerwatywy? często ludzie chcą wspólnie dziecka, a potem facetowi odbija i leci do innej, albo og,,ólnie się nie układa i kobieta zostaje sama. no mnie osobiście jest przykro, kiedy ktoś zostaje sam z trudnym zadaniem, podczas gdy ktoś powinien go bezustannie wspierać i przy nim być. a w takiej sytuacji znajdują się samotne matki. " xxxxx jednak z jakichs powodow jedni faceci od chodza a inni zostaja i maja z ta sama kobieta szczesliwe zycie oraz wiecej dzieci - myslisz ez to kwestia przypadku czy moze raczej dojrzalosci obydwu stron?

" Lookrecja co za pustostany samotna matka, to od razu znaczy, że rozłożyła nogi przed byle kim xxxxx kazda aktywna seksualnie kobieta rozklada nogi - pytanie tylko w jakim celu? jesli w celu prokreacji to tzrezba czasem te decyzje i 10000 przemyslec zanim sie wybierze partnera

[zgłoś do usunięcia] jarek6776 No różnie z tymi samotnymi matkami bywa!! Tak może być że jedna zakocha się tak prawdziwie zaufa zapewnieniom faceta N.P że ją kocha i bez względu co by się stało będzie z nią. Ulega słowom zapewnieniom i wpada w sidła, za które przyjdzie jej płacić wysoką stawkę. Takich z pewnością mi szkoda." xxxxx naprawde sa jeszcze takie naiwne ktore wierza ze cos jest dane raz na zawsze?;/ nie wiem czy akurat naiwni ludzie powinni sie rozmnazac

"dziecko to mnóstwo kłopotów i odpowiedzialności, poświęcanie całego swojego życia, ciągłe problemy; finansowe, emocjonalne, zdrowotne... to nie jest "słodki" ciężar, to jest OLBRZYMI ciężar" xxxxx dla tego ludzie kt nie sa w stanie tego udzwignac nie powinni sie rozmnazac,podobnie jak nie kazy da rade byc chirurgiem

Każdemu może się noga powinąć Ror tobie też. Więc nie bądź taki pewien czy aby ciebie jakaś laska nie robi w Konia.

Gość prawictwo pospolite121
zreszta jak kogos nie stac na prezerwatywy to laska moze połykac , ograniczac sie tylko do pozycji 69 .... Ale jak ktos wykonuje stosunki przerywane, to i wpadke zalicza .

ROR moja matka była z facetem 7 lat, a kiedy w wieku 28 zaszła w ciążę - on ją zostawił. urodziła dziecko, bo chciała być matką, nawet samotną, była na to gotowa. ale to nie zmienia faktu, że było jej ciężko i zważając na całokształt jej życia - jest czego współczuć, bo nawet jeśli zgodziła się na to świadomie i dobrowolnie to tylko dlatego, że nie za bardzo miała inny wybór. nie wszystkim się w życiu układa wyśmienicie i uważam, że powinno się współczuć wszystkim, którym z przyczyn niezależnych od nich wyszło choojowo. 🖐️ ­ poza tm, co Ty pieprzysz o tym, że jedni zostają z kobietami, a inni odchodzą? co to ma za znaczenie? oczywiście, że tak jest, bo niektórym się udaje trafić na odpowiednich ludzi, a innym nie. co ma piernik do wiatraka :O

Gość prawictwo pospolite121
nigdy nie zrozumiem ludzi , ktorzy jako metodę zabezpieczenia stosują stosunki przerywane .

Gość bgfbhgfhbgfhgf
ROR ma rację i to w zupełności. Kobieta powinna miec świadomośc tego ze gdyby w razie czegoś coś poszło nie tak to ona zostanie z dzieckiem i to kobieta a nie facet musi sie dwa razy ciężej starać. I wcale mi nie szkoda takich pustych dziewczyn co to pozachodziły w ciąże w wieku lat 19 z byle kim, ten byle ktoś albo się ulotnił albo prestał płacić i dziewczyna ma do wszystkich pretensje tylko nie do siebie. ja tez miałam kiedys 19 lat ale taka głupia nie byłam. i tez kiedys zauroczyłam sie chłopakiem niezbyt odpowiedzialnym, ale miałam na tyle oleju w głowie ze wiedziałam ze slubu z nim nie wezme bo zwyczjanie koles nie nadaje sie do zycia rodzinnego. dlatego tez nog nie rozkładałam pochopnie. Za mąż wyszłam w wieku 28 lat za człowieka porządnego i inteligentnego. jak dziewczyna jest glupia to czego to wspolczuc? chyba glupoty tylko

" jarek6776 Każdemu może się noga powinąć Ror tobie też. Więc nie bądź taki pewien czy aby ciebie jakaś laska nie robi w Konia." xxxx hahahah ;-) jestem kobieta, przydarzyc to sie moze stluczka samochodowa - a nie rozmnazenie z przypdakowa osoba;-)

No to gratuluje głupoty jaka z ciebie bije. Czyli ty też byłeś ciężarem i kłopotem dla swojej matki??!! Jeśli takie masz podejście do życia to czemu żyjesz??!! Nie powinno cię być na tym świecie gdyby każdy tak myślał jak Ty RoR!!

w dziceko sie nie da mezczyzny wrobic - wystraczy ze nie wprowadzi czlonka do pochwy w momencie okoloszczytpowania, co nie? a jak ma taki kaprys bo tak mu przyjemniej - no coz to wchodzi w ten biznes (pomijam oczywiscie gwalty an mezczyznacz czy tez doprowadzenie pisnow do wzwodu z uzyciem elktro-wstrazsow;-)

Możesz być nawet Tranwestytom mnie to nie obchodzi. Najzwyczajniej jesteś Egoistką która myśli tylko o sobie.

w dziceko sie nie da mezczyzny wrobic - wystraczy ze nie wprowadzi czlonka do pochwy w momencie okoloszczytpowania, co nie? a jak ma taki kaprys bo tak mu przyjemniej - no coz to wchodzi w ten biznes (pomijam oczywiscie gwalty an mezczyznacz czy tez doprowadzenie pisnow do wzwodu z uzyciem elktrowszasow;-)

Gość zależy od sytuacji
"jak to miala pecha? a co to losowa sa kobiety poddawane zpaldnianiu? moze po prostu miala klopoty z wlasciwa ocena?" ROR - a to nie pech, jeśli trafisz na faceta, który wydaje się być tym odpowiednim, a nagle się okazuje, że trafia się ciąża i nagle gościa nie ma? Piszę "trafia się", bo nie ma 100% skutecznej antykoncepcji. Oczywiście, można nie iść do łóżka z żadnym facetem :P ale cóż... wcześniej czy później większość osób jednak spotyka kogoś, z kim jednak decyduje się na seks. A niestety nie wszyscy potrafią konsekwencje seksu (tzn ciążę) zaakceptować i wziąć za nią odpowiedzialność...

Gość zależy od sytuacji
aaaaaa i wcale to nie musi być przypadkowa osoba. Mam znajomą, która była z facetem, planowali ślub, wspólną przyszłość, dzieci... Po czym ona zaszła w ciążę - a jemu się odwidziało i ją zostawił...

"moja matka była z facetem 7 lat, a kiedy w wieku 28 zaszła w ciążę - on ją zostawił" xxxxx uwazam, ze to infantylne takie myslenie, ze im dluzej sie jest razem tym wieksza pewnosc ze zwizek "stabiljniejszy" - biorac po uwage ze zzwiakzi "wysychaja" to im dluzej sie jest razem tym wieksza sznsa ze zwiazek sie kiedys skonczy - smuetne., ale tak jest xxx urodziła dziecko, bo chciała być matką, nawet samotną, była na to gotowa. ale to nie zmienia faktu, że było jej ciężko i zważając na całokształt jej życia" xxxxxx skoro chcialam to nie widze problemu - osoby ktore duza jezdza - obzeraja sie chipsami - tyja (nie mowie o ludziach chorych) to potem mam im wpsolczuuc ze ciezej im sie jest poriuszac 9nie wtierzedze ze jest im latwiej - ale maja to czego chcieli) xxxxx "i uważam, że powinno się współczuć wszystkim, którym z przyczyn niezależnych od nich wyszło choojowo" xxxxx a niezaleznych to sie zgodze - jak komus pijany kierowca zabije matke/dziecko na drodze to ma moje 1005 wspolczucia, ale jak kto zachoruje - a zachodzenie w ciaze i budownie zwiazkow rodzinnych to rzeczy ktore nie dziea sie poza nasza kontrola, czyz nie? xxxx poza tm, co Ty pieprzysz o tym, że jedni zostają z kobietami, a inni odchodzą? co to ma za znaczenie? " xxxxx proponuje mniej wulgaryzmow na pocztatek;-) ano takie ze z niektore kobiety nie potrafi wspolzyc z facetami a inne i i owszem;-)i dlatego mezczyzni chcca z nimi byc - czesto do grobowej deski xxxx oczywiście, że tak jest, bo niektórym się udaje trafić na odpowiednich ludzi, a innym nie. co ma piernik do wiatraka xxxx to nie jest loteria - tu sie nie trafi tylko wybiera

" jarek6776 Możesz być nawet Tranwestytom mnie to nie obchodzi. Najzwyczajniej jesteś Egoistką która myśli tylko o sobie" xxxxx a ty co tak fantazjujesz na moj temat, hm?;-) ja nie dociekam czy jestes gejem bo mnie to nie interesuje - as easy as it is;-)

"ROR - a to nie pech, jeśli trafisz na faceta, który wydaje się być tym odpowiednim, a nagle się okazuje, że trafia się ciąża i nagle gościa nie ma? Piszę "trafia się", bo nie ma 100% skutecznej antykoncepcji" xxxxx to znaczy ze pmylilas sie w ocenie ...trudno zdarza sie a za bledy sie placi.. xxxxxx Oczywiście, można nie iść do łóżka z żadnym facetem ale cóż... wcześniej czy później większość osób jednak spotyka kogoś, z kim jednak decyduje się na seks" xxxxx i w zaleznosci od umiejetnosci dedukcji dobiera partnerow ktorzy daja im sczescie lub odwrotnie - i potem bol zycia biadoli ze ma ciezej niz inni;-) xxxx A niestety nie wszyscy potrafią konsekwencje seksu (tzn ciążę) zaakceptować i wziąć za nią odpowiedzialność... xxxxx dlatego z takimi nie ma co sie zadawac - przymiotnik ktory tutaj pasuje to niodpowiedzialny poza tym seks z rozmnazanie to dwie rozne rzeczy - przypadkowa ciaza nie musi sie skonczyc porodem , istnieje tez aborcja (prosze mnie nie zrozumiec ze namawiac wszystkich do aborcji;-) to jest jeden z przypadkow tylko

o kurwa, Ty posiadanie dziecka porównujesz z chorobą psychiczną? (uzależnienie od jedzenia) nie mam pytań, jesteś zdrowo yebnięta, do sterylizacji z tobą :classic_cool: ­ P.S. chodziło mi o to, że przez te 7 lat zdążyła się więcej niż 1000 razy zastanowić, czy chce dziecka :O

" zależy od sytuacji aaaaaa i wcale to nie musi być przypadkowa osoba. Mam znajomą, która była z facetem, planowali ślub, wspólną przyszłość, dzieci... Po czym ona zaszła w ciążę - a jemu się odwidziało i ją zostawił..." xxxxx nie bede sie powolywac na swoj przyklad (bo skromna jestem;-) - ale ja mam 9 kolezanek ktore wyszly za maz i partnerzy sa super ojacmi i mezami - i czego to dowodzi? ze mamy rozne kolezanki?;-)

[zgłoś do usunięcia] Lookrecja o k**wa, Ty posiadanie dziecka porównujesz z chorobą psychiczną? (uzależnienie od jedzenia)" xxxxx nie zabko - ja nie porownuje to ty czegos nie zrozumialas i widocznie sobie uprosvilas;-) xxx nie mam pytań, jesteś zdrowo yebnięta, do sterylizacji z tobą xxxxx to ta samotna mamuska takie ci wartosci przekazala? ni starczylo czasu i checi na dobre maniery?;-) "P.S. chodziło mi o to, że przez te 7 lat zdążyła się więcej niż 1000 razy zastanowić, czy chce dziecka " xxxx co nie zmienia faktu ze partner ja opuscil - ei=widocznie zle wybrala... z reszta czesto sie dzieje tak ze kobiety w dlugich zwiakach chca juz tylko "dawcy spermy"

Gość wqewwq2323
Ja nie współczuję, sama jestem samotną matką, i zyje mi się znacznie lepiej tak, niz kłócac sie cały dzień że słońcem mojego życia... :p

Gość zależy od sytuacji
"nie bede sie powolywac na swoj przyklad (bo skromna jestem - ale ja mam 9 kolezanek ktore wyszly za maz i partnerzy sa super ojacmi i mezami - i czego to dowodzi? ze mamy rozne kolezanki?" Albo tego, że są różni faceci. I że nie każdej się udaje trafić na właściwego. I wcale nie jest tak trudno pomylić się w ocenie, jeśli masz faceta, którego kochasz i który twierdzi, że kocha Ciebie, planuje z Tobą przyszłość, a potem nagle zmienia zdanie... "dlatego z takimi nie ma co sie zadawac " - oczywiście, tyle, że tai facet nie powie Ci "jestem nieodpowiedzialny" :P Są tacy, którzy potrafią się świetnie maskować. A są i tacy, którym się wydaje, że są odpowiedzialni, a potem np strach bierze górę i "uciekają". A jeśli Twoim zdaniem kobieta w każdej sytuacji jest w stanie rozszyfrować takiego faceta no to... cóż, gratuluję nieomylności :P

Gość LOOkrecja ma racje
ja np. jestem samotna matka bo ojciec zrobil dziecko myslal,ze bedzie mial ztego fortune mojej rodziny a jak okazalo sie,ze nie to uciekl