Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

to moze dobry znak bo mnie tez mdlilo juz przed okresem... brzuch mnie tez bolal jak na okres... bylam u lekarza powiedzial jeszcze zanim zrobil usg ze jeszcze wczesnie zeby zobaczyc cokolwiek zrobil usg i jeszcze za duzo nie bylo widac za 3 tyg mam nastepna wizyte i powiedzial ze juz powinno byc wszystko ladnie widac i mi da skierowanie na badania krwi i zalozy karte ciazy jak bedzie wszystko ok. zrobilam dla pewnosci jeszcze jeden test ciazowy i wyszly tak dwiie grube czerwone krechy ze na pewno jestem... brzuszek mnie pobolewa ale to dobry znak bo to oznacza ze zarodek sie rozwija i macica si rozciaga. juz nie moge sie doczekac twojego wyniku testu... mam nadzieje ze ci sie uda.. bede trzymac kciuki za ciebie...

Test wykonany. W sumie sama nie wiem jak go zinterpretowac. Po pierwszym zobaczeniu stwierdzilam ze negatywny. Jak dokladnie sie przyjzalam to jakby byl cien drugiej kreski. Jesli okresu dalej nie bede miala jutro powtorze test.

a moze masz tylko skapy zaraz przejdzie insie okza ze jednak sie udalo skoro byl cien drugiej?

Gość kobitka 27
Moja fasolka ma już 65mm :) i nie dała się przyjrzeć Panu doktorowi na usg tak brykała.

Kobitka to się ciesze :) Ja idę za tydz do lekarza w środę i mam nadzieje, że zobaczę serduszko

caly czas czekam:) test moge zrobic dopiero w przyszly czwartek, jak tylko cos sie zmini od razu napisze:)

Czekam na wesołą nowinkę. A jak myślisz owulacja była? Że tak powiem, my musieliśmy po prostu bardzo często się kochać i wyszło..