Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ex prostytutka

Bylam prostytutka i chce obalic mity o tym zawodzie

Polecane posty

Go艣膰 wieszka
a tak troche z innej beczki-nie przyszlo wam do glowy ze to jest jej zycie, a po 2.ze kazdy sie gubi,popelnia bledy, po3.ze tak naprawde to ona skrzywdzila siebie a nie was lub kogos, a po4.ZE SKORO JESTESCIE NA TYLE SILNE I MADRE MOGLYBYSCIE POMOC TAKIEJ OSOBIE A NIE JA GNEBIC oczywiscie mozecie miec swoje opinie i emocje,ale czy zwrozcilyscie opinie zeby ona rzucala w was jadem? to wy ja obrazacie? po co? przeciez nie macie wplywu na to co bylo. ja chce utwierdzic ciebie autorko,ze dobrze dla siebie zrobilas ze z tym skonczylas i tak trzymaj. jakkolwiek bedzie -zawsze to lepsza droga niz tamto.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 jukijuoujytr
A jaka r贸偶nica ,czy facet czy kobieta,zarabiaj膮 tak samo,no nie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jutkyujkt6u
Nie by艂o by popytu,nie by艂o by poda偶y.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jukijuoujytr
wieszka,przeczyta艂am wszystkie wpisy. Ona chyba nie chce utwierdzenia,bo niczego nie 偶a艂uje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jutkyujkt6u
jukijuoujytr---Dla mnie to bardzo wielka r贸偶nica. M臋zczyzna prostytutka to 艣mie膰,bo m臋偶czyzna ma pracowac jak nie g艂ow膮 to mi臋sniami,a nie dup膮 jak kobieta.

Udost臋pnij ten post

wieszka wiem, ze dobrze zrobilam. To byl jedynie przejsciowy etap w moim zyciu nigdy nie myslalam by zajmowac sie tym dluzej. Zarobione pieniadze w ten sposob dobrze zainwestowalam, a gdy poznalam meza to juz sie tym nie zajmowalam, ale powiedzialam mu bo uwazam, ze to jakas nieodzowna czesc mojego zycia a jesli z kims planuje sie przyszlosc to powinno sie powiedziec tez o przeszlosci i nie wazne czy bylo to kurestwo czy zbieranie truskawek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jukijuoujytr
I jak pom贸c osobie,kt贸ra nie widzi problemu. Nie da si臋,a ju偶 na si艂臋 na pewno nie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jutkyujkt6u
ex prostytutka,ale na pewno prostytutka aby zarobic musi og贸lnie wszelkie rzeczy robic w 艂o偶ku.W膮tpi臋 aby jaka艣 prostytutka nie uprawia艂a anala.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jukijuoujytr
A kobieta g艂ow膮 nie mo偶e?g艂upsza jest?troch臋 chyba m臋skim szowinizmem zaje偶d偶asz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wieszka
mam swoja teorie na temat takich inwestycji-ale nie napisze lepiej.

Udost臋pnij ten post

to sie mylisz:) Ja seksu analnego nigdy nie uprawialam. Nigdy tez nie robilam tzw. loda z polykiem czy tez spuszczania sie do ust. Mialam swoja (wysoka podobno) cene i oferowalam to co chcialam. To bylo celowe by wlasnie zniechecic przecietniakow chcacych podymac za stowke czy dwie. Ja ustalam zasady, a ze chetni sie znalezli na przyjecie tych zasad to czmemu mialam robic cos wbrew sobie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jukijuoujytr
Og贸lnie takie pieni膮dze to chyba,nie wiem jak to nazwa膰,brudne,nieprzyzwoite?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jukijuoujytr
A sprawia艂 Ci przyjemno艣膰? seks z klientami?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maniakalnasamobojczyni
juki, w艂a艣nie wida膰 po twoich wypowiedziach jaki masz przedmiotowy stosunek do kobiet. Od kiedy to me偶czyzni maj膮 pracowa膰 g艂ow膮 a kobiety dup膮? nie chc臋 Ci臋 martwic, ale me偶czyzna mysl膮cy g艂ow膮 to ewenement, w przeciwie艅stwie do me偶czyzny my艣l膮cego gl贸wk膮 :D "One s膮 po to aby facetom ulzyc,gdy nie maj膮 kobiety,lub ich kobieta nie chce na co艣 sie zgodzic" - i wla艣nie na tym gl贸wnie polega ich krzywdz膮ce dzia艂anie, 偶e facetowi si臋 po藕niej wydaje, 偶e jego kobieta to narz臋dzie do zaspokojenia pop臋du, kt贸re ma dzia艂a膰 na rozkaz jak za wci艣ni臋ciem pilota. Je艣li kobieta nie pozwala sobie przepycha膰 kich kutasem to chyba 艣wiadczy o jej normalno艣ci a nie oporach :)

Udost臋pnij ten post

owszem sprawial, moze nie ze wszystkimi, bo to roznie bywa, ale bolu nigdy zaden mi nie zadal. Smialo moge natomiast stwierdzic, ze jak juz mialam tylko stalych, a bylo ich 5 to z kazdym bylo mi dobrze w lozku i nie tylko, bo nasze relacje nie opieraly sie tylko na samym seksie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maniakalnasamobojczyni
sorry, to mialo byc do osoby z nickiem jut...co艣 tam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Atakuj膮 Ci臋
bo si臋 boj膮,偶e spotka ich taka zdrada...z prostytutk膮.Spotkaj膮 ich choroby,kt贸rych chc膮 za wszelk膮 cen臋 unikn膮膰,jak ka偶dy.Nie dziw si臋 ostrym reakcjom.Ale nie pot臋piaj opinii innych.Wszak ka偶dy ma prawo do w艂asnego zdania i 偶ycia.Ty r贸wnie偶

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marcelinaszczyglowicz
ja sie nie boje zdrady ani chor贸b, bynajmniej nie w takim stopniu by atakowac z tego powodu anonimow膮 a w dodatku by艂膮 dziwk臋. Bardziej mnie bulwersuje, 偶e najstarsza profesja 艣wiata nie znajduje si臋 na li艣cie zawod贸w. To ja, 偶eby zarobi膰 za godzine kork贸w 35 z艂 musze zak艂ada膰 dzia艂alno艣膰, p艂aci膰 zus, p贸藕niej jeszcze pa艅stwo mnie ogo艂oci z podatku a za dawanie dupy jak wida膰 same przywileje i wolno艣ci. I to ma by膰 pa艅stwo prawa? Ktos powie, w takim razie zamykaj ten nieop艂acalny biznes i dawaj dupy. Teoretycznie mog臋, wiele Polek mog艂oby bo jeste艣my na ogo艂 powabne, ale to dla mnie z prac膮 nie ma nic wsp贸lnego. I tu nie chodzi o przyjemno艣膰 z seksu, bo wierze 偶e sta艂y klient mo偶e jej dostarczy膰 niema艂o; chodzi o powielanie patologicznego modelu kobieco艣ci zwanego zgod膮 na uprzedmiotowienie. Kto艣 rzuci艂 oklepane has艂o o popycie i poda偶y. Ja uwa偶am inaczej - dop贸ki dane zjawisko ma miejsce dop贸ty istnieje na nie spo艂eczne przyzwolenie. I podobnie jak mamy przyzwolenie na palenie papieros贸w w przestrzeni publicznej, podobnie mamy w Polsce przyzwolenie na uprawianie nierz膮du. Niby 2/3 to pot臋pia, ale nic z tym nie robi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Atakuj膮 Ci臋
Wla艣nie marcelina...wi臋c po co te nerwy na dziwk臋,skoro wiesz,偶e i tak niczego nie zmienisz? A mo偶e zmienisz?!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marcelinaszczyglowicz
Ale ja si臋 na ni膮 nie denerwuj臋 :D Denerwuje si臋 na nasz rz膮d, 偶e prostytucji nie umie艣ci na licie zawod贸w :)

Udost臋pnij ten post

tylko to nie wina dziwek ze prostytucji nie chca opodatkowac:O Miejscie pretensje do naszego niby swieckiego a jadnak jakby nie patrzec katolickiego panstwa, ktore woli udawac, ze to zjawisko nie istnieje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Atakuj膮 Ci臋
No i marcelina...git:) ex prostytutko...ja nie mam w tym 偶adnego interesu,偶eby Ci臋 opodatkowali.Nie m贸j cyrk,nie moje ma艂py.A temat jest jak rzeka,nigdy si臋 nie sko艅czy i b臋dzie nadal tak jak jest.呕yjemy przecie偶 w Polsce,zapomnia艂y艣cie?

Udost臋pnij ten post

ja jestem opodatkowana teraz:D Mam wlasna dzialalnosc wiec place podatki zusy nie zusy takze sposkojnie zwracam panstwu te 3 lata nie placenia podatkow:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ej odczepcie sie
ex prostytutko a mnie zwasze ciekawilo dlaczego kobiety pracuja w tym "zawodzie" czy zmusila Cie jakas sytuacja czy sama z siebie postanowilas "od dzis bede prostytutka"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ej odczepcie sie
a poza tym z tego co wyczytalam na poczatku to mialas tylko sponsorow, w agencji czy na szosie pracowalas?

Udost臋pnij ten post

zmusila sytuacja, ale nie czulam sie jakos okropnie z tym. Mialam sponsora, ale niestety nie zmierzalo to w dobrym kierunku i zaczelam sie umawiac czasami na godzine czy dwie albo na noc. Poznalam troche osob i tak wlasnie znalazlam stalych klientow. Nie pracowalam w agencji ani na szosie. Nie dawalam nikomu tez kasy. Spotkania tylko w hotelu byly

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Atakuj膮 Ci臋
ej odczepcie si臋...ja si臋 nie zd膮偶y艂am nawet przyczepi膰.Nic do ex nie mam.By膰 mo偶e jest fajn膮 kobitk膮?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ej odczepcie sie
eee tam to tylko sponsoring, myslalam ze prostytucja pelna para, burdele alfonsi eee tam to nic ciekawego, poprostu bylas tylko sponsorowana dziewczyna...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ej odczepcie sie
spoko moj nick jest taki bo nie wymyslilam nic innego, ja oczywiscie tez sie nie przyczepiam do nikogo :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Atakuj膮 Ci臋
ej odczepcie si臋....przybij-tk臋

Udost臋pnij ten post