Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 31 grudzień 2012

Czy którejś z Was facet też spieprzył sylwestra?

Polecane posty

Gość wredniucha13
do ciebie

Gość chyba dolacze :(
to poczytaj temat :P ja nie mam kogo zostawiac, moj NIC nie zrobil :P

wredniucha - Ja już to zrobiłam, tylko on o tym nie wie. Myśli pewnie, że jest panem sytuacji i tylko liczy na to aż to ja zadzwonię czy napiszę. :) Zdziwi się :)

Gość wredniucha13
no mam nadzieję kropka, po czymś takim...

Gość wredniucha13
chyba dolacze :( to poczytaj temat ja nie mam kogo zostawiac, moj NIC nie zrobil to po co robisz mu na złość?

gdzie ja komus robie na zlosc ?

Gość możecie wstawić foteczki
tych waszych "wspaniałych" mężczyzn? :classic_cool: bo ja samotna jestem i jak ich rzucacie to może ja sobie jakiegoś przejmę :classic_cool:

Gość wredniucha13
""Moj tez ma troche nauczke podobno dzwonil wczoraj cala noc, a ja mialam niby telefon wylaczony pewnie bylo jakies przeciazenie ale widze,ze tknelo go to,ze nie wiedzial gdzie jestem i co robie teraz dzwoni jak szalony hehe"" dla mnie to szczeniackie robienie sobie na złość

jakie na zlosc madralo, ja nic nie zrobilam, nie mialam wylaczonego telefonu, czekalm az sie odezwie a to,ze sie nie umial dodzwonic to nie moja wina tylko sieci !!

wredniucha- ale jak postępować z kimś, kto sprawia nam przykrość. Udawać, że się nie widzi tego?

Gość wredniucha13
w takich sytuacjach trzeba zakończyć taką gównianą znajomość

chyba dołączę - ale ten twój niebawem wróci i sobie złożycie życzonka objęciach. Jesteś "jedyną z nas" u której było i jest ok. Nie napisze że zazdroszczę bo mogłaym tez pójść do pokoju obok i byłoby ok (chyba) le narazie nie chce.

Gość lila2000
spieprzyl i Swieta i Sylwestra i mam wrazenie, ze cale zycie

cielatko juz zlozylismy sbie zyczenia :) Ja bym sobie na takie zachowanie nie pozwolila, zawsze uwazalam,ze musze byc niezalezna, zeby jakby co moc odejsc bez zadnych konsekwencji

Gość lila2000
od miesiaca bardzo sie zmienil, jest malomowny, nerwowy, ciagle sie spieszy,wszystkich krytykuje,ciagle niezadowolony,rozpacz

Gość lila2000
nie, nie mamy slubu a znamy sie od 20lat

Wiecie co czasem myśle że ten mój to by dla mnie wszystko zrobił ale jak wstawia swój kubek po kawie do czystego zlewu i proszę go by go od razu umył to mówi że on się w gary nie będzie wpieprzał. Ręce opadają.

cielatko, ale ten kubek po kawie to sa detale, kazdy ma jakies malutkie wady, gorsze jest to, ze sie tyle do siebie nie odzywacie i ze on sobie a Ty sobie :O

kropko on mi już powiedział, że jeśli ma zmywać (choćby tylko po sobie) to on woli nie jeść w domu, i dlatego nie je.a ja gotuje dla mnie i małej a reszta w sedes!

to nie gotuj mu skoro nie je , przeciez bez sensu wyrzucac jedzenie :O a Ty pracujesz ??

on ma zwyczaj jeść zapiekanki z biedronki odgrzewanie w mikrofali, ten ser który na nich jest po wyschnięsiu na talerzu wcale się nie chce zmyć, więc mu mówię by od razu jak zje umył czym świeże, więc wiecie o wymyślił - odgrzewa bez talerza bezopśrednio na talerzu mikrofalowym. I tak go zostawia - sasranego tym serem.