Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 31 grudzień 2012

Czy którejś z Was facet też spieprzył sylwestra?

Polecane posty

Gość labiola
witajcie mój mąż o 12 przyszedł i mnie przeprosił. Długo jeszcze rozmawialiśmy. Dziś już byliśmy na spacerze z małą, tak więc wróciło do normy. Jednak i tak niesmak pozostał, ale już nie mam zamiaru do tego wracać. kropeczko ten facet jest beznadziejny, dobrze, że podjęłaś taką decyzję, są inni, lepsi cielątko u ciebie cięższa sytuacja, wiesz chociaż gdzie on przebywa jak tak wychodzi?

Gość samotna w zwiazku
kropeczko lipa, moze warto zakonczyc niz brnac w to pisze z tel mi nie wygodnie , wiec tylko nspisze ze mojego chujowatego psa nie ma nadal, zaraz poszukiwania moj gnojek naawet sniadanie zrobil :p cos tam gadamy, no zobaczymy moj ojciec ma do tej pory fochy, ustawil kazda z nas, jak on ma focha wszyscy na palcach, po 30 latach malzenstwa w koncu moja mama nie wytrzymala, rozwod, dwa lata glebokiej i silnej depresji nie daj sie i pokaz mu jak Ty sie czujesz, nie moze tak pomiatac to dziecinada moj to tez dziecko ale z innej strony cielatko bierz kartke i wypisz wszystk vo Cie boli, zostaw przy lozku jak sie obudzi bedzis mial lekture!

Gość chyba dolacze :(
Zycze Wam Szczesliwego Nowego Roku :) Zebyscie mialy sile zmienic swoje zycie i nie dac sie tak facetom ;) PS. Zaczelam swojego doceniac po tym co tu wczoraj poczytalam :P

Witajcie:) Widzę, że u Was sytuacje z facetami też się rozwinęły ale wierzcie, że będzie lepiej :)

Z moim wczoraj to było dokładnie tak, że on napisał mi życzenia, dodał że siedzi u znajomych i że jest ok. Chyba pisząc to, był ostro pijany i znudzony bo zrobił przy tym wiele błędów. Odniosłam wrażenie, że jest jakiś zawiedziony swoją imprezą i postanowiłam dać mu do myślenia i napisałam mu, że jestem na super imprezie, że się super się bawię :) Na to on napisał z dużymi błędami "Buziak Patrysiu. Najlepszego w nowym roku." Napisałam mu, że nie jestem Patrysią i że mnie z kimś pomylił ale już się na to nie odezwał. Uważam, że też to zrobił specjalnie no chyba, że był tak pijany, że mu się tak napisało. Nie ważne, dziś się z tego śmieję i mam go gdzieś :):)

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku i dużo,dużo siły czego Wam jak również sobie życzę :)

Gość qwerty54321!!
Szkoda mi Was z jedenej strony z drugiej macie to na co sobie zapracowałyscie. Jak sie mozna zwiazac z takimi facetami? Facet, ktory strzela fochy jak, za przeproszeniem, jakas niedojrzala panienka to nie facet tylko jakas popierdułka. Jedna z Was pisala, ze jej chlop nigdy pierwszy nie przeprosi, itd..... Tylko ludzie slabi i z niska samoocena nie potrafia sie przyznac do bledu. Oczywiscie nie wiem jakie sa powody fochow Waszych chlopakow, mezow, itd. Nie wiem dlaczego wola spedzic sylwka bez Was. Moze maja jakies ku temu wazne powody o ktorych nie piszecie. Nie wiem. Jedna z Was pisala, ze chlopak czy maz przyszedl przeprosic ale ich nie przyjela i skonczylo sie klotnia. Nie potraficie porozmawiac, ze swoimi partnerami tak jak oni nie potrafia rozmawiac z Wami. Zastanowcie sie naczym polega Wasz zwiazek i jakie ma fundamenty. Nikt nie jest idealny ale moze zrobcie sobie taki rachunek czy zalety partnera sa na tyle wartosciowe, ze mozna przymknac oko na jego wady i ewnetualnie sprobowac wspolnie nad nimi popracowac. A moze wyjdzie Wam, ze wasz partner ma tyle i takich wad, ktorych nigdy nie jstescie wstanie zakceptowac. Wtedy warto zastanowic sie co dalej inaczej co Swieta czy Sylwestra bedziecie wylewac łzy na kafeterii. Na zdrowy rozum to skoro jestescie takie wspaniale, doskonale, piekne, inteligentne a Wasi faceci nie chca z Wami spedzic Sylwka i wola nawalic sie z kumplami no to chyba cos nie gra. Prawda? Moze Was po prostu nie kochaja. Moze nie dajecie im tego czego potrzebuja. A moze sa jakies blache powody tylko nie potraficie o nich wspolnie pogadac. W kazdym razie strzelanie fochow zarowno przez Was jak i przez waszych facetow niczego nie zmieni. Takie gierki to po prostu dziecinada. Porozmawiajcie. Jesli po wielu probach nie mozecie sie dogadac to moze nie pasujecie do siebie i pora spojrzec prawdzie prosto w oczy i zmienic swoje zycie. Przepraszam za bledy i za to, ze tak generalizuje bo kazdy przypadek jest troche inny ale laczy je wspolny mianownik brak dialogu dwojga dojrzalych ludzi. Wszystkiego dobrego w Nowym Roku.

Gość Intimissi_22
Ja ;) jest jeszcze ktoś? Wpadłąm zobaczyć co u Was, u mnie lipa - nie odezwał się, więc ja też nie, ani życzeń ani nic, 0 kontaktu, a więc już się nie odezwę, czyli po Sylwestrze jestem free... Teraz jestem wkurzona i nawet dobrze, że się nie odzywa, ale boje się, że jutro znowy będzie spieprzony tyle że już humor ;(

Ja jestem:) Intimissi 22 - Damy radę, musimy wytrzymać choć kilka dni, później już będzie z górki. Mój się odezwał i pojechał po temacie.

Gość Intimiss_22
Przynajmniej się odezwał... Ja jestem wkurzona i nawet lepiej, że się nie odzywa bo nie wiem co by mógł powiedzieć, żeby mnie to jakoś uspokoiło, chyba nie ma takich słów... A jak pomyśle, że mógł bawić się z kimś innym to wrrrrrrrrr... chociaż w obecnej sytuacji nie powinnam o tym myśleć jak się tak zachował... To chyba najgorszy mój Sylwester

Właśnie może lepiej, że się nie odezwał bo jakby przesłał Ci coś niemiłego, to zdołowałabyś się jeszcze bardziej

Gość Intimiss_22
Pewnie tak, ale scenariusze jakie sobie wymyslam, jak on spedzil tego Sylwestra to mnie dobijaja heh ;) tak zle i tak niedobrze ;)

Kurcze tyle nas, kazda inna każda z innym problemem niby z tym samym - facet- ale innym. U mnie dziś tak jak napisałam wcześniej wrócił o 8 i poszedł spać. Jutro muszę kupić jakiś narkotest bo podejrzewam że coś bierz a jeśli się potwierdzi to definitywny koniec z nami. Mała go obudziła po dwuch godzinach ale my się wyszykowałyśmy i wyszłyśmy i wróciłyśmy teraz. Maż nadal nie gada. Jak podjechałam to akurat z kumplem chciał wejść do domu ale jak mnie zauważyli to się kumpel ulotnił a on przyszedł po małą a ze ona do niego nie chciała to sobie poszedł gdzieś. I tyle.

Gość Intimissi_22
No każdy nasz problem sprowadza się do faceta... ehh jeszcze teraz w takim czasie, święta Sylwester, gdzie ludzie powinni być szczęsliwi, cieszyć się a nie.. ;/

wiecie co ja troche żałuje ze tak pokiwała głową gdy pytał czy będzie zgoda. W zasadzie to byłam pewna ze będzie próbował przeprosić i się godzić a on od razu się poddał. ale pisałam że honorowy jest i ja też dlatego żadne z nas nie chce ustąpić.

Gość Intimissi_22
No tak... ale z jego strony to wypadało by przeprosić no ale jak widać nasze wymagania co do facetów są kosmiczne ;)

Gość Intimissi_22
My nie małżeństwo, tylko para i nie mieszkamy razem... Włąściwie ostatnio to już nawet nie wiem czy para, jakoś z jego strony ostatnio mniej zaangażowania, a po osobnym Sylwestrze to stwierdziłam że się nie odzywam...

Zazdroszcze wam wszystkim parom, że możecie bez konsekwencji zakończyć te zwiazki.

Intimissi 22 - nie odzywaj się. Czuję, że i tak, każdy z naszych facetów w końcu się odezwie, tylko musimy wytrzymać i zrobić tak jak oni, porządnie ich olać.

Gość Intimissi_22
kropeczka11 - masz racje, żeby nam tak dobrze szło to olewanie jak im.... Ja nawet nie dotykam telefonu, żeby się nie odezwać, ale za to co 5 min na niego patrze, czy nie świeci że coś przyszło heh... ale I się nie odezwe napewno.... cielątko - niby można zakończyć ale sama widzisz każda z nas ma jakieś problemy... my nie chce zakończyć chociaż można.. ehh pogmatwane to wszystko..

Intimissi 22 - jak już kiedyś wspominałam...Facet nie reaguje na słowa. Reaguje na brak kontaktu. I to się sprawdza.

Gość wredniucha13
szybciutko wrócicie do nich z podkulonymi ogonkami - wy biedne niewolnice miłości

Dziewczyny nie odzywajcie sie !! Moj tez ma troche nauczke ;) podobno dzwonil wczoraj cala noc, a ja mialam niby telefon wylaczony :O pewnie bylo jakies przeciazenie :O ale widze,ze tknelo go to,ze nie wiedzial gdzie jestem i co robie ;) teraz dzwoni jak szalony hehe tez czasami sie malo odzywa i nie rozumie czemu ja sie denerwuje :P a teraz chyba zrozumial ;) ale u nas nigdy nie ma calego dnia milczenia, on jezdzi caly czas po kraju i za granica, wiec nie mamy siebie na codzien

Gość wredniucha13
i tak go nie zostawisz

do kogo to bylo?