Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aniolek93

Dieta norweska od 5 .01.2013 kto ze mna??

Polecane posty

szkoda no na pewno nie spadnie nam znowu po 2 kg bo to nie mozliwe na poczatku to byl szok dla organizmu a teraz nie licze ze wiecej bedzie spadac jak 1 kg na dzien

wątpie żeby nam spadało 1kg na dzień jak 0.5 będzie spadało to będzie świetnie

ale i tak jestem w szoku to jest moja pierwsza dieta na ktorej tak szybko kg leca chodze glodna ale to tylko 2 tyg wytrwam moze mi sie metabolizm poprawi bo niby po to ta dieta jest a pozniej bede myslec co jem i bedzie oki

no mi sie wydaje ze jutro bede miec kolo 1 kg a chodzilo mi ze to pewnie juz tak max licze sie z tym ze moze jednek dnia spac 1 kg a innego 0,3 ale wiem ze warto ale jescze musze zrobic cos z brzuszkiem co prawda juz duzo mi nie zostalo ale sory jest dosyc wiec wcieram kremy ujedrniajace od dzis bo boje sie ze jak spadnie ten tluszczyk co jeszcze zostal to zostanie obwisla skora

U mnie najgorsze są uda, masakra dzisiaj się zmierzyłam talia 70cm na wys pępka 78 biodra 99 udo 60 :( brzuch chce ujędrnić ale zawsze jak robie brzuszki tomi pomaga, ale ja robie takie że leże na ziemi a nogi kłade na łóżko żeby był kąt prosty i tak lekko się unoszę , czuje potem mięśnie brzucha :)

ja jutro sprawdze ile gdzie cm mam i napisze ale na wysokosci pepka bede miec wiecej uda tez mam wielkie moge miec ze 2 cm mniejsze na wysokosci pepka bede miec wiecej talia tez a gdzie mierzysz biodra ? bo ja na wysokosci pupy i nie wiem czy db ?

ja jestem niestety gruszką z dużymi piersiami, mam nadzieje że troche mi zmaleją bo ostatnio jak przytyłam to masakra mam rozmiar 70F

a ile robisz tych brzuszkow jak kiedys robilam ale przy dziecko to trzeba miec dobra pamiec zeby nie zapomniec hehe bo caly dzien uklada on wstaje wtedy kiedy maly raz spi w dzien raz nie ale musze sie zabraz na nowo ja cwicze na x box mam plyte z trenerem i tez fajny wycisk staram sie 2-3 razy w tyg cwiczyc

ja nosilam kiedys spore D a teraz po ciazy i po odchudzaniu mam C i mezus juz marudzi ze mi zmalaly

to ja jutro tez zaczynam brzuszki ale tylko rano i wieczorem bo akurat 18 jak diete konczymy to jade do pl bo mam egzamin na prawko 2 podejscie a tam to kiepsko z czasem bedzie w dzien zeby robic brzuszki w dzien

ale ja bede jeszcze cwiczyc troche inaczej bo mi glownie chodzi o dol brzucha bo tam skora wisi leze na podlodze rekami trzymam sie lozka na dole i unosze nogi do katu prostego i na dol

ja też robie pompki i przysiady podobno są dobre na ujędrnienie nóg i pośladków

u mnie na wadze dzisiaj 0,5kg mniej :( 65,7kg za niedługo biorę się za przygotowanie obiadu

Gość ewfds
i tak nie schudniecie :)

czemu tak twierdzisz ? mi spadlo 3,2 kg ciocia ja wlasnie zjadlam swoj ostatni posilek

ja musze sie wazyc codziennie bo jak widze ze spada to mnie motywuje a jak nie to szybko mi sie dieta znudzi bo nie bede wiedziec czy stoje czy spadam z waga

cos czuje ze jutr duzego spadku nie bedzie ale pewnie organizm zacznie sie buntrowac i bedzie zastoj poszperalam troche w necie i wystepuje tak w okolicach 5 dnia ale trzeba przeczekac i tez dziewczyny pisza ze w pierwszym tyg waga leci ladnie a w drugim juz mniej zobaczymy jak to bedzie . teraz niby oczyszczamy organizm pozbywamy sie wody itd a jak minie zastoj to wtedy bedzie leciec tluszczyk:) ciekawe jak to bedzie pewnie zastoj moze byc a nie musi ale napisalam zeby nikt sie nie podawal w kluczowym momencie. a tak na marginesie to juz powoli nie moge patrzec na jajka na miekko jeszcze zjem ale na twardo to musialam sie dzis zmusic i wiecznie chodze glodna ciotka a u cb jakie odczucia na diecie? plis sprawdzaj wage codziennie tak z ciekawosci bo zastanawiam sie ile prawdy w tych zastojach:)

ja też się boje że jutro żadnego spadku nie będzie bo mam okres więc nieciekawie, boję się żeby mi nie przybyło :( mnie dzisiaj strasznie bolał brzuch. Mam nadzieje że po okresie będzie lepiej. Też nie mogę już na jajka patrzeć, na 2 śniadanie jutro też zjem tylko grejpfruta bo nie będę miała jak wziąć jajka :( zważę się rano i napiszę popoludniu, ale spadku nie będzie od razu mowie

pewnie ze mozesz inaczej ukladac jadlospis tylko pamietaj zeby jesc duzo greipfrutow i jajek ja jem 2 gr. i 4 jajk dziennie

Hej aniołek93 tak jak poleciłaś przeniosę się tutaj :) ja jestem drugi dzień na tej diecie wczoraj miałam masaktryczne bóle głowy a dziś mi się kręci, mam nadziej , że dziś nie padnę na siłowni. Nie na widzę grejpfrutów więc wyciskam sok z 2 i pije na raz idzie przeżyć :) szpinaku tez nie lubię , ale trzeba się poświęcić :) start :5.01.2013 62 kg , wzrost - 169 cm

sorry daty mi się pomylił wczoraj zaczęłam więc nie 5 tylko 7.01.2013 :) :P

witaj kamila a jaki masz spadeczek ja przez 3 dni 3,4 kg ja szpinaku nie bede jesc jak nie lubie nie bede sie zmuszac nie ide rowno z rozpiska oczywiscie 1 sniadanie jest tak samo ale reszte mozna zmieniac wazne zeby jesc to co dozwolone:) powodzenia a co do samopoczucia to ja sie super czuje tylko glodna chodze:)

Gość Karolla89
Cześć wszystkim :) Jestem na diecie norweskiej już 7 dzień i niecałe 4 kilo mniej :) waga początkowa 72 kg przy wzroście 166 także jest z czego zrzucać :P Pozdrawiam wszystkich i życzę wytrwałości, bo najgorsze są pierwsze dni a potem już leci ;) mi tylko jeszcze 7 dni :D