Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tlusciutka_27

30 kg do 1 lipca

Polecane posty

uchhh ogladalam polowe tego filmu co jedna z Was polecala 'grubsi nie glupsi' niezly jest ale mi sie oczy zamknely i dokoncze dzis wieczorkiem. faktycznie jest tak jak autor filmu przedstawia. trzeba sie wiecej ruszac. totez wyszorowalam pologe w kuchni, umylam okno, dzis odkurzam na kolanach chalupe a jakby mi bylo malo to puszcze sobie chodakowska na youtube i pokatuje sie przez 15 minut chociaz. Dzis zaliczona kawa i owsianka + 1 maly banan. Waze sie w niedziele rano. zobaczymy jakie efekty. nie moge sie doczekac az to biale cholerstwo stopnieje i w koncu wezme dzieci na spacerek. Obecnie przechodzimy szkarlatyne, i jeszcze min z tydzien nie wychyle nosa z domu, no chyba ze na wieczorne zakupy w tesco24.

Gość BigGirl28
Hej dziewczynki, jestem przed okresem i jestem jakas strasznie wkurzona, jesc mi sie chce jak cholera, ale mam ochote tylko na zakazne rzeczy i coz z ty zrobic.Wszamalabym jakas czekolade albo pizze czy zapiekanke ............ Pisalyscie wczesniej o hula hop, ponoc daje niezle efekty, ale w ogle nie moge opanowac sztuki krecenia, moze macie jakies magiczne sposoby czy moze jak ktos ma duzy brzuch to sie nie nauczy tylko musi najpierw schudnac:) bo ja pokrece 3 sekundy i spada i tak caly czas.

mi tez spadalo ale jedynym sposobem zeby sie nauczyc to po prostu nim krecic nawet po te 3 sekundy i zalapiesz ja umiem juz teraz w dwie strony krecic, i w prawa i w lewa strone ale to kwestia wlasnie cwiczen :) ja jestem po okresie takze ochoty na slodkie nie mam ale mam w planach zrobic jutro rolade z ciasta francuskiego z pieczarkami takze to bardzo kaloryczne i tluste ale to bedzie na caly dzien i nic innego nie zjem jestem sama takze nie mam nawet kogo poczestowac ;)

grubaska,ja taką rolade robie z kurczakiem i zoltym serem,pychota i kalorii mnóstwo. :) Zjadłam activie i suchego wafelka od kumpeli. Głowa mnie boli z głodu ale się musze zawziąć żeby tą 7 chociaż ujrzeć,mam nadzieje,że to mnie wtedy jeszcze bardziej zmotywuje. BigGirl może zjedz coś małego słodkiego żebyś się potem nie rzuciła na całą czekolade.

albo sama sprobuj cos upiec ja jak mam ochote na slodkie to sie ratuje przepisami z dukana ciasta ktore maja duzo bialka i w ogole cukru, sa naprawde wybawieniem :)

ja chce ta rolade z cebula i pieczarkami zrobic, bez niczego dodatkowego zeby mniej kcl i tluszczu mialo chociaz ciasto francuskie jest tluste prawda? czy wiecej ma w sobie wegli niz tluszczu?

Gość BigGirl28
dzis to nie mam mozliwosci upiec niczegokolwiek, moze jutro tak zrobie, a na czekolade to sie raczej nie rzuce:),musze byc silna i twarda bo juz mam dosyc swoich duzych rozmiarow

Gość Twix;)
Hej Dziewczyny;) Moja 6 miesięczna córcia własnie zasnęła więc mam chwilkę dla Was i z Wami;) Jeszcze nie mogę pochwalić się rezultatami;( ale ciągle wierzę i czekam,to dopiero pięć dni od kiedy postanowiłam dietować.Na liczniku ciągle 75 kg.każdy nawet najdrobniejszy spadek jest motywacją do działania,ale poczekamy,zobaczymy. jak wspominałam moim sposobem na odchudzanie jest dieta ŻM. Najtrudniejszy etap w ciagu dnia to po 20-stej kiedy mała już śpi,a ja czuję mega ssanie w żołądku. Próbowałam już zapychać żołądek woda,albo jogurtem i owocem,ale i tak jestem głodna no i problem w tym,że chodzę spać ok 24 i nawet jak zjem kolację o 20-stej to i tak zdarzę zgłodnieć,tak już mam. Moje siostry 50 -letnie jedzą co chcą i kiedy chcą a ważą 60 kg a jedna nawet mniej;( Też tak chcę;)

skad ja to znam moja siostra wazy 60kg a wyglada jak kosciotrup mama wazy 54kg ;) ja tez tyle bede wazyc i sie nie poddaje do lipca zostalo 5miesiecy, wychodzi na to ze srednio 1kg tygodniowo aby schudnac 20kg takze to chyba dobry wynik? napisalam 20 bo ja wiecej nie chcialabym ;)

Gość Twix;)
ryczace 70 wspominałaś,że lubisz słodycze, witaj więc w klubie,ja niestety też;( Próbowałam kiedyś całkowicie odstawić słodycze,ale efekt był mizerny,bo po czasie rzuciłam się na nie wygłodniała;( Postanowiłam ograniczyć słodycze,ale tez jak przyjdzie koleżanka zjem batonika owsianego 97 kcal i to mi wsytarczy;) Znalazłam też w internecie przepis na muffinki dukana dietetyczne na bazie otręb pszennych i owsianych (http://w-spodnicy.ofeminin.pl/Tekst/Przysmaki/532506,1,Muffinki-dukana--muffinki-dukana-przepis.html) Zawsze to zdrowe zastępstwo;)

Gość Twix;)
Dziewczyny kochane ja już miałam na liczniku 72 kg w tym miesiacu,ale zgubiło mnie właśnie nocne podjadanie.Miałam taki etap,ze jak moja córcia w nocy choćby delikatnie jęknęła ja budziłam się i tak już spać od 3-ciej nie mogłam.Leżałam,leżałam,aż w końcu czułam głód i wstawałam i co było pod ręką bułka słodka itp. Mam nadzieję,ze już będę spać normalnie;) Własnie budzi się moja kruszynka.Dziś w planach wielkie sprzatanie domu.Ciekawe ile porządki pochłoną energii;)

Witajcie ;) twix - też mam 6miesięczne niemowlę, z tym, że synka, właśnie usnął :) Na śniadanie 2 kanapki z żytnim chlebem, papryką, chudą wędliną, na obiad zjadłam gotowane skrzydełko i warzywa robione na parze ;) Staram się nie podjadać, na razie się udaje... gorzej z ruchem, będę musiała to zmienić.

grubaska totalna, twix, na mnie zastepstwa slodyczy i ich zdrowsze wersje nie dzialaja kompletnie wrecz przeciwnie potem pozeram co widze w zasiegu wzroku. ale mam na siebie sposob raz w tygodniu w niedziele bede sobie pozwalac na deser taki prawdziwy np kawalek ciasta lub torta, lub lody w ten sposob bede miec te swoje slodycze, a caly tydzien wyrzeczen bedzie wynagrodzony a wiadomo od 1 kawalka ciasta tyje sie mniej niz by codziennie cos malego nawet b. zdrowego zjesc.:) czytam wlasnie co jecie dziewczyny i jak gdzies widze pieczywo to mio slinka cieknie a zachwile krece glowa ze o nieeee pieczywo to zlo! a jak czytam ze jedna z Was boli glowa z glodu to az mi zoladek do kregoslupa przyssalo. Wszystkie jedziemy na tym samym wozku. U mnie w rodzinie sa szczuple kobiety. Jako dziecko bylam chuda i nie chcialam jesc, wic wiecznie we mnie wpychali. Problemem sie okazal okres dojrzewania. Jako 16 latka wazylam 75kg, pozniej jak juz pisalam schudlam do ok 60 kg. ale tendencje do tycia pozostaly. A mama i siostra to laski. Czuje sie przy nich jak wieloryb. Zwlaszcza ostatnio jak mi sie przytylo....

Za niedługo i my będziemy piękne szczuplutkie. Moja mama ma tendencje do tycia - jak większość osób u niej w rodzinie, siostra wręcz przeciwnie jest szkieletorem. Ja niestety odziedziczyłam geny po mamie... Nie pozostaje nic innego jak z tym żyć i zaakceptować to ;) Wzrost - 170cm Waga początkowa - 82kg Waga obecna - 80,7kg Cel - 55 kg

witam :) czy można się dołączyć? odchudzałam się już rok temu, ale zostało sporo jeszcze do zrzucenie. chętnie podzielę się z Wami doświadczeniami, w razie potrzeby doradzę :) i mam fajne i sprawdzone przepisy na dietetyczne słodkości! więc jak? mogę?

mialam dzisiaj zrobic ta rolade z ciasta francuskiego a zrobilam wczoraj ;) troche wczoraj zjadlam odkroilam 2 duze kawalki dla kolezanki i jutro jej zaniose a sama reszte zjadlam bo pyszna wyszla ;) waga u mnie 77,5 czyli powoli leci w dol. snieg stopnieje to zaczne biegac i raz dwa schudne, mam taki plan przynajmniej! :P

hej mjluska :)) fajnie ze chcesz dolaczyc:) mmmm totalna ta twoja rolada to mi sie sni po nocach...az sie zla obudzilam ze nie ma nic do schrupania pod reka. a sen byl piekny w koncu rozbudowalismy chalupe o 2 dodatkowe pokoje i podawalam obiad a tam rolaaaada:)) ale wrocmy na ziemie. chcialam sie z Wami podzielic fajnym sposobem na cellulit. Stosuje od niedawna i widze pierwsze efekty, mysle ze przy regularnym stosowaniu moje nogi i dupcia beda jako tako wygladac w lecie bo teraz to niedosc ze tluste to jeszcze z cellulitem. Kupilam przez internet gumowe banki chinskie do masazu i masuje sie z uzyciem oliwki co 2 dzien. Boli strasznie i nie mozna sie masowac w trakcie okresu albo jak sie ma zylaki. Skora tak fajnie sie zasysa pod cisnieniem, na poczatku nie fajne uczucie ale potem sie mozna przyzwyczaic. Zdam relacje za jakis miesiac jakie sa efekty. a dzis biednie: jajecznica z 2 jaj na malej ilosci tluszczu, 2 jablka, 2 mandarynki. Na obiad przewidziano zupe warzywna, a kolacja to chyba znowy niesmiertelne platki z owocami i jogurtem. Co u was kobitki? Sprzatacie? Mnie jeszcze czeka smazenie nalesnikow i prasowanie.

PRzypominam o dzisiejszym wazeniu i aktualizacji stopki. U mnie waga 84,8 kg. Ale 2 dni temu bylo 84 kg...ale przez 2 dni nie cwiczylam i na kolacje o 17.40 jadlam ok 500 czasem wiecej kalorii;/ W tym tyg postanawiam na kolacje jesc cos lekkiego! 11 kg do tego, zbeym nie miala nadwagi! 14 kg do rozmiaru 38/40!! 20 kg do rozmiaru 36!! 24,8kg do bycia idealna!! powodzenia!

Czesc,ja na chwile tylko,jade z lubym na weekend,odezwe się w poniedziałek,mam nadzieję,że nie cięższa :)

Gość Twix:)
U mnie wreszcie coś ruszyło,po pięciu dniach ZM na wadze mniej o pół kilo,ale i z tego się cieszę:)Zobaczymy za kilka dni co bedzie,bo obecnie mam "trudne dni":) więc waga może być przeklamana.Dziś jestem po pieczywie chrupkim z chudym mięskiem i kawałkiem sera. Na obiad w planach naleśniki z warzywami i kurczaczkiem,kolacja serek wiejski,no i oczywiście dużo płynów.Dzis tak dietuje,bo wczoraj pozwoliłem sobie na dwa cheeseburgery i frytki,mam do nich wielką słabość :(

uch hej kobietki:) nie chce mi zmienic stopki, dziwne, wiec chwale sie tutaj od razu. Rano na wadze wyskoczylo 67,5 kg!!! Hura! Teraz zeby tylko z tej radosci nie zaczac zerc jak swinia znowu. Ale ladnie sie dzis pilnowalam, na sniadanie 1 babeczka i kawka, na obiadek pstrag ze szpinakiem, na podwieczorek druga babeczka i tak babeczkowalam ze kolacji nie zjem. W sumie jeszcze godzine temu czulam sie pelna po tym obiedze ale teraz mi burczy w brzuchu. Pojechalam po tego pstraga do sklepu z mokra glowa i sie zaziebilam glupia dupa ze mnie, teraz leze i zdycham. Ale dzien byl swietny bo bylam u fryzjera i wreszcie obcielam te smetne polamane wlosy i nareszcie sie pieknie kreca. Taka jestem zadowolona ze nawet pan maz jak poszedl to kolego na piwo to sie na niego nie darlam. A niech i on ma fajny dzien, a co! Do jutra:)) I powodzenia w wazeniu. Pamietajcie kazde pol kilo si liczy i przybliza nas do koncowego efektu! PS Probowalyscie cwiczyc z chodakowska?

Gość Twix;)
ryczace 70 ale pozytywna energia bije od Ciebie;) aż miło się czyta i cieszę się Twoim sukcesem;) i Twoją fryzurką Super;) ja jutro po południu jak mąż wróci z pracy i zajmie się naszą niunią idę do kosmetyczki na 3 godz i liczę,że zrobi ze mnie cudo;) Z koleżanami z pracy robimy sobie takie prezenciki na urodziny w formie karnetu do kosmetyczki;) Jupii;) Dzisiejszy dzień dietowałam zdrowo i bezchlebowo;) Jeśli jednak najdzie mnie straszna ochota na chlebek,ziemniaczka lub coś słodkiego to skosztuję z umiarem,bo w moim przypadku nie skutkują zakazy,nakazy a wręcz odwrotnie.Jesli odmówię osobie całkowicie np.słodyczy to potem cały dzień o nich myslę;) W tym całym odchudzaniu dietowaniu najsmutniejsze jest to,że żeby schudnąć trzeba się napracować,a z przytyciem nie ma problemu;) Trzymajcie się kobitki.Zyczę większych bądź mniejszych sukcesów;)

cześć już jestem :) to był dłuuuugi weekend u znajomych :D mam nadzieję, że gdy stanę na wagę w piątek nie będzie gorzej niż było :) niespodziewanie mąż powiedział pakujemy się....to się zapakowaliśmy, córcia zniosła drogę całkiem fajnie i...takim to sposobem mieliśmy prawdziwy wolny weekend :) PS. moja córeczka też ma 6 miesięcy :) Dziś nie wyrobiłam i zjadłam kromkę białego chlebka....:/ grunt, że 1 a nie pół chleba Świetnie Wam idzie dziewczyny! oby tak dalej... :)

Cześć kobietki :) Też miałam intensywny weekend,na wadze jeszcze nie byłam ale spadku się nie spodziewam. zważe się w czwartek albo piątek,trzeba ładnie zacząć kolejny miesiąc :) Trzymam się więc ostro w ryzach.

Twix ale Ci fajnie :) idz i sie relaksuj dziewczyno, mysle ze jak wrocisz do domu to Cie mezus nie pozna hihi :) u mnie z tymi zakazami jest tak ze jak sobie powiem nie to nie, a jak zluzuje troche i sprobuje slodyczy to podrm sie nimi obzeram jak dzika swinia, nie moge przestac. Mysle ze pomalu sie przyzwyczajam do nowego sposobu odzywiania, coraz mniej mysle o jedzeniu, coraz wiecej o tym ze bede mogla sie pokazac w szortach w lecie jupi! w dotarly dzisiaj do mnie te banki do masazu. wieczorem szykuje sie masazowe szalenstwo, a za pare misiecy zegnaj oblesny celulicie :)) dzisiejszy jadlospis: kawa, kawa, kawa, rosol bez makaronu, jogurt, banan, zobaczymy jeszcze co bedzie na kolacje.

CZEść chcę SCHUDNĄĆ RAZEm z Wami !!! Waga ; 90kg Wzrost ; 170 Wiek ; 26 CEL ; 65kg w wakacje WAŻYŁAM 80 KG ZIMA ROBI SWOJE !!!

witam i życzę powodzenia :) jakie plany na dziś kobietki? ja zaczęłam dzień średnio fajnie - 2 kromki zwykłego chleba.....

Hej ja weekend skosztowałam tortu od wczoraj ćwicze intensywnej ale jest trudno ale dam rade. U mnie chlebek ciemny z szynką i jabłko .

Nie mogę doczytać co ma na mniej kalorii makaron kasza gryczana ryż kartofle różnie piszą w necie .

Cześć dziewczyny - chętnie się do was dołączę i powalczę z kilogramami. Moja waga poczatkowa to 80.9 kg przy wzroście 168 cm. Zapuściłam się tak na własne życzenie - zajadałam rozstanie z facetem, a teraz w maju spotkam tego faceta z jego nowa chudą dziewczyną (sprzed kilku lat miss czy V-miss ziemi płockiej) na weselu kuzyna. Nie chcę dać mu satysfakcji.. Jest jeszcze trochę czasu wiec zamiast się nad sobą litować i zajadać kolejny batonik postanowiłam zawalczyć, tyle że b. potrzebuje wsparcia. Sama nie dam rady....