Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andzia32

Program wzajemnej pomocy "DARCZYŃCY"

Polecane posty

"Jedni twierdzą np. że to żebractwo, inny powie, że daje darowizny i otrzymuje." ZARAZ, ZARAZ! Gdzie niby napisałem, że to żebractwo? Pytałem tylko skąd tu pieniądze, tak? Z waszych wyjaśnień wywnioskowałem, że pozyskujecie je dokładnie tak samo jak w piramidzie finansowej - ze składek nowozaproszonych. NAWET NIE NAPISAŁEM - CZY UWAŻAM TO ZA ZŁE CZY ZA DOBRE!!! Kiedy ktoś z was napisał, że macie bądź niedługo będziecie mieli towar do sprzedaży, to zapytałem, jaki to towar? Nie wiadomo - z jakiego powodu się wściekasz na mnie? Przecież zadaję pytania, które może zadać każdy dociekliwy człowiek!!! A może takich nie lubicie? :-D

A ja pojade po bandzie i powiem ci ,ze WSISKASZ im produkty i za to bierzesz kase i wg. mnie jest to nie etyczne i nie moralne , bo niczego nie wytwarzasz ! Rozumiesz teraz jak jedno i to samo zdarzenie mozna oceniac na 1000 sposobów? To kwestia woli....

Gość frum darczyńców
Do A ja powiem tak : "rusek wciska na wrocławskim bazarze tabletki na oszczędzanie paliwa. Pisał, że można na nich zaoszczędzić 4 tysiące rocznie Nigdy nie posiadał i nie posiada zarejestrowanej działalności ! Sprzedawał pomysły jak zostać milionerem po 1 złoty za sztukę Wyłudzał po 100 za umieszczenie reklamy o piramidzie intway WSZYSTKO W GOOGLE !" No własnie, nigdy nie posiadał i nie posiada zarejestrowanej działalności. Otóż TĘPAKU darczyńcy maja zarejestrowana działalność. Chyba wreszcie zrozumiałes, nie? To dobrze. Uff.....

Ale zostalo tu opisane ,to na przykładzie "marchewki" ( abonament) czego nie przyjąłeś do wiadomosci , bo nie chciałeś. Abonament z serwisu to sprzedaz usługi, inaczej towar, ktory zabezpiecza te tzw. ostatnie ogniwa, a ty dalej smolisz o piramidzie, bo chcesz.

Gość frum darczyńców
Sapienti, ja nie mówie, ze akurat Ty mówisz tak, czy siak, ja mówię ogólnie, ze jedna rzecz mozna nazwać na kilka sposobów. Zalezy jak komu czapka stoi.

Gość frum darczyńców
Coś czuję Sapienti, że w tym Twoim MLM jest niezła piramida. A Ty masz zyski ze sprzedaży produktów przez swoich ludzi i jeszcze dodatkowo otrzymujesz kasę za to ,że kręcisz kasę swojej firmie. No, ładnie, to co tu chciec od pani Joli w darczyńcach. Jesli Ty jesteś w porzadku, to Ona tym bardziej.

Gość frum darczyńców
To po co wciskasz tu taki kit, przecież to forum wzajemnej pomocy Darczyńcy. Nie doczytałeś? Zabłądziłes? Poszukaj stąd wyjścia.

Gość frum darczyńców
Tak na tym wyszedł, jak wyszedł. Ale to sie nijak ma do Darczyńców, ponieważ sam pisałes, ze działał w ogóle i w szczególe nielegalnie, nie miał zarejestrowanej działalnosci, bo jego działalnosci pewnie zarejestrować by sie nie dało. Co tu zresztą Tobie tłumaczyć, akurat Tobie... No ale może coś trafi do pustej głowy.

Gość a ja powiem tak...
Piszę jełopie "frum" żeby było wiadomo z jaką postacią mamy do czynienia, niemniej jednak w przypadku piramidy "głupczyńcy" rusek ma 100% rację

Dla mnie w kwestii piramidy liczy się zdanie prawnika i UOKiK a nie przychlasta z forum dla idiotów o nicku A ja powiem tak. Powyj sobie do księzyca z rozpaczy żeś głupi.

SAPIENTI SAT - proszę przestań wreszcie. Popatrz co robisz - chory z nienawiści "a ja powiem tak" tylko na to czeka i wyskakuje jak pies z budy albo z za krzaków żeby .......sobie szczeknąć ze dwa razy na Twoje wywody. Oczywiście tyle, na ile pozwala mu łańcuch. MYLISZ absolutnie dwie rzeczy; MLM to wspaniały sposób - ale zarabiania, na życie. Jaknajbardziej etyczny, uczciwy, godny pochwały - powtarzam, konkretny sposób ZARABIANIA. Zajmuje się tym mnóstwo ludzi i godnie zarabia. MLM jest wykładany na amerykańskich uniwersytetach i jego propagowaniem zajmują się wspaniali, wprost "nieprzyzwoicie bogaci' ludzie.. No i bardzo pięknie. Mamy z reguły wspaniały produkt, sam z niego korzystasz, polecasz innym i zarabiasz. Konkretnie zarabiasz - Ty prawdopodobnie w TianDe / to doskonałe produkty a może i sposób zarabiania/. Tu ludzie pracują, też pomagają innym /co powoli dociera do wielu, wielu ludzi - ale nigdy nie do wszystkich niestety/, są zadowoleni z produktów, wolnego czasu, otoczenia życzliwych przyjaznych ludzi i .....nigdy nie odejdą tylko do Apolandii - moim zdaniem. Zrozum - Darczyńcy to darowizny,ewentualnie możliwe, to nie sposób zarabiania. SAPIENTI SAT - zacznij myśleć. Nie zniżaj się do poziomu "a ja powiem tak' ale ja mam nadzieję że i ten biedny mały człowiek |A ja powiem tak" w końcu się też zmieni. przecież ...... - CZŁOWIEK TO BRZMI DUMNIE. Pozdrawiam.

"A ja pojade po bandzie i powiem ci ,ze WSISKASZ im produkty i za to bierzesz kase i wg. mnie jest to nie etyczne i nie moralne , bo niczego nie wytwarzasz !" I tu się mylisz choćby w tym, że jednak wytwarzam. Jestem tym ogniwem, które umożliwia dotarcie do ludzi informacji o czymś, co jest im potrzebne. A ponieważ jest to produkt wymagający ściśle indywidualnego traktowania, tak jak indywidualny jest każdy człowiek, to nie może temu służyć ani reklama w mediach, ani sklep wielobranżowy ani inna instytucja masowej komunikacji. Inaczej mówiąc - wytwarzam usługę, którą nie każdy człowiek może zapewnić sam sobie. Tak samo jak mechanik samochodowy, dentysta, motorniczy pociągu itp.

Gość frum darczyńców
Do A ja powiem tak: "żeby było wiadomo z jaką postacią mamy do czynienia" . No właśnie wszem i wobec wiadomo, że na tym forum mamy do czynienia z A ja powiem tak. Że też jeszcze się tu odzywasz, to godne podziwu. Barany maja swoje miejsce.

Gość frum darczyńców
Sapienti, jak się zapiszę do Darczyńców, to: "Jestem tym ogniwem, które umożliwia dotarcie do ludzi informacji o czymś, co jest im potrzebne" będę tym ogniwem, które umożliwi dotarcie do ludzi informacji o czymś, co jest im potrzebne. Będę mówił o programie Darczyńcy.

"Otóż TĘPAKU darczyńcy maja zarejestrowana działalność. Chyba wreszcie zrozumiałes, nie?" Posłuchaj GNOJU!!! Czy ja cię wyzywałem? Chyba nie! Ani jednym słowem!!! Teraz właśnie pokazałeś BYDLAKU, jakie to są cudowne z was darczyńcy!!! A co do działalności, to ją mam. A skoro ci wystarczy słowo znanego forumowego debila "a ja powiem...", to współczuję.

"frum darczyńców " Naskakujesz na innych, a czym ty jesteś lepszy od takiego "a ja powiem"? Rozmawiałem z tobą jak z człowiekiem, o tobie osobiście nie powiedziałem ani słowa złego. Mam zastrzeżenia jedynie do apolandii. A ty mnie od bydlaków wyzywasz??? Bydlem niemytym wobec tego ty jesteś. I na tym rozmowę z tobą skończyłem. 🖐️

Gość a ja powiem tak...
Kłamiesz jak zwykle rusku. Masz działalność ?, to podaj NIP :D

Sapient, to pewnie takie posty Fruma jak wczesniej moje , opanuj sie. Przecież widzisz ,ze tu byle łajza sie podszywa pod nick i bluzga. wg. mnie frum to troche inna klasa niz niz paru prymitywow forumowych , którzy sie świetnie bawią mieszając w te i we wte. Ale ty pomyśl zanim cos palniesz.

No właśnie SAPIENTI SAT. Przeczytaj powyższą wypowiedź pozytywnego forumowicz i ...... "odejdź z HONOREM. Nie daj się ....podpuszczać. Pozdrawiam

frum darczyńców Nie mieszaj Amber Gold do Darczyńców. Nie ma porównania. Poza tym sa konkretne osoby odpowiedzialne za program, znane z imienia i nazwiska. Nie myślę, żeby do odpowiedzialności za program pociągano tysiące ludzi, którzy zresztą sobie krzywdy nie robią, jeśli sa konkretne osoby odpowiedzialne za program. W Amber Gold ludzie potracili swoje majatki a ktoś sie wzbogacił na ich krzywdzie. W Darczyńcach ludzie sobie nawzajem wpłacaja pieniadze wg systemu. Nie wpłacaja do jakiegoś banku, który za chwile zwinie manatki i da nogę. moja odpowiedź: nie mieszam Amber Gold tylko przedstawiam mechanizm tworzenia współczesnych Wyrafinowanych Oszóstw oraz kto za tym stoi. Twoje ,, konkretne osoby...,, w Amber też były takie np.Michał Tusk , czy pośrednio Lech Wałęsa

do Kanalii co się podszywa cytat : ,, Nazwisk podawac nie zamierzam,(ochrona danych osobowych) natomiast na dzien dziesiejszy tysiące naszych uczestników są równicześnie w róznych MLMach. Choćby webinary prowadzą liderzy z innych firm MLMowych. Wystarczy? Pomyśl jakie głupoty smolisz... to przejaw Debilizmu bo Ochrona Danych Osobowych nie dotyczy osób prowadzących firmy a większość z Durakczyńców.eu to osoby prowadzące firmy wystarczy wejść na Facebook-a czy nawet na webinarze widać tych samych Pajaców co łapią się wszystkich kilkumiesięcznych Piramid jak ACN , PFK , PPI , iWooWe czy obecna Durakczyńcy.eu

"Nazwisk podawac nie zamierzam,(ochrona danych osobowych)" Qrwa! Co ty za głupoty mi wciskasz???!!! Jaka ochrona danych? Wiesz co? Jesteś taki sam nieuk i prostak jak twój koleś "frum"... Szkoda słów.

Gość forum darczyńców
Sapienti , z całym szacunkiem dla ciebie. To zle odebrałes. To pomyłka. Tępaku - zwróciłem się do A ja powiem tak. Nie do ciebie.

Khawa - teraz Ty znów zaczynasz " w koło macieju" - a wymieniasz przy tym ciekawe nazwiska ???????????? . Przecież w Ambergold - im więcej chciałeś zarobić NA ZŁOCIE, tym więcej musiałeś wpłacać - czy tak ?. I to do firmy, a ta ci łaskawie przydzielała ZAROBEK - czy tak ?. Powiedz na litość Boską gdzie tu widzisz podobieństwo do Darczyńców - powtarzasz moim zdaniem bezmyślnie - jak echo coś o czym niewiele wiesz. To jak w tym powiedzeniu, że wiesz że dzwonią w kościele tylko nie wiesz w którym. Po prostu dowiedz się lepiej i....... nie będziesz musiał się denerwować - niepotrzebnie. Pozdrawiam.

Oczywiście SAPIENTI SAT - nikt niczego Ci nie nakazuje ????. Rób co chcesz. To wolne forum - wolna wola. A więc do miłego usłyszenia. Pozdrawiam

Gość a ja powiem tak...
Te, rusek ?, a mówiłeś że kończysz dyskusję :D Łżesz wieprzu na każdym kroku :D To jak oszuście ruski, masz tą firmę ?, to dawaj NIP

Ja pasuje, z idiotami nie gadam, wam też radze, sprowadzą was do swojego poziomu a on jest dość żałosny.