Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Badająca świat BDSM...

Czymjest dlaWas BDSM ?

Polecane posty

Cześć Ana bywałam tu pod innym nickiem. Czasami tu zaglądam, bo polubiłam autorkę topiku i chciałabym się dowiedzieć co u niej słychać w kwestii wprowadzenia bdsm do życia erotycznego. ;)

Znów róbcie jatke aż wpadnie jakaś meżatka i rozwali wam ten interes co poprzednio.A były mężus pójdzie z torbami.

Ana, nie jest lekko. :( Ciężko o mężczyznę, który byłby dobrym partnerem i Dominem jednocześnie. Czasami w chwilach słabości mam wrażenie, że nigdy kogoś takiego nie spotkam. ;)

Rok? Podziwiam wytrwałość. Naprawdę :) Mnie to by pewnie szlag do tego czasu trafił :) a gdzie szukasz?

Gość gość
Naprawdę tak trudno znaleźć?:)

A jak w realu szukasz? Nie wyobrażam sobie tego :) Chodzisz i pytasz? :D Oczywiście żartuję :) Jest bardzo trudno znaleźć kogoś wartościowego :(

Gość Ekstatyczny FAN F6
Przestan już z tymi przesadnymi andronami sie wygłupiać.Poszukaj normalnego faceta z wadami i zaletami.:)

Gość Badająca świat BDSM
Nieprzyzwoita na razie się skupiłam na związku, niestety bez BDSM, bo partnera ciężko przeonać do jakich kolwiek eksperymentów. Widocznie nie da się mieć wszystiego w życiu, a szoda :/ Życzę powodzenia w poszuiwaniach. Pozdrawiam Wszystkich, którzy tu jeszcze zaglądają. :)

Gość triskelion
Badająca - nie miałaś cierpliwości i chybabędziesz niespełniona,zawsze czegoś będzie Ci brakowało,ale życzę powodzenia. Ana i nieprzyzwoita - nie martwcie się.Są jeszcze tacy faceci,których szukacie.Jestem tego przykładem.Trochę cierpliwości i pokory,a znajdziecie.Ja czekam już jakiś czas na taką kobietę i wiem,że moja cierpliwość zostanie wynagrodzona.Życze powodzenia Wam i sobie w poszukiwaniu :)

Badająca świat BDSM, witaj. Miło Cię widzieć. Naprawdę. Szkoda że Twój facet nie lubi eksperymentów. Życzę Ci wszystkiego dobrego. Mam nadzieję, że Twój mężczyzna się kiedyś przekona, choć podejrzewam, że jest niereformowalny. Tylko żebyś przez to w przyszłości nie cierpiała. Powodzenia w związku Badająca. ;) Ana, no wiesz, czasem w realu takie rzeczy gdy mężczyzna na Ciebie spojrzy się wyczuwa. Nie trzeba pytać. :P Triskelion, wkrótce się uda nam tę osobę, jestem tego pewna jak nigdy. :) do miłego wszystkim. ;)

Gość triskelion
nieprzyzwoita - Ja po dość długim związku z moją uległą, poszukuję już od roku.Wiem,że trudno znaleźć osobę,która czuje wewnętrznie uległość,a nie tylko jakieś widzi misie,które chce realizować u boku i kosztem dominującego faceta.Mam nadzieję,ze masz w sobie dość pokory i cierpliwości,żeby poczekać na tego,któy będzie spełniał Twoje oczekiwania :)

Aczkolwiek większość Panów wychodzi z założenia, że sunia sama się znajdzie. Więc to będzie utrudnione czekanie... :P

Gość triskelion
Widzę,że zaczynasz się droczyć nieprzyzwoita:P.To dobry znak.Skoro juz tutaj się spotkaliśmy,to nie pozostaje nam nic innego,jak wymienić nasze poglądy na priv.:)

Gość triskelion
Dziękuję za zaufanie.Wysłąłem do Ciebie wiadomość:)

Gość misiu wciaz na czewrono
duszasty w podlym nastroju:) dajspokoj dziewczynom :):)

Gość triskelion
Może masz jakiś filtr,który wrzuca moje wiadomości do spamu?

Dzień dobry :) Nie zamykajcie się na priv bo nie będzie z kim pisać hihi :) Ja zawiesiłam/ zakończyłam poszukiwania. Dopóki nie "wydobrzeje" psychicznie po ostatniej relacji nie jestem w stanie nikogo szukać. I na pewno nie chcę w tej chwili nikogo szukać :) Uległe tak szybko nie zapominają o swoich Właścicielach niestety jakby się wydawało :)

Gość triskelion
Spokojne Ana nie zamykamy się na priv i jesteśmy tutaj:).Szkoda,że źle trafiłaś,ale jestem cierpliwy:).Natury nie oszukasz:) i w końcu zatęsknisz za klimatem:)