Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotna :(

Czy tylko ja nie lubię gdy mój mąz/partner wyjezdza w delegacje ?

Polecane posty

witam Was drogie kobietki :D DO AMBAJE; no u nas miejmy nadzieje ze tak nie bedzie :D ma mlodsze rodzenstwo wie doskonale zdaje sobie sprawe z tego jakie obowiazki niesie ze soba ''tatusiowanie'' :D no my niestety zrezygnowalismy z zaproszenia, ja nie jestem w stanie chodzic pomimo zastrzykow, a po wizycie w szpitalu tyloko mi wspolczuli twierdzac iz nic nie moga mi na to poradzic :/ odebralam dzis dodatkowo wyniki z krzywej cukrowej i.... nie mam cukrzycy :D na czczo cukier mialam 61 a po badaniu 77 wiec nie jest zle ;) w naszym przypadku w czasie delegacji przewaznie dochodzi do klotni, po poworcie zwykle juz jest wszystko dobrze :) SETUNIA ambaje ma racje dotrzymamy Ci towarzystwa ;) miejmy nadzieje ze szybko zleci, a jakie plany masz na weekend majowy ?

Podleje jutro w domu w czw do pracy a po pacy jade do mlodzj siosry i jej narzeczonego:) wracam rzem z siosra w niedzile:)

melduję się i ja.. wczoraj nic nie pisałam bo byłam cały dzień u rodziców w mieście i miałam wizytę u lekarza i zakupy robiłam na imprezę bo jutro u nas mały grill wśród znajomych i jakoś wróciłam taka zmęczona że szok.. o 21 już w łóżku leżałam.. z malutkim wszystko w porządku, słuchałam serduszka wczoraj.. muzyka dla uszu.. przytyłam jeden kilo.. więc jestem na minusie 7 kg hehe bo schudłam 8 kg a teraz 1 kg przybrałam.. dostałam dalej zwolnienie i już tak do porodu będzie stety albo niestety.. zimno u nas dziś i pochmurnie.. 8 stopni za oknem.. miałam iść wyczyścić grilla ale póki co nosa mi się wychylać z domu nie chce.. ja dziś leniuchuje, jutro od rana kucharzę bo grill będzie w piątek pewnie będę leniuchować a w sobotę muszę męża na zakupy wyciągnąć bo buty na wesele kupić muszę i pończochy.. wczoraj mi się udało ino biustonosz w H&M kupić bo te moje już za małe hehe..

ja się nigdy nie nudze Podleje:) dzis spalam do 10;30:D i ogolnie jestem taka bez sil.........troche sie wlasnie drzemnelam i teraz bede miala obiadek kory w sumie zrobilam , jeszcze mizria i bedzie gotowy ok 18nasej jade z kolezanka-sasiadka na spokanie Fu bo sie do tego zapisalam ale malo dzialam w tym kierunku musze chyba uprzedzic swojego o tym spokaniu zeby potem nie podejrzewal niczego jak nie bede mogla odebrac:D a on potrafi byc zazdrosen:D Ambeja ciesze sie ze z dzidzi ok:) u mnei ez dzis brzydka pogoda a planowalam umyc okno/

a my dzisiaj pol dnia w domu pol dnia poza nim :D typowy dzien lenia sobie zrobilismy, wstalismy kolo 9.30 albo inaczej obudzilismy sie o 9.30 zrobilismy na spokojnie sniadanko, zjedlismy i zbierac sie dopiero zaczelismy kolo 14 :P potem przyszykowalismy obiad i kolo 17-18 pojechalismy do znajomych na piwko :) nie dawno wrocilismy i padam z nog :/ a gdyby tego bylo malo to jutro tez wyruszamy do znajomych na grilla (oby pogoda dopisala) w sumie byleby nie padalo, posiedziec mozna w domu, ale kielbaske wole z grilla niz z ''pieca'' :D mykam powoli spac odezwe sie jutro ;) Dobranoc ;) P.S. Ambaje ciesze sie ze z malenstwem wszystko dobrze :) moje juz takie fika koziolki ze szok, az strach pomyslec co bedzie po porodzie :P

Podleje to fajnie , że tak do znajomych śmigacie;) u mnie od rana leje:( Podleje a kiedy teraz Twoj gdzies wyjezdza??

Jak narazie nic nie słychać o wyjazdach ewentualnie jakieś dłuższe spotkania w polsce które będą wymagały jego obecności i zostania po godzinach. We wrzesieniu dopiero na tydzień ma jechać ale może się wymiga z tego :)

Dziewczyny ale mam lenia ze szok. Z powodu deszczu grila przełożyliśmy na sobóte. Dziś trochę gotowalam i cały dzień przed tv. Wyrodna matka ze mnie bo syn bajki pół dnia oglądał.

ambaje pociesze Cie :/ my wczoraj pojechalismy na grilla, pogoda nam tak dopisala ze w polowie musielismy uciec pod ''wiate'' a kielbaski jedlismy w kuchni... zimno, mokro masakra ;/ dzisiaj mielismy jechac na festyn ale niestety przez te ''upaly'' zostal odwolany i przeniesieony na przyszly weekend. Idziemy tylko na msze a potem to chyba raczej brak planow leje od samego rana az sie wychodzic z domu nie chce ;/

u nas też pięknie od wczoraj. wczoraj grilowaliśmy do pierwszej w nocy i jestem padnięta bo synuś wstał przed 8... a dziś taaaak gorąco że lody wcinam tylko.. wreszcie jest piękan pogoda!!

u nas tez wieczorkiem wypadl grill, posiedzielismy do 23 a dzisiaj od smaego rana slonce swieci :D az szkoda w domku siedziec :)

ale mam dziś lenia.. spałam do 9:30 prawie.. musiałam grila odespać.. trochę deszcz u nas siąpi i plany mi pokrzyżował bo miałam zejść poodkurzać w środku auta.. ale może zaraz przestanie.. póki co gotuję buraczki na barszczyk bo mi się zachciało... wczoraj mi się wydawało że poczułam fiknięcie małego w brzuchu.. a może to jakieś rewelacje bo grilowym jedzeniu.. w sumie 16 tc to chyba trochę za wcześnie.. ze Sławkiem to ruchy czułam jakoś w 19tc.. jak się dziś miewacie?

ale mam dziś lenia.. spałam do 9:30 prawie.. musiałam grila odespać.. trochę deszcz u nas siąpi i plany mi pokrzyżował bo miałam zejść poodkurzać w środku auta.. ale może zaraz przestanie.. póki co gotuję buraczki na barszczyk bo mi się zachciało... wczoraj mi się wydawało że poczułam fiknięcie małego w brzuchu.. a może to jakieś rewelacje bo grilowym jedzeniu.. w sumie 16 tc to chyba trochę za wcześnie.. ze Sławkiem to ruchy czułam jakoś w 19tc.. jak się dziś miewacie?

skoro pierworodka nie jestes to calkiem mozliwe ze brzdaca poczulas :) a samopoczucie takie sobie... nie spie juz 4. cos mi sie poprzestawialo w organizmie i raz na jakis czas tak mam ze sie przebudze 3-4 i nie spie np do 6. dzis o 4 otowrzylam oczy i czekalam do 6.30 by mezowi sniadanie zrobic do prcy :D rano troche deszczyk popadal wiec nawet zbytnio na zakupy mi sie nie chcialo wychodzic. ugotowalam ryz z warzywami do tego piers z kurczaka i obiad pierwsza klasa :D moj babelk tak dzis fikal ze masakra w nocy az mnie podbrzusze bolalo bo sie co chwile obkrecal :) ale to dobrze bo ostatnio kilka dni bardzo leniwych mial, slabo kopal ledwo ruchy wyczuwalam najwidoczniej odwrocil sie dupka do brzuszka i stad ten ''zastoj'' zwykle az mi brzuch caly chodzi wiec troszeczke mnie to zaniepokoilo. dzis wynalazlam promocje na pampersy w tesco i mysle czy nie jechac kupic kilka paczek gdyz sa tansze o jakies 40 zl niz zwykle. moze kupie ciut wieksze to akurat beda na 3-4 miesiace a pod lozkiem od lezenia nic im sie nie stanie :)

od wczoraj próbuję coś napisać i nie działa to to.. grrrr.. Podlej co do pieluch to świetny pomysł by kupić jeśli jest promocja ale jeśli mogę ci coś podpowiedzieć to nie kupuj rozmiaru 1 New Born tylko od razu rozmiar 2. Nie chcę się wymądrzać ale sama się na to nabrałam.. tych New Born 1 jest mniej w paczce a drożej kosztują jak rozmiar 2, którego sztukowo jest więcej w stosunku do ceny.. Natomiast jak przyłożyłam jedną pieluchę do drugiej to wielkością są identyczne..

No i pieluchy nie mają daty ważności.. Ja jeszcze nie kupuję chyba z przekory bo to u mnie dopiero 16 tc.. ale jak już będę w 24/25 a akurat będzie okazja to napewno zrobię zapasy wtedy.. U mnie od wczoraj lekko pada.. Poodkurzałam auto wewnątrz jeszcze mi umycie zostało na zewnątrz ale to już nie dziś bo padam dosłownie na mordkę tak się umordowałam z tym odkurzaniem.. dziś na obiad reszta barszczu z wczoraj i pizza domowa palce lizać;) a jutro robię ciasto z galaretka i brzoskwiniami bo się sąsiadka na czwartek na herbatę zapowiedziała więc muszę coś mieć;) ona ma termin na 29 maja więc już tuż tuż.. setunia a Ty jak się miewasz??

Ambaje dziękuję, że pytasz:) u mnie wszystko ok;) jakoś mi strasznie szybkop czas mija;) wczoraj by łam na aerobie , to dziś troche mnie bola miesnie:) moj M wraca w pt wiec w sb sie widzimy;)

do ambaje- no my akurat kupilsmy activeBaby 3 i 4 bo tylko takie byly a dokaldniej tylko takie juz zostaly. i tak sie przydadza i tak ale jak widac na ciut pozniejszy okres :( no nic ale zawsze to pare groszy w kieszeni sie zaoszczedzilo :) ja na jutro planuje wypad do ikei rozejrzec sie za nowa szafa do pokoju i ewentualnie rzucic okiem na jakies lozeczka i komody dla dziecka :) u mnie z rana troszke mglisto bylo ale jakos przeszlo nad nami bokiem i w ciagu dnia nawet slonko poswiecilo, ale z tego co teraz widze ta moze w nocy nawet burza bedzie :/ a Tobie setunia to zazdroszcze tez bym sie na jakiegos areoba wybrala ale w moim stanie to sobie jeszcze dluuugo poczekam :D albo inaczej areoby to bede miala ale w nocy nad lozeczkiem ;)

Podlej kup sobie taką dużą piłkę i ćwicz cwiczenia ciężarnych na niej. Będzie ci lżej przy porodzie;)

e tam na co mi pilka, za tydzien rozpoczynamy szkole rodzenia :D maz akuratnie sie nauczy odpowiedniego masazu a my pokicamy na pileczkach :D

Witam Was drogie kobietki ;) Jak tam u Was samopoczucie? Ja dzis chyba wstalam prawa noga od samego rana dobry humor mi dopisuje :) a na dodatek jaka piekna pogoda slonko swieci, jest cieplutko az zal w domu siedziec. Na szczescie wczoraj nakleilam pierogow ruskich wieczorem wiec dzis mam popoludnie wolne tylko dla siebie zanim mezus wroci i mysle czy nie pojsc z psem do parku, zabrac ksiazke i czytac na laweczce :) mialyscie racje ze trzeba czasem zrobic cos dla siebie i wiecie co ? nie sadzilam ze czytanie znow sprawi mi tyle przyjemnosci :) a najsmieszniejsze jest w tym to ze mezowi nie tyle co przeszkadza moje czytanie a jest ciut zazdrosny o to ze wiecej czasu poswiecam lekturze niz jemu :) jesli moge to polece wam 50 twarzy greya aktualnie jestem w polowie ale dzis mysle ze skoncze i biore sie za nastepne czesci :) milo, szybko i latwo sie czyta (choc zalezy kto jaka tematyke lubi) ja kiedys tylko i wylacznie lubowalam sie w narkomanii, prostytucji, alkoholizmie itd teraz cos mnie na erotyki wzielo ale poluje na poromocje u mnie w miescie na dziennik nimfomanki ;)

Ja znów kocham kryminały. Zaczytuje się całymi dniami. U mnie dziś upał ale ma być burza wieczorem. Wypralam dywaniki z auta a teraz zabieram się za spaghetti. Po południu sąsiadka na kawę się zapowiedziala to poplotkujemy.

Ja skonczylam wlasne odkurzanie, zmywanie podlog oraz prasowanie i szczerze mowiac padam z nog :/ w domu jest tak goraco i duszno ze masakra pomimo, iz wszystkie okna sa pootwierane by sie jakis przeciag zrobil. Po poludniu mamy wizyte u lekarza, moze uda mi sie dostac skierowanie na usg by poznac wreszcie plec :D a jak nie to najwyzej pojdziemy prywatnie.