Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klaudiiiiii

Mamusie i ciężarówki wspierajmy się :)

Polecane posty

malaxxxruda Brawo! Właśnie potwierdziłaś moją opinię, ze jednak Polacy są bardziej inteligentni niż ludzie tutaj. Tutaj nikt nie ma pojęcia dlaczego Vytis ma takie nazwisko, wiedzą tylko, że zagraniczne! No i nie wygląda jak typowy Szkot. Otóż dziadek pochodził własnie z Litwy a babcia z Polski (!), uciekli z obozu koncentracyjnego w Treblince i zamieszkali w Londynie. Niestety dzieci mówią tylko po angielsku, o czym przekonałam się na weselu w zeszłym roku. (Pytali mnie czy pamiętam jeszcze język Polski ??? Po roku pobytu!! ???) ale babcia nie rozmawiała ze mną po Polsku, troszkę jest wiekowa. Ojciec nazywa się też Vytis i ożenił się ze Szkotką i tym sposobem chłopaki mogą nosić kilt w kolorze klanu po niej. Także jest w połowie Szkotem z tymże obywatelstwem no i reszta jest mieszanką. Jego eks jest Szkotką, ale jego znajomi mi powiedzieli, że mówił, że następna dziewczyna będzie Polką, bo są ładne i mądre (he he). Strasznie się cieszy, ze będę uczyć dziecko Polskiego i twierdzi, że chyba geny zrobiły swoje jak się poznaliśmy. No i jeszcze przed swoim małżeństwem mieszkał 4 lata w Australii, więc mówi bardzo ładnie po angielsku co dla mnie miało ogromne znaczenie, bo jak przyjechałam tutaj to niektórych osób w ogóle nie mogłam zrozumieć! Także historia zatoczyła koło. A znowu rodzina mojego taty ma korzenie z Ukrainy, ale nie znam dokładnie historii, bo moja rodzina raczej nie dba o takie szczegóły, a dla nas to strasznie ciekawe! Klaudii "O matko!" powinno być na tvnplayer. Za granicą nie odbiera, więc ja znalazłam trochę odcinków na kinomaniak i serialewsieci.pl

;-) czyli pol Szkot z przewaga Litwina ;-) ja Szkotow tez nie potrafie zrozumiec swobodnie,dobrze sie musze wsluchac i skoncentrowac ;-) co inteligencji Polakow to nie wiem,pewnie masz racje hihihi ale ja tez jestem 50 % Polka ;-)

MIKUSIA jutro caly czas bede zaciskac kciuki za Was obydwie :-) jak bedziesz mogla to napisz kochana... calusy dla malej Krysi :-) 😘 😘 😘

dziewczyny oficjalnie zaczynam starania:) dziś 1 dzień cyklu. od jutra clostibegyt i trzymać kciuki ....jak podziała to inseminacji i może wkońcu będę miała braciszka lub siostrę dla synka ;) już nie mogę się doczekać ....jestem strasznie przejęta.....i mam takie przeczucie że to już niedługo hehehe

Lila Trzymam mocno,mocno,mocno kciuki za Ciebie :) Przypomniej mi jak ma na imie Twoj synuś,wpiszę Cie do tabelki :))

Mikusia trzymaj sie wszystko bedzie dobrze :) Klaudiii u nas cisza i cos mi sie wydaje ze moja Mala predko nie opusci brzucha jakies mam takie przeczucie. Zostaje nam tylko czekanie...

LILA no ja tez jak zawsze za Ciebie kciuki trzymam !!! niech sie uda wreszcie,juz czas :-) :-) :-) KOLOROWA oj cos mi sie wydaje ze MIKUSIA bedzie przed Toba i Topka rozpakowana :-) Ja mam dzis stresa bo umowione spotkanie z wybranymi paniami z agencji opiekunek.Zobaczymy kto przyjdzie

AKTUALNA TABELKA :) CIĘŻARÓWKI :) :) :) :) :) :) :) Topka 39 tydz Kolorowa 38 tydz Mikusia 35 tydz Fluffy 32 tydz Katias 32 tydz Klaudii 28 tydz Monika 25 tydz lola 15 tydz Malaxxruda 10 tydz Imnot 6 tydz STARACZKI :) :) :) :) :) :) :) Olala Lila MAMUŚKI :) :) :) :) :) :) :) Ardilita- córka Nataszka Malaxxruda- córka Ania i syn Bastian agus29 -syn Oliwierek Ciężąrówka-córka Kasjana Lila-syn Adam

A u nas kryzys z imieniem. na razie stanęło na Gabriel (chociaż mówią, ze tutaj to damskie imię) albo Dominik.

No hej hej :* TOPKA fakt wywolywanie jest gorsze ;/ Podobno skurcze wywoluje tez jak ciezarna slyszy placz noworodka. Ile w tym prawdy- nie wiem. przysiady, chodzenie po schodach, orgazm... Probuj wszystkiego :D Malaxxxruda Taszka ok , 23lipca 11 miesiecy skonczy:) Trzeci zab jej sie wyzyna i dwa u gory beda szly bo ma bardzo nabrzmiale dziaselka :( marudzi duzo ale jeszcze nie ma dramatu. Jozek chyba cierpi razem z nia bo jego zab boli ;p a tak to smiga skubana na czworaka i probuje kroki stawiac jak stoi ale udaje jej sie tylko obkrecic i spada na pupe:)

Mikusia trzymam mocno kciuki, bedzie dobrze, zobaczysz 35 tydz to juz jest ok :) dawaj znac co i jak :) Lila58 trzymam tez kciuki za ciebie, dzialajcie dzialajcie :):) Klaudii tez zakupy sa najmilsze, u nas tez wiecznie miejsca brakowalo, teraz szalu nie ma ale odkad zrobilismy w przedpokoju dla nas duza szafe to mloda ma nasza sypialnie pod wzgledem mebli dla siebie :) taka mala a juz tyle miejsca zajmuje ;) hehehe kolorowa jak tam?? malaxxxruda, ardi wiem ze wywolanie to nic fajnego no ale czytalam rozne opinie i sa podzielone, jedne mowia ze da sie przezyc i ze porod trwa krocej inne mowia ze okropienstwo...zobaczymy... ja sie na nic nie nastawiam, wczoraj duzo sprzatalam, dzis juz wlazlam na 6 pietro po schodach ale o jakichs regularnych skurczach nie ma mowy narazie..cos mnie boli niby, jak na okrres, raz mocniej raz mniej, mala sie wierci, ledzwie mnie tez bola i czasem pachwiny ale nic sie konkretnego nie zapowiada...strach rosnie. ja slyszalam ze ksiezna ma na 13 termin a nie na 11.... moj malz chce by mloda sie urodzila tak przekornie wlasnie 13ego :P heheh zobaczymy. mysle ze weekend bedzie decydujacy,... dzis jeszcze wdrapie sie na wyzsze pietra po schodach ze 2-3 razy....bo seks w ty stanie srednio nam wychodzi ale meza tez zmolestuje...jak pomysle ze maksymalnie za tydz bedzie z nami mloda to nie chce mi sie wierzyc :)nie moge sie doczekac.... pozdrowionka

ajjj jak przypomne sobie takie oczekiwanie to az lezka sie w oku kreci :) Moj dziadek zeby moja mama szybko urodzila zabral ja na mega szybka przejazdzke samocodem:) bo on w Niemczech mieszkal i chcial zeby jak najszybciej urodzila. Pech byl taki ze jak wyjechal zaczela rodzic:D

dziewczyny u nas na razie spokoj. moze to i lepiej zeby poczekala jak nasz lekarz wroci z urlopu, chociaz przezornie wypisal nam skierowanie do siebie do szpitala jakby sie cos zaczelo dziac jak jego nie bedzie.

Jestem już od 13 na porodowce.Chyba zaczęło coś mnie boleć i brzuch mi stwardnieje przy tych bolach.Dziewczyny dzięki za wsparcie

Gość mama21@92
dziewczyny mi zostalo 12 dni do porodu i nawet skurczy przepowiadajacych nie mam jak myslicie normalne to ??

Gość mama21@92
jest tu kto ??:/

Gość mama21@92
oj chyba nie ma :/

Nic nie wiem o skurczach przepowiadających, nie jestem pewna czy zawsze się je odczuwa, bo kobiety czsami nawet normalnych skurczy nie czują. Mikusia Może w nocy Krysia wyskoczy? Jutro pracuję, ale będę sprawdzać w telefonie forum czy już się nie pochwaliłaś. Dużo sił czy życzę i spokoju. :-) Krycha dawaj,nie męcz mamy, ciotki czekają!!! Ardilita Widzę, że tęsknawo Ci za ciążą?

Gość gość
eh szkoda ze nikt nic nie wie :/chcialbym juz urodzic bo mam troche dosc tego brzuszka

Oj ci dziennikarze....wczoraj przeczytałam, ze księżna ma termin 14go...pewnie sami nie wiedzą! Lecę do pracy, może jak wrócę to już na forum będą jakies kwiaty i gratulacje????

Co do skurczy przepowiadajacych to ja cos tam mialam ale sama nie wiem czy to bylo to :) Mikusia nie za wczesnie na porod? Kurcze, oby z dzidzia wszystko dobrze bylo... Za ciaza troche teskno, ale wiadomo rosadek wygrywa bo teraz nie stac nas na drugie dziecko

Gość mama21@92
witam ;) orzyszle mamy i jak samopoczucie bo u mnie kiepsko :/ w nocy bolal mnie brzuch niby to zoladek byl nie dobrze mi sie robilo i wgl dzis wizyta u gina wiec sie dowiem co i jak