Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klaudiiiiii

Mamusie i ciężarówki wspierajmy się :)

Polecane posty

U mnie dobrze :) tzn u Nas :) Patryk mocno kopie, wiem że będzie mi brakowało tego przewracania w brzuszku :) Topka Mam przeczucie że dziś w nocy Cię chwyci, nie wiem dlaczego :) zobaczymy jutro czy się mylilam :) GOŚC Po hsg nie możesz zajść w ciążę w tym cyklu , a tak to wszystko normalnie :) Imnot Dobrze że u Ciebie wszystko w porządku :) co do mdłości powinny niedługo ustąpić, a wahania nastroju to normalka :)

Gość OLALA...
Hej, mam nadzieje,ze tym razem wyświetli sie calosc mojej wypowiedzi

Gość OLALA...
Nie pisze!!! Znowu sie nie wyswietlilo!

Olalala jak juz napiszesz,przed wyslaniem skopiuje sobie w razie gdyby nie dodalo,ja tak robilam kilka razy gdy nie dodalo mojej wypowiedzi :)

Gość OLALA...
Ja Klaudii pisze z tel, wiec ciezko skopiować. Sprobuje jeszcze raz ale w skrocie- zmienilam gin, jestem w trakcie monit cyklu,robilam usg dopoch i jest wszystko w porządku. W pon na kolejny monit, bo w lewym jajniku mam jedno dojrzale prawie jajeczko i będziemy sprawdzać kiedy pęknie i wtedy do roboty! Hehe

Oolalala Trzymam kciuki :) TOPKA Chyba moja intuicja mnie zawiodla,bo widzialam na fb jak cos u kogos komentowałaś ;) a nie sadze ze przesz i piszesz na fb hehehehe No mala uparrciucha z tej Twojej córy :))

oj szpiegusek z ciebie Klaudii :P no fakt pomylilas sie, nic sie nie dzieje wrecz zrobilysmy krok wstecz ;) brzuch mnie mniej boli, plamienia ustapily,tylko zmeczenie mnie wykancza, z lozka wstaje tak obolała jakbym ziemniaki w polu zbierala,mam dosc...wszyscy mnie pytaja czy juz i ciagle odpisuje ze my ciagle 2w1...niby termin na jutro ale myslalam ze Mloda wyjdzie wczesniej....ech uparta jest ;) heheheh zobaczymy

Gość OLALA....
Przydadzą sie, nie ukrywam i nie dziekuje

Gość OLALA....
I znowu tylko początek wypowiedzi ehhhhh co sie dzieje z ta kafe???????

Gość gość
Dzięki, Topka,że odpowiedziałaś. Na Ciebie zawsze można liczyć :) Mała już pewnie niedługo wyjdzie...

Gość OLALA...
Hej, może tym razem z kompa uda mi się wyświetlić wiadomość. Topka Może Twoja niunia czeka na księżną Kate?!??? :):):):) he he he

Klaudiii my ciagle 2w1 ale juz mam dosyc i chcialabym juz miec to za soba. Topka cos milczy caly weekend to moze u niej jakies postepy sa :)

Klaudiii mozesz miec racje ze Topka juz jest z mala w ramionach. Ech a kiedy ten moj Lobuz sie zdecyduje to nie mam pojecia.

czesc wszystkim ! TOPKA pewnie rodzi,ksiezna tez :-) u nas okropne upaly,wlasnie wrocilismy z usg w szpitalu.Termin mamy na 1 lutego ,Mlode fikalo az milo no i przeziernosc mala tylko 0,5 na szczescie :-D powinno byc dobrze,test z krwi tez zrobili ale jesli wszystko dobrze to jak zwykle nie dzwonia :-) oby ...strasznie sie balam,no bo tutaj to dopiero po tym usg jestem oficjalnie w ciazy ;-) A co tam u Was? KOLOROWA naprawde jeszcze nic sie nie dzieje?

malaxxxruda naprawde u nas cisza. pojawiaja sie skurcze ale bardzo nieregularne. mamy co prawda jeszcze pare dni do terminu ale ja juz mam dosyc a najgorsze sa noce i wstawanie z lozka. Super ze u Ciebie i malenstwa wszystko ok :)

KOLOROWA nie przejmuj sie,wyjdzie kiedy bedzie chcialo i kiedy bedzie pora na nie :-) LILA no i jak tam? udalo sie sprawdzic jajeczko? ja sie nie pochwalilam ,ze u nas wedlug usg dzis jest 12 tc i 1dc :-D TOPKA trzymam kciuki dopoki nie napiszesz ze urodzilas hihihi

Malaxxruda Super ze u Was wszystko dobrze :)) 1 lutego czyli bedzie wodniczek :)) Wodniki sa super,wiem coś o tym hehehe,sama jestem wodnik ;) Kolorowa Maenstwo zacznie sie pchac w najmniej spodziewanym momencie :))) MY My od soboty mamy 30 tydzien :)

Potwierdzam że wodniki są fajne heheheh ją jestem z 6 lutego:) Malaxxxruda dzwoniła i jutro jest mój lekarz, mam długie cykle więc może nic straconego .....jutro będę miała 14 dzień cyklu .....kurcze nie mogę się doczekać ...trzymam kciuki....jak się da to nawet u nóg ...:)heheheh

Gość OLALA...
Czesc dziewczynki, dzisiaj bylam na kolejnym usg i moje jejeczko nic nie uroslo,które bylo w piątek dominujace- w piątek mam kolejne. Trochę mnie nie pocieszyla, bo powiedziala moja gin, ze skoro sie tyle staramy i nic przy tak częstych stosunkach to mogę mieć cykle bezowulacyjne, ale zobaczymy co sie wydarzy do piątku....

Gość OLALA...
A tak w ogóle to potwierdzam, ze wodniki to famtastyczni ludzie - tez jestem wodnikiem- koncowka stycznia

Lila Czyli spokojnie owylacji jeszcze nie było:) ja przy cyklach 32 dniowych owylacje miałam w 17-18 dniu:) także jest szansa i trzyyyyymam mocno moooocno kciuki :) Olala W piątek dopiero ? A jak jajeczko zacznie rosnac? Ile dziś miało? Może znalazłas przyczynę, ale nie martw się na zapas :) każda z Nas czasami raz na jakiś czas nie produkowala jajeczka, a u Ciebie jest tak częściej choć nie musi to wystarczy stymulacja lekami i już :)

Gość OLALA...
Klaudiii w piątek (14 dc) miało 13,5 mm minęło 3 dni (gdzie gin powiedziała, że powinno urosnąć przez te kilka dni), a u mnie nic a nic nie urosło (czyli wczoraj 17 dc). Tez się zdziwiłam, że dopiero w piątek ale stwierdziła,że na pewno nie pęknie, a jeśli coś go tknie aby urosnąć i pęknąć to żebyśmy nie rezygnowali z sexu bo może się udać. Wiesz, to dopiero pierwszy cykl obserwacji i też mi to powiedziała, że może akurat trafiłyśmy na ten bezowulacyjny (albo potrzeba czasu, może później będzie bo mam te cykle długie 32-40 dni) czyli tak jak piszesz bym się nie zamartwiała - kolejny cykl też będziemy monitorować i się okaże co dalej. Kobieta w razie co powiedziała, że będzie mi szukać dobrej placówki i endokrynologa by do niego iść bo w razie co jak jednak będzie tak, że wszystkie mam bezowu to jest jakiś lek tylko nie pamiętam nazwy, który się bierze przez 5 dni i trzeba być pod okiem lekarza bo podobno to silny lek i większość dziewczyn od razu po nim zachodzi w ciążę. Zobaczymy co będzie. Będę walczyć jak lew!!!! He he he :)

OLALA Ja bym ja poprosila aby podejśc w środe jeszcze zobaczyc czy mu sie nie odmienilo i nie zaczal rosnąc,moj pecherzyk w tym szczesliwym cyklu pekl przy 18 mm,w 17 dniu cyklu. Takze walcz. A leki to pewnie Clostyrbegyt????Jest na nim teraz Lila,ja tez na nim bylam,ale mi nie sluzyl bo mi jajeczka przerastaly i nie pekaly. Mnie wystarczyl lek na pękniecie pecherzyka. Walcz mala,bo natura moze byc przewrotna i Ci zrobic psikusa i akurat pęknie,poza tym 13,5 mm to tez nie maly pecherzyk

TOPKA Juz pewnie na 100% mamusią :))) czekamy na wieści :)) Kolorowa jak tam?? RESZTA co taka cisza???? Lila Trzymam kciuki za dzisiejsza wizyte :)

Gość OLALA...
No tak, nie należy do najmniejszych ale nic nie rośnie dalej i dlatego w piątek mam wizytę. Zobaczymy - jak pęknie to znaczy, że jednak jest dobrze a jak nie to już dalej dowiem się w piątek zapewne co będziemy robiły z tym. Tak coś kojarzę, że to o tym leku mówiła - ciekawe czy to prawda, że większość dziewczyn w pierwszym cyklu brania tego leku zachodzi już w ciążę.....Hmmmm....Było by miło :)

Gość OLALA...
Zapomnialam dopisać - Klaudiii ja wczoraj miałam 17 dc i żadnych zmian od 14 dc z tym jajem :) Więc myślę, że do piątku nie będzie jakiejś diametralnej zmiany co chodzi o wielkość.