Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem załamana

Polecane posty

Gość gość
zgadzam sie z monisia, byloby to ponizajace

A Tobie proponuję kalkulator zakupić ooo jak juz cos wiedziec, to dokladnie ;-) po co mi pol prawdy (sic!)

Gość Moniśśśśś
Już ci mówię co ci odpowie: oczywiście zerwał z nią wszelkie prywatne kontakty, ona zareagowała bez emocji bo przecież nic między nimi nie było. Nie, nie będzie mu jej brakowało bo ciebie kocha najbardziej na świecie i ona nic dla niego nie znaczy. Ot, z głupia franc zaczęli ze sobą gadać i tak wyszło, przepraszam, żałuję, wybacz, już nie będę itd., itp... Myślę że dużo się nie pomylę:)

Gość Moniśśśśś
Aha jeszcze jedno : "nie zdawałem sobie sprawy, że taka niby niewinna sytuacja może aż tak namieszać że zagrozi mojemu małżeństwu i rodzinie. Dlatego już nigdy tak się nie zachowam, kochanie" ;)

Gość IGM
ja się czuję taka poniżona już ze nie wiem czy da się bardziej ;( To ona się powinna wstydzić, facet żonaty ma dzieci.. jak ona mogła, labadziara jedna. Ale macie rację, to bezsensu pomysł Wariograf... kusi mnie. Tylko, że ja cały czas jeszcze patrzę na niego tak..ja po prostu mam totalnie złamane serce, bardzo go kochałam i nadal bardzo go kocham. Mało tego: ja bardzo LUBIŁAM tego człowieka jako człowieka. taki przyjaciel tez :( a tu takie rozczarowanie. chce mi się płakać, ciężko przychodzą mi takie wyrachowane decyzje jeśli chodzi o niego.. To dla mnie takaie straszne, taka sytuacja, że ja nie wiem totalnie co robić. Czuję sie upodlona, czuję sie nikim

czesc, zgubiles telefon i musiales zmienic numer telefony, co tam u ciebie slychac? i podpis imieniem meza. ooo a facetka jak ma przynajmniej bazowa inteligencje to zadzwoni pod stary numer i Misio sie odezwie... nie robcie sobie jajkow, haha

Gość IGM
z tym telefonem to mi się tez wydaje takie, że może się wydac ...

Gość gość
Autorce juz przeszlo a Wy jeszcze sie podniecie :-D

Gość gość
Rutkowski za dychę hahaha....całej prawdy nie poznasz. Chyba, że się sypnie do końca, laska zacznie "walczyć" o misia i bez ogródek powie autorce albo ktoś się zlituje i nakabluje. No zostaje to badanie ale to tylko 4 pytania niewiele ale chociaż tyle, może jak mu walniesz to ze strachu się wygada spróbuj.

Gość Moniśśśśś
Dziewczyny, zejdźcie na ziemię. Przecież to logiczne, że ona jest uprzedzona o tym, ze się wysypało i może się coś dziać. Wersje mają na bank ustaloną

Gość Moniśśśśś
"Nasza" napisała do mnie na gg, że jak chce, to mogę jej zadawać pytania dotyczące jej znajomości z moim mężem, ale bezczelna co? ;)

Gość gość
no to dorwac sie do jego telefonu, gdy bedzie spal. albo jej napisac wiadomosc na fb?

Gość IGM
co racja to racja. jeżeli coś między nimi było więcej to na pewno juz mają jedna historię. Jeżeli nic nie było to jadąc poniżę się do reszty ;( A ja bym chciała po prostu spokojnie żyć. Głowa mi pęka, oczy podkrążone i strach, że niedługo po pracy konfrontacja z nim, człowiekiem który jeszcze niedawno był moja ostoją spokoju, relaksu..

IGM musisz przez to przejsc, nie ma innego wyjscia. staraj sie jedynie o minimum szkod dla ciebie i dzieci. cala reszta sie w ktoras strone ustali. daj czas czasowi!

Gość Moniśśśśś
nawet jeśli nie chcesz iść na wariograf, to wywal mu dziś taka propozycję przy uroczystym obiadku i bacznie obserwuj reakcje;) Jeśli się ucieszy i zobaczy w tym rozwiązanie to dobra Twoja:) Powiedz ze dzwoniłaś do agencji i kosztuje niewiele;) Jeśli zacznie się wykręcać albo stawiać, to niech ci się lampka zapali

Gość gość
ja bym włamała się na konto męża i pod każdym jej zdjęciem umieściła opis "matko jaka maszkara, a na żywo jeszcze gorzej - wiem co mówię" albo "o tu chyba ważysz z 100kg" i takie tam :) oczywiście żart ale chociaż się uśmiechnij to jakaś desperatka żeby się za żonatego brać

Gość Moniśśśśś
Hello, nie jesteśmy w gimnazjum;)

Gość gość
a ile ta kobieta ma lat?

Gość IGM
tak po zdjęciu to młoda .. z 25 lat może ma..

Gość gość
ojejku żart na poprawę humoru ale widziałam podpis kolegi pod zdjęciem koleżanki "fajne morze ale morda niewyjściowa" - okazało się, że zazdrosna żona umieściła a pokrzywdzona płakała 3 dni w pracy i dobrze po co się bierze za zajętego :)

Gość gość
no to mloda siksa. dziwne, ze bierze sie za faceta z bagazem. a ty i twoj maz ile macie lat?

Gość Moniśśśśś
Skoro się już zrobiło tak wesoło i tak dobrze się poznałyśmy to opowiem Wam jaki finał miała miłosna historia mojego "Misia". Poznał ją przez przypadkiem przez gg, wg mnie spodobała mu się na zdjęciu, wiec zaczepił. Dziwne w tym tylko było to że laska choć mieszkała w tym samym mieście nie mogła się spotkać (miała ku temu wiarygodną wymówkę). Po fakcie, moje śledztwo ujawniło iż fotka która miała jako swoją na gg, była fotka z prywatnych archiwów pewnej nowojorskiej modelki z Victoria Street. Czyli jeśli dziewczyna nie była sobowtórem owej modelki to na spotkanie z nim zgodzić się nie mogła;) Mina Misia jak przekazałam mu dowody na te informacje - BECENNA:) Nie zmienia to faktu, że znów cos chyba zaczął kombinować ;)

Gość gość
monissia twoj facet to chyba jakis lovelas, szukajacy non stop nowych wrazen

Gość IGM
heheheh to nieźle Moniśśśś, to sobie fotkę wybrała baba jedna ;) Może i to była dla niego nauczka. myślał, że rozmawia sobie z taka laską a tu zonk. A mój swiadomie flirtował z taką szarą podwórkową mychą ;( Na prawdę mi się to jeszcze w głowie nie mieści

Gość IGM
Moniśśśśś- musisz być czujna z tym jego telefonem. Może nie jest znowu to samo.. Facet po wariografie to ma chyba już na całe życie doświadczenie i nie musi na nowo się uczyć. Taką mam nadzieję...

Gość Moniśśśśś
Co ciekawe to mimo iż przysięgał na wszystko że się z nią już nie skontaktuje, to dzień po tym jak pokazałam mu w swoim telefonie to i inne prywatne zdjęcia tej modelki, "jej" zdjęcie zniknęło z gg a ona nigdy już nie była na gg dostępna, choć cały czas mam ją w kontaktach... Z drugiej strony wyobraźcie sobie jaka zazdrość mną targnęła jak do mnie napisał i ją zobaczyłam;)

Gość IGM
myślisz,że się z nią skontaktował i jej powiedział?