Gość Gość37 Napisano Sierpień 30, 2013 znikam na 40 minut Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jesienjesien Napisano Sierpień 30, 2013 co "tu"porabiasz..? ja zawsze jak mam dół, to "tu" zaglądam sama nie wiem dlaczego? Szukam wsparcia, rozmowy z kimś, sama nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość37 Napisano Sierpień 30, 2013 szukam nieznanego, sam nie potrafię określić czego...może też mam doła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jesienjesien Napisano Sierpień 30, 2013 dużo myślę o życiu, o ludziach - jacy są, dlaczego tak a nie inaczej postępują? Chyba po raz kolejny muszę przyjąć tego życiowego kopniaka... ...nieznanego szukasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość37 Napisano Sierpień 30, 2013 chyba tak, znów chyba, chyba, chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jesienjesien Napisano Sierpień 30, 2013 wszystko mnie boli, za dużo wrażliwości mam nie nadaję się na życie w obecnych czasach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość37 Napisano Sierpień 30, 2013 ja się chyba nie nadaję do ludzi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jesienjesien Napisano Sierpień 30, 2013 mam pustkę w głowie, chcę napisać coś z sensem i nic mi nie wychodzi. Też nie nadaję się do ludzi, choć tak bardzo boję się samotności, która tak czuje że nadchodzi... Wali mi się związek. nikt jeszcze nic nie powiedział, ale i tak wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość37 Napisano Sierpień 30, 2013 chyba Cię rozumiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jesienjesien Napisano Sierpień 30, 2013 strasznie mi źle, nie wiem co tu robię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 30, 2013 jesteś, widocznie tak ma być. Najgorsze, że nikt nie jest w stanie pomóc na troski i zmartwienia, trzeba uporać się z tym samemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jesienjesien Napisano Sierpień 30, 2013 masz jakieś zle doświadczenia, że tak myślisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 30, 2013 wiele przykrych doświadczeń mnie spotkało w życiu...od życia, od miłości...eh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jesienjesien Napisano Sierpień 30, 2013 tak wiem, że muszę sama nie wiem dlaczego tak się boję Chciałam wbrew wszystkim przeciwnościom zbudować coś i nie wyszło, znów nie wyszło... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 30, 2013 w wyobrażeniach wydaje się nam, że damy radę, że mamy sposób, że wystarczy się starać i co? I d**a Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jesienjesien Napisano Sierpień 30, 2013 czy to ciągle Ty gość 37, czy ktoś nowy włączył się do rozmowy, bo teraz zauważyłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z przemysleniami 0 Napisano Sierpień 30, 2013 tak to nadal ja, dlatego się zalogowałem, aby już nie było wątpliwości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jesienjesien Napisano Sierpień 30, 2013 tez całe życie się staram najpierw byłam żoną-nie wyszło, 20 lat poszło w kosmos, teraz 3 lata też na nic... Wiem, ze związek na odległość nie rokuje... ale ja chciałam pokonać trudy, chyba Ktoś nie wytrzymał... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z przemysleniami 0 Napisano Sierpień 30, 2013 no nie rokuje...ale nie trać ducha...będzie nowe, świeże, może lepsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jesienjesien Napisano Sierpień 30, 2013 to Ty jesteś Autorem tego tematu? z Tobą cały czas rozmawiam? Przyznaję się, ze nie przeczytałam co pisałeś wczesniej ... niewiele, może kilka wypowiedzi. Zajrzałam tu, bo jestem kobietą z przemysleniami... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z przemysleniami 0 Napisano Sierpień 30, 2013 tak, to ja, ale nie chciało mi się logować, a ponieważ rozmowa zrobiła się poważna - postanowiłem to zrobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jesienjesien Napisano Sierpień 30, 2013 nie potrafię zapomnieć wielu rzeczy, za bardzo przywiązuję się do drugiego człowieka. Jakoś tak uważam, ze być z kimś to wielka odpowiedzialność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jesienjesien Napisano Sierpień 30, 2013 wiesz, że mam Przyjaciela? Kogoś z kim mogę o wszystkim... On jest wiele lat młodszy, wspieramy się na odległość. Nawet nie wie co teraz u mnie, nie chcę Go martwić.. Poznał jakąś wartościową kobietę, nie chcę burzyć Jego szczęścia, stad tu moje bycie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z przemysleniami 0 Napisano Sierpień 30, 2013 przyjaciel to skarb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jesienjesien Napisano Sierpień 30, 2013 nigdy się nie widzieliśmy, przyjaźń na odległość Pisałeś, że miłość Cię zawiodła...to jakaś świeża sprawa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z przemysleniami 0 Napisano Sierpień 30, 2013 cały czas mnie zawodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jesienjesien Napisano Sierpień 30, 2013 no to może i mnie rozumiesz... Dużo się zastanawiam nad tym co sprawia, że takich a nie innych wyborów życiowych dokonujemy? Dlaczego innym żyje się lżej pod tym względem, myślę o uczuciach, o byciu z drugim człowiekiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jesienjesien Napisano Sierpień 30, 2013 zawiodłeś się na konkretnych kobietach, czy może tak ogólnie na miłości? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z przemysleniami 0 Napisano Sierpień 30, 2013 pytanie czy rzeczywiście żyje im się lepiej, czy to tylko nam sie tak wydaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jesienjesien Napisano Sierpień 30, 2013 już to kiedyś usłyszałam...:) Ludzie mają maski, ja nie potrafię udawać. Jak coś jest nie tak, widać to po mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach