Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziunia w ciąży

dziunie w ciąży łączmy się

Polecane posty

Gość dziunia w ciąży
Boshe chciałabym się z wami spotkać, jesteście super

Gość najlepsza dziunia w mieście
Ty też :*

Gość gość
Najlepsza dziunia w miescie jestes boooska!!!:D

Gość gość
Dziewczynki a jaki macie wózeczki? Bo ja mam taki http ://grudziadz.olx.pl/wozek-dzieciecy-wielofunkcyjny-tako-rozowy-pink-panther-rozowa-pantera-iid-216555706

Gość najlepsza tleniona dziunia
ja narazie do noska nie biore,ale juz mam 2 gramiki do szpitala,cc wykancza a power sie przyda:)

moja Amelcia ma słodki różowy wózeczek - na zamówienie ma dolepione kolorowe kuleczki żeby był taki mega puchowy misiakowy :) do dziuni wyżej - linkuś mi się nie otwiera :/ smuteczek

Gość gość
Dodam jeszcze że nie wiem co będzie, ale jak chłopak to i tak będzie w takim jeździł, bo mi do błyszczyku pasuje :P

Gość gość
Zlikwiduj spację między ''p'' a '':''

Gość najlepsza tleniona dziunia
wozek pasujacy do blyszczyku:Dze tez na to nie wpadlam:Dnie ma to jaks pogadac z ludzmi na poziomie:)

mój ma mi pasować do całego mojego looku :) a że jest on mega pink to musowo musi być i wózeczek

Gość gość
To mój by Ci pasował (otworzyłaś link?), wszyscy mi go zazdroszczą, widzę jak się gapiom jak urządzam jazdy próbne po osiedlu.

Gość mamusiafasolkiamandy
Hey krejzolki :) no czytam I nie wierze, no normalnie jakbym o sobie cztala. No kurna no:) tylko ja wozek to pod kolor szpilek ulubionych kupilam. Mam takie 15cm roziowe, w******e na maxa. Matki na ulicy to mi beda zazdroscic :D jeszcze przed porodem chce isc do fryzjera I makijarzystki. Zdarze co nie? Taki porod to pewnie dlugo trwa co? Dziecko nie moze mnie przeciez bez makijarzu zobaczyc. Co ono sobie o matce pomysli :( biziaczki ktejzolki hi hi

Gość dziunia w ciąży
Co u Was? Ja właśnie wróciłam z solarium. Wózka jeszcze nie mam :( Chciałam kupić pod kolor spodni, auta też tak kupuję. Później coś sobie znajdę. Oczywiście przed porodem (Cc) wybieram się, gdzie trzeba, a jakże. Kiedy chcecie przekłuwać uszka i pępuszki dzieciom? Co z tatułarzami dla nich?

Ja uszka to juz na porodowce. Takie sliczne zlote kwiatuszki kupilam :)

Gość dziunia w ciąży
o słodkie. ja mam różowe kolczyki, a co z tatułarzem?

Gość supersexymama
Hello laseczki moge dolaczyc? Ja juz mam przepowiadajace,wlasnie mi chyba wody odchodza,wiec zaraz pojade na porodowke. Ale musze najpierw skocYc do sklepu bo widzialam cud miod spodniczke. Akurat bedzie boska na wyjscie ze spitala. U nas kliniki nie ma,ale moj kochany narzyczony juz gadal z ordynatorem,ze mnie zszyje ciasniutko. Bo ja cesarki sie boje. Wczoraj zrobilam nowe zele na pazurki!cudnew rozowe bobaski!!! A czy bedzie chlopiec czy dziewczynka to chcemy miec niespodzianke. Chlopiec bedzie dzastin a dziewczynka dzesika. Ladnie nie? Dobra lece,bo mi ktos jeszcze wykupi tA spodniczke. Dziewczynki a nie boicie sie ze wasi faceco bardziej pokochaja dziecko niz was ?

Gość dziunia w ciąży
Gość gość
a po co ci spacerowy rozowy wózek dla lalek? :-D

Gość dziunia w ciąży
to dla mojej małej dziuni. zrobią mi na zamówienie większy

Gość gość
jaaaaaaaaaaaaaaaasne :-D

Gość dziunia w ciąży
zazdrościsz pustaku...

Supersexymama ale boskie imiona!!! Ja bede miec amande albo alana. Jeszcze na 100 procent nie wiemy. Doktor powiedzial, ze bede miec z dziurka ale przeciez chlopcy tez maja dziurke ;) jak bedzie chlopak to tez przebije uszka ale tylko jedno. Jestem taka podekscytowama noo.

Dziunka mnie sie link nie chce otworzyc :( ja to nigdy z obslugi kompa nie bylam dobra. Wole pilota od telewizora :)

Gość dziunia w ciąży
Ja mam Nicole i będę miała Vanesse. Będziecie mieć prywatne niańki? bo nie wyobrażam sobie być ciągle z bobo

Gość gość
o jacie... co za słitaśne dziunie,chyba przeniosę się tu na wasz wątek. różowy jest zaje****y

Takie boskie seriale leca w tele:) trudne sprawy a najbardziej lubie ukryta prawda. Taki troche tajemniczy jak thiller. Zawsze siedze jak na szpilach bo sie konca doczekac nie moge no.raz sie nawet do solarium bym spoznila tak podekscytowana bylam jak juz pokazali ta tajemnice.

Na fasoleczke bobo dziunia mowisz?boszee jak slitasnie!!! Niania I pani do sprzatania bedzie. Ja mam wazniejsze sprawy na mojej blond glowce. Tipsy, solarium, szoping, noo kuzna gdzie ja czas na to wszystko znajde

Gość gość
No bez przesadyyyyyyy, po co ci niańka? Jak musisz na solarkę wyskoczyć na osiedlu, to przecież się dziecku nic nie stanie, jak poczeka w łóżeczku.

Gość gość
jezuuu wy tak na poważnie???????? zaczynam się bać, słit focie z porodówki tez przy pełnym rozwarciu będą?

Gość gość
o boze biedne dziecko.