Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziunia w ciąży

dziunie w ciąży łączmy się

Polecane posty

Gość Dżoana21
Andzela mi się wydaje że można się starać od razu po porodzie, co nie dziewczynki, sex jest dobry na wszystko

Gość Dżoana21
mi się podoba imię córki Kasi Skrzyneckiej Ajkilja-słitaśne

Gość Andżela 24 latka
Dzoana , dzieki za odpowiedz :) chyba tak zrobie :)

Gość gość
Nie no dziewczyny Brajanek i Dżesika są już passe, taraz na topie to są imiona takie jak u celebrytek np. dzika róża lub spadająca gwiazda!

Gość Andżela 24 latka
Dziunia - mam juz Braynka i Analka wiec bd miala Julke i mam yorka Yasminne, myslicie ze b mogla ja wziac na porodowke??? Bo jak nie to bd mi smutno strashnie :( a Julia bd sie wymawiac Dzulia :)

Gość Andżela 24 latka
Oj przeprasham za literowke :( mialo byc Alanek. Aaa i nie gadajcie ze Brayan to imie passe cokolwiek to znaczy! :( duzo chlopcow ma tak na imie przeciez :)

Gość Andżela 24 latka
Vanessa to ladne imie , swoja corcie kiedys nazwe Dzulia Vanessa :)

Gość Andżela 24 latka
A wiecie co?? Moja kuzynka mi zaproponowala ze da mi ciuszki po swoim synku dla Alanka :o myslalam ze zwariuje jak to uslyszalam... Moj synus nie bd nosil ubran po kims :o moj Braynek ma juz 5 latek wiec nie beda pasowaly ubrnka dla malego teraz :)

Gość gość
Dziunia powinnaś zmienić nazwisko na Nieruszaj, byś nie miała problemu z gwiazdkami i do dzieci byś tak mówiła, to by się szybciej nazwisk nauczyły :)

Gość gość
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a jak inaczej miałabym dzieckooooooooooooooo.

Gość gość
a co sadzicie o imiemiu jakie dala corce kimi kardashian? north west - polnocny zachod?

Gość gość
dlaczego nie boicie się o to, że w związku to juz nigdy nie będzie to samo? to ostatnie chwile, kiedy kochacie się najbardziej na świecie, potem będzie dziecko

Gość Andżela 24 latka
Hmm mozna tak powiedziec ze moj mezus byl moim sponsorem :) pozniej urodzil sie Braynek i wzielismy slub cywilny :) ja nie pracuje a on daje pieniazki wiec jest fajnie , nie wyobrazam sobie innej sytuacji :)

Gość gość
Imię brzmi North Star a na nazwisko ma West, dlatego mówię ja chyba wezmę przykład i dam spadająca gwiazda :)

Gość Andżela 24 latka
No i dobrze :) a w ciazy cie chca brac? :) gdzie to robicie???

chcą, jestem bardzo zadbana i z brzuszkiem wyglądam bardziej sexi niż normalnie. Robimy to w aucie, czasem jedziemy do jego domu, czasem w windzie... Zależy od nastroju :)

Gość gość
jkjjjmhjh

Gość Andżela 24 latka
Nio to fajnie :) ja mam duzo pieniazkow wiec codziennie chodze na shopping i moja slaboscia jest seksowna bielizna :) mam jej duzo :) wezme na porodowke moje przeswitujace halki :)

Gość motylekGość
[zgłoś do usunięcia] Andżela 24 latka Hmm mozna tak powiedziec ze moj mezus byl moim sponsorem usmiech.gif pozniej urodzil sie Braynek i wzielismy slub cywilny usmiech.gif ja nie pracuje a on daje pieniazki wiec jest fajnie , nie wyobrazam sobie innej sytuacji usmiech.gif prowo jak nic:o

Gość Andżela 24 latka
A macie jakies wyksztalcenie laseczki? :) ja jestem po zawodowce ksztalcilam sie na fryzjerke i ladnie wloski umiem pomalowac :) ale nie lubie pracowac i nie chce hehe

Gość Andżela 24 latka
Sama jestes prowo zmijo :o ja sie twojego zycia nie czepiam wiec wara od mojego!!!!