Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziunia w ciąży

dziunie w ciąży łączmy się

Polecane posty

Gość powazna mamuska
hehe Dobre prowo- i poprawilo mi humor na maksa ale dziewczynki blagam bez takich bledow ortograficznych :)

Gość gość
Nie wiem czy focie będą, to zależy czy się nie spocę! Nie lubię wychodzić na zdjęciach ze świecącym noskiem :(

Gość gość
nie no co ty, nie spocisz się, orgazmu przy porodzie dostaniesz

Gość blon4ever
a ja polecam tableteczki w razie awarii,no wiecie takie na opoznienie porodu bo jak sie tips zlamie albo sie nie zdazy zrobic odrostow a tu porod sie zacznie?ja tak do szpitala nie pojde:Otabletki nazywaja sie Never too erly:)

Gość blon4ever
never too early mialo byc of course

Gość mamusiafasolkiamandy
A co to znaczy bez bledow orto cos tam?To cos dla fasoleczki?Ehh pewnie o czyms zapomnialam. Tyle na glowie.

Gość sexiflexo mamusia
Jest !! w koncu trafilam na swoj topik :) Muj bobo to dziewczynka- tak sie ciesze... kupilam jej juz buciki na szpileczce jak bede ja chrzcila.. z***bioza dziewczynki musze kupic wuzek i ten rozowy z pluszem w srodku co za idea. Moje boginie;) moj minio mnie jeszcze wylize przed porodem abym potem orgazmow nie doznawala tak super lize :D ... ide na cc- jutro ostatni dzien za 20 min na solarke ;) potem mejkapik i tpsy zrobie sobie dluzsze niz zawsze:):) tak sie ciesze huraaaa-

Gość gość
drogie dziunie a jakie macie ambicje , hobby, co robicie po pracy? jakie książki lubicie?o czym rozmawiacie ze swoimi misiaczkami?

Gość bezkredekwelbie
Nudne jesteście... Zieeeeew. Kilka lat temu tu na ciężarówkach były tysiąc razy lepsze prowokacje.

Gość sexiflexo mamusia
gość drogie dziunie a jakie macie ambicje , hobby, co robicie po pracy? jakie książki lubicie?o czym rozmawiacie ze swoimi misiaczkami? x x shaping shaping shaping ;) biografie katie price o my gosh ... moj misiaczek tez lubi shaping i seks :D

Gość gość
co to shaping?

Gość gość
to jakiś dialekt? o my gosh

Gość sexiflexo mamusia
widac ze sie inglisz nie uczycie - takie ambitne i wyksztalcone- shaping - shopping - o my gosh to odmiana od oh my god - do kasiazek radze zasiasc a nie na kafe... prawda dziunie,

Lofciam shaping, kate price tez!!! Wiecie ze znowu zostala mamusia!? Ona zawsze ma takie genialnie orginalne pomysly na imiona dla dzieci!!!!!! Moj misio pysio tez kocha sex. Jak kroliczki jestesmy :)

Gość gość3567
dziewczyny, kiedy dokladnie zaczely was bolec piersi w ciazy?

One nam zazdraszczaja I tyle. My mamy cele I ambicje. Ja na ten przyklad chce miec najz***bistrze tipsy w calym pazeczewie :) a one smutne, nudne tylko prac I gotowac umija :)

Gość dziunia w ciąży
mój paker chce niańkę, żebym się nie przemęczała ;)

Gość dziunia w ciąży
Ja kupiłam mojemu bobo kilka kompecikow ubrań w panterkę, kilka różowych, nie za dużo tylko 100 szt. przecież coś od rodziny dostanie! Babcia mnie wnerwiła, powiedziała, że ja się na mamusię nie nadaję............................ żal.pl/ mam dla bobo kilka zestawów do mejapu, mam termin dla niej, zeby zrobić tatułarz, kolczyków kilkadziesiąt par i takie tam

Gość sexiflexo mamusia
Ccycunie mam super duze takie mm... moj sexi boj je lubu ;) .. ja mojemu kroliczkowi tez kupilam body w panterke ale z***biaszczo jednoczmy sie :LD:D:D

Gość dziunia w ciąży
a wiecie co mi mój miusiu pysiu powiedzał? że nawet przy porodzie będzie mi pakował kutasika w buzię bylebym za dużo nie muwiła

Gość dziunia w ciąży
a i obiecał zaraz po porodzie w łazience szpitalnej mnie wyciupciać żeby kolejne bobo było, z***biaszczo nie?

Gość Andżela 24 latka
hej laseczki mozna? :) tak sie sklada , ze jestem w ciazy jak wy :) mam juz jednego synka Brayanka, teraz niestety znowu chlopiec :( chcialam miec coreczke yhhh... Maly bedzie Alanek :) ale bd z mezusiem sie starac o dziewczynke , macie jakies sposoby zeby to byla dziewczynka?? :) buziaczki!!

Gość gość
hej laseczki, mój jest Kevinek a córcia Dzesika bedzie

Gość gość
a ja słyszałam że najpierw anal a potem do buziii

Gość Dżoana21
cześć laseczki ja tez w ciązy, mój Sebek nie jest za szczęśliwy bo jego żona jak się dowiedziała o nas to się wściekła

Gość Andżela 24 latka
Dzieki za rade laseczki :) hmmm a po jakim czasie po porodzie bd mogla zaczac sie starac o dziewczynke?? Termin z Alankiem mam na 29 wrzesnia :) mam nadzieje, ze wasze porady pomoga mi urodzic dziewczynke , bedzie Lena albo Julia , ladnie? :)

Gość gość
po co am ta ciąża? Przestaniecie kochać męża najbardziej na świecie, a on was