Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziunia w ciąży

dziunie w ciąży łączmy się

Polecane posty

Gość motylekGość
Andziela to wspolczuje twojej nienorodzonej fasolce marny zywot ja czeka:o

Gość Andżela 24 latka
Nie obchodzi mnie twoje zdanie :p

Gość gość
Motylek nie gorączkuj się tak, my sobie tylko jaja robimy ;)

Gość sexiflexo mamuska
A ja jeszcze dodam d*peczki ze sex jest dobry na serec trzeba pic koktail naszego pana ;))

Gość sexiflexo mamuska
motylek to chyba dlugo nie d*pczyl taki sprezony :D

Gość Andżela 24 latka
Sex jest najlepszym wynalazkiem hehe :)

Gość Andżela 24 latka
Wiem dlaczego ma nick motylek bo ma go tam na dole i nikt nie chce jej r****c :D pozdrawiam d*pcie w ciazy :)

Gość Położna Angelika
Drogie mamy jeżeli macie ochotę wypełnić ankietę odnośnie autonomii kobiet ciężarnych i rodzących a urodziłyście dzidziusia w latach 2011-2013 proszę kliknąć w poniższy link. Chcę zbadać czy kobiety są świadome swoich praw i jak przestrzegane są te prawa w stosunku do kobiet ciężarnych i rodzących! Gorąco zachęcam!! :) http://moje-ankiety.pl/respond-51280.html

Gość motylekGość
gość Motylek nie gorączkuj się tak, my sobie tylko jaja robimy oczko.gif gomyslilam sie:D

w grudniu bierzemy z rumcajsem kościelny. Będę w 8 miesiącu. Kupiłam sexi białą suknię, welon do ziemi, lilie, diadem... :) Będzie bosssko. Potem weselicho do rana i nocka po ślubna :D

Gość Andżela 24 latka
No wlasnie po co jak naasi mezczyzni nas utrzymaja :) ale fajnie ze bierzesz koscielny , my dopiero za kilka lat jak juz skonczymy sie rozmnazac i wszystkie nasze dzieciaczki beda na swiecie :D

Gość gość
Fasola? Co to k***a forum ogrodnicze czy fanklub Jasia Fasoli To nie fasola, to embrion

Gość sexiflexo mamuska
Z***biscie- ja juz po slubie z moim pisioreczkiem :) Mialam suknie princeske welon do podlogi i wielki diadem :) do tego rozowe i baby blue dodatki :D bylo zawaliscie

Gość gość
mamuśka to Ty jak gipsy wyglądałaś :D

Gość Andżela 24 latka
Niunie nie przejmujmy sie hejterami , zazdroszcza nam :) a planuje tyle dzieci az w koncu bd miala coreczke hihihi :)

Gość gość
Ja się zastanawiam w jakim celu zalozylyscie ten temat? Aby miec ubaw z mlodych matek? Czy dziun w wieku30lat ? :P. Ja urodzilam w mlodym wieku swoje dziecko. Nie chodzilam na solarium. Umalowana bylam na porodowce bo tak się zlozylo że nie widzialam że to w tym dniu tam wyladuje. Ale specjalnie bym na porodowke makijazu nie robillabym. Mam meza.nie bulwersuje się bo nawet czytajac się posmialam;P tylko ciekawi mnie czy zalozyla to dorosla osoba czy gowniara z okazji konca wakacji gdzie musi niedlugo wracac do szkoly .

Gość gość
Z***biste jesteście! Przyłoncze się jak wruce ze spa

Gość sexiflexo mamuska
Jak gipsy mowisz ale jaka zawalista gipsy bylam - nie wiem czy widzialyscie ten progral nasz fat gipsy wedding hehe ubwa ;) z***bscie d*peczki wygladaja i podklradlam im pomysly ;) ja dzieci planuje 5 nie mamy miemidzy aby je utrzymac ale co z tego jakos w tej naszej kawalerce damy rade :) Moze pojdziemy do programu bitwa o dom uda nam sie wygrac :):)

Gość supersexymama
Motylek jakas tepa jestes :/ Laseczki urodzilam !blizniaki! Sa zayebiste. Parka wiec i dzastin i dzesika:)Nawet nie peklam,ale doktorek powiedzial,ze i tak mnie zszyje zeby narzyczony mial potem wieksza frajde :) Fajnie bylo. A spodniczke kupilam. Ostatnia sztuka wyobrazaxie sobie? Ktora to nazwala syna brayan?nienormalan jestes? Teraz sie nazywa brajan! Tak jest cool jak chcesz byc wyjontkowa matko.

Gość Andżela 24 latka
Oooo gratuluje dzieciaczkow :) ja dopiero za miesiac rodze i jest mi troche smutno , ze to drugi chlopczyk :( chcialabym miec coreczke Juleczke :( czasami przebieram Braynka w sukienki , maz uwaza ze zwariowalam :D ale no nic

andżela, może będzie suprajsik i Julcia - Dziulcia? Jakie mialyście pytania na teście ciążowym? Seximama, gratuluję parki! Jak forma? Czy w szpitalu jest solarium?

Gość gość
Ja miałam tylko jedno ''ile kresek widzisz?'' Dziwne, a przygotowywałam się cały tydzień!

Gość gość
Super superexymamo ;) qurde ale farciara :) I mala princeska I maly maczo : D ja juz tez myslalam, ze dzis to juz ale to byly tylko te skurcze hipsa czy jak mu tam. Akurat zlapalo mnie na szopingu. Zadzwonilam do mysia- pysia ale niestety falszywy alarm. Ja testy ciazowe to 3 oblalam. Dopiero za 4 razem udalo mi sie zdac. Misio byl taki dumny ze mnie :) ja tez po slubie ze zbysiem. Dlugo to trwalo bo zona mu rozwodu nie chciala dac. Zazdrosna siksa. Uczepila sie, ze ja za mloda dla niego. A co to 25 lat roznicy. Dogadujemy sie swietnie, szczegilnie w lozeczku ;) na przytulankach myziankach

Gość Andżela 24 latka
Ja kazdy test ciazowy zdalam bez problemu :) moj mezulek mowi ze jestem madra ma racje hihihi :) a myslicie ze jest szansa ze zamiast Alanka urodze Dzulie?? Na kazdej wizycie u lekarza pytam o plec i zawsze slysze ze chlopiec :( lekarz juz sie wkurza gdy o to pytam , co za cham... Ale zastanawialam sie czy mozna zmienic plec noworodkowi? :)

Gość gość
Spróbuj jeść DUżO słodyczy, może siusiak się wchłonie.