Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety po 40 są przeźroczyste i nikt i ch nie chce

Polecane posty

Gość gość
Świetne. Nawet znudzony bezrobotny nie jest w stanie siedzieć na w s z y s t k i c h wątkach.

Gość gość
Kumpla już nie ma co ostrzegać. Od pół roku pije brom. ;) Jak sie dowiedział że może sie od niej zarazić kłykcinami (?) i jakimiś innymi chorobami(?). Bo w kondomy to on nie wierzy, i nie lubi jak mu jajca wiązać....

Gość gość
Uważaj, bo ona ma schizy, że jestem Tobą, a oboje jesteśmy tym gościem przed nami. Od niej to głównie się można złym humorem zarazić.

Gość gość
Ja mam schizy?Dziewczynko durna - piszesz tu pod milionem nicków , wielokrotnie sama ze sobą.Jesteś typowym przykładem bezradności polskiego systemu opieki.Powinnaś leżeć w szpitalu na terapii i porządnym leczeniu psychiatrycznym.

Gość gość
ten topik to jednak totalne dno :-o

Gość gość
Tak, tak, tak, ja też jestem nią, i nim, i pewnie jeszcze innymi osobami, piszę pod milionem nicków i na innych tematach też, na wszystkich właściwie, bo nigdy nie śpię. Już to słyszałam. Przenosisz swoje zachowania na innych.

Gość gość
No po przeczytaniu kilku wpisów autorki tego wątku, nie dziwie się, ze jest samotna i zgorzkniała. A ten język? żule spod budki z piwem mniej łaciny uzywają.

Gość gość
Ten język dostosowany do osób z którymi przyszło mi rozmawiać.Do ich poziomu, bo nie pojmują jak się ich dosadnie nie zwymysla i nie nazwie po imieniu.Życzę każdemu takiego języka.I na Boga , po raz kolejny proszę - o wpisywanie czegoś na temat, a nie odnoszenie się do mojej osoby, ze jestem taka siaka czy owaka.

Gość gość
wpisuje na temat : dlatego ze sa zgorzknialymi marudzacymi babonami.

Gość gość
Używając takiego języka czterdziestko...sama prezentujesz odpowiedni poziom.

Gość gość
Kobiety po 40 maja powodzenie o ile nie sa takie jak Ty Autorko.

Gość gość
Odkrywcze.Głębokie i pełne treści.A co do marudzących babonów. Przyjrzyj się standardowemu facetowi po 40.Klasa, kultura, dorosłość.....Wystarczy zapisać się na pierwszy lepszy portal randkowy by dostać depresji.Głąbon, głabona, bzykaczem pogania.Banda niedorosłych chłopczyków, którym szkoda kasy na prostytutkę, więc szukają okazji na darmowy seks.Najlepiej z 35 lub jeszcze młodszą.Owszem 40 mają powodzenie - takie wylaszczone milfy.Ewentualnie słodkie niunie, nadal śliczne.Pracuje w firmie gdzie na 50 zatrudnionych kobiet - 11 jest samotnych.Właśnie takich 40 -50 latek.Przeciętne, niezamożne, dzieciate i same.

Gość Alijaea
Marudzace babony? To Ty marudzisz. Przeczytalam kawalek i mi wystarczylo... Znam wielu facetow po 40. Moze nie maja klasy, ale wielu ma kulture czy dobre serce. Ale np. nie potrafi sie ubrac :) Niewazne. Co zlego w tym, ze 40-latek chcialby spotykac sie z 35-latka? Wiekszosc tak tylko pisze, a rownolatce da szanse. Gorzej, gdy szukaja 20-latki :) Skoro wiesz, ze istnieja jakies 40-latki majace powodzenie, to sama sie wylaszcz, badz slodka albo ladna ;-)

Gość gość
Nie da szansy równolatce.Niestety w moim przypadku i słodycz i wylaszczenie byłoby żałosne.Bo nie jestem słodka i nie lubię okłamywać.A laską nie byłam nie jestem i nie będę.Nie te warunki fizyczne.

Gość gość
Ćwiczyć - nie bede... Odchudzać sie - nie bee.. wylaszczać sie - nie bede.. słodka - nie bede... Weź ty sie raz porządnie umyj, uczesz, umaluj, ubierz i... ...wejdź do doła i sie zakop!!

Gość gość
Nie będę, jak znaczna część facetów nie będzie wysokim blondynem o urzekającym uśmiechu.Rodzimy się z pewnymi warunkami fizycznymi i charakterologicznymi.Można je poprawić, ale diametralnie się zmienić nie da. Nie będę udawać kogoś kim nie jestem, albo robić czegoś czego szczerze nienawidzę.Nie każda kobieta bedzie zapierdzielać skalpele z Chodakowską, czy się głodzić.Ewentualnie nie będzie słodko flirtować.Bo każda z nas chce byc kochana za to JAKA JEST NAPRAWDĘ.A nie za udawanie.

Gość gość
I w końcu zdechł ten durny topic !!!

Gość gość
Taa,zdechł-przeciez czterdziecha pisze na uczuciowym.Tyle,że gdzie indziej w koło macieju,zajrzyjcie.

Gość gość
I będzie pisać.Z przekory.

Gość gość
Taa - z przekory. Z głupoty i nie/do/je/bania ;)

Gość gość
Qltura. Trollówo ciebie też chyba nikt porządnie nie poużywał, to byś nie cierpiała na fustracje...

Gość gość
Jak czujesz "fustracje", odwiedź ubikacje. I nie wyżeraj starych fusów z kubła ;)

Gość gość
Kiepskie rymy

Gość gość
Masz na myśli rynny? A co ci rynny w ubikacji przeszkadzają? Wchodź i sie rozgość ;)

Gość ania z kołobrzegu
Większość socjologów i psychologów uważa, że dojrzałe kobiety coraz częściej będą wiązać się z młodszymi mężczyznami. Część z nich przewiduje nawet, że w najbliższych dekadach takie pary staną się jak najbardziej powszechne i nie będą już nikogo dziwić. Na zachodzie już teraz obserwuje się wzrastającą tendencję u mężczyzn w wieku 25-29 lat, polegającą na szukaniu przez nich partnerki starszej o 10 lat. Związek dojrzałej kobiety z młodym mężczyzną jest także coraz bardziej uzasadniony z biologicznego punktu widzenia. Współczesna 40-letnia kobieta jest pod względem atrakcyjności odpowiednikiem 35-letniego mężczyzny. Do tego dochodzi również dłuższe życie u kobiet oraz późniejsze osiągnięcie szczytu seksualnego.

Gość gość
Niestety , w naszej buraczanej ojczyźnie, gdzie większość 40 letnich i 50 letnich facetów uważa się za bogów , 35 latek nawet nie spojrzy na 45 letnią kobietę.Mówię o przeciętnej kobiecie.

Gość gość
Na starego paszteta to nawet stary lump nie spojrzy. A 30 letni facet który ogląda się za czterdziechą - to zboczek. Albo zapóźniony w rozwoju emocjonalnym. Albo męska d******* Bo normalny facet w wieku 30 lat to dzieci bawi po pracy. A w nocy zabawia się z żoną o 5 lat młodszą, a nie popycha stare próchna.

Gość gość
No tak to jest, jest się atrakcyjnym już w wieku 12 lat to od 40 sypie....

Gość gość
W wieku 12 lat to się jest dzieckiem jeszcze.A po 40 niekoniecznie sypie - nie mam ani zmaszczek, ani siwych włosów...

Gość gość
Aleś za to jesteś nudna jak flaki z olejem a to znacznie gorsze.