Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

temat dla 18 letnich mam wstep wzbroniony dla tych nie w temacie

Polecane posty

Gość Eniek
Ludzie macie jaksi stereotym ze starożytnosci, jakeis 20 lat temu matki miałay po 18 lat i 19 i dzieci miały i mezów i żyły.. Ja zamierzam teraz skonczyć szkoęł a jak mi sien ei uda to ide zaocznie i sie nie poddam bo mam dziecko... Jakoś mój narzeczony wiedząc ze moge byc w ciazy jeszcze nalegał zebym jak najszybciej poszła do lekarza nei uciekła a jak zrobiłąm test to sie poryczał ze szczęścia... Usunac ciaze?/ haha łatwo sie mówi a potem sie dzieci nie ma takie jestescie dorosłe usuwajac ciaże... Mója narzeczony ma zamiar pracowac i bedzie pracowął bo ma gdzie i sami bedziemy sie utrzymywac i dokąłdac rodzicom do domu bo tak być powinno. Mam zamiar skonczyc szkołe wychowac do 2/3 lat dziecko i pójsc do pracy nawet takiej za 1000 zł byle by miec wiecej pieneidzy i odłozyć na ślub. Lepiej zyc w biedzie nic po latach ryczec, że sie dziecko usuneło z wyrzutami suminia.. Gdybym ja usunęła to mama i tata by mnei z domu wyrzucili... Niektóre 18 stki sa dojrzalsze nic taka 26 letnia dziewczyna.. Haha rozkąłdać nogi? Zastanów sie bo tu nie jedna zaszła w ciaze z peirwszym chłopakiem z któruym to zrobiął i co k***iłą sie?? Przepraszam za błędy ale sie spieszyłam

Gość gość
To życzmy młodym mamom, aby zostały młodymi babciami :)) Przecież nie ma to jak bycie "zawsze młodym". pozdrawiam :)

Gość przykład magdy1818
"cycek" też c**przeszkadza? oj, przepraszam panienkę purystkę językową za użycie tak niefortunnego określenia :) spadam do swoich zajęć, lolitko, już się nie przejmuj, możesz wracać do swoich mrzonek ;) . A tak poważnie - czas, który masz oraz pieniądze do których masz obecnie dostęp wykorzystałabym skrzętnie do uniezależnienia się i zabezpieczenia (edukacja, języki, może jakiś biznes), zamiast paznokcie malować. bo cóż, jak mówiłam - starzejesz się, niedługo będziesz za stara, tik tak, tik tak.... ;)

Gość Eniek
Ludzie macie jaksi stereotym ze starożytności, jakieś 20 lat temu matki miały po 18 lat i 19 i dzieci miały i mężów i żyły.. Ja zamierzam teraz skończyć szkołę a jak mi siee nie uda to ide zaocznie i sie nie poddam bo mam dziecko... Jakoś mój narzeczony wiedząc ze moge byc w ciazy jeszcze nalegał żebym jak najszybciej poszła do lekarza nie uciekła a jak zrobiłąm test to sie poryczał ze szczęścia... Usunąc ciaze?/ haha łatwo sie mówi a potem sie dzieci nie ma takie jestescie dorosłe usuwajac ciaże... Mója narzeczony ma zamiar pracować i bedzie pracował bo ma gdzie i sami bedziemy sie utrzymywać i dokładać rodzicom do domu bo tak być powinno. Mam zamiar skończyć szkole wychować do 2/3 lat dziecko i pójść do pracy nawet takiej za 1000 zł byle by mieć więcej pieniędzy i odłożyć na ślub. Lepiej zyc w biedzie nic po latach ryczeć, że sie dziecko usunęło z wyrzutami sumienia.. Gdybym ja usunęła to mama i tata by mnie z domu wyrzucili... Niektóre 18 stki sa dojrzalsze nic taka 26 letnia dziewczyna.. Haha rozkładać nogi? Zastanów sie bo tu nie jedna zaszła w ciaze z pierwszym chłopakiem z którym to zrobiła i co k***iła sie??

Gość autttooorrkkka tematu
Bardzo chestnie skopiowalabym wszystkie twoje wypowiedzi ale pisze z komorki i nie moge. w kazdej wypowiedzi sie wywyzszasz. Mowisz ze nic nie osiagnely i nie osiagna i co to znaczy, ze sa kims? Kims jest ktos kto cos osiagnal prawda? Jestes bardzo nie wporzadku soba ze tak oceniasz ludzi. ja sama urodzilam dziecko dopiero jak skonczylam studia i zlapalam dobra prace ale zaczelam wspolzycie majac 17 lat. nie czuje sie gorsza czy lepsza i do tego mam kolezanki ktore sa mlodziutkimi mamami a takze ktore urodzily po 30 tce. nie ma gorszych czy lepszych. kazdy uklada sobie zycie tak jak chcialby najlepiej ale rowniez kazdy popelnia bledy. Nie ma sytuacji bez wyjscia, maja dzieci? Ok ale maja kochajace rodziny ktore rowniez pomoga im osiagnac cos wiecej. teraz pomaga rodzina im a w przyszlosi ona bedzie pomagac im, bo przeciez na tym polega rodzina aby wzajemnie podawac sobie rece w potrzebie. znasz wartosci rodzinne? Chyba nie...

Gość Eniek
Dorosła kobieto wyobraź sobie ze sie nie k***iłam i zaszłam z pierwszym facetem z którym to zrobiłam.. Fajnie sie wydaje usunac ale c*** nie wiesz jaki to bół, kariera karierą ale co z tego jak meza i dziecka nie masz co?? nie masz do czego i kogo wracac po pracy.. Sami sie mamy utrzymywac choc byśmy nei meili nawet za co zyci i bd biednie zyc to damy rade

Gość gość
magda18 jesteś zwykłym szmaciskiem i lepiej dawaj mu d**y na każde zawołanie bo jak faceta kręcą młódki to szybko wymieni cie na młodszy model .

Gość Eniek
Jestem autorką poprzedniego tematu i wyjdz z tad skoro Ciebie ten temat nie dotyczy po co nas przezywasz znasz nas? znasz nasza historie, a co jesli dziewczyna wracała ze szkoły i została zgwałcona też dala d**y? zastanów sie

Gość magda1818
Tak będę młodą babcią !!!!! I będę wtedy radosna i zadowolona z życia !!!!!! Będę szanować innych, pomagać im, kochać swoje wnuki !!!!! Bo miłość jest najważniejsza !!!!! I ja, w przeciwieństwie do Ciebie, będę ZAWSZE MŁODA !!!! Tak - -dokładnie --- tu masz rację !!!! Bo młodość to nie wiek metrykalny..... to nie wygląd.... to stan ducha !!!!! Ale Tobie już nic niestety nie pomoże, bo Ty już po prostu nie żyjesz.... jesteś trupem.... :( szkoda.....................

Gość Eniek
Dorosła lasko widocznie dla ciebie sie tylko kasa liczy a nie zycie z kims kogo sie kocha mimo to jakim jest, a z dzieckiem sb poradze bo zajmowałam sie niemowlakiem i dawałam rade

Gość Eniek
Aż mi sie nie dobrze robi jak to czytam jestem w 10 tygodniu . Poprzedni wątek załozyłam dlatego ze chciałam sie takich mam poradzić popytac a nie jeździć po nas

Gość autttooorrkkka tematu
Magdo moja corka ma 2 latka i niestety ale nie bylo dane mi kp:-( mialam bardzo ciezki porod, bylam dlugo w szpitalu ma masie lekow i pod kroplowkami wiec pokarmu nie dostalam. Fajnie ze karmisz piersia ja bardzo chcialam ale coz... Wydajesz sie bardzo sympatyczna osoba, moze bysmy na na priv zgadaly? Ja teraz musze uciekac bo mam mnostwko pracy przed sylwkiem. jeszcze za chwilke tu zajrze:-)

Gość gość
Magdo i po co tak sie chwalisz? Nie mowie po zlosci. Nie rob z siebie "kretynki". Nie musisz nikomu tutaj niczego udowadniac. A takie przechwalki sa naprawde niesmaczne i wrecz zenujace.. Najwazniejsze ze jestes szczesliwa. Chociaz nie popieram nastolatek zachodzacych w ciaze. I bede robic wszystko by moja malutka corka tak nie skonczyla. Zalozcie sobie prywatne forum zamkniete. Tam bedziecie mogly spokojnie i normalnie porozmawiac.

Gość jestescie bez kultury
czemu wy sie tak wyzywacie!!! powiem tak, moje 2 kolezanki urodzily dzieci w wieku 19 lat, obie sobie doskonale radza, skonczyly studia, co prawda jedna dopiero teraz uczeszcza, obie maja prace, mezow i sa szczesliwymi matkami, maja corki w wieku 7 lat, odchowane moge sie wyszalec, ja mam 27 lat i 3 miesiecznego synka, zawsze uwazalam ze trzeba najpierw ustabilizowac sobie zycie a potem dzieci, chociaz nei zamienilabym macierzynstwo na nic to czasem przykre jest ze one moga sobie gdzies wyjsc a ja musze siedziec w domu. . po co krytykujecie te mlode dziewczyny, przeciez z wyboru pewnie nie zaszly w ciaze a wpadki sei zdazaja , zabezpieczenie tez czasem zawodzi, jezeli sobie radza moze na poczatku z pomoca rodzicow to co was to obchodzi!!! zajmijcie sie swoim zyciem a nie cudzym!!! pozdrawiam mlode mamy, trzymajcie sie

Gość kasiakasienkakasia
witam czy moge sie przylaczyc? :) ja mam 19 lat skonczone w pazdzierniku i dwojke dzieci, jedno ma 4 lata a drugie rok. :)

Gość Eniek
Chciała z kimś pogadać kto ma 18 lat i był lub jest w ciazy, a nie zeby po sb jeździć ze dajemy każdemu , a mozecie mi powiedzieć w jaki sposób powiedziałyście to rodzicom ?

Gość magda1818
Kochane Lolitki :D :D Mój maluszek już się budzi, słyszę jak się kręci w łóżeczku.... muszę lecieć, nakarmić, przewinąć i pośpiewać :D :D Trzymajcie się !!!! jesteście super !!!! Młode i mądre !!!!! I wiecie, o co w tym wszystkim chodzi !!!! I nie dajcie sobie niczego innego wmówić tym starym, smętnym, agresywnym, zasuszonym (fizycznie i umysłowo) babom spod Radomia...... Cieszcie się życiem i Waszymi Skarbami !!!!! Seksem też !!!!!! Bo miłość (w tym ta fizyczna, nie do się tego oddzielić) jest NAJWAŻNIEJSZA !!!!!! Będę tu wpadać. Buziaki, pozdrowienia, całuski dla maluszków !!!!!!! :D :D :D

Gość magda1818
ps. Ja bardzo chciałam mieć dziecko.... nie wpadłam, nie był to przypadek..... ... Co, w głowie to się niektórym nie mieści???? Takie dziwne????? .... Tak chciałam i tak mam i jestem NAJSZCZĘŚLIWSZA na świecie :D :D :D .... I będę pisała co chcę i gdzie chcę. A komu się nie podoba, to niech nie czyta... każdy komputer ma taki guziczek... wiem, wiem, starsze pokolenie to już tak szybko tego nie łapie.... ale otóż ten guziczek służy do WYŁĄCZENIA.... jak komuś się nie podoba co tu piszemy hahahahaha :D

Gość magda1818
A swojej "malutkiej córce" - którą tak chcesz chronić - załóż już teraz metalowe majtki z szyfrem, który da się złamać dopiero jak skończy 30-stkę.... a najlepiej 45-tkę .............. :D będzie dojrzała i rozsądna, a nie tak jak my taka młoda kretynka w sam raz !!!!!!!!

Gość najlepsze że jej sie wydaje
że jest mistrzynią ciętej riposty :D

Gość magda1818
w przeciwieństwie do Ciebie bo Tobie się już nic nie wydaje.... :( smutne.....

Gość gość
niektóre posty tu to chyba prowokacje... choćby kasiakasienkakasia - rodziła dziecko w wieku 15 lat, potem następne... to nie jest normalne :O

Gość magda1818
Kasiukasiukasiu, młoda mamusiu :D :D :D pozdrawiam Cię gorąco !!! I ściskam Twoje wspaniałe dzieciaczki !!!!

Gość liliaxd
Ja mam 19 lat i mam 3 letnią córkę Kamilę.

Gość gość
magdzie chyba niedługo coś się stanie z twarzą od tych wymuszonych uśmiechów :) może ona coś bierze na tę depresję, co ją tak naprawdę męczy i śmieje się jak pajac do tego ekranu :) dzieckiem się opiekować na prochach, nieładnie, może jakieś służby wezwać ;)

Gość liliaxd
No racja ;)

Gość magda1818
Mój maluszek pokręcił się, poprzeciągał i jeszcze śpi.... :D :D .... Moje kochane młode mamusie.... wiecie, że ja już myślę o drugim dziecku ??? Zresztą chcę mieć dzieci duuuużo.... na pewno nie dwójkę.... może trójkę albo nawet czwórkę :D :D :D ..... Mój mąż też tak chce !!!!!

Gość liliaxd
A ja chcę jeszcze 1. Jak będzie dziewczynka to na imię będzie mieć Ola a jak chłopak to będzie Łukasz.

Gość magda1818
Gościu, czekamy na dalszą "twórczość" !!!! Były już szmaty, kretynku, dające dooopy, pajac..... no, nie żałuj sobie, na pewno potrafisz więcej !!!!! Śmiało, do rzeczy !!!!! Będziemy, my młode, uczyć się od Ciebie, dojrzałej i doświadczonej !!!!!!

Gość looooomatkoooooooooooooooooooo
magda1818 hmmm po co tyle wykrzykników ? Masz jakaś nerwice ?