Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czterdziecha bez pecha

PSYCHOPIERDY czyli jak być szczęśliwą po czterdziestce

Polecane posty

Obchodzi mnie szacunek dla mojej pracy !!!! Poprosiłam , za darmo, przekazałam informacje ...a co usłyszałam ze jestem nic niewartym czlwiekiem bo zmieniłam zdanie po tym jak obrażała mnie i wszystkich innych. Sorry chcecie sobie pomagać w geganiu ze wszystko na nie to nie tutaj tylko na topiku pechowej. A czy komuś pomaga w życiu modlitwa czy czary mary ...ważne jest kto jest SZCZĘŚLIWY ... I niestety nie jesteście to wy te wszechwiedzace marudzace.

Gość gość jeden i pół
AmikaZZ dobrze zrobiłaś, że nie wysłałaś tej diety. W ten sposób uchroniłaś siebie przed następną falą krytyki ze strony obdarowanej. Ona [ ta z pechem] bez przerwy obraża ludzi, którzy starają się jej dawać jakieś rady. Miałaś powody by tak sądzić ponieważ można było z wysokim prawdopodobieństwem oczekiwać takiego zachowania. Tak trzymaj, przede wszystkim myśl o sobie, o swom samopoczuciu a po ludziach nie oczekuj niczego dobrego. Unikniesz wtedy rozczarowania, a jak Cię spotka coś dobrego to radość będziesz miała podwójną bo nieoczekiwaną. Pozdrawiam Cię serdecznie 🌻

Ale komu my tu wmawiamy ??? My sie dzielimy swoimi POSYTYWNYMI doświadczeniami. I nie moja tablica za mnie nic nie zrobiła ale moja podświadomość juz wiele. A co ja przepraszam zrobiłam ze tez ciąże stracilam? I co was tak boli ze sie komuś układa mimo ze byli w takim samym dole jak wy.

Gość Czterdziecha co ma pecha
I nic nas hipokrytko nie boli, że ci się udało.To takie myślenie malutkiego człowieka - krytykują bo zazdroszczą.Bo o innych myślimy SWOIMI kategoriami.Wymagasz szacunku bo osiągnełaś coś co wielu, wielu ludzi? A kogoś, kto też wiele zrobił nie potrafisz.... A jeśli chodzi o wdzięczność i rady - ZA DIETĘ BYŁABY AKURAT WDZIĘCZNA. Bo to byłaby rada i pomoc KONSTRUKTYWNA.A nie zmienianie komuś życia w sposób , który ten ktoś nie chce.

Gość gość jeden i pół
Już ja widzę Twoją wdzięczność, Ty trollu paskudny. Pewnie po przeczytaniu zaraz byś wynalazła w niej więcej wad niż korzyści dla siebie. Albo produkty byłyby dla Ciebie za drogie, albo niedostępne albo nie chciałoby Ci się przygotowywać zaleconych dań. Kto Cię czyta ten wie czego się po Tobie można spodziewać. :D:D:D

Ja błagam niech mi nikt niczego nie zazdrości bo zazdrościć to mozna wygranej w totka a nie zwykłej, ciężkiej pracy. I jak juz pisałam nie raz to jest topik o psychopierdach i szczęściu :)

Gość gość
nie blagaj bo my ci niczego nie zazdroscimy. Nie wmawiaj sobie bzdur. Po za tym nie jestes jedna jedyna ktora ciezko na wszystko pracowala. Nudna jestes.

Gość gość
ruta przestan smecic :/ :/ :/

Gość czterdziecha co ma pecha
Potrafię powiedzieć dziękuję i w rzeczach podarowanych nie wytykam mankamentów.Ale ty gościu wiesz lepiej. Tak Amiko, to wątek o optymiżmie i psychopiedach.I osobach, które w to wierzą.Nie odbiegam od tematu.

Gość zwiędła ruta
Ja cięzko pracowałam na to co teraz mam, ale nic nie wyklejałam.

Gość gość
Amika mysli, ze ona jedna jedyna na cos ciezko pracowac musiala. Chociaz dla kazdego ciezka praca to co innego. No ale niech sie cieszy.

Gość gość
a to, ze cygance bys dala kanapke i 5 zl i jakby kanapke wyrzucila to bys je te 5 zl zabrala, zaszokowalo mnie osobiscie :-O:-O:-O

I ona jedna straciła dziecko.Kobieto, moja koleżanka zaliczyła 4 poronienia.A od hormonów na podtrzymanie ciąży zrobiły jej się mięśniaki giganty .I w wieku 36 lat wycieli jej macicę.Co ona ma powiedzieć?Jak sobie okleić lodówkę?Jak przeżyć traumę?Jak odzyskać sens życia?

Gość zwiędła ruta
Ja chocbym sobie teraz wykleiła bobasa giganta, to i tak już dziecka mieć nie będę.

Gość gość
pewnie dzidziusie ma se powycinac z gazety i naklejic na lodowke :-O a alkoholik obrazki z flaszkami :-O a depresyjny czlowiek zdjecia szczesliwych ludzi :-O :-O:-O logika 5 latka :-O jak namaluje ladny obrazek to Mikolaj spelni marzenia :D🖐️

Nie wiem jak po utracie dziecka można być tak do końca szczęśliwym.To najgorsze co może spotkać kobietę.Dla mnie ....wolę o tym nie myśleć.

Gość gość
o duch sruch vel NIE heheh :D :D :D

Gość gość
jak se duch pierdyknął kilka gołych doop na ścianie to od razu mu się zrobił ruch w interesie:D

Dobre z tym Mikołajem :-))). Wiecie , ja nawet nie miałabym nic do ludzi , którzy wierzą w psychopierdy. Niech sobie wierzą, TYLKO NIECH NIE NAWRACAJĄ NA SIŁĘ INNYCH.To badziewie szerzy się wszędzie jak nowa religia.A wyznawcy jak to wyznawcy nowych religii MYŚLĄCYCH INACZEJ OGNIEM I MIECZEM.Namolni jak sprzedawcy Amwaya onegdaj, albo pierwsi misjonarze.Ta cholerna pewność ŻE JA MYSLĘ DOBRZE, A INNI ŻLE, ŻE JA JESTEM CACY A INNI BE.

Gość gość
Dobre z tym Mikołajem usmiech.gif . Wiecie , ja nawet nie miałabym nic do ludzi , którzy nie wierzą w psychopierdy. Niech sobie nie wierzą, TYLKO NIECH NIE NAWRACAJĄ NA SIŁĘ INNYCH.To badziewie szerzy się wszędzie jak nowa religia.A wyznawcy jak to wyznawcy nowych religii MYŚLĄCYCH INACZEJ OGNIEM I MIECZEM.Namolni jak sprzedawcy Amwaya onegdaj, albo pierwsi misjonarze.Ta cholerna pewność ŻE JA MYSLĘ DOBRZE, A INNI ŻLE, ŻE JA JESTEM CACY A INNI BE.

Gość gość
ta 40 to psychopatka , od nienoromalnych z dala

Gość chujowaPaniDomuu
".Ta cholerna pewność ŻE JA MYSLĘ DOBRZE, A INNI ŻLE, ŻE JA JESTEM CACY A INNI BE." ty jesteś hipokrytką. Przecież przez kilkadzisiat stron twojego tutaj produkowania wyłania się taki właśnie twój obraz :JA MYSLĘ DOBRZE, A INNI ŻLE, ŻE JA JESTEM CACY A INNI BE." Nie widzisz tego???? Ty uważasz się za lepszą, bo posuwali cie ludzie na poziomie. A mnie na przykład spawacz i drwal. to stoję nizej.

Broniłąm tylko moich panów przed mianem ŻUL.Kłamczuch, kombinator, palant i owszem.Ale żul -żul mnie się kojarzy z niedomytym i pijanym bezrobotnym spod śmietnika. Czysty i inteligentny spawacz i drwal - czemu nie.Mnie mgr przed nazwiskiem nie podnieca.

Gość gość
Nie broniłaś tych panów,tylko broniłaś siebie owieczko.Na innym topiku zmieszałaś ich z błotem,coś ci się już plącze w opowiadaniu :D Ty jeszcze wiesz co piszesz?Czy tak klepiesz w klawisze ? :D

Gość chujowaPaniDomuu
Drwal jakby był inteligentny to by miał tartak :O

Jakbyś gościu nie zauważył -powyżej też ich mieszam z błotem.Ale odrobina obiektywizmu karze mi napisać , że żulami nie byli.I widzę, że ci się owieczka spodobała.Ja nie jestem owieczką.Nigdy nie byłąm i nie będę podążać za stadkiem i dać się straszyć wilkom.A w zasadzie wściekłym owczarkom podhalańskim co tylko potrafią warczeć i szczekać.

Cześć szczęśliwe niebieskie i niebiescy jakieś ciekawe przemyślenia ? Trochę nudno ciagle ta pomidorowke jeść ;)

Gość Justyna Orzelska
Tragifarsa kołtuńska ? ;) Interesujący temat. Przeczytam całość i chętnie dołączę. Udanego dnia :)

Witam pomidory Niebieskich również tylko bardziej czule 😘)) całujac w rączke m-oże g-ówno r-obić i- n-ieżle ż-yc Tyle znaczy ten mgr inż.

Dziś łóżko chyba było klejem wysmarowane tak mi sie nie chciało wstawać. Za to miła niespodzianka czekała mnie w ogrodzie przed domem ...zakwitly mi wszystkie narcyzy a za pare dni oczekuje ponad 100 tulipanów :)