Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czterdziecha bez pecha

PSYCHOPIERDY czyli jak być szczęśliwą po czterdziestce

Polecane posty

Jednak nie zrozumiałeś.Tutaj jest tylko wspaniała zabawa a nie doskakiwanie sobie do gardeł.Nie zrozumiałeś ironi z oślą pała.Współczuję.Miałem kiedyś nick ośla pała i wtedy domyslano się o co mi biega..Potrzebujesz jeszcze trochę czasu ,na razie za dobrze ci siedzi na tym drzewie.Pora najwyższa zejść z niego.Chyba że nie masz zamiaru nigdy po tym padole ziemskim brykać.A to sorry.:D

Gość GorzkaPorzeczka
Wspaniała zabawa hehe - nie widziała du​pa słońca, zagorzała od księżyca, hehehe Brykanie takiego typu jak Twoje zupełnie mnie nie interesuje. ALe zdrowia życzę chociaż tego fizycznego. To dużo znaczy w tym wieku.

Gość gość
Gorzka Porzeczka nie kompromituj sie Czterdziecho co ma Pecha vel Indanskielato vel Asterka10 z gazety wyborczej i forum o samotnych :D :D :D :D :D durna kretynko ty.

Gość gość
Gorzka Porzeczka to glupia drewniana beczka Co wszystkich wklada do jednego woreczka I madrzy sie i prezy A ma w sobie setke wezy Do tego bystrosc jej nie wyroznia A slowa to czarna proznia Na codzien brakuje jej slonca Dlatego jej gorzkosci nie ma konca :o

Gość GorzkaPorzeczka
aleście są idiotki, już nawet to by Wam dało do myślenia, że rozszyfrowałam Ducha Cafe , bo przecież Czterdziecha go nie zna, ani żadna z Was go nie znała, bo przecież ten NIE od razu na wstępie o niego zapytał :) Nie wiecie po co zapytał? Żeby wyczaić wolne pole do swojej jak to powiedział "wspaniałej zabawy"

Gość GorzkaPorzeczka
dzięki grafomanie dyżurny za poprawienie humorku , jak znajdę czas to wam pokaże jak wygląda dobra rymowanka. Ja też uwielbiam się popisywać. Nie musze dodawać ze nietrafna ta charakterystyka ale proszę próbować dalej. :)

GorzkaPorzeczka--Najpierw piszesz jak facet ,teraz okazuje sie ze jesteś czarująca.Określ się dokładnie bo nie wiadomo jak się zwracać do ciebie.Te wyzwiska to tylko podziwiać,ze kobieta zdobyła sie na to.No cóż kto co lubi :D

Czesc 40 bez pecha.Dobrze,że się odezwałaś.Ja też póki co udzielam się na forum.Tylko u mnie zapewne będzie to okresowo.Na razie mam więcej wolnych chwil,to piszę. zastanawia mnie czasem na ile umiejętność pozytywnego myślenia wynika z naszych cechc "wrodzonych" a ile można samemu wypracować?Myślę,ze dużo. Co nie znaczy,że nie zdarza się pewne potknięcia. Ale ale,dzisiaj skoki.Ciekawe,jak nastawienie sportowców?:) Co do paru ostatnich wpisów,nie znam żadnego Ducha,nie wnikam czy to NIE.Będzie się sensownie rozmawiać będzie dobrze.Wyjdą jakieś niefajne rzeczy-trudno,to tylko internet.

Gość gość
a co tojest duch forum?

Nie mam zielonego pojęcia kto to duchforum.I niewiele mnie to obchodzi jeśli mam byc szczera. Ps Jak ludzie będą chętni do rozmowy,nie do wyzwisk to i temat może się ciekawie rozwinąć.

Gość gośccccc
oj i ty drogi NIE mi wytykasz wyzywanie... pamiętam czasy , gdy gnoiłeś na cafe piszące kobiety. Z tego wynika, że facetowi wolno. Pewni nie pamiętasz, bo byłeś nawalony. No cóż, facetów łatwiej rozgrzesza się z pijaństwa i z chamstwa.

Gość GorzkaPorzeczka
oczywiście wyzej to ja Porzeczka

Gość gość
A ja mysle, ze czterdziecha, bo ten sam styl pisania;-)

Gość gość
czy kotś wytłumaczy co to jest duch cafe?

Gość gość
co to Duch Cafe to na erotycznym Ci powiedzą- stali bywalcy.

Gość gość1 1
to sie dopiero zaczyna żyć ,poszłam do szkoły i jest cudownie

Gość gość1 1
mam 42 lata a przede mną jeszcze rok szkoły

Gość KwaśnaPorzeczka
gratulacje, wytrzymaj jeszcze ten rok i pomyśl o studiach :)

Gość KwaśnaPorzeczka
super, podziwiajcie mnie dalej :P lubię to

Gość gość
Ale widzisz porzeczka Gdybym to ja byla taka madra jak ty I miala Taki styl jaki ty To bym nie zadawala sie z ludzmi ktorzy mnie nie rozumieja :(

Gość KwaśnaPorzeczka
no dobra, takich co mnie mają zrozumieć, to ja mam na tych kilku portalach literackich, na których jestem zarejestrowana. No i na forum transferingu. Tam rozumiecie nie mogę się wydurniać bo by mnie zlekceważyli :( A tutaj to bym chciała pomarudzić. Co widzę dobrze mi idzie. PRZEPRASZAM ZA WYZWISKA. JA WCALE TAK O WAS NIE MYŚLĘ. NAWET DUCHA LUBIĘ, BO ON FAJNY FACET JEST ALE MA SWOJE SŁABOSTKI JAK KAŻDY.

Gość gość
Dziwne, nie ma wpisów które wcześniej były... jak już wywalacie chamów, to wszystkich

Gość gość
O prosze kolejny temat rozjegany przez ducha jesteś mistrzem

Gość obserwtorrrrr
o tak, trzeba mieć talent

Gość gość
Ręce opadają na debilizm tych dzieciaczków umysłowych.:(

Gość gość
Witaj duchu :) Już nie śpisz po imprezie?

Imprezie??:D urodziny nie są po to aby chlać% tylko sobie w gronie rodzinnym porozmawiać.

Gość Czterdziecha co ma pecha
Zeby ci coś uświadomić z tym załącznikiem do poczty ..... Czy ty myślisz ze ja komukolwiek bym wysłała dokument z prywatnymi wiadomościami mojej przyjaciółki???? Ona mi wszystko wysłała tak jak to zawsze robi czyli ze swoim logo, nazwiskiem i nazwa praktyki. Musiałam to wszystko pousuwać a właściwie skopiować jako czysty tekst do nowego worda i tak zapisać. DLATEGO nie mam tych dokumentów ani w telefonie ani na IPadzie !!!!! Zreszta jak pisałam wczoraj w złości wszystko wywalilam , kto dostał to dostał ...ty jak juz mówiłam ode me guzik dostaniesz poza IGNOREM xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Ponieważ Amiczka wlazła mi wczoraj jako gość to odniosę się do tej wypowiedzi.Nie oczekiwałam wiadomości od przyjaciółki.Choć myślę, że dietetyk byłby zadowolony reklamując się i ukywanie nazwy praktyki jest niepotrzebne.Może chciałąbym się skontaktować i poprosić o coś odpłatnie?To jedno .Drugie - dieta ponoć powędrowała do 6 osób i sądzę, że w takiej formie jak do nich mogłaby być wysłana do mnie.Wystarczyło przesłać dalej....Widzisz Amiczko, nawet tłumaczyć się trzeba mądrze.I mam nadzieję, że oduczę cię przechwalania i zachowań przedszkolaka.

Gość gość
czterdziecha nie przepadam za toba, ale tym razem popieram ciebie w 100% :p

Jak juz pisałam wcześniej nigdzie nigdy nie wchodzę jako gość , jesli mam coś do powiedzenia pisze od siebie a jesli jedyne co mam napisać to bluzgi wtedy nie pisze nic. Jesli chodzi o dietę ... Czy ty kobieto myślisz ze ja obcej osobie i tak pokreconej jak ty wysłała bym prywatne dane ? Jaka reklama ona zrobiła coś za darmo tylko dlatego ze ja poprosiłam a klientów ma wystarczająco dużo i nie liczy na tych którzy może przyjadą z końca Polski do niej. Zreszta widać ze nigdy i dietetyka nie byłaś bo byś wiedziała ze dieta to jest ostatni etap. Najpierw jest analiza przy pomocy specjalnego urządzenia i wywiadu. Zainteresowanym którym wysłałam dietę tez nie wysłałam jej w całości bo pierwsza cześć dotyczyła tylko ciebie !!!! A dokumenty mam na komputerze stacjonarnym który włączam 2 razy w tygodniu może. Mówiłam przestań sie pienic ze zmieniłam zdanie bo to juz zamknięta sprawa.