Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość remix remix

miłość zabija

Polecane posty

Gość stuuuDENTKA
ale jak juz mowilam, ja nie wiem czy to byl on czy jakis inny koles.. bo ja bylam pijana , a jego wtedy nie kojarzylam wcale

Gość gość
miss, wlasnie musisz zyc, rob sobie przyjemnosci, zajmuj sie soba, dbaj o siebie jakbys byla po chorobie, mysl tylko o sobie,

Gość gość
no to jak bylas pijana to chyba nie dowiesz sie nigdy ahhaah jak to bylo, widocznie studentko nie byli oni dla ciebie, moze poczekac na nowego bruneta

Gość stuuuDENTKA
musze powiedziec : nie, bo musze o nim zapomniec... to burak

Gość miss nobody
Chcialabym być chora, zabrać czyjś krzyż, chorobę, bo ja nie chcę mojego zdrowia i życia.

Gość gość
nooo tak zapomniec, ja napisalam nowego bruneta tzn calkiem nowego ktorego jeszcze nie znasz

Gość stuuuDENTKA
aa ttoo. tak :) mi chodzilo o to, ze musze zapomniec o tym ktory mnie nie nawidzi... moze ten nowy bylby lepszy, mam nadzieje ,ze jest bylejakim podrywaczem

Gość stuuuDENTKA
wymysle jakis plan zeby go poznac, moze na juwenaliach sie uda

Gość stuuuDENTKA
ale zeby to wcielic w zycie musze ladniej wygladac niz teraz. jakies nowe ciuszki :D liczy sie "pierwsze" wrazenie

Gość gość
miss ty masz chore serce, wiec taka zdrowa nie jestes, poczekaj cierpliwie, cierpienie wiecznie nie trwa

Gość gość
nowe ciuszki maja takie dzialanie ze daja nam pewnosci siebie i jestesmy fajnie nastawione, ja jak mam jakis stary ciuch na sobie i tak wyleze z domu to nie mam humoru

Gość stuuuDENTKA
otoz to :)... ja dawno nic sobie fajnego nie kupilam bo groszem nie smierdze... ale teraz juz postanowione= spodnie i trampki nowe oraz bluka z lumpa :DD smiejcie sie ze z lumpa

Gość gość
najlepiej duzo plakac, przecierpiec wszystkie spedzone chwile razem, trzeba to strawic, bo jak bedziesz tlumila to wroci potem ze zdwojona sila, ja zawsze lezalam plakalam analizowalam no iiiii ... w koncu wstalam ogarnelam sie

Gość gość
z lumpka moze byc calkiem super, ja chodze tez do lumpka, czasem cos fajnego wygrzebie

Gość stuuuDENTKA
u mnie sa fajne rzeczy nawet za 1 zl, a tutaj to najtaniej to spotkalam za 10 zl ..

Gość miss nobody
Tydzień płakałam, dzien w dzien. Zamknelam ten ból w sobie, aby rodzina nie widziała, mama źle przeszła to moje cierpienie, muszę udawać

Gość gość
w duzym miescie te lepsze kosztuja duzo

Gość gość
miss nie udawaj cierpienia, wtedy szybciej zapomnisz, placz ile wlezie, lez ile wlezie, trzeba przetrawic tak jak zepsute jedzenie, bo to tak samo jakby bolal cie brzuch a ty nadal bys jadla, musisz z siebie to wyrzucic, przetrawic i nie hamowac tego procesu,

Gość miss nobody
Ja się zmuszam. Jutro idę z kimś na kawę, sama siebie oszukuje. Bo wiem, że jest tylko jeden jedyny, który mnie nie chce

Gość gość
ten jedyny to kiedys bedziesz miala go gdzies, bedziesz sie smiala z tego, a zobaczysz jak fajne jest uczucie jak przychodzi ukojenie, taka ulga, bardzo fajne uczucie

Gość stuuuDENTKA
tak do konca to nigdy nie da sie zapomniec... zawsze bedzie slabosc do Tego kogos

Gość gość
jak bedziecie starsze bedziecie inaczej myslaly, w glowie zachodzi transformacja, bardziej potem olewa sie wszystko to co bylo dawniej

Gość gość
dobrze ze idziesz z kims na kawe, bardzo dobrze, moze to akurat bedzie jakies lekarstwo

Gość stuuuDENTKA
mam nadzieje, ze tak bedzie.. bo ja mam nerwice jelit od ciaglego rozmyslania i martwienia sie

Gość gość
z moim ukochanym jedynym nawet zakupy robilo sie cudownie, potem jak z innym robilam zakupy to nienawidzilam go w tym sklepie i nawet ja koszyk targalam

Gość gość
jelitom nic nie bedzie, po studiach minie

Gość miss nobody
Ja mam zwykłą nerwice, odkąd mnie zostawił ciągle czuje ucisk na piersi, boli mnie, czasem ciężko oddychać. Zbieram tabletki, to dlugi proces, bo musi być ich sporo. Kradne komu się da, byle by były silne

Gość stuuuDENTKA
tak mowisz? stresy mam od podstawowki, zawsze mnie brzuch bolal ze stresu i teraz jeszcze te moje zachwiania jelitowe ... mam nadzieje,ze bedzie tak jak mowisz :D

Gość gość
to sa objawy psychosomatyczne, ja na studiach mialam dziwne objawy jakbym umierala- robilo mi sie slabo i ciagle mialam potrzebe glebokiego oddychania, a z jelitami to tez mialam cyrk,