Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czym się różni Polak od cudzoziemca

Polecane posty

Gość gość
Zona na posterunku ze swoim przydupasem mayorem. Obie tlenione fruzie, bez klasy, oglady, kultury. Patologia kafeterii :D

Jesteście nienormalni połowa tutaj, od mojego wylogowania wczoraj nie napisałam słowa więcej bo ja nigdy nie pisze spod gościa! Nadziabane z 5 stron o kimś kogo nie znacie i nigdy nie poznacie! To jest obsesja, chyba pora zacząć sie leczyć na nogi bo na głowę juz za późno. Topik zgłoszę bo przekroczylyscie wszelkie granice. Od teraz nie komentuje tego typu wypowiedzi, dorośli ludzie a taka sraczka w głowie. Żegnam.

Gość gość
no zglos sie sama i zmien nick zacznij zycie na nowo :D

Gość gość
Przez chwile wyobrazilam sobie Kaske i Aske na posterunku policji skladajace zeznania... :D Aska by pewnie wziela sie za obrabianie wszystkim pałki a Kaska by zrobila im wszystkim Dode w toalecie ;) hahahha co za duet ;) Jedna mala i wuchudzona ze zdziwiona twarza (to przez te wysokie brwi) a druga troche wyzsza z wielkimi biodrami, lekko przytlustawa i z czerwonym pyskiem, plus wlosy tluste w kolorze żółci :D Dobraly sie.

Gość gość
nie ma sie oszukiwac 90% lasek w agencjach to poleczki, niestety. partnerzy w Polsce a one daja d**y na flatach za kase. :/ ZDZ - wybacz ale nie kazdy polak na poziomie chce laske z bachorem. Mi to nie pasuje, chyba ze do zabawy. Wiec zamkij pape i siedz cicho, ze ktos Cie zechcial.

Gość gość
raczej na cala zagranice celebrytka chce byc i tyle. tyle ze celebrytow zaprasza sie na kolacje a ona sama musi kolacje Rhysowi robic p***b jakis czy co ? Lepiej by sie pokazala w rozkroku na golasa celebrytka gwarantowana w pewnych kregach a nie sukieczynach z wyprzedazy za 2 funty kiedys w latach 80 tych k***y takie nosily, dzisiaj nasza celebrytka

Znajdziesz mojego męża i co mu powiesz?? :) chociaż watpię bo Rhys to nawet nie jego imię :) Fotosik mógł byc połączony z moim fb, przeoczylam ten detal. Jak wydaje ci sie ze to ja wczoraj wstawiłam tu to zdjęcie to sie grubo mylisz ono było ogólnie dostępne na fb póki nie zdeaktywowalam konta w listopadzie. Od tego czasu zmieniłam fryzurę na całkiem inna. Juz nie raz słyszałam podobne groźby, to jest na kafe nagminne. Jesteście chorzy ludzie, bardzo bardzo chorzy :)

Gość gość
Ludzie ksujcie swoje dane z fb zakompleksione polaczki gotowe sa was zniszczyc za angielskobrzmiace nazwisko hehe

Gość gość
chociaż watpię bo Rhys to nawet nie jego imię usmiech.gif / Jego, jego imię... Sama kiedyś pisalas to na fejsie ;) Tak się biedna teraz tlumaczysz i starasz się ukryć fakty a tu zupa juz rozlana :D aha Żonka, twoje angielskie nazwisko naprawdę nie ma tu nic do rzeczy, uwierz mi. Ja wiem ze dla ciebie to może swego rodzaju jakiś awans społeczny czy co... ;) syndrom zakompleksionej dziewuszki z Polski. Tu chodzi o to, ze się upublicznilas na pol polski tak jak Mayor, która teraz wstydzi się tu pisać ze swojego nicku wiec pociska jako gość :)

Gość gość
Cos zboczyliscie z tematu

Gość gość
Zdesperowana a powiedz ty tak szczerze, twoj maz wie ze swoje fotki wklejasz na forum juz od ladnych kilku lat? Zadowolony jest?

Gość gość
Zdesperowana nie przejmuj się. Stado ujadających polskich suk. Nie mogą przyezyc,ze muszą siedziec z mezami,polskimi nieudacznikami i klepać biedę. Jesteś ladną kobietką. Weź się w ogole nie przejmuj

Gość gość
Hahahahahahahaha zdesperowana nie ma to jak samej sobie prawic komplemety buahahahahahaha :D