Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trishy

Kto chętny schudnąć? Ja zaczynam od dziś dietą MŻ i więcej się ruszać!

Polecane posty

Gość Bibelotka83
Kuruj sie! Tam jest duzo wzruszajacych historiiii

Gość Bibelotka83
www.popularnie.pl/prosty-test/ Ja sie mieszcze w tym 2%.....cyrk :P

Gość carlitos29
Fili80 - super waga. Masakra jak ci zazdroszcze takiej utraty wagi. Jak długo ci zajeło by tyle schudnąć i jak ty tego dokonałaś?

Ja dzis mialam: owsianke z bananem kubek zupy warzywnej jogurt owocowy jajko na twardo, plasterek wedliny plus pol pomidora i troche czerwonej papryki Troche teraz glodna jestem, a ze schorowana to sily nie mam nic specjalnego zrobic i nie wiem co tu moge przekasic na szybko. Burczy mi w brzuchu...

Smutna Lilia. No bardzo fajny spis, az mi wstyd teraz za to wszystko co dzis zdjadłam. Masakra :(

Gość SmutnaLilja
A co Carlitos jadlas?? Moze nie bylo tak zle.

Gość Bibelotka83
Witajcie. Mi tez jest wstyd za to co ja wczoraj zjadlam:/ Mialam kryzys:/ SmutnaLilja - gratuluje jadlospisu i utrzymania go :D

Cześć dziewczyny :-) wczoraj zgodnie z planem biegalam 40 minut :-) i wczoraj grillowalam wiec nie dziwi mnie że dziś waga bez zmian. Dziś mam wolne wiec oby słonko nie zgubiło się to mam zamiar poopalac się :-)

Gość SmutnaLilja
Dzien dobry! Przede mna dzien w lozku, z bolem glowy, zapchanym nosem, bolem brzucha przez @ i jeszcze corka z gorzaczka 39 stopni. Lezymy schorowane i nie ma sie kto nami zajac :( Bibeloteka zjadlam jeszcze wczoraj sporo orzechow, troche owocow i jogurt. Bylam glodna!! Dzis to nawet nie mam sily wstac zeby cos przygotowac...

Gość Bibelotka83
***Fili80 - nie zawsze grill oznacza tlusta kielbase i pozniej pare kg.w zwyz....ja planuje dzis pojsc na rower bo wypogodzilo sie ale raz jest raz nie ma slonca wiec nici z opalania. ***SmutnaLilja - wspolczuje Wam i mam nadzieje,ze szybko pozbedziecie sie tego okropnego wirusa!!!! Orzechy,owoce i jogurt nie mozna nazwac grzechem:) *** PS.Jutro moj "mąż" wraca do domu:D Stesknilam sie!

Cześć dziewczyny :) Oj ostatnio ta waga słabo mi spada może w przyszłym tygodniu pomyślę aby zrobić kilka dni o samych warzywach :) carlitos29 nie ma co zazdrościć taki spadek zajął mi od grudnia zeszłego roku tylko po świętach i raz jak byłam chora waga się cofała i trzeba było ponowne utracenie kg. ćwiczę już od września 2013 roku różnie od kijków, długich spacerów, chodakowską po obecnie bieganie do tego dołączyłam dietę obecnie jestem na sb2 - druga faza diety plaż południowych jem 5 małych posiłków co 3 godziny i waga spadła. SmutnaLilja życzę dużo zdrowia i orzechy są zdrowe zresztą w chorobie odpuść sobie dietę aby organizm miał z czego czerpać siłę. Bibelotka co do grilla to tłusta kiełbasa z grilla nie jest taka tłusta jak się ją dobrze opiecze do tego sałatka i zero chleba traktuję to jako zdrowy posiłek a waga bez zmian tylko to potwierdza. Życzę udanej przejażdżki rowerowej no i dziewczyny WAKACJE :) fajnie było jak się miało :)

Ja nadal koesciutko sie czuje, kolejny dzien w lozku. Glowa mi peka i nic nie pomoga. Znowu bede jesc cos na szybko, bo nie mam sily zeby gotowac, no ale staram sie zdrowo. Waga sie troche ruszyla, spadlo prawie kg. Zobaczymy...

A co tu takie pustki? Czyzby weekend... Ja juz dochodze wreszcie do siebie, takze jutro musze pocwiczyc, posprzatac, zrobic zakupy jak juz bede w formie. Dzis zjadlam kawalek pizzy :/ Tak moj maz zapachy robil w calym domu, ze sie skusilam...Ehhh... Mam nadzieje, ze kolejny tydzien bedzie lepszy :)

Gość Fili80
Cześć :) no to mamy poniedziałek :) nowy tydzień :) ja dziś zaczynam 8 tydz. z bieganiem i dziś w planach 35 minut plus dwie serie ćwiczeń siłowych :) Co do wagi to po weekendzie podskoczyła do 70 kg ale mam od kilku dni zatwardzenie a w dodatku chodzę taka podenerwowana więc chyba te kobiece dni się zbliżają. Ja już po śniadaniu cukinia + czosnek + jajko taka jajecznica przepyszna. No a co u Was ?

Gość SmutnaLilja
Fili ja jeszcze w lozeczku, cos glowa mnie znowu boli. Jeszcze dzis z corka do lekarza ide, bo chyba ma infekcje ucha. Musze zrobic porzadne zakupki, bo wszystko mi sie pokonczylo i nie mam co jesc :/ Troche nie mam energii do tego wszystkiego, myslalam, ze dzis juz bede 100% zdrow.

Smutna lilia tylko na spokojnie organizm musi mieć teraz dużo siły aby wyzdrowieć więc z dietą daj sobie spokój to zdecydowanie skróci wychodzenie z choroby życzę dużoooooo zdrowia

Jak ja nie lubie takiego stanu jak glowa boli, nie ma sie sily, a poza tym nic mi nie dolega.. Przynajmniej waga nie podskoczyla po wczorajszej pizzy :)

Cześć :) Smutna Lili chyba jedynie we dwie zostaliśmy gdzieś te wszystkie dziewczyny się pogubiły. Życzę Ci dużo zdrowia na pewno dziś będzie lepiej bo i pogoda ma być lepsza a z każdym dniem coraz bardziej letnia a na weekend LATO. Zapraszam na kawę :)

Gość Bibelotka83
Czesc dziewczyny :D **Melduje sie poslusznie:D **Moj facet wrocil do domu to musialam troche nacieszyc sie Nim:) **Moja waga jak stala tak stoi w miejscu....pocieszam sie,ze lepsze to niz jak by miala pojsc w gore hehehe **SmutnaLilja - zdrowiej! Chyba nikt nie lubi jak go boli glowa U mnie od wczoraj pada i jest okropna pogoda....na taka pogode czesto zle sie czuje i glowa mi peka:/ **Fili80 - tez zapraszam na kawe :D

Hej! Ja juz lepiej, teraz corka ma infekcje ucha...wiec dzis nie poszlam do pracy. Waga sie ruszyla, zobaczymy co bedzie dalej. Dzis juz moze pocwicze sobie, czuje sie taka ciezka. Zobaczylam sie na zdjeciu w getrach i tunice, w ktorej w lustrze wygladalam dosyc szczuplo. Na zdjeciu nogi grube...:(

Dziewczyny chyba gdzies na prawde wywialo ;) Ja z corka nadal choruje, choc ja juz o wiele lepiej. Dietetycznie sie trzymam, choc wczoraj np. wypilam milkshaka z lodami... no ale poza tym niewielw wczoraj zjadlam. Dzis na razie za mba owsianka, troche migdalow i truskawek. Teraz wypije szklanke rosolku, a potem jakas salatke zjem.

Gość Bibelotka83
Smutna Lilja - ja jestem :) Ja dzis wypilam kawe z mlekiem, zjadlam odrobine makronu z sosem grzybowym (grzyby z lasu,tegoroczne).I zjadlam z dwie,male lyzeczki szpinaku i tyle........duzo pije sokow (bez cukru) oraz wody:)

Gość SmutnaLilja
Ja teraz zjadlam kurczaka bez skorki z rosolu i 2 marchewki. Nie zabralam sie dzis za cwiczenia, bo jakos marnie sie czulam, ale chce sie ostro zabrac! Fili mozesz dac linka to tego planu treningowego ktory robisz, bo jakos nie moge tego znalezc. Wchodze w zakladke trening, ale nie wiem gdzie to jest...

Gość SmutnaLilja
A wy gdzie sie podziewacie? Marlenka jak samopoczucie? Wlasnie wzielam kapiel i sobie leze :)

Cześć dziewczyny :) wczoraj skusiłam się na czereśnie u mamy które dziś zakończę i co waga podskoczyła o blisko kg. Wiem, że nie powinnam je jeść ale jak je mam to nie mogę. Liczę, że dziś je skończę i już koniec. Smutna Lila dużo zdrowia choć mnie po tych czereśniach bolał brzuch od wczoraj i tak mnie pobolewa ale i tak jak wieczorem byłam u mamy to nie mogłam się opanować i jeszcze kilka sobie zjadłam w nocy się męczyłam. Wczoraj zgodnie z planem biegałam 35 minut a dziś mam 20 minut plus dwie serie ćwiczeń siłowych spróbuję tu wkleić linka do tego planu http://bieganie.pl/index.php?show=1&cat=13&id=256 zapraszam na kawę :)

To ten link ale sprawdziłam i nie działa. Więc jak wejdziesz na tą stronę bieganie.pl to w środkowej części po lewej stronie będzie zakładka trening - WCHODZISZ w to po czym po lewej stronie ekranu będą zakładki z góry do dołu - WCHODZISZ w Plany Treningowe i jak się otworzy to w planach dla początkujących w polu widzenia będzie Plan Odchudzanie z bieganie.pl WCHODZISZ w to i to JEST TO - powodzenia

Gość Bibelotka83
Dzien dobry :D Ja tez objadlam sie wczoraj czeresni ale moja waga stoi w miejscu...jeszcze 3 kg.w dol i bedzie super.....moze do konca tygodnia zgubie z przynajmniej 1 kg....u mnie w koncu wypogodzilo sie:D...az chce sie zyc i chudnac :D

Cześć Bibelotka u mnie także ładnie wczoraj się nie wyrobiłam z basem dziś raczej odpada bo jadę z córką na odczulanie więc może w ten czwartek uda się z tym basenem. Trochę zazdroszczę tego optymizmu bo ja po tych czereśniach źle spałam a i teraz coś męczy mnie brzuch no ale może przejdzie

Gość Bibelotka83
Czeresnie przeczyszczaja i moze dlatego boli Cie brzuch!:/ Mnie ostatnio bolal jak zjadlam wieczorem ,tluste placki ziemniaczane......jednak tluste rzeczy nie sa juz dla mnie i w sumie dobrze:) Ja NIE potrafie plywac wiec basen odpada a szkoda bo podobno mozna ladnie wyrzezbic cialo pod czas plywania oraz schudnac. W ten week.planuje pojechac nad jakas wode...troche poopalac sie, pomoczyc i zrelaksowac :D Tak w ogole z jakiego woj.jestescie? Ja z podkapackiego.Mam blisko do Bieszczad:)

Gość Fili80
Te czereśnie to jak narazi słabo coś oczyszczają bo w toalecie NIE byłam tylko bąki sadzę ;) Ja jestem z woj. lubuskiego więc blisko to mam jedynie nad jezioro :)