Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

cierpię z powodu męża, nie ma już siły

Polecane posty

Gość gość
znałam kiedyś taką walniętą teściową. skończyła marnie. :D:D:D

Gość gość
bo nie jestem frustratka jak ty :-D :-D gościu z 13:52 może tego jeszcze nie wiesz, ale twój wpis swiadczy o tym ze jesteś wredna teściowa i na 100% wtykasz nos w nie swoje sprawy :-D :-D

Gość gość
znalam kiedys taka walnieta tesciowa - siebie? :classic_cool:

Gość gość
dajcie spokoj teściowym, ale nie mieszkajcie z nimi po ślubie - BŁAGAM - bo skończycie marnie :-D :-D :-D

Gość gość
bo nie jestem frustratka jak ty smiech.gifsmiech.gif gościu z 13:52 może tego jeszcze nie wiesz, ale twój wpis swiadczy o tym ze jesteś wredna teściowa i na 100% wtykasz nos w nie swoje sprawy smiech.gifsmiech.gif dla frustratki z porąbaną mózgownicą zawsze będę wredna i nawet mnie to cieszy. a najważniejsze żeby moja rodzina była zadowolona i ja szczęśliwa :D:D

Gość gość
znalam kiedys taka walnieta tesciowa - siebie? cool.gif x nie twoją starą co zdechła na nie wiadomo co :D:D:D:D

Gość gość
ty 14.07 żeby nie mieszkać z teściami to żona musi mieć za męża faceta z jajami a nie dzieciaczka z jajeczkami :D

Gość gość
Ciekawe gdzie mąż autorki będzie uciekał, gdy jego mamuśka już zejdzie z tego świata? Pewnie do głupiutkiej siostruni. :D

Gość gość
autorko, poczekaj z rozwodem tak by w chwili gdy odbywa się sprawa byc co najmniej 6 miesięcy od ostatniego stosunku oraz nie możesz z nim mieć wspólności gospodarczej. Będą pytać

Z mojego doświadczenia wiem, że krótko potrwa to, kiedy teściowa będzie takim kryształem. Poczekaj autorko no jej ruch. Zobaczysz, życie otworzy Kubie oczy. Wiele osób mi to mówi i trochę na to liczę....czas pokaże. coś Wam napiszę jeszcze, być może nawet teściowa zajdzie za skórę swojej córce i jej mężowi jak będzie się tym dzieckiem opiekować i we wszystkim mieć rację. Teściowa UWIELBIA męża swojej córki (tego szwagra, do którego dzwoniłam), po prostu chyba jest w nim zakochana do tego stopnia że znowu na ów nieszczęsnych poprawinach na pożegnanie gości wychwalała M pod niebiosa i mojej przyjaciółce życzyła "żebyś sobie tylko takiego faceta znalazła jak MÓJ M". Rozumiecie.....już w ostateczności mogłaby powiedzieć "takiego jak Kuba" ale ona nie, zakochana w tamtym. To jest bardzo dziwna relacja. Chcę powalczyć tak jak pisałam, ale chcę się trochę zdystansować, a wierzcie mi nie jest to teraz dla mnie łatwe. Akurat w tym wszystkim dobrze się złożyło, że mam wakacje, na pewno nie będę czekać dłużej niż do ich końca. Mogę walczyć, czekać, ale bez przesady, także myślę że gdzieś pod koniec sierpnia będę wiedziała już ostatecznie na czym stoję.

Gość gość
a jakze i to przy świadkach ...

Gość gość
autorka czyli sprawdza się teoria, ze teściowe uwiebiaja zieciow, a nienawidzą synowe, a synowe tez nie trawia teściowych :-o

Gość gość
to ze mieszkasz ciagle z rodzicami tez nie jest zdrowe... być może dla ciebie, ale nie dla twojego meza. i to mogl byc glowny powod jego wyprowadzki.

Dajcie mi już spokój z tym mieszkaniem z rodzicami, nie ja jedna tak mieszkam, masa ludzi z mojego otoczenia również w ten sposób dzielą domy. Zresztą pisałam już sto razy o tym co mówiłam nt mieszkania, nie chce mi się pisać sto pierwszy. Jak wyglądają takie pytania na sprawie rozwodowej?

Gość gość
mnie pytali kiedy byl ostatni seks i czy jesteśmy od siebie alezni gospodarczo. A potem sędziówa na mnie wjechała, że nie urodziłam eksiowi dziecka :O Mój eksio był podobny do twojego meża. Roz******lał kase na "interesy", które nie przynosiły zysku, utrzymywałam go, a jego matka pomagała mu z oszukiwaniu mnie :)

Gość gość
bez orzeczenia, jedna rozprawę. Ja porzuciłam męża, więc zależało mi na szybkim rozwodzie. Nie bałam się tego, że mnie pozwie o alimenty, bo okazalo się, że oszukiwał mnie na wypłatach. Mówił, ze zarabia najniższą a zarabiał 5tys i odkladał sobie na konto. Ale ja mu w konto nie patrzyłam. Głupia ja :)

Gość gość
a interesy robił z mojej kasy. Mądrze :)

Gość gość
Autorko nie słuchaj głupot. O żaden seks sędzia nie wypytuje, bo sędzia to nie ksiądz w konfesjonale. :D Jak powiesz, że od kilu miesięcy razem nie mieszkacie i nie utrzymujecie żadnego kontaktu, bo twój maż uciekł do mamusi i nie chce wrócić za żadne skarby świata to sędziemu wystarczy

Gość gość
gościu, brałas rozwód? mnie pytali, a wiesz dlaczego? bo aby rozkład był stały nie może być więzi fizycznej

Gość gość
"Zupełność rozpadu pożycia małżeńskiego polega na ustaniu między małżonkami więzi: uczuciowej (psychicznej), fizycznej oraz gospodarczej."

Ja ogólnie wciąż podtrzymuję, że chcę ratować nasz związek i będę czekać. Wciąż chce wierzyć w to, że mój mąż to dobry jednak mimo wszystko człowiek tylko omotany. Kuba mnie na pewno nie oszukiwał co do finansów na tych całych kursach, po prostu tam zarabiał grosze (dosłownie) ot i tyle. Ale gdyby doszło co do czego to przeraża mnie opowiadanie o seksie ze szczegółami jeszcze przy świadkach. Większego upokorzenia nie jestem sobie w stanie wyobrazić.

Gość gość
Brałam rozwód. Mój eks mąż też uciekł do mamusi i nie chciał wrócić. Jak powiedziałam to w sądzie, to sędzia tylko popatrzył z politowaniem na mojego męża i o żaden seks mnie nie zapytał. Widocznie uznał, że nie ma po co pytać.

Gość gość
hahaha dobre z gościu :) No tak, jak zwiał do mamusi :D

Gość gość
ze szczegółami nie pytają tylko kiedy było, czy więcej jak pół roku temu

Gość gość
Ale gdyby doszło co do czego to przeraża mnie opowiadanie o seksie ze szczegółami jeszcze przy świadkach. Większego upokorzenia nie jestem sobie w stanie wyobrazić. xxx O seksie ze szczegółami przy światkach to opowiadaj kochanki zdradzających mężów, gdy zostaną powołane na światka. No i jeszcze muszą opowiadać te panie co próbują sądownie udowodnić ojcostwo obcemu facetowi w jakich pozycjach się bzykały i gdzie, ze dziecko zmachały ;D Żonie rozwodzącej się z mężem nikt tak intymnych pytań nie zadaje w sądzie.

No dobra, czyli nie jest tak źle....jeśli w ogóle można powiedzieć że nie jest źle :O Może już wariuję i pewnie tak jest, ale mimo tego że jestem załamana jakieś takie mam przeczucie że wszystko się poukłada....nie wiem, na pewno napiszę jak będzie.

Gość gość
Na pewno autorko poukłada się jemu u mamusi a tobie z innym facetem :D