Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiołek_30

zrzucam 10 kg od dziś! zapraszam chętne

Polecane posty

Gość gość
Dziewczyny jesli jestescie na diecie np 1000kalorii to jak w ogole sie zabieracie do niej? Jak to w ogole liczyc? Czego unikac? Prosze o pomoc i rade.

Kawka wypita, znykam do pracy! Czuje sie ociezala, dostalam @ i mam nadzieje, ze nie bede podjadac! Wczoraj niestety zjadlam zakazany owoc!! Ony dzis byl lepszy dzien. Milego zycze!

Gość gość fiołek_30
witajcie dziewczyny:) co zrobić z 40 kg pomarańczy i jakimiś 3 kg granatów, które dostałam prosto z Sycylii?? Własnie piję sok ze swieżo wycisiętej pomarańczki:)mniam:P Co do konkretnej diety np. 1000 kcal to nie dla mnie. Ja nie nadaję się do liczenia, ważenia....Jeżeli schudnę to tylko jedząc poprostu zdrowiej i mniej kalorycznie. Nie mam czasu na ważenie sobie produktów. Po drugie, może i bym się zmobilizowała, ale narazie moja wymyslona dieta tj mż i wr dają rezultaty w postaci utraty kg więc jest ok. To jak jutro się ważymy?? Co prawda dostałam dziś @ wiec waga może wskazywać jutro więcej ale co tam....co piatek ważenie:P u mnie na obiad dziś makaron pelnoziarnisty z tunczykiem w sosie własnym i natką:) mniam

Gość gość
Doradzicie cos:( prosze

Gość darija
Ja jestem bardzo zadowolona z diety 1000 kalorii.. Jem co mam w lodówce + dużo warzyw.. Ważę się kiedy chce xd dzisiaj waga pokazała 64,4 ;3 zaczynałam od 68.5. 23.10 zaczęłam

Gość gość
Czyli mozna powiedziec ze jesz wszystko tylko zeby tego 1000 nie przekroczyc? A to myslicie dzien wczesciej co np na obiad czy sniadanie zjesc?

Gość darija
Ja planuje dzień wcześniej :-P Aplikacja na android FATSECRET

Gość gość fiołek_30
halo, któa się dziś ważyła?? U mnie 68 kg(więc -4 kg) jest niewielki spadek w tym tygodniu mimo, że wczoraj dostałam@:) dziś na snadanko kromka razowego+ser biały z odrobiną miodu+kawa z mlekiem. Na drugie śniadanie pomarańcz.A na obiad papryka faszerowana mięsem mielonym z szynki i brązowym ryżem.

Gość gość fiołek_30
co tu tak puściutko:) meldować się proszę:) miłego wieczoru:)

Gość SmutnaLilja
U mnie po 4 dniach nie ma zadnego spadku wagi, nawet nie drgnela :( Dzis robilam kopytka dla corki, ale zjadlam tylko jedna :) Dalam rade!

Gość naatson
Hej, nie bylo mnie 2 dni, ale juz nadrobilam zaleglosci i melduje co u mnie. Wazylam sie wczoraj, niestety tym razem spadku nie bylo, tzn 0.1 kg ale to rownie dobrze mogl byc blad wagi, takze u mnie 57.5 kg. Trzymam diete, teraz jem juz prawie wszystko, ale wciaz w postaci gotowanej i prawie bez przypraw :( dzis na obiad mialam odrobina pelnoziarnistego makaronu + 70 g kurczaka z parowaru + brokuly gotowane - niestety jeszcze bez zadnego sosu, wszystko takie suche :p na podwieczorek zjem serek wiejski z siemieniem lnianym a na kolacje jakis sok wyciskany. Nie mam juz do tego sily, zjadlabym jakas pizze czy cos innego rownie pysznego.. Zebym tylko dzis sie nie zlamala, bo mam straszna ochote :(

Gość gość
Dziewczyny jak przejsc na dietę :-( nie mam silnej woli i szybko rezygnuje:(

Gość darija
Moja motywacja to wygranie zakładu! Szwagier ma do zrzucenia 5 kg a ja 15 xd jak narazie wygrywam. Kto przegra stawia weekend w górach xd

Gość gość
O super. Akurat mieszkam w gorach :). Tak mysle czy wystarczyloby zrezygnowac np ze slodyczy choc duzo nie jem, napojow gazowanych i jeszcze szczegolnie z czego? Solonych rzeczy nie lubie.

Gość gość
Najgorsze jest to ze nie lubie cwiczyc a duzy mam brzuch, i duza d**e i nogi. A nie mowiac o celulicie. Czy jesli chudniecie to on tez znika jesli go macie?

Gość gość
Kurcze co najlepsze to trzeba bedzie z tego zrezygnowac :-( ale z czegos trzeba zeby znowu byc szczuplejsza :-( a nie to co teraz.

Gość naatson
Ja mam mniejszy cellulit, ale te uda to jakiś koszmar, trzyma sie na nich i trzyma. Podobno masaż bańką chińską dobrze działa, ale tez niby troche boli, no nie wiem, moze kiedys sie skusze. Gościu, ale jeśli chcesz schudnąc i pozbyć sie cellulitu to jedz regularnie, mniej wiecej o tych samych porach 4-5 posiłków dziennie (3 głowne i 1 albo 2 przekąski), małe porcje, zamiast smażyc gotuj albo grilluj bez tłuszczu, jedz dużo warzyw i owoców, odstaw słodycze, fast foody, gazowane napoje i nie jedz węglowodanów na wieczór. Jeśli nie lubisz ćwiczyć to chodź na dłuższe spacery, albo skacz w domu na skakance. No i podziel odchudzanie na kilka etapów, wyznacz sobie kilka celów i nagradzaj sie za osiągnięcie każdego z nich

Gość gość
Bo moze wlasnie zle robie bo przez caly dzien jem 3albo 4 posilki ale miedzy nimi sa duze przerwy bo sniadanie o 7.00 obiad okolo 13, i pozniej jak wracam z pracy miedzy 17a18 i moze cos pozniej o ile bede glodna. A przez dzien zawsze jakies jablko. Dziekuje za kazda Wasza rade.

trafilam na fajna strone o odzywianiu dietkowaniu i zachecam do przeczytania odzywianie.info.pl

gość wczoraj Bo moze wlasnie zle robie bo przez caly dzien jem 3albo 4 posilki ale miedzy nimi sa duze przerwy bo sniadanie o 7.00 obiad okolo 13, i pozniej jak wracam z pracy miedzy 17a18 i moze cos pozniej o ile bede glodna. A przez dzien zawsze jakies jablko. Dziekuje za kazda Wasza rade. x gosciu posiki powinny byc co 3-4h, jedzac z tak duza przerwa rozwalisz sobie metabolizm, tez tak wczesniej jadlam :-/ a teraz nadbagaz kilogramow

Gość gość
tez mam 5 kg . ale nei wiem co jesc i ile . pomozcie

Gość darija
A.mnie Wszytsko boli, mam @... Czekoladę chce :-( ale nie, skoro tyle wytrzymałam to dam rade!!

co jesc? to co lubisz ale w wersji dietetycznej np. ciemne pieczywo,ryze kasze makarony duzo warzyw przedewszystkim musisz znac swoje zapotrzebowanie kcal ile wazysz i mierzysz?

Gość gość
To przez to ze mam takie dlugie przerwy w posilkach tez od tego mozna przytyc? W zyciu bym nie powiedziala :-( dziwilam sie ze malo jem a tyje. Mam 163cm i 68kg :-(

Gość gość
mam 65 kg i 170 wzrostu ale brzuch duzy przy tym