Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiołek_30

zrzucam 10 kg od dziś! zapraszam chętne

Polecane posty

Gość gość
Co taka cisza tu jest :)

Gość gość fiołek_30
witajcie nie mam na nic siły. Kolejny dzien w pracy od rana do wieczora. W dodatku mega zajeta, bo musiałam się przeniesc do innego lokalu z całym asortymentem sklepowym. Wymiekkam. Nie było czasu nic zjeść dopiero jak wrociłam do domu po 18.... marze o łóżku...

Gość darija
Ja również bez czasu, koniec semestru w klasie maturalnej technikum.. Nie dość zewymagaja na ogólne przedmioty to zawodowe to masakra, żyję od sprawozdania do sprawozdania..

Gość gość fiołek_30
hejo a co tu takie pusciutko? Sączę własnie zieloną herbatkę i grzeje się pod kocem. Jutro piąteczek=ważenie! Z dzietą u mnie w miarę ok. ale nie ma czasu na siłownie....tak mi jej brakuje....ciagle tylko praca, praca...i do swiat zmian nie widać:/ Kurcze połowa moich ciuchów jest do wymiany- sporo jest za dużych. Znowu wydatki....

Gość darija
Dziewczynki Ważyłam się! Zaczęłam 23.10 na.dzień Dzisiejszy 60,90. Spadek 6,6 kg ;) jeszcze 6 kg

Gość darija
Ja dzisiaj na luzie, zauważyłam że jak się denerwuje to jestem głodna :-o Najlepszy sposób na głód? Gotowanie dla rodziny albo obiad dla siebie na następny dzień

Gość gość fiołek_30
darija wynik powalajacy w tak krótkim czasie:)

Ja dzisiaj miałam grzeszek, napiłam się gazowanego, słodkiego napoju. Przez cały dzień pewnie około szklanki wyszło. Ale dzisiaj mi się należy, bo trafił mi się ten jedyny dzień w miesiącu ;) Przez to pewnie i waga jutro za ciekawie nie pokaże, ale cóż siła wyższa. Słodkie cały czas omijam szerokim łukiem, ale nawet za mną nie chodzi. Ehhhh marzy mi się szczupły brzuszek ;) Ostatnio widziałam znajomą, co niespełna 5 miesięcy temu urodziła. Ta to ma figurę, aż jej pozazdrościłam.... Ale po pierwszym dziecku też byłam laska ;)

Gość darija
Sama jestem w szoku! Motywacja do dalszych działan jest :-) teraz myślę o.dietetycznych potrawach na wigilię. Juz teraz wiem ze się najem pierogów z kapusta i grzybami robionych przez babcie hahahahahahahahahahahahahahaha. Raz na jakiś czas mogę sobie pozwolić ;-) WIGILIA I PIERogi są raz w roku <3

Witajcie, dzisiaj u mnie dzień ważenia jest 68,1 kg, więc jest spadek (- 1,6 kg). Aby tak dalej.

Gość darija
Magaam super! Jestem dumna! Dziewczyny może ustalimy jakieś cele do wigilii?

dieta MŻ ;) Nie jem w ogóle słodyczy, to na co sobie pozwalam, to kawa ze słodkim mleczkiem, pieczywo ograniczyłam do około 1 kromki dziennie, powiedzmy że przestałam pić słodkie gazowane napoje (wczoraj wyjątek ;)). Staram się też jeść to co lubię, żeby sobie nie obrzydzić jedzenia. Nie przepadam za tuńczykiem w sosie własnym, jak w poniedziałek zrobiłam sobie tuńczyka z jajkiem i ogórkiem kiszonym, to głównie przeleżało w lodówce i wyrzuciłam. Tak jak pisałyście wcześniej, owoce jem do 14, głównie mandarynki i pomarańcze. Na kolacje różnie, 2 dni temu zjadłam tosty, w inne dni biały ser czy też chudą wędlinę.

Wiecie co, chyba faktycznie w grupie łatwiej. Jak teraz przeczytałam Wasze pochwały, aż mi się ryjek ucieszył ;) chce mi się działać dalej. U mnie pewnie spadek też taki, że jelita się opróżniły, ale co tam ... Darija ja mam cel do końca grudnia ważyć 65 kg.

Gość darija
Ja do końca grudnia chxe 58 :-)

Gość darija
Damy rade W kupie siła xd

Gość gość fiołek_30
jest piateczek wiec było ważenie. u mnie na wadze 66,6 czyli od poczatku schudłam 5,4 kg. Powolutku ale z tygodnia na tydzień mniej wiec się cieszę. Bardzo wam wszystkim gratuluję spadków:) mam ochote na awokado.... miłego dnia

Gość darija
Witam witam :-) poranna kawa

Gość darija
Obiadek. Warzywa i kurczak o godz 13 ;-)

Gość gość fiołek_30
u mnie zielona:)

Gość gość
Zla jestem na siebie ciagle cos slodkiego mnie kusi albo gazowanego. A waga spadla mi tylko 1kg w ciągu mojej 3miesiecznej walki :( co robie nie tak. Jem mniej a ta durna waga dalej nic nie spada.

Gość darija
Ja wczoraj zaszalalam, 1100 kalorii wjechalo o.o