Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiołek_30

zrzucam 10 kg od dziś! zapraszam chętne

Polecane posty

padam na fejsa mlody cala noc dal popalic i mam nadzieje ze dzis bedzie odsypial bo jutro juz nawet kawa nie pomoze

Gość gość fiołek_30
izulek ile ma twoje dziecko? Pamiętam, ze moje dziecko też nie chciało spać...masakra... ja już po sniadanku, pobudka była po 6(moje dziecko nie jest spiuchem). Był omlecik z 2 jajek z pomodorem i plastrem szynki. Teraz kawka z mlekiem. Na obiad grilowana pieś z kurczaka z piecznymi ziemniakami+surówka z pora. Metoda mż u mnie się sprawdza, chudnie się powolutku ale mnie aż tak bardzo sie nie spieszy.

Fiolek to mojej siostry syn ja nie mam jeszcze dzieci. Ma roczek Ja za niedlugo bede robic 2sniadanko. Jestem na nogach od 4rano

Gość gość
Zle jem tzn co mozesz miec na mysli typu smazone ?

nie np za duzo weglowodanow i tluszczy a za malo bialka itd smazone oczywiscie odpada

Gość gość
czy mleko zakwasza organizm? sa rozne wersje i juz nie wiem czy mam pic czy nie pomozecie?

Zalezy w jakiej ilosci i do czego spozywasz to mleko, jedne produkty zakwaszaja drugie odkwaszaja musisz zachowac rownowage

Gość darija
Nie mam siły gotować :-( Szybkie warzywa na patelnie i dwa jajka sadzone. A Później spadam spać

Gość silence980210
PRzyłączam sie od jutra. MAm 17 lat, wzrost 165cm i waże 63kg -.- powodzenia wszystkim

Gość darija
Przespalam niedziele.. Jadłam o 9,12,14 no i 19 będzie...

Gość darija
Dzień minął spokojnie, 790 kalorii..

Gość darija
Silence ja mam 19 lat :-P Najgorzej będzie, jeśli chodzisz do szkoły. Wtedy ustawić godziny i wogole to masakra.. Szczególnie jak różnie zaczynasz i różnie wstajesz. Ja np w pon jem 6,9,12,16,19 A w czwartek 5,8,11,14.2o i 18. W weekendy luz bo 9,12,15,18,20 6 kg jeszczee

Gość darija
Przyzwyczailam sie.do.tego jedzenia i.nie.czuje się.jakby to była dieta. Do 30.01 chciałabym osiągnąć cel

A ja dzis robie dzien bez diety musze choc raz bo mam dosc ciaglego odmawiania sobie

Gość gość wika
Hej! Mozna sie do Was przylaczyc? Zaczynam od jutra. Mam zamiar byc na 1000kcal. Chcialabym 8 kg schudnac. Bede tez cwiczyc. 60 min na orbim, chodakowska,nogi z mel b i skakanka. Mam nadzieje ze w 2msce schudne te 8 kg czyli do 10.02.2015.

Gość gość
Nie moge zrozumiec co zle robie ze te kg ciagle w miejscu stoja :-(

Wika pewnie ze mozesz sie przylaczyc X Gosciu napisz jadlospis z jednego dnia wtexy moze cos poradzimy

Witaj Wika, miło że kolejna Laseczka chce być szczuplejsza ;) Ja wczoraj zadłam może 3 kawałki KFC, feee obrzydliwe tłuste, już mi nie smakuje jak kiedyś i bardzo dobrze. Też staram się tak jeść żeby nie zwariować, oczywiście w granicach rozsądku. Słodyczy nadal nie tykam, więc jest ok. Pieczywo czasem skubnę, ale skromnie. Brzuch powoli maleje, ale nadal jest spory ..... Mam nadzieję, że wytrwam do tych 55 - 58 kg. Cały czas za mało piję. Macie jakieś smaczne, spalające herbatki godne polecenia ??

Gość gość
Sniadaniw dwie cieple buleczki z serkiem zoltym i maselkiem z herbata, ok 7 ,pozniej obiad o ok 13 fasolke z bulka, (tak to tyle pieczywa nie jem) ,jak wrocilam z pracy to niestety skusila mnie 1 szkl pepsi, i kawaleczek placka z jablkami, a tak to pare rurek makaronu i salatka i piers w pieczarkach a bylo tego dwie lyzki. A i w ciagu dnia herbate pilam. Poki co tyle jadlam.

Gość silence980210
WAGa 62.9 Bilans: 3jabłka Owsianka z 2 łyżek płatków na chudym mleku Podjadłam odrobine bigosu No i cappucino z 2 łyżeczek z odrobinką mleka Tyle z jedzenia, kusi mnie lizak, ale... staram się nie ulegać, głodna troche jestem, zaraz się spać położe.. mikołajki w szkole mieliśmy, słodycze dostałam, ale na razie sobie leżą. Bd sb po odrobinie ich czasami jadła, ale dziś 1 dzień odchudzanka więc od razu nie wypada... oby waga jutro poszła w dół.. kurczę, nie jest łatwo. *.*

Gosciu jak chcesz schudnac jedzac tluszcz,?? Robiz bledy takie jak: -zle zbilansowane posilki czyli za duzo weglowodanow i tluszczy - sniadanie za mala ilosc bialka -nieregularne posilki -zle nawodnienie organizmu -grzeszki -duza ilosc cukru Nie dziwie sie ze nie chudniesz

Gość silence980210
Zgrzeszyłam lizakiem.; /

Gość gość fiołek_30
gosciu z 19.30 to chyba jakiś żart?? Bo jeżeli na diecie je sie takie posiłki to co ty jesz poza nia:P bułki, pepsi, ser zółty, placek z jabłkiami...jak dla mnie to niezła prowokacja:) Ja jem pieczywo(razowe ok 1-2 kromki na dzien), na obiad dzis miseczka domowego kapusniaku. Słodycze ograniczam do minimum, chodz czasem na cos niewielkiego sobie pozwalam. Dlatego u mnie waga spada powoli, bo ja jem raczej wszystko, tylko okrojone kalorycznie:) witam nowe babki:P

Silence tez zgrzeszylam pierwszy raz jedzeniem a raczej jego nadmiarem Po kolacji zjadlam 2kromki chleba tostowego pelnoziarnistego opiekanego a na goracego tosta cienka warstwa flory proactiv i troszke sera zoltego

Gość darija
Ja.dzisiaj zamiast kolacji zjadłam 12o gram chlopakiego garnka.. Jutroooo Juz w pełni dietka

Gość gość
A moglabym prosic o pomoc zeby jakos mnie wprowadzic w proces odchudzania. Czytalam na internecie ale jak widac zle mi wychodzi :( jak czesto i co powinnam jesc na sniadanie,obiad,kolacje. Jesli to nie bedzie problemem.

Gość gość
Ja 3-4 kg również od teraz. Mam 167 cm i ważę obecnie 54 kg, nieźle się zapuściłam :( Powodzenia wam :)

Gosciu nadaj sobie nick to lo pierwsze, Po drugie powinnas jesc sniadanie do godz po przebudzenie, pic 2l wody niegazowanej, jesc duuuuzo warzyw, przedewszzystkin degular e posilki co 3-4h. X