Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiołek_30

zrzucam 10 kg od dziś! zapraszam chętne

Polecane posty

U mnie jako tako, mam dosc tej zdrowej diety bede mixowac wszystkie diety, szybko schudne i mam to gdzies

Gość darija
Izulek dasz rade, kryzys Cie złapał i.tyle. Tez czasem myślę że mam to gdzieś, Zostawiam zdrowe jedzenie. A może zrób sobie jeden Dzień w tygodniu wolny od diety? Jakaś alternatywa :-P

Gość gość fiołek_30
hejka:) izka do góry głowa, jutro nowy dzień- bedzie lepiej. U mnie brak totalnie czasu, nawet jeść nie miałam kiedy. W sumie zupa na obiad była moim pierszym posiłkiem dziś i kawa w biegu. Teraz wciągnełam kiwi, pomarańcze i sok pomidorowy- nie wiem co mnie napadło, ale miałam straszną ochotę na te rzeczy. teraz relaksik- zabawa z ciastoliną i córką, malowanie włosów i może jakaś maska na twarz. Dziś jedna z Pań z banku w pasażu, w którym pracuje zauwazyła, że schudłam. Pytała o szczegóły. Miłego wieczorku:)

Kryzys z dieta to ja mam od miesiaca jaknie dalej jutro ide do diefetyczki zobaczymy co z tego bedzie hahhaha X Bilans z miesiaca jest +0,1 :-(

Gość darija
A.ja wracam późno do.domu i zjadłam mała miskę spaghetti BABCI.bomba kaloryczna ale cóż.. Myślę że koło 900 na dzisiaj było

Gość gość fiołek_30
izulek przez miesiac nic nie schudłas? hm...znaczy, nie trzymałas diety? A reszta co?? W piątek się ważymy ?? mama dziś do mnie przyjeżdza- narobiła pierogów ze szpinakiem i ruskich....o mamusiu....!

Gość eklerka24
Czesc dziewczyny. U mnie super drugi dzień diety i jakos narazie się trzymam. Oczywiscie słodycze odstawiam stopniowo. Mój jadlospis : Śniadanie 1 2 kromki razowca z białym serem szynka wedzona z indyka i ogórkiem 300 kalorii Śniadanie 2 kromka tego samego chleba 150 kalorii Obiad makaron razowy z tuńczykiem w wodzie ogórkiem i pomidorem 500 kalorii Podwieczorek pomarancza i jogurt 250 kalorii Plus dwie kostki czekolady :) razem troche ponad 1200 plus 6 km biegu :) do jutra

Gość gość fiołek_30
czesc laski- robię dziś pierogi z maki pełnoziarnistej z farszem szpinakowym i ruskie:) tak mnie mama natchnęła wczoraj, farsz super a żeby i ciasto było ok to wymyśliłam, że zrobię z maki pełnoziarnistej. Szkoda, że nie mozna tu dodawać zdjęć bym wam pokazało moje dzieło.

Gość gość fiołek_30
oooo izulek dzieki:) to może czasem urozmaicimy nasze posty o fotki? hmm...?

Gość darija
Witajcie :-D Kawka, bułka z pomidorem, Pasztetem, ogórkiem i cebulka ^^

Hejka ja latam gora dol czyli piwnica mieszkanie i fak w kolko Robie porzadek. W domku

Gość gość fiołek_30
hejka weszłam z myślą, ze napiszecie rano stan na dziś swojej wagi a tu nic. Chyba jednak tylko ja waże się co piątek:) Więc oswiadczam, ze dziś na wadze 67.20 schudłam 4.8 kg:) spadek przez tydzien 0.80 dag. Pierogi ruskie z maki pełnoziarnistej polecam są mega:)

Gość darija
Wejdę na wagę dzisiaj, ale.nie.wiem o.której :-) Gratuluję fiołek!

Cos nam forum ucichlo :-( X Fiolek oczywiscie ze sie zwazylam U mnie spadek 0,5 Bylo 68,8 jest68,3 :-D

Gość darija
Tydzień temu 64. Dzisiaj 63,4

Gość darija
Witam serdecznie :-) Jogurt 100 ml i 20 g musli na śniadanko.. :-) Może obejdzie się bez pokus!

Gość gość fiołek_30
izulek postaramy się:) ja muszę dziś jakies ciasto zrobić bo gosci będę mieć jutro, przecież nie powiem, że nie piekę bo nie jem słodyczy:) własnie sprzedałam 80 farb do zakładu fryzjerskiego:). Taki zarobek to już coś:)

Gość gość fiołek_30
izulek i to jest myśl:)