Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiołek_30

zrzucam 10 kg od dziś! zapraszam chętne

Polecane posty

Gość gość
Moj wyglad mnie dobija jak patrze na siebie a mimo to wziac sie za siebie nie mogę

Ja tez malo jadlam a tylam Masz jakies zaburzenia hormonalne? Dziewczyny nadajcie sobie jakies nicki

Hej dziewczyny. Dawno tu nie zaglądałam, ale przeczytałam wszystko:) Ostatnio mam jakąś deprechę a moja waga oczywiście spada, rośnie, spada, rośnie....Już mnie szlag trafia! Powiedzcie czy na kolację można pić taką odżywkę proteinową? Słyszałam, że ona redukuje tłuszcz, czy to prawda czy działa tylko wtedy jak się dużo ćwiczy?

asia jak najbardziej mozna ja pic ,jest to czyste bialko aczkolwiek nie dziala tak samo jak czyste bialko z produktow wiec redukuje tluszcz w mniejszym stopniu

Gość astra23
Ale mam dobry dzień:) dzisiaj odkryłam, że moja waga łazienkowa dodaje 2,8kg... w sumie odkryła to moja teściowa... mówiła, że nie możliwe żeby tyle ważyła-myslę sobie tak, tak najlepiej zrzucic na wagę, że źle waży ale porobiliśmy kilka eksperymentów i rzeczywiście okazało się, że waga źle wskazuje.... ale mam dobry humor przez to. To nic , że trzeba zainwestować w nową wagę ważne , że nie waże ponad 62 kg tylko, że nie całe 60...

Hejka witam z rana Astra gratki, u mnie tez cos z waga nie tak Wymienie baterie i zobaczymy

Gość eklerka24
Czesc dziewczyny juz od dawna przeszukuje forum. Tak jak wszystkie chcialabym schudnąć. Podjelam juz pewne kroki. Biegam 5 razy w tygodniu po 6 km od dwóch miesięcy ale efektów niestety nie widac :( od dzis chce dorzucić do tego jeszcze zdrowe odzywanie w przedziale 1200 -1500 kalorii. Nie zalezy mi na spadku wagi tylko na zmniejszeniu sie obwodów dlatego juz jutro rano się zmierzę i wpisz tu swoje wyniki . Przyjmiefie mnie do siebie zebym mogla czasem wam sie wyżalić albo pochwalić wynikami :)?

Gość gość
Jasne ze tak :)witaj. Caly problem w tym ze nie mam nic z zaburzeniem hormonow gdy dwa tyg temu odebralam wyniki i jest ok. Chyba ze to wina zle dobranych tabletek albo np zjem obiad jak wroce z pracy i lubię sie polozyc bo nie mam sily na cwiczenia. Kurcze nie wiem a bardzo chce cos ze soba.zrobic.

Gość eklerka24
Super.:) dodam jeszcze ze oprócz mierzenia sie mam jeszcze jeden wyznacznik shorty z lata 2012 :) teraz w nie nie wchodze:( a żeby dobrze sie czuc powinny byc luźne. Poza tym mój facet jest super zbudowany ciągle na silowni ćwiczy i ja tez chce dobrze przy nim wyglądać . Teraz moje wymiary : Talia 80 Pępek 100 Brzuch pod pępkiem 106 Tylek 108 Udo wymiar szerszy 64 Udo na dole 57 Na osiagniece celu daje sobie dwa i pól miesiąca do urodzin które mam 15'lutego . W swieta dwa dni odpuszczqm z racji takiej ze swoeta bez jedzenia to nie swieta :)

Gość eklerka24
Na silownie nie man kiedy. Pracuje 9 godzin dziennien od 9 30 . Ale biegam 5 razy w tygodniu po 6 km wiec ruchu man dosc. Tak mi sie wydaje. Poza tym pracuje fizycznie jestem fizjoterapeutka.

Gość eklerka24
Chcialabym tak zrzucicnzeby w talii bylo 75 cm w pepku 90 w biodrach 100 w udzie 60 . Ja nie chce zrobic sie na koaciotrupa . Aha zapomnialam napisac ze man 176 wzrostu . Zreszta mój facet lubi jak mam piersi i pupę. Kiedys jak sie odchudzalam to robilam to bez ćwiczeń i zrobilam sie taka plaska bez tylko i bez cycków i sie mu nie podobalam dlatego nie chce powtarzać tego bledu

Gość gość fiołek_30
WITAJCIE:) miło, że nas przybywa. U mnie samopoczucie kiepskie, ledwo wyszłam z jednego przyziebienia a już czuję, że biersze mnie drugie. Nie mam siły ćwiczyć. Staram się pilnować co jem. Dziś ugotuję sobie brokuła na obiad i chyba na tym poprzestanę, bo apetyt kiepski.

Hej, ja dzis zupelnie nie mam pomyslu co tu zjesc, wczoraj kupilam liscie szpinaku, moze wykombinuje z tym cos na obiad. No i wieczorem silownia, ale dzis taki brzydki dzien, ze najchetniej zawinelabym sie w kocyk i spala caly czas. Zastanawiam sie czy nie kupic sobie takiej wagi z pomiarem tkanki tluszczowej, tkanki miesniowej i zzawartosci wody w organizmie. Zaraz sprawdze ceny. Ktoras z was ma taka i moze cos polecic? ;) czy to tylko zwykly pic na wode z tymi wszystkimi pomiarami?

Gość eklerka24
Pic na wode Żeby dobrze zmierzyć to trzeba miec taka ktora prąd przepuszcza przez konczyny i na podstawie oporu bada . A taka to troche kosztuje

Gość gość
Biore silvie20 to tabletki antykoncepcyjne. Straszne to jest od jutra sie biore zamiast smazonego bede gotowac. Na kolacje cos ala jogurt czy owoc bo jeszcze troche i przebije 70kg.

Na kolacje przewaznie bialko i ewentualnie jakies warzywko do tego badz jaja w roznych postaciach, zalatka z tunczyka itd X Poprostu twoj organizm tak reaguje na hormony, a niektore z nich niestety powoduja zaburzenia metabolizmu

Gość eklerka24
Czesc dziewczyny. Co do hormonów to ja tez kiedys bralam. Masakra... Puchlam w oczach. W dwa miesiące 10 kg w gore . Po prostu woda we mnie tak sie odkladala. Dzisiaj dzień udany nie mam czasu pisac co jadlam ale 1200 kalorii nie przekroczylam. Treningu dzisiaj brak zbyt zmeczona jestem . Do jutra dziewczyny

Gość gość
Do konca tego roku chce brać te tabletki a od nowego roku koniec tyle ze muszę zrobić cos ze swoim balastem który mam.

Ja mam inne problemy hormonalne bo mam pco ale jesli masz dobrego gina zapytaj o zmiane moze to cos da Choc watpie

Gość eklerka24
czesc dziewczyny u mnie dobrze zjadłam 1200 kalorii. dzisiaj bez cwiczen bo czasu nie było

Gość gość fiołek_30
witajcie:) kawka w towarzystwie kafeterii to jest to:) jeszcze tylko 3 h pracy i do domku jupii:) miłego dietkowego dnia życzę")

Gość darija
3 posiłki za mną, jeszcze 2. :-) Do 15 i do.domy

Gość darija
Co tutaj taka stypa? :-o

Gość eklerka24
Czesc czesc. U mnie pierwszy dzien dobrze razem 1200 kalorii plus trening 6 km biegu czyli 40 minut . Wczoraj nie bardzo sie czulam. Dzis jest o niebo lepiej

Gość darija
Ja dzisiaj pozytywnie ^^ Dziś na obiad 50 g ryżu, 80 g piersi gotowanej i.do.tego mizeria z jogurtem